Jeste, sve je tako bilo od rijeci do rijeci. Nista nisi izostavio, nista nisi napisao kako ne treba. Hebote, znao sam da branis Safeta od prvog dana, ali bas da ces od sebe praviti Luckyja nisam mogao pretpostaviti.Crvena Tifoza wrote:
Igrao nekad, pa onda pao nekoj stvari za uši, promjenio klub, konačno sišao sa tribina i zaigrao u novom klubu, selektor ga gledao prokomentarisao njegovu igru, i ovaj vjerovatno poslušao Zuku seniora i ćao đaci.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ervin Zukanovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#201 Re: Ervin Zukanovic
- Zmijuga loma
#202 Re: Ervin Zukanovic
Ali koja hinja moraš biti i reći da ćeš ga pozvati kad uleti u prvih 11, i onda hladno izvaliti kako mu tim igra u formaciji u kojoj mi ne igramo.
Na kraju krajeva, mogao ga je zvati (ionako smo imali par slobodnih mjesta), ostaviti na klupi i igrati opet kako mu je ćejf. Ali ne da ona seljačka nadmenost, mora biti gnjida do kraja.
Na kraju krajeva, mogao ga je zvati (ionako smo imali par slobodnih mjesta), ostaviti na klupi i igrati opet kako mu je ćejf. Ali ne da ona seljačka nadmenost, mora biti gnjida do kraja.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#203 Re: Ervin Zukanovic
meni jedino to nije jasnoZmijuga loma wrote:Ali koja hinja moraš biti i reći da ćeš ga pozvati kad uleti u prvih 11, i onda hladno izvaliti kako mu tim igra u formaciji u kojoj mi ne igramo.
-
Crvena Tifoza
#204 Re: Ervin Zukanovic
Gdje piše da branim Safeta?Dead Man Walking wrote:Jeste, sve je tako bilo od rijeci do rijeci. Nista nisi izostavio, nista nisi napisao kako ne treba. Hebote, znao sam da branis Safeta od prvog dana, ali bas da ces od sebe praviti Luckyja nisam mogao pretpostaviti.Crvena Tifoza wrote:
Igrao nekad, pa onda pao nekoj stvari za uši, promjenio klub, konačno sišao sa tribina i zaigrao u novom klubu, selektor ga gledao prokomentarisao njegovu igru, i ovaj vjerovatno poslušao Zuku seniora i ćao đaci.![]()
- spinel_
#205 Re: Ervin Zukanovic
licemjeri, lopovi, lazovi, kriminalci, mesetari, reketari na sve strane.. treba bjezati odavde. drzava koju cine 99% kriminalci
- BHF_Manijak
#206 Re: Ervin Zukanovic
Bosanski tornjaci, eh vala smo pravu rasu cuka patentirali!!!

-
oridjidji
#207 Re: Ervin Zukanovic
Zukanovic presao bez Brazila iz Belgije u Italiju. Potpisao za Kijevo. U predsezoni zabio je jedan gol iz slobodnjaka. Zbog adaptacije je cekao da prodju prvih par kola i zaigrao je u 4 kolu protiv Samdorije. Bio je medju boljim ocjenjenim igracima svoga tima. Izgubili su cini mi se 1-0. Onda je dosla utakmica protiv Milana, gdje nijedan gol nije plod greske odbrane, vec jednu visoku loptu sa 20 metara uhvatio Muntari na volej, a drugi je bio gol Honde iz slobodnjaka i tu je utakmicu bio jedan od bolje ocijenjenih igraca. Treba pomenuti da je u obje utakmice dobio po zuti karton. Protiv Rome je opet odigrao dobro, opet u tome sivilu dobio je 6.9 sto je bila najbolja ocjena koju je dobio igrac njegovog tima.
Momak igra i to dobro. Steta sto ga se Sajo olako odrice. Tvrdim da je lik bolji i od Bicakcica, Sunjica i Vrsajevica svakako, pa i od Hadzica koji je dobro odigrao ove zadnje dvije utakmice. Al jbg sto Papetu treba to igranje sa reprezentacijom umjesto da zove dobrog defanzivca, on se kocka sa veznjakom na mjestu stopera.
Vala mu se popisam na princip...
