NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Iker C
#201 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Šta ako Misimović , Stevanović i Vranješ prihvate pozive? To će neminovno poremetiti odnose u reprezentaciji BiH.
- Havatar
#202 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
VIDI - zna da broji i to cak do pet! Bra'o majstore - hajde sada idi gledaj koridu i uzivaj a pusti nas da cekamo Brazil
[/quote]
Od sumskog covjeka je i to dosta
Od sumskog covjeka je i to dosta
- Arteta
#203 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Imaju zamjene.Iker C wrote:Šta ako Misimović , Stevanović i Vranješ prihvate pozive? To će neminovno poremetiti odnose u reprezentaciji BiH.
Do njih je.
-
Ras Al Ghul
#204 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Koja istina? Da možete blokirati reprezentaciju Bosne i Hercegovine na koji način šumaru, ne možete ništa po tom pitanju sjeti se godina poslije rata šta ste mogli ha šumaru?razum wrote:toliko te boli istina da si odgovorio samo sa dvije rijeci a u te dvije rijeci ima 5 slovaRas Al Ghul wrote:razum wrote:hahaha sto su ovde neki smijesni,,,kao da je bih samo bosnjacka pa sad se oni kao bune sto fsbih dozvolio,,pa da su bosnjaci to u savezu blokirali mi bi u buducnosti sve vezeno za fudbalsku reprezentaciju blokirali,,ali apsaulutno sve,,a znate da imamo mehanizme..i kakve sad veze ima vojvodnina i sandzak,ppod br 1 sutra da vojvodina igra prijateljsku protiv italije svi srbi na svijetu bi navijasli za vojvodinu,,u vojvodini od svaki 100 ljudi 76 su su srbi,tj 76 posto,,sto se tice sandzaka koji u formalno pravnom smislu i ne postoji,ali to sto bosnjaci zovu zanzdak u tu su srbi vecina pa bosnjaka u srbiji ima samo 130 hiljada o cemu vi pricate,,,nista vi niste dozvolili da ste vi nas tu blokirali mi bi vas u svemu ostalom blokirali tako da bi fudbaleri bih u brazil putovali sa najlosim avionom i bili bi u hotelu sa 2 zvjezdice dinara vise zenica ne bi dobila od fbih za odrzavanje stadiona i sipak bi vi pozivali bosnjake koji nisu iz bih da igraju za bih jel bi mi to blokirali,,tako da je ovo samo usluga za uslugu..
U ŠUMU!
Last edited by Ras Al Ghul on 25/06/2013 22:30, edited 1 time in total.
- karanana
#205 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Sto se tice konstatacije da mogu blokirati igranje u zenici, sumar je u krivu, to ne mogu.
A da je bilo ucjena, sigurno je bilo. Samo je pitanje na cemu ce nas izraditi. Ali balija je uvijek naivan i lako navodljiv bio, tako da je i ovo bilo ocekivani.
A da je bilo ucjena, sigurno je bilo. Samo je pitanje na cemu ce nas izraditi. Ali balija je uvijek naivan i lako navodljiv bio, tako da je i ovo bilo ocekivani.
Last edited by karanana on 25/06/2013 22:29, edited 1 time in total.
- Arteta
#206 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Mrs u sumu, tamo je tvoje prirodno staniste.razum wrote:cuj za koga cu navijati ti je isto kao da majci igraju dva sina jedan protiv drugoga,necu navijati ni za kog uzivat cu u utakmici,ko god pobijedi,srbi su pobijedili kud ces ljepsi osjecaj
- So What!
#207 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ne miješam se u unutrašnje stvari Srbije i iskreno mislim da je glupost igrati protiv Sandžaka ili Vojvodine jer polovina Sandžaka je u CG, a kad se ta dva dijela spoje onda se dobije područje s velikom muslimansko većinom. Razlog zašto Srba ima više u Sandžaku leži u činjenici da je poal tog Sandžaka otišlo u Sarajevo ili inostranstvo.razum wrote:madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,solo2 wrote:de ne trolaj i upisi se u skolu - a za (fk)vojvodinu navijajte koliko hocete dok je jos u vasem savezu - jednog dana ko zna..razum wrote:hahaha sto su ovde neki smijesni,,,kao da je bih samo bosnjacka pa sad se oni kao bune sto fsbih dozvolio,,pa da su bosnjaci to u savezu blokirali mi bi u buducnosti sve vezeno za fudbalsku reprezentaciju blokirali,,ali apsaulutno sve,,a znate da imamo mehanizme..i kakve sad veze ima vojvodnina i sandzak,ppod br 1 sutra da vojvodina igra prijateljsku protiv italije svi srbi na svijetu bi navijasli za vojvodinu,,u vojvodini od svaki 100 ljudi 76 su su srbi,tj 76 posto,,sto se tice sandzaka koji u formalno pravnom smislu i ne postoji,ali to sto bosnjaci zovu zanzdak u tu su srbi vecina pa bosnjaka u srbiji ima samo 130 hiljada o cemu vi pricate,,,nista vi niste dozvolili da ste vi nas tu blokirali mi bi vas u svemu ostalom blokirali tako da bi fudbaleri bih u brazil putovali sa najlosim avionom i bili bi u hotelu sa 2 zvjezdice dinara vise zenica ne bi dobila od fbih za odrzavanje stadiona i sipak bi vi pozivali bosnjake koji nisu iz bih da igraju za bih jel bi mi to blokirali,,tako da je ovo samo usluga za uslugu..
