Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
p206

#201 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by p206 »

miki.ba wrote:Postove pišete između 12 i 3 h, subota na nedjelju, onda se pitate što ste suha k.... i što ne možete upoznati normalnu djevojku.
Biti mokrog ku... i imati normalnu djevojku pored sebe mi je nesklad...pogotovo na početku veze.
A onako iskreno, dokurčilo biti mokrog kur... a bez normalne djevojke koja bi nešto malo ozbiljnije. Ove današnje se uhvatile faxa i ništa drugo ne vide, kao da će zarađivati milione a ne biti na birou kad završe, i eventualno zarađivati neku bosansku crkavicu. Ne žele odgovornost u vezi, ne žele da razmišljaju ni 10 dana unaprijed a kamoli duže... ne trude se oko momka, i nemaju pojma šta ih čini sretnim osim davanja i pokazivanja svog tijela, samo to znaju.
Razumijem da se granica vjenčanja pomjerila sa nekih 23 na 27 godina od 1990. al da su ovako nezrele (iako se furaju da su zrelije od muškaraca) sa svojih 22-24, to mi nikako ne ide u glavu. Način razmišljanja nula bodova.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#202 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Bobi »

kritichar wrote:ima na forumu normalnih :mrgreen:
Aha :D, ima :D

Trenutno korisnika/ca: Bobi, skrivena, skrivena, skrivena, skrivena i 1 gost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bregano

#203 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by bregano »

miki.ba wrote:Postove pišete između 12 i 3 h, subota na nedjelju, onda se pitate što ste suha k.... i što ne možete upoznati normalnu djevojku.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#204 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Velkoski »

pa doš'o u tri kući možda? i nije meni problem mokar/suh mleeto nego je problem normalna batre :mrgreen:
Shadoww

#205 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Shadoww »

mleetavi wrote:
pa doš'o u tri kući možda? i nije meni problem mokar/suh mleeto nego je problem normalna batre :mrgreen:
Normalnih nema :D
todd_smith

#206 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by todd_smith »

Nema fakat normalnih danas. Inace bi to bio neki stereotip ili komentar zenomrzca, ali nema sto jeste jeste.

Mladje su sve ili k***ve/sponzoruse ili umisljene a zapravo djevojcice sa glupom pricom

Starije su sve vec pokupljene ili one sto su same su same jer postoji dobar razlog

Postoji jos nekoliko normalnih, ali i te slabo gdje izlaze i ne mozes im za tako nesto prigovoriti jer gdje imas normalno izaci danas a da nije sve opijanje. Jedino kada izadju, to urade u grupicama se drze i sa strane gledaju "ovaj je ovakav, ovaj je onakav" izbace "Bitch shield" i onda kukaju kako nema dobrih muskaraca.

Ali isto tako ide i za normalne momke, sve nas manje ima.

Ali evo uzmi da grad ima oko 300k stanovnika, 150k recimo zensko. Od tih recimo 40tak u godinama od 19-25 (lupam sad, ali tu je to negdje sigurno), 20k recimo da je slobodno, 6-7k su zgodne (brat bratu budimo iskreni), srozaj to na 4k (minus sponzoruse i psihe i ove sto dodju da samo studiraju u Sa ili nisu iz Sa), 2k koje su normalne od toga uzmi 1k da su zgodne, normalne i nije im cilj da se samo uda i to je sve, nego i ganja karijeru i ima ambicije. Od 150k smo spali na 1k

Sada i ja malo pretjerao :lol: Ali uglavnom znate sta zelim reci, jbga presusio bunar izgleda :lol:
kritichar

#207 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by kritichar »

Bobi wrote:

Trenutno korisnika/ca: Bobi, skrivena, skrivena, skrivena, skrivena i 1 gost. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
e te tri sestre su mrak :evil:
Zatamnjena stakla

#208 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Zatamnjena stakla »

Prošetaj malo do Ćirsa i vićeš kako lole kupe trebe :mrgreen:
vesela_sveska

#209 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by vesela_sveska »

p206 wrote:
vozdrica wrote:Niđe jarane normalnih danas nema,sve ludo.
Upravu si brate...normalnih danas nema... kad je došlo da su pi..a, ku..c, mišić ili obla guzica važniji od osjećaja. Kad se razuman pristup degradira, a ponašanje nekog međeda koji se raširi kao da je njegov čitav grad uzdiže. Kad je glumatanje važnije od iskrenosti.
Sve otišlo u pm
:thumbup:
ratamahatta

#210 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by ratamahatta »

Probaj malo izaci vani...mozda u tom grmu lezi zec :mrgreen: :run:
pirmin

#211 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by pirmin »

