MarlboroGold wrote:eltroxin wrote:Ja konto sadia otvorila novu temu, nece svekrva da joj lize.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Post godine
Ne zeli da mi lize :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Boemica
#201 Re: Ne zeli da mi lize :(
-
radostan dan
#202 Re: Ne zeli da mi lize :(
a u p materinu....

- King Theoden
#203 Re: Ne zeli da mi lize :(
Post godine?
za kaj ste bedaci? za kaj ste seljaci?
Svašta...
za kaj ste bedaci? za kaj ste seljaci?
Svašta...
- edo_79
#204 Re:
Jesi plak'o .... i jel bio crveni ili bijeli luk .... nemoj mi paušalnih izjavaviolentjack wrote:Mayo sve pice nisu iste..pa lizao sam neke da nisu smrdile
jednom sam picu lizao..smrdila je na luk..isto ko luk
![]()
![]()
- edo_79
- edo_79
#206 Re:
hananah wrote:Majo, previse si se otvorila a masa je uvijek masa, uvijek ce se naci nekih zlonamjernika da lijece frustracije, jedva ce docekati da onako anonimni daju svoje komentare na forumu, jer u stvarnom zivotu ne mogu, nemaju prilike sjesti sa curom a kamoli zgodnom curom, nemaju prilike da ih neko saslusa jer nikog ne interesuje njihovo misljenje. Zato mi nije jasno sto samo neke komentare ne preskocis, doduse, opet ti kazem malo trebas suptilnija biti, pa recimo kad otvoris temu "on ne pristaje na oralni sex" nece ti se javiti vecina tih koji su davali ogavne komentare jer ne razumiju sta znaci oralno, ali vec lizanje im je jako bliska rijec, jer stalno to prizeljkuju da urede, probaju, zagledaju koleginice u kancelariji, cure na ulici, i zamisljaju kako u stvarnom zivotu uopce izgleda vidjeti vaginu.
I malo jesi pretjerala sto si samo mene izdvojila iz ohih sa ogavnim komentarima, ima tu jos par likova koji su shvatili ovu tamu onako kako je i bila tvoja namjera da je shvate - za salu (ali u granicama) i razibrigu.
I na kraju, da se ne ponavljam, malo rijecnik prilagodi jednoj dami, jer ja znam da ti to jesi i onda ce korespodencija biti malo drugacija. Opet ce biti par izuzetaka koji bas ne postuju zenski rod (opet iz razloga sto nemaju bas bliske susrete sa istim pa ne znaju, stoga im i ne zamjeriti) A ti budi pametna pa takve komentare samo preskoci
Brat bratu jedno 2-3 prsta
Last edited by edo_79 on 23/01/2019 13:51, edited 1 time in total.
- edo_79
#207 Re:
Kakvo tuširanje, kakve p...ke materine .... to dok zamotava sarmu, razastreš je po stolu i razmotaš je, razvučeš je ko jufku od, doMayaSA wrote:Prvo da naglasim, posto raja ne obraca paznju, da sam ja jedna druga Maya, tj. MayaSA![]()
Eh, sad...neugodan miris, ili sto neki ovdje nazvase "smrad" kod zene uopce ne mora biti rezultat necistoce/nehigjene, nego moze biti rezultat (molim sve zlonamjernike da se ovoga ne hvataju kao pijani plota), spolne bolesti, konzumirane hrane ili pica, ili cisto hormonski (razliciti hormoni luce razlicite stvari u nekim periodima vremena - npr. kod zene, koji dan prije menstruacije).
To MaYo sto se tebi desilo je moglo biti nesto od gore navedenog, a koji ti je to momak rekao to sto ti je rekao, je jedan klasicni, nekulturni papak. Ako vec nije mogao, bilo je puno suptilnijih nacina da to izbjegne....
Eh, da, kad me vec krenulo...Negdje sam procitala da je neko napisao da se prije svakog sexa treba okupati![]()
Sta bi sa spontanim sexom? U liftu, na autu, negdje u slijepoj ulici....na kraju krajeva, i u stanu....bez onog "hocemo li - hocemo" pa obadvoje u kupatilo pod tus i onda tek na pos'o
![]()
Truba to....bas lijepo kad ti nesto kao pravis kafu u kuhinji (ili pitu, il' sarmu), i on ti pridje s ledja i mazi te...lijepo ti....Ne pada mi tus na pamet, Tita mi....
![]()
- edo_79
#208 Re:
Jel to treba u smjeru kazaljke na satu ili kontra?Santos wrote:Lizat je gruba rjec.Treba reci prelazit jezikom preko moje mindje.Trebaju lagani pokreti od donjeg djela prema vrhu tj,klitorisu.Izmedju toga stidne usne treba lagano po rubovima grickat a jezikom sasvim malo uci u minjdu sto dodaje poseban efekat.
- triconja
#210 Re: Re:
Jaro ti si puko, likovi vec odavno alarahmetileedo_79 wrote:A tek predpranje i centrifugatbaharis wrote:a sta bi tek reko da naletis na bijelo pranje...violentjack wrote:![]()
![]()
Joj komentara
![]()
![]()
![]()
![]()
- Boemica
#211 Re: Ne zeli da mi lize :(
Što se edo zarovio u temu

- edo_79
#212 Re: Ne zeli da mi lize :(
čuj to ...