mozda samo Vojvodina a mozda i Madjarska
A sada da se više ne ofira, nema FSRS toliko ovlasti pa npr. da blokira odluke o igranju u Zenici ili to što si govorio za Brazili pa tako da. Zaboravio si da nema više predsjedništva u Savezu i da nema srpskog člana tog predsjedništva, FSRS je uglavnom zadužen za fudbalske aktivnosti za područje RS-a kao što je Fudbalski Savez Zeničko-Dobojskog kantona zadužen za aktivnosti u Zeničko-Dobojskom kantonu. Neznam koliko FSRS ima delegata u skupštini, ali bojim se da ni to nije dovoljno da se blokiraju neke odluke tako da imaš veliki pozdrav.
Last edited by So What! on 25/06/2013 22:29, edited 1 time in total.
- House
#208 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Sta ce oni blokirati ?!

Last edited by House on 25/06/2013 22:28, edited 1 time in total.
-
razum
#209 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
pa razlika izmedju ovog i proslog popisa je 40 hiljada manje madjara a zadnji popis je bio prije 2 god,i realno je sad 10 posto madjara u vojvodini ali ajd nek bude ih i 13 posto,,jel to sta mijenjaŠveđanin wrote:Ne laži..razum wrote:madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,
Popis Vojvodine iz 2011 godine:
UKUPNO: 1.931.809
Dvije najbrojnije grupe:
Srbi: 1.289.635 66,76%
Mađari: 251.136 13,00%
http://sh.wikipedia.org/wiki/Demografija_Vojvodine
- Zatamnjena stakla
#210 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
@Razum brate opra nas ovdje. "GO" by Hu Iz Ju
- Arteta
#211 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Srba je manje u Sandzaku.
- limeni
#212 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
ne treba sada dizati emocije, to im je i cilj da nas destabilizuju pred slovacku..nek se ta revijalna utakmica odigra, svakako nema nekog pozitivnog efekta za njih..samo sto ni u ovoj utakmici nece pobjediti srbi (bice nerijeseno) 
-
bjelave
#213 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ne znam jarane. meni je to malo cudno, da ne kazem shizofreno Kad se utakmica igra uvijek imas svoj tim. Ja recimo imam samo jednu jedinu.razum wrote:cuj za koga cu navijati ti je isto kao da majci igraju dva sina jedan protiv drugoga,necu navijati ni za kog uzivat cu u utakmici,ko god pobijedi,srbi su pobijedili kud ces ljepsi osjecaj
Ako ces ici na tu utakmicu zbog fudbala vala i nisi neki
ljubitelj. Kurceva reprezentacija protiv jos vece sake jada.
Mislim, sve zajedno ne kontam sta je svrha.
- So What!
#214 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Arteta wrote:Srba je manje u Sandzaku.
