NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Iker C

#201 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Iker C »

Šta ako Misimović , Stevanović i Vranješ prihvate pozive? To će neminovno poremetiti odnose u reprezentaciji BiH.
Havatar

#202 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Havatar »

VIDI - zna da broji i to cak do pet! Bra'o majstore - hajde sada idi gledaj koridu i uzivaj a pusti nas da cekamo Brazil :lol:[/quote]
Od sumskog covjeka je i to dosta
Arteta

#203 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Iker C wrote:Šta ako Misimović , Stevanović i Vranješ prihvate pozive? To će neminovno poremetiti odnose u reprezentaciji BiH.
Imaju zamjene.
Do njih je.
Ras Al Ghul

#204 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Ras Al Ghul »

razum wrote:
Ras Al Ghul wrote:
razum wrote:hahaha sto su ovde neki smijesni,,,kao da je bih samo bosnjacka pa sad se oni kao bune sto fsbih dozvolio,,pa da su bosnjaci to u savezu blokirali mi bi u buducnosti sve vezeno za fudbalsku reprezentaciju blokirali,,ali apsaulutno sve,,a znate da imamo mehanizme..i kakve sad veze ima vojvodnina i sandzak,ppod br 1 sutra da vojvodina igra prijateljsku protiv italije svi srbi na svijetu bi navijasli za vojvodinu,,u vojvodini od svaki 100 ljudi 76 su su srbi,tj 76 posto,,sto se tice sandzaka koji u formalno pravnom smislu i ne postoji,ali to sto bosnjaci zovu zanzdak u tu su srbi vecina pa bosnjaka u srbiji ima samo 130 hiljada o cemu vi pricate,,,nista vi niste dozvolili da ste vi nas tu blokirali mi bi vas u svemu ostalom blokirali tako da bi fudbaleri bih u brazil putovali sa najlosim avionom i bili bi u hotelu sa 2 zvjezdice dinara vise zenica ne bi dobila od fbih za odrzavanje stadiona i sipak bi vi pozivali bosnjake koji nisu iz bih da igraju za bih jel bi mi to blokirali,,tako da je ovo samo usluga za uslugu..

U ŠUMU!
toliko te boli istina da si odgovorio samo sa dvije rijeci a u te dvije rijeci ima 5 slova :mrgreen:
Koja istina? Da možete blokirati reprezentaciju Bosne i Hercegovine na koji način šumaru, ne možete ništa po tom pitanju sjeti se godina poslije rata šta ste mogli ha šumaru?
Last edited by Ras Al Ghul on 25/06/2013 22:30, edited 1 time in total.
karanana

#205 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by karanana »

Sto se tice konstatacije da mogu blokirati igranje u zenici, sumar je u krivu, to ne mogu.
A da je bilo ucjena, sigurno je bilo. Samo je pitanje na cemu ce nas izraditi. Ali balija je uvijek naivan i lako navodljiv bio, tako da je i ovo bilo ocekivani.
Last edited by karanana on 25/06/2013 22:29, edited 1 time in total.
Arteta

#206 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

razum wrote:cuj za koga cu navijati ti je isto kao da majci igraju dva sina jedan protiv drugoga,necu navijati ni za kog uzivat cu u utakmici,ko god pobijedi,srbi su pobijedili kud ces ljepsi osjecaj :mrgreen:
Mrs u sumu, tamo je tvoje prirodno staniste.

Image
So What!

#207 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by So What! »