- bude
#213 Re: Ne zeli da mi lize :(
Pitali Cigu je li ikad lizao cistu, kaze: Sta se tu ima lizati 
- edo_79
#214 Re: Ne zeli da mi lize :(
ma šuti uteko od prevoda reko da vidim šta ima.... kad ono zanimljivi postovi... reko hajd da i ja koju bubnem.... ionako nisam normalan ha yaBoemica wrote:Što se edo zarovio u temu![]()
![]()
- triconja
#215 Re: Ne zeli da mi lize :(
+1Boemica wrote:Što se edo zarovio u temu![]()
![]()
- edo_79
#216 Re: Ne zeli da mi lize :(
Nego šta bi .... laznul on nju na krajutriconja wrote:+1Boemica wrote:Što se edo zarovio u temu![]()
![]()
![]()
![]()
-
RtrnOfSalisbury
#217 Re: Re:
men se ucinje da pise predprd ... navodno prije prdnje dolazi ko do nekog grcenja dok drugi tvrde da to odjednom zapuhne ko kad otvoris vrata popraceno raznim mirisima, nekad cak stipa za oci. pa jebote ako je istina onda moras sa gas maskom lizat sto je neprakticno, bar da izmisle neki manji filteredo_79 wrote:A tek predpranje i centrifugatbaharis wrote:a sta bi tek reko da naletis na bijelo pranje...violentjack wrote:![]()
![]()
Joj komentara
![]()
![]()
![]()
![]()
- ho oponopono
#218 Re: Ne zeli da mi lize :(
...šta neće da ti srče bijele siraste kolonije, istišće bijele prišteve na mesnatim usnama...stalno ti slini bijela sluz...uščula se i oznojila pičoka...nemoj ni ti njemu smokat...nek smegmu svoju siše sam...
- triconja
#219 Re: Ne zeli da mi lize :(
Bog te mazo pa ti bi i hljeb ogadilaho oponopono wrote:...šta neće da ti srče bijele siraste kolonije, istišće bijele prišteve na mesnatim usnama...stalno ti slini bijela sluz...uščula se i oznojila pičoka...nemoj ni ti njemu smokat...nek smegmu svoju siše sam...
- ho oponopono
#220 Re: Ne zeli da mi lize :(
...ako vidiš končić zubima povuci to je samo tampončić, samo palacaj jezikom, ne zaboravi ga poslije vratit, hej bolan ne smiješ povratit'...triconja wrote:Bog te mazo pa ti bi i hljeb ogadilaho oponopono wrote:...šta neće da ti srče bijele siraste kolonije, istišće bijele prišteve na mesnatim usnama...stalno ti slini bijela sluz...uščula se i oznojila pičoka...nemoj ni ti njemu smokat...nek smegmu svoju siše sam...![]()
![]()
- biggrin
#221 Re: Ne zeli da mi lize :(
ja frajera, stvarno gadno
- edo_79
#222 Re: Re:
RtrnOfSalisbury wrote:men se ucinje da pise predprd ... navodno prije prdnje dolazi ko do nekog grcenja dok drugi tvrde da to odjednom zapuhne ko kad otvoris vrata popraceno raznim mirisima, nekad cak stipa za oci. pa jebote ako je istina onda moras sa gas maskom lizat sto je neprakticno, bar da izmisle neki manji filter
-
RtrnOfSalisbury
#223 Re: Ne zeli da mi lize :(
e na ovo se cekalo, moglo bi rijesit sve probleme. jos malo doradit ideju: napravit stipaljku u obliku da ne kaem cega, i ondak to da ne kaem sta metnut da ne kaem dje i dok radis da ne kaem sta usput to da ne kaem sta unidje da ne kaem dje i sve duploedo_79 wrote:RtrnOfSalisbury wrote:men se ucinje da pise predprd ... navodno prije prdnje dolazi ko do nekog grcenja dok drugi tvrde da to odjednom zapuhne ko kad otvoris vrata popraceno raznim mirisima, nekad cak stipa za oci. pa jebote ako je istina onda moras sa gas maskom lizat sto je neprakticno, bar da izmisle neki manji filter
![]()
- edo_79
#224 Re: Ne zeli da mi lize :(
Ima smisla .... to uvelike olakšava sam čin da ne kaem čega 
- vjesticanametli
#225 Re: Ne zeli da mi lize :(
Boemica wrote:eltroxin wrote:Ja konto sadia otvorila novu temu, nece svekrva da joj lize.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()