Momak igra i to dobro. Steta sto ga se Sajo olako odrice. Tvrdim da je lik bolji i od Bicakcica, Sunjica i Vrsajevica svakako, pa i od Hadzica koji je dobro odigrao ove zadnje dvije utakmice. Al jbg sto Papetu treba to igranje sa reprezentacijom umjesto da zove dobrog defanzivca, on se kocka sa veznjakom na mjestu stopera.
Vala mu se popisam na princip...
-
cindrlimindrli
#208 Re: Ervin Zukanovic
Budimo realni, momak ne igra dobro, da valja ne bi bio u tom odron timu. No, i takav nikakav bi bio od koristi reprezentaciji koja je pretrpila masakar u zadnjoj liniji par zadnjih mjeseci. On povratkom Kolasinca nema mjesta u prvoj postavi.
-
Dead Man Walking
#209 Re: Ervin Zukanovic
Da si ti selektor mi bi igrali taktiku 1-0-2-1, s obzirom da nam svi ostali igraju u odron timovima, mada nije iskljuceno i da bi igrali 0-0-0-1 jer Stoke, Everton, i Roma i nisu bas krema za tovj ukus.
-
5 0 5
#210 Re: Ervin Zukanovic
najvise volim procitati kada ovi navodni navijaci reprezentacije pljuju po nasim momcima. jednog po jednog, pokusavajuci opravdati idiotske poteze pogubljenog selektora. begovic, miske, edin, miralem, spahic, ibisevic, zuka... svaki je bar jednom bio propali igrac, propali covjek, lazov, interesdzija, prevarant.
samo nastavite biti objektivni. sve ostaje zapisano.

samo nastavite biti objektivni. sve ostaje zapisano.
-
cindrlimindrli
#211 Re: Ervin Zukanovic
Pa sta sad, je li taj Chievo dobar tim? 
- BHF_Manijak
#212 Re: Ervin Zukanovic
Daj ba ne jebi Cindrli!!! Isto jebo te da mi imamo 800 igraca u Ligi petice, k'o Njemacka ili Spanija, pa cemo jos sad gledati igrali neki igrac dobro u tom klubu u jakoj ligi!cindrlimindrli wrote:Budimo realni, momak ne igra dobro, da valja ne bi bio u tom odron timu. No, i takav nikakav bi bio od koristi reprezentaciji koja je pretrpila masakar u zadnjoj liniji par zadnjih mjeseci. On povratkom Kolasinca nema mjesta u prvoj postavi.
Eto nek' je bolji Vranjes koji igra u mrtvoj Ceskoj ligi u zadnjem klubu na tabeli, od Zuke koji je u SERIJI A. A cim je tamo znaci da je neko prepozn'o da on vise vrijedi od vecine nasih igraca u nasoj zadnjoj liniji i bas njega doveo!
Nije Chiveo dobar, ali je bolji od 90% klubova u kojima nasi igraci iz zadnje linije igraju! Sunjicev klub ja kar'na, Hadzicev, Vranjesov...
-
5 0 5
#213 Re: Ervin Zukanovic
pa eto. bolji je od "no team".cindrlimindrli wrote:Pa sta sad, je li taj Chievo dobar tim?
-
__Phoenix__
#214 Re: Ervin Zukanovic
Upravo to, zamislimo da selektor ne poziva Nurkića jer grije klupu u nekoj tamo NBA ligi, a zove i oslanja se na Nedžada Sinanovića koji je kao standardan...BHF_Manijak wrote:Daj ba ne jebi Cindrli!!! Isto jebo te da mi imamo 800 igraca u Ligi petice, k'o Njemacka ili Spanija, pa cemo jos sad gledati igrali neki igrac dobro u tom klubu u jakoj ligi!cindrlimindrli wrote:Budimo realni, momak ne igra dobro, da valja ne bi bio u tom odron timu. No, i takav nikakav bi bio od koristi reprezentaciji koja je pretrpila masakar u zadnjoj liniji par zadnjih mjeseci. On povratkom Kolasinca nema mjesta u prvoj postavi.
Eto nek' je bolji Vranjes koji igra u mrtvoj Ceskoj ligi u zadnjem klubu na tabeli, od Zuke koji je u SERIJI A. A cim je tamo znaci da je neko prepozn'o da on vise vrijedi od vecine nasih igraca u nasoj zadnjoj liniji i bas njega doveo!
Nije Chiveo dobar, ali je bolji od 90% klubova u kojima nasi igraci iz zadnje linije igraju! Sunjicev klub ja kar'na, Hadzicev, Vranjesov...