razum wrote:
solo2 wrote:
razum wrote:hahaha sto su ovde neki smijesni,,,kao da je bih samo bosnjacka pa sad se oni kao bune sto fsbih dozvolio,,pa da su bosnjaci to u savezu blokirali mi bi u buducnosti sve vezeno za fudbalsku reprezentaciju blokirali,,ali apsaulutno sve,,a znate da imamo mehanizme..i kakve sad veze ima vojvodnina i sandzak,ppod br 1 sutra da vojvodina igra prijateljsku protiv italije svi srbi na svijetu bi navijasli za vojvodinu,,u vojvodini od svaki 100 ljudi 76 su su srbi,tj 76 posto,,sto se tice sandzaka koji u formalno pravnom smislu i ne postoji,ali to sto bosnjaci zovu zanzdak u tu su srbi vecina pa bosnjaka u srbiji ima samo 130 hiljada o cemu vi pricate,,,nista vi niste dozvolili da ste vi nas tu blokirali mi bi vas u svemu ostalom blokirali tako da bi fudbaleri bih u brazil putovali sa najlosim avionom i bili bi u hotelu sa 2 zvjezdice dinara vise zenica ne bi dobila od fbih za odrzavanje stadiona i sipak bi vi pozivali bosnjake koji nisu iz bih da igraju za bih jel bi mi to blokirali,,tako da je ovo samo usluga za uslugu..
de ne trolaj i upisi se u skolu - a za (fk)vojvodinu navijajte koliko hocete dok je jos u vasem savezu - jednog dana ko zna..
mozda samo Vojvodina a mozda i Madjarska :bih:
madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,
Ne miješam se u unutrašnje stvari Srbije i iskreno mislim da je glupost igrati protiv Sandžaka ili Vojvodine jer polovina Sandžaka je u CG, a kad se ta dva dijela spoje onda se dobije područje s velikom muslimansko većinom. Razlog zašto Srba ima više u Sandžaku leži u činjenici da je poal tog Sandžaka otišlo u Sarajevo ili inostranstvo.

A sada da se više ne ofira, nema FSRS toliko ovlasti pa npr. da blokira odluke o igranju u Zenici ili to što si govorio za Brazili pa tako da. Zaboravio si da nema više predsjedništva u Savezu i da nema srpskog člana tog predsjedništva, FSRS je uglavnom zadužen za fudbalske aktivnosti za područje RS-a kao što je Fudbalski Savez Zeničko-Dobojskog kantona zadužen za aktivnosti u Zeničko-Dobojskom kantonu. Neznam koliko FSRS ima delegata u skupštini, ali bojim se da ni to nije dovoljno da se blokiraju neke odluke tako da imaš veliki pozdrav.
Last edited by So What! on 25/06/2013 22:29, edited 1 time in total.
House

#208 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by House »

Sta ce oni blokirati ?! :lol: :lol:
Last edited by House on 25/06/2013 22:28, edited 1 time in total.
razum

#209 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by razum »

Šveđanin wrote:
razum wrote:madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,
Ne laži..

Popis Vojvodine iz 2011 godine:

UKUPNO: 1.931.809

Dvije najbrojnije grupe:
Srbi: 1.289.635 66,76%
Mađari: 251.136 13,00%

http://sh.wikipedia.org/wiki/Demografija_Vojvodine
pa razlika izmedju ovog i proslog popisa je 40 hiljada manje madjara a zadnji popis je bio prije 2 god,i realno je sad 10 posto madjara u vojvodini ali ajd nek bude ih i 13 posto,,jel to sta mijenja :D
Zatamnjena stakla

#210 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Zatamnjena stakla »

@Razum brate opra nas ovdje. "GO" by Hu Iz Ju
Arteta

#211 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Srba je manje u Sandzaku.
limeni

#212 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by limeni »

ne treba sada dizati emocije, to im je i cilj da nas destabilizuju pred slovacku..nek se ta revijalna utakmica odigra, svakako nema nekog pozitivnog efekta za njih..samo sto ni u ovoj utakmici nece pobjediti srbi (bice nerijeseno) :D
bjelave

#213 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by bjelave »

razum wrote:cuj za koga cu navijati ti je isto kao da majci igraju dva sina jedan protiv drugoga,necu navijati ni za kog uzivat cu u utakmici,ko god pobijedi,srbi su pobijedili kud ces ljepsi osjecaj :mrgreen:
Ne znam jarane. meni je to malo cudno, da ne kazem shizofreno Kad se utakmica igra uvijek imas svoj tim. Ja recimo imam samo jednu jedinu.
Ako ces ici na tu utakmicu zbog fudbala vala i nisi neki
ljubitelj. Kurceva reprezentacija protiv jos vece sake jada.
Mislim, sve zajedno ne kontam sta je svrha.
So What!