Niko da napise "...smotan sam jebiga :mrgreen: a i ne micem se iz svog univerzuma, sto mentalno, sto fizicki", lakse je pisati referate o tim navodno nepostojecim "normalnim" zenama.
A njih ima i vise nego dovoljno. :wink:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#212 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Bobi »

kritichar wrote:
Bobi wrote:

e te tri sestre su mrak :evil:
Beton :D, haj pogodi makar jednu :lol: .
vozdrica

#213 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by vozdrica »

Treca je vrh vrhova a druga tu i tamo.
betametazon

#214 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by betametazon »

pirmin wrote:Niko da napise "...smotan sam jebiga :mrgreen: a i ne micem se iz svog univerzuma, sto mentalno, sto fizicki", lakse je pisati referate o tim navodno nepostojecim "normalnim" zenama.
A njih ima i vise nego dovoljno. :wink:
ima i ta mjesta...ali yebi ga, zar moramo svi maheri biti bas, pogotovu sa danasnjim zenama koje ocekuju neki mega pristup koji ce ih ostaviti bez daha...nije lako ni tome udovoljiti :D
todd_smith

#215 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by todd_smith »

Ja vala nisam smotan. Niti samo u svom univerzumu cumim. To sto zelim neku koja izgleda kao model i zna kako da se nosi i ima nesto u glavi, nisam ja kriv nego takvih nema nesto previse.

Da sam rugoba i maloumnik, pa da zanovijetam nisam, znam sta mogu da ponudim i izgledom i osobinama tako da necu da budem zadovoljan sa prvom koja naleti,ha ja :lol:
betametazon

#216 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by betametazon »

todd_smith wrote:Ja vala nisam smotan. Niti samo u svom univerzumu cumim. To sto zelim neku koja izgleda kao model i zna kako da se nosi i ima nesto u glavi, nisam ja kriv nego takvih nema nesto previse.

Da sam rugoba i maloumnik, pa da zanovijetam nisam, znam sta mogu da ponudim i izgledom i osobinama tako da necu da budem zadovoljan sa prvom koja naleti,ha ja :lol:
yebi ga, kolko se nafali ne znam sta uopste radis na forumu, cudo ti se nije red ispred kuce ufatio :D
Klitemnestraaa

#217 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by Klitemnestraaa »

Ako vi niste našli normalnu, ne znači da ih nema.

Možda ih vi ne zaslužujete.
MedenoSrce

#218 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by MedenoSrce »

todd_smith wrote:Ja vala nisam smotan. Niti samo u svom univerzumu cumim. To sto zelim neku koja izgleda kao model i zna kako da se nosi i ima nesto u glavi, nisam ja kriv nego takvih nema nesto previse.

i tebi mama govorila da si najpametniji i najljepsi :mrgreen:
betametazon

#219 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by betametazon »

MedenoSrce wrote:

meni kad za neku djevojku kazu "vidi je sto je lijepa" ja odgovorim " i ja sam lijep svojoj materi" :D
animals

#220 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by animals »

Koje sve teme nema ovdje..ova je definitivno najblesavija..
todd_smith

#221 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by todd_smith »

MedenoSrce wrote:

Pa da, zasto bi me lagala? To je ipak moja mama, nema razloga da laze svoje dijete :mrgreen:

Salu na stranu, ne govorim ni da sam sad Adonis kakav, ali nisam ja kriv sto ciljam visoko. I kada auto kupujes, ne kupujes prvo koje naleti sa cijenom za koju si spreman platiti (i tek sad skontah kako ce ovo da zvuci forumaskim feministicama da spominjem djevojke kao predmete :lol: :lol: )
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#222 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by ladyblue18 »

todd_smith wrote:To sto zelim neku koja izgleda kao model
Bar ko sa naslovnice VS-a sto bi reko Ramo? :mrgreen:
betametazon

#223 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by betametazon »

todd_smith wrote: Salu na stranu, ne govorim ni da sam sad Adonis kakav, ali nisam ja kriv sto ciljam visoko.
Ne smatraj se krivim, pa 99% forumasa ali i ostalih imaju isti stav :D
alkalna_baterija

#224 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by alkalna_baterija »

Najdraži su mi ovakvi što se smatraju "prilikama", ali nemaju nikoga. Da si lijep, koliko god da si glup, pokvaren, ili šta već, imao bi neku jednako lijepu, sa manama sličnim tvojim. :roll:
dale cooper

#225 Re: Gdje naci normalnu djevojku za vezu

Post by dale cooper »

betametazon wrote:
todd_smith wrote: Salu na stranu, ne govorim ni da sam sad Adonis kakav, ali nisam ja kriv sto ciljam visoko.
Ne smatraj se krivim, pa 99% forumasa ali i ostalih imaju isti stav :D
Najgore od svega ih je slušati/gledati kako kukaju po čitave dane. :roll: :D
Last edited by dale cooper on 07/07/2013 22:21, edited 1 time in total.
Locked