-
cindrlimindrli
#215 Re: Ervin Zukanovic
Pa nije Vranjes bolji, a nije vala ni plaho gori, samo eto momak je korektan, suti, radi sta mu se rekne i popunjava kvotu. I bi li ti doveo igraca u tim kojeg ti selektiras, koji se na jedan krajnje neukusan nacin popisa po tebi i tvojoj familiji? Bi al' u qrcu, ne zajebaji i ti.BHF_Manijak wrote:Daj ba ne jebi Cindrli!!! Isto jebo te da mi imamo 800 igraca u Ligi petice, k'o Njemacka ili Spanija, pa cemo jos sad gledati igrali neki igrac dobro u tom klubu u jakoj ligi!cindrlimindrli wrote:Budimo realni, momak ne igra dobro, da valja ne bi bio u tom odron timu. No, i takav nikakav bi bio od koristi reprezentaciji koja je pretrpila masakar u zadnjoj liniji par zadnjih mjeseci. On povratkom Kolasinca nema mjesta u prvoj postavi.
-
__Phoenix__
#216 Re: Ervin Zukanovic
Otkud ti to da Safet selektira? Da bi selektirao moraš prvo pogledati ko i gdje šta igra...
-
cindrlimindrli
#217 Re: Ervin Zukanovic
Jok, eto ti selektiras, ti onaj V corp.__Phoenix__ wrote:Otkud ti to da Safet selektira? Da bi selektirao moraš prvo pogledati ko i gdje šta igra...
- BHF_Manijak
#218 Re: Ervin Zukanovic
E vidis moj Cindrli, travnicki bezecindrlimindrli wrote: Pa nije Vranjes bolji, a nije vala ni plaho gori, samo eto momak je korektan, suti, radi sta mu se rekne i popunjava kvotu. I bi li ti doveo igraca u tim kojeg ti selektiras, koji se na jedan krajnje neukusan nacin popisa po tebi i tvojoj familiji? Bi al' u qrcu, ne zajebaji i ti.
Eh takvom bih sefu i ja jeb'o mater, makar odmah otkaz dobio! I neka bi!
-
Dead Man Walking
#219 Re: Ervin Zukanovic
@cindrlakaca
Tvojom logikom odrona, Zukanovicev tim je u najmanju ruku bare-bare sa barem 60% timova iz kojih dolaze nasi reprezentativci, a za neke je i svemirski brod. Ne znam samo o kakvom pisanju pricas, pa ostavili su ga pred Brazil ko govno na kisi i covjek se obrati javnosti i kaze da se ne dize pompa, nek momci imaju mir u Brazilu. Pa prvi ja, a vjeurjem i ti, bi yebo od-do onome ko mi to napravi. Al jok, covjek je sutio. Nakon toga prodje pola godine a on jos na ledu uz debilna objasnjenja selektora, a uz to ga stigne i provocirati idiotlucima "pretrco ga Ljajic" i slicno. Eto ti ga ne bi popiso, ti bi sjedio i sutio.
Tvojom logikom odrona, Zukanovicev tim je u najmanju ruku bare-bare sa barem 60% timova iz kojih dolaze nasi reprezentativci, a za neke je i svemirski brod. Ne znam samo o kakvom pisanju pricas, pa ostavili su ga pred Brazil ko govno na kisi i covjek se obrati javnosti i kaze da se ne dize pompa, nek momci imaju mir u Brazilu. Pa prvi ja, a vjeurjem i ti, bi yebo od-do onome ko mi to napravi. Al jok, covjek je sutio. Nakon toga prodje pola godine a on jos na ledu uz debilna objasnjenja selektora, a uz to ga stigne i provocirati idiotlucima "pretrco ga Ljajic" i slicno. Eto ti ga ne bi popiso, ti bi sjedio i sutio.
-
cindrlimindrli
#220 Re: Ervin Zukanovic
Jbg, ja Zukanovica s ljudske strane razumijem, odreagovao je emotivno bez razmisljanja. Mrtvi profesionalac na ovo se ne bi osvrnuo, posvetio bi se svom razvoju i najbolji revans za propust SP bi bio da ih svojim igrama prisilis da te zovu, i kad si im najpotrebniji kazes im da te povuku za prangiju. Mislim, neces to tako reci, izmislis neki djavo, porodicne obaveze, nene mi zuticu fasovala...nesta.