- karanana
#215 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Naselilo se srba s kosova i BiH u voshu pa pokvarili prosjek madjarima
-
solo2
#216 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
znam da ti je krivo - znam da patis, ali sta cu ti ja....razum wrote:madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,solo2 wrote:de ne trolaj i upisi se u skolu - a za (fk)vojvodinu navijajte koliko hocete dok je jos u vasem savezu - jednog dana ko zna..razum wrote:hahaha sto su ovde neki smijesni,,,kao da je bih samo bosnjacka pa sad se oni kao bune sto fsbih dozvolio,,pa da su bosnjaci to u savezu blokirali mi bi u buducnosti sve vezeno za fudbalsku reprezentaciju blokirali,,ali apsaulutno sve,,a znate da imamo mehanizme..i kakve sad veze ima vojvodnina i sandzak,ppod br 1 sutra da vojvodina igra prijateljsku protiv italije svi srbi na svijetu bi navijasli za vojvodinu,,u vojvodini od svaki 100 ljudi 76 su su srbi,tj 76 posto,,sto se tice sandzaka koji u formalno pravnom smislu i ne postoji,ali to sto bosnjaci zovu zanzdak u tu su srbi vecina pa bosnjaka u srbiji ima samo 130 hiljada o cemu vi pricate,,,nista vi niste dozvolili da ste vi nas tu blokirali mi bi vas u svemu ostalom blokirali tako da bi fudbaleri bih u brazil putovali sa najlosim avionom i bili bi u hotelu sa 2 zvjezdice dinara vise zenica ne bi dobila od fbih za odrzavanje stadiona i sipak bi vi pozivali bosnjake koji nisu iz bih da igraju za bih jel bi mi to blokirali,,tako da je ovo samo usluga za uslugu..
mozda samo Vojvodina a mozda i Madjarska
Srba u RS je 90% nakon etnickog ciscenja Bosnjaka i Hrvata - ako ti je to argument..onda jadan ti
Vojvodina je skroz super - kad postanu drzava kao i RS - navijat cu za njih
- House
#217 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Hrvatska - Vojvodina
BIH - Sandzak

FIFA zna u kakve probleme ulazi ako dopusti odigravanje utakmice Šumska - Srbija
BIH - Sandzak
FIFA zna u kakve probleme ulazi ako dopusti odigravanje utakmice Šumska - Srbija
Last edited by House on 25/06/2013 22:33, edited 1 time in total.
- Zatamnjena stakla
#218 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Dosadni ste. Gasi ovo.
- So What!
#219 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Hajde sad ozbiljno, prestanemo sa svađom, sukobima i komentarišemo ovu potencijalnu utakmicu.
- Arteta
#220 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Te opstine sa srpskom vecinom su manje, a inace tu su razdvojeni Bosnjaci od Muslimana pa u nekim Srba kako ima vise.So What! wrote:Arteta wrote:Srba je manje u Sandzaku.
To je slucaj u Bijelom Polju i Prijepolju.
- Jack Be Nimble
#221 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Ne bi se nista trebalo desiti, odigraju utakmicu i to je to. Vracaju se u A repku bez ikakvih problema.Arteta wrote:Imaju zamjene.Iker C wrote:Šta ako Misimović , Stevanović i Vranješ prihvate pozive? To će neminovno poremetiti odnose u reprezentaciji BiH.
Do njih je.
- House
#222 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
So What! wrote:Hajde sad ozbiljno, prestanemo sa svađom, sukobima i komentarišemo ovu potencijalnu utakmicu.
Entitet dobija tri razlike prekodrinsku kantu za napucavanje
- Šveđanin
#223 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
razum wrote:pa razlika izmedju ovog i proslog popisa je 40 hiljada manje madjara a zadnji popis je bio prije 2 god,i realno je sad 10 posto madjara u vojvodini ali ajd nek bude ih i 13 posto,,jel to sta mijenjaŠveđanin wrote:Ne laži..razum wrote:madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,
Popis Vojvodine iz 2011 godine:
UKUPNO: 1.931.809
Dvije najbrojnije grupe:
Srbi: 1.289.635 66,76%
Mađari: 251.136 13,00%
http://sh.wikipedia.org/wiki/Demografija_Vojvodine
Kralju moj.. hvališ se što je 40 000 manje Mađara, a ne znaš da Srbija ima najniži natalitet.
Evo sad sam guglao i kažu da je Srbija za 10 godina izgubila 300 000 ljudi..
Što se manje pažnje poklanja ovoj vijesti, to je bolje. Ovako samo radimo ono što oni hoće..
- Arteta
#224 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Bugarska - BosilegradHouse wrote:Hrvatska - Vojvodina
BIH - Sandzak
Kosovo - Presevska dolina
Albanija - Presevska dolina
Reprezentacija Roma - Indija
Reprezentacija Vlaha - Rumunija
- Arteta
#225 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija
Odlicno bi bilo otjerati ih, zbog atmosfere.Jack Be Nimble wrote:Ne bi se nista trebalo desiti, odigraju utakmicu i to je to. Vracaju se u A repku bez ikakvih problema.Arteta wrote:Imaju zamjene.Iker C wrote:Šta ako Misimović , Stevanović i Vranješ prihvate pozive? To će neminovno poremetiti odnose u reprezentaciji BiH.
Do njih je.
Zamisli ako im navijaci pocnu zvizdati na sta bi Repka licila.