nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mirzet87sa

#201 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

Sta ce mi balavci prijetit, znaju ko sam redovno prodju pored mene oborene glave.. nedo bog da cujem ruznu rijec od njih, moro bi ih zarobit
punta

#202 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

mirzet87sa wrote:Sta ce mi balavci prijetit, znaju ko sam redovno prodju pored mene oborene glave.. nedo bog da cujem ruznu rijec od njih, moro bi ih zarobit
ne ne zarobit djecu
Image

za to postoje obdanista
Gray

#203 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by Gray »

Ko još ugrožava živote pored ovih kvazi-trkaća su i naši bahati političari koji bi najradije da preskoče sviju, pa pretiču preko pune, blicaju bez prestanka, voze po 50 preko ograničenja...
Last edited by Gray on 28/07/2013 10:51, edited 2 times in total.
mirzet87sa

#204 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzet87sa »

Opste poznata cinjenica je da oni ne *ebu zakon ni 2%, pogotovo ovi sa rotacijama.. Isto tako i one kabadahije sa diplomatskim tablicama, za njeg ne vazi ni crveno :D
emirEX

#205 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by emirEX »

johntra wrote:Pazite se vas dvojica šta pišete o Venomu, mogli bi vas obojicu žik...sve vam ovo oni čitaju, emirEX i ostali...meni su tako prijetili, pa sam morao pobjeći i tipkati iz druge sobe...eto, to vam je moj prijateljski savjet... :D
ne svrstavaj mene u Venom zivota ti osipam se vec od same pomisli na njih.

PS

kada sam ja to tebi prijetio?
pa covjece ja tebe cak ni ne poznajem.
mirzazmaj

#206 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by mirzazmaj »

johntra

#207 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by johntra »

emirEX wrote:
johntra wrote:Pazite se vas dvojica šta pišete o Venomu, mogli bi vas obojicu žik...sve vam ovo oni čitaju, emirEX i ostali...meni su tako prijetili, pa sam morao pobjeći i tipkati iz druge sobe...eto, to vam je moj prijateljski savjet... :D

PS

jbga, ne znam više koliko vas ima...valja vas sve pohvatat...ma nisi ti prijetio, bio je to onaj trizex, jbga, slični vam nickovi...naljutio se što sam mu auto stavio u papanluk...
sema911s

#208 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

johntra wrote:
emirEX wrote:

PS

jbga, ne znam više koliko vas ima...valja vas sve pohvatat...ma nisi ti prijetio, bio je to onaj trizex, jbga, slični vam nickovi...naljutio se što sam mu auto stavio u papanluk...
jontra nediraj mi trizex-a momak je za 12,., to sto nekada vli stisnut gass,. ne cini ga losim,., postuje saobracajna pravila vise nego svi mi ovdje zajednoo,.,.,., nadji mi nekoga ko bi te od zenice do sa doslepo dzaba
johntra

#209 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by johntra »

ne diram njega, nego njegov hibrid od auta...ali, raspravili smo to već na temi papanluk...
sema911s

#210 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

johntra wrote:ne diram njega, nego njegov hibrid od auta...ali, raspravili smo to već na temi papanluk...
hahahah sto temprulja ja je malo cudna,,., treba klikerica da se ono uradiii ,.,.,

evo sinoc par izbjeglica sa najvjerovatnije rentanim slk i cl oba sa v8 i svabske table divljaju titovom,.., neki murjak stoji gleda oci mu ispadaju za mecama ja bezveze dobacim sto ih ne zaustavis on me blijedo pogleda i ja magle ufatim da nebi mene zaustavio jer sam ga omeo u parenju okaaa,.,
irconbih

#211 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by irconbih »

Ko je retard sa crnim Meganom II, na vratima one rejserske naljepnice sa strana, na zadnjoj karambolci naljepnica od ekskluzive? Prvo sto skija po gradu, drugo nerevira ga kad ga neko zaobidje na smaforu jer jede govna i nesto ceka, a zeleno i onda prijeti, hebe ovo, ono, izlazi iz auta, vadi nesto iz gepeka. Ne zapisah jadniku tablice da mu dodje kakva kazna, pa rekoh da upitam ovdje. Nesto slicno onome sto ima tema da je ukraden. Pacenik neki mutavi... :sax:
rose1974

#212 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by rose1974 »

Evo još bahatih papaka koji divljaju cestama, političari sa rotacijama.

Dva Audija A8 sa rotacijama divljaju na cesti između Lukavice i Vraca. Blicanje drugim autima da se sklone (bez ikakvog prava), preticanje preko pune linije, vožnja preko ograničenja brzine.

Tablice prvog automobila: E06-A-253

Tablice drugog automobila: T74-K-183

Oba Audija su kasnije viđena kako na Skenderiji skreću prema Alipašinoj džamiji.

Prema javno dostupnim podacima, radi se o automobilima Bakira Izetbegovića.