Ali, to su profesionalci, ovi nasi su isto tetke.
Ali, to su profesionalci, ovi nasi su isto tetke.
-
Dead Man Walking
#221 Re: Ervin Zukanovic
Pa nego sta je radio do sad? Izvisio Brazil, sutio (tacnije molio javnost da se ne dize frka), trenirao, napravio pomak u karijeri, postao standardan u Serie A, i selektor ga na to sve provocira preko medija. Sta je jos trebao yebote? Kakvim igrama da ga prisili? Da predje mozda u Romu? Pa da primi 7 komada od Bayerna? Sta bi Safet na to rekao?
Uostalom, da skratimo pricu, pitanje za tebe i sve tvoje istomisljenike, hipoteticko naravno. Molim iskren odgovor. Sta vi mislite, da je igrom slucaja Sead Susic menadzer Ervinu Zukanovicu, da li bi Ervin Zukanovic bio u Brazilu i da li bi danas bio clan reprezentacije?
Uostalom, da skratimo pricu, pitanje za tebe i sve tvoje istomisljenike, hipoteticko naravno. Molim iskren odgovor. Sta vi mislite, da je igrom slucaja Sead Susic menadzer Ervinu Zukanovicu, da li bi Ervin Zukanovic bio u Brazilu i da li bi danas bio clan reprezentacije?
Last edited by Dead Man Walking on 23/10/2014 01:26, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#222 Re: Ervin Zukanovic
cindrlimindrli wrote:da ih svojim igrama prisilis da te zovu, i kad si im najpotrebniji kazes im da te povuku za prangiju.
Sto se ovog drugog dijela posta tice, mislis k'o Spaha sto je uradio? Dos'o, popis'o se po selektoru, povreda ha hu i onda mrtav hladan zaigr'o za Leverkusen, a kod nas na pripremama se "raspad'o"!
- kakotakonikako
#223 Re: Ervin Zukanovic
da odgovorim ti ja, iako nisam nji'ov istomisljenik. selektor ne bi pozvao u tom slucaju ZUKU jer bi bio nepotizam. kraj price.Dead Man Walking wrote:Pa nego sta je radio do sad? Izvisio Brazil, sutio (tacnije molio javnost da se ne dize frka), trenirao, napravio pomak u karijeri, postao standardan u Serie A, i selektor ga na to sve provocira preko medija. Sta je jos trebao yebote? Kakvim igrama da ga prisili? Da predje mozda u Romu? Pa da primi 7 komada od Bayerna? Sta bi Safet na to rekao?
sreca sto ZUKA nije kao miske, jer bi izrafalao selektora. za ozbiljno.
-
VCorp
#224 Re: Ervin Zukanovic
Momak, pročitaš par knjiga od raznih poznatih trenera pa ti je jasno o čemu moraš voditi pažnju. Nije fudbal nuklearna fizika već obični sport kojeg igraju 22 čovjeka s jednom loptom na jednom terenu.cindrlimindrli wrote:
Bogo mili, on bi sebi napravio plan, slao skaute...pa koga si ti trenirao hljeba ti?
Skauting ima svaki ozbiljan selektor a ovaj naš izjavljuje da uopće ne prati igrače niti komunicira s njima. Kakvo je to ponašanje najplacenijeg selektora u regiji ? Je li pratiš ti utakmice LP ? Jesi vidio sad Hodgsona na stadionu kada je igrao Chelsea ? Naše teleće glave nema nigdje.
Kao i svako normalan tražim da selektor radi isto ono što rade i ostali vrhunski selektori a za te pare koje mu se daju u ovoj državi ima da pravi pitu od govana.
To što vi tražite razlog da se smijete ljudima na svaku riječ je odraz seljačkog mentaliteta koji i jest upropastio ovu državu. Smijati se znati a ne znate izaći na proteste.
Ja ne tražim od selektora moje zemlje ništa čudno ili više već jednu profesionalnost koja je u normalnim zemljama nešto obično a to što je tebi i mnogima čudan rad u normalnim uslovima, to je opet vaš problem.
- Dr. Kuca
#225 Re: Ervin Zukanovic
Ja stvarno ne znam kako smo mi ovako siromasna zemlja a ovoliko strucnjaka samo na ovom forumu u svim poljima zivotnim.