#214 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by So What! »

Arteta wrote:Srba je manje u Sandzaku.
Image
karanana

#215 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by karanana »

Naselilo se srba s kosova i BiH u voshu pa pokvarili prosjek madjarima
solo2

#216 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by solo2 »

razum wrote:
solo2 wrote:
de ne trolaj i upisi se u skolu - a za (fk)vojvodinu navijajte koliko hocete dok je jos u vasem savezu - jednog dana ko zna..
mozda samo Vojvodina a mozda i Madjarska :bih:
madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,
znam da ti je krivo - znam da patis, ali sta cu ti ja....
Srba u RS je 90% nakon etnickog ciscenja Bosnjaka i Hrvata - ako ti je to argument..onda jadan ti
Vojvodina je skroz super - kad postanu drzava kao i RS - navijat cu za njih :evil:
House

#217 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by House »

Hrvatska - Vojvodina

BIH - Sandzak

:D

FIFA zna u kakve probleme ulazi ako dopusti odigravanje utakmice Šumska - Srbija
Last edited by House on 25/06/2013 22:33, edited 1 time in total.
Zatamnjena stakla

#218 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Zatamnjena stakla »

Dosadni ste. Gasi ovo.
So What!

#219 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by So What! »

Hajde sad ozbiljno, prestanemo sa svađom, sukobima i komentarišemo ovu potencijalnu utakmicu.
Arteta

#220 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

So What! wrote:
Arteta wrote:Srba je manje u Sandzaku.
Image
Te opstine sa srpskom vecinom su manje, a inace tu su razdvojeni Bosnjaci od Muslimana pa u nekim Srba kako ima vise.
To je slucaj u Bijelom Polju i Prijepolju.
Jack Be Nimble

#221 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Jack Be Nimble »

Arteta wrote:
Iker C wrote:Šta ako Misimović , Stevanović i Vranješ prihvate pozive? To će neminovno poremetiti odnose u reprezentaciji BiH.
Imaju zamjene.
Do njih je.
Ne bi se nista trebalo desiti, odigraju utakmicu i to je to. Vracaju se u A repku bez ikakvih problema.
House

#222 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by House »

So What! wrote:Hajde sad ozbiljno, prestanemo sa svađom, sukobima i komentarišemo ovu potencijalnu utakmicu.

Entitet dobija tri razlike prekodrinsku kantu za napucavanje :D
Šveđanin

#223 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Šveđanin »

razum wrote:
Šveđanin wrote:
razum wrote:madjara u vojvodini na tvoju zalost ima samo 10 posto sa tendecijom opadanja,,a na tvoju jos vecu zalost sraba u republici srpskoj je 90 posto,,od 100 ljudi u vojvodini 76 su srbi 10 njih su madjari a 14 su ostali,,toliko o pustim snovima tvojim,,,
Ne laži..

Popis Vojvodine iz 2011 godine:

UKUPNO: 1.931.809

Dvije najbrojnije grupe:
Srbi: 1.289.635 66,76%
Mađari: 251.136 13,00%

http://sh.wikipedia.org/wiki/Demografija_Vojvodine
pa razlika izmedju ovog i proslog popisa je 40 hiljada manje madjara a zadnji popis je bio prije 2 god,i realno je sad 10 posto madjara u vojvodini ali ajd nek bude ih i 13 posto,,jel to sta mijenja :D

Kralju moj.. hvališ se što je 40 000 manje Mađara, a ne znaš da Srbija ima najniži natalitet.
Evo sad sam guglao i kažu da je Srbija za 10 godina izgubila 300 000 ljudi..

Što se manje pažnje poklanja ovoj vijesti, to je bolje. Ovako samo radimo ono što oni hoće..
Arteta

#224 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

House wrote:Hrvatska - Vojvodina

BIH - Sandzak

FIFA zna u kakve probleme ulazi ako dopusti odigravanje utakmice Šumska - Srbija
Bugarska - Bosilegrad
Kosovo - Presevska dolina
Albanija - Presevska dolina
Reprezentacija Roma - Indija
Reprezentacija Vlaha - Rumunija

Arteta

#225 Re: NSBiH odobrio odigravanje utakmice RS - Srbija

Post by Arteta »

Jack Be Nimble wrote:
Arteta wrote:
Imaju zamjene.
Do njih je.
Ne bi se nista trebalo desiti, odigraju utakmicu i to je to. Vracaju se u A repku bez ikakvih problema.
Odlicno bi bilo otjerati ih, zbog atmosfere.
Zamisli ako im navijaci pocnu zvizdati na sta bi Repka licila.
Locked