Image
sparky

#213 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sparky »

sta inace rade ovo je sasvim ok. cak sta vise nisu nikog ni ugrozili,voze pod rotacijom,znaci haman da imaju neka prava.
sema911s

#214 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sema911s »

sparky wrote:sta inace rade ovo je sasvim ok. cak sta vise nisu nikog ni ugrozili,voze pod rotacijom,znaci haman da imaju neka prava.
jbga davno sam polagao al da ovo rade moraju imat policisku pratnju sto ovdje nema,.,vec samo dva crna avudija sa led bljeskalicama u cvenoj i plavoj bojii,.,
sparky

#215 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by sparky »

ma jasno je to meni,ali mi je smijesno kako je postavljen post i sami klipovi. ocekivao sam da su prosli 300 na sat i da je zbog toga pet auta otislo u kanal.
osim toga ovo mi izgleda kao prostranacki post :D sve fino obradjeno i jos "divljake" primjete kako motaju na skenderiji. po tome je i snimac onda divljak dok ih je stigao :run:
armma

#216 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by armma »

Po meni veći je papak ovaj što im se ne skloni ili neda znak, da ga prodžu a u ostalom nevidim nikakvo divljanje na ovom snimku ali se slažem da i oni nekad bespotrebno voze brže.
Gray

#217 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by Gray »

A zašto bi im davao da prođu? Zašto bi se sklanjao? Oni nisu vozila pod pratnjom, nemaju nikakvo prvenstvo i nije niko dužan da im se sklanja jer se njima žuri.

I oni moraju poštovati saobraćajna pravila, a ovdje voze preko ograničenja i pretiču preko pune linije, što je apsolutno kršenje zakona. Slažem se da često rade i puno gore stvari ali i ovdje krše zakon.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
punta

#218 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

ima jel ono 7 saobracajni pravila ko je prvi a ko zadnji po vaznosti
ne znam ni ja koja su po redu vozila pod rotacijama ali i ja isto kazam ni nisu vozila pod rotacijama
u tim pravilima je kolko se sjecam policija hitna i vatrogasci
Bakir1

#219 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by Bakir1 »

da znate, ima prijedlog izmjene zobsa koji ce dati ostalim kategorijama rotacije punovaznost kao kod pratnje
Gray

#220 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by Gray »

Bakir1 wrote:da znate, ima prijedlog izmjene zobsa koji ce dati ostalim kategorijama rotacije punovaznost kao kod pratnje

Baš me čudi što oni prilagođavaju zakone sebi. Prosto sam šokiran.

Bakir1

#221 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by Bakir1 »

iznenadjen i zaprepascen kolega :lol:
zateznistub

#222 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by zateznistub »

Gray wrote:A zašto bi im davao da prođu? Zašto bi se sklanjao? Oni nisu vozila pod pratnjom, nemaju nikakvo prvenstvo i nije niko dužan da im se sklanja jer se njima žuri.

I oni moraju poštovati saobraćajna pravila, a ovdje voze preko ograničenja i pretiču preko pune linije, što je apsolutno kršenje zakona. Slažem se da često rade i puno gore stvari ali i ovdje krše zakon.

Svakom vozilu koje ima ukljucenu "rotaciju" MORAS se skloniti.
punta

#223 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by punta »

Bakir1 wrote:da znate, ima prijedlog izmjene zobsa koji ce dati ostalim kategorijama rotacije punovaznost kao kod pratnje
nemoguce kad ti audi 6 priđe na 15metar iza leđa ti ne vidis njegov krov ni da li na krovu ima rotacija za razliku od drotovskog auta
to im moze upalit kod zena vozaca i kod neki mekusaca oni da im se sklone

a ima neki drot svaki dan oko 16:00 ono kad je guzva u duzem autu ne znam je li ford ili pezo nisam zagledo sive je boje i sa strane ima naljepnica plicija ina krovu rotacija
svaki dan on skija kroz guzvu ali danas se trzno kad sam ga provalio da hoce iz krajnje lijeve da se prebaci u moju desnu u jednom komadu uspio je do srednje a onda sam ga doceko na svirenu i onda uporedno sa njim vozio
tako da je osto zaglavljen
drndalo

#224 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by drndalo »

zateznistub wrote:
Gray wrote:A zašto bi im davao da prođu? Zašto bi se sklanjao? Oni nisu vozila pod pratnjom, nemaju nikakvo prvenstvo i nije niko dužan da im se sklanja jer se njima žuri.

Moram, kad imam gdje, samo su nam ceste uske, pa rijetko imam gdje... :sad:
smak

#225 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca

Post by smak »

zateznistub wrote:

za prvi maj ja krenuo u hercegovinu i na ulazu u mostar profura neki crni BMW preko pune linije, i nakon par kilometara zaustavio se i kupuje mandarine pored ceste, zena i malo dijete u autu a on u sorcu. i malo u produzetku je bio udes ( samo materijalna steta), jedna traka obustavljena i stvorila se guzva. kad iza mene crni BMW onaj lik sto je kupovao mandarine ukljucio blinkere i trazi da mu se sklonim da on sa SLUZBENIM AUTOM ZA PRAZNIK moze izbjeci guzvu jer je krenuo sa zenom malo da se odmori. naravno nisam ga pustio da prodje ispred mene al me kasnije opet preticao i prekoracio brzinu... steta sto nemam video snimljen...

koji karinasi od politicara voze BMW?
Post Reply