Ako je tacno sigurno ce i na TXTV doci jer oni su istom vlasnistvu i imaju preslikanu TV shemu.
https://www.banjalukaforum.com/viewtopi ... tart=18620
Moderator: Benq

To je i Elta dobila (Prva i O2.TV) a ostali kanali u petak ili najkasnije ponedjeljak. Info sa onog gore foruma sa slike jer tamo ima jedan covjek sto radi u Elti.arminicos wrote:vec imaju od juce PRVA TV i O2 u TXTV

Mike Ross wrote:TV ne gledam pa ne ne bih komentarisao programsku semu, sto se tice ostalog sve pohvale za TX, trenutno koristim paket usluga TX Trio L. Internet konekcija 80/4, fiksni telefon, besplatan bezicni aparat sam dobio, pozivi su besplatni prema svim fixnim mrezama, i kablovska TV na vise TV prijemnika, sve to za 25.95 KM prvih 6 mjeseci a poslije 51.90 KM.
Signalom i konekcijom sam prezadovoljan (jos uvijek sam na kablovskom internetu, nema jos optike njihove)
To je fiksna telefonija, internet je neogranicen u downloadu i uploadu.SimkeA wrote:Hvala puno na info. Ovo je fakat odlicno. Kontaktiracu ih i dogovoriti neki paket.
Jos jedno pitanje, posto vidim cijenu za 03(h?):31 (min?), jel to znači da ima neko ograničenje u GB, nakon kojeg počinje obračun ili...?
Kako da trazim opticki, ako nemam oticki kabl u stanu? Jel to oni nude uslugu (ako je optika dovucena u zgradu) da uvedu i u stan?arminicos wrote:trazi ti optički Internet ! on je dosta stabilniji i bices miran u odnosu na kablovski Internet ! veca stabilnost veze![]()
ako nemozes opticki onda probaj kablovski daju ti 5 do 7 dana probno..
Ako je dovedena do zgrade, onda ce je dovuci i do stana tacnije do onog mjesta gdje ce staviti router. Ako nije dostupna optika onda je dostupan samo kablovski.SimkeA wrote:Kako da trazim opticki, ako nemam oticki kabl u stanu? Jel to oni nude uslugu (ako je optika dovucena u zgradu) da uvedu i u stan?arminicos wrote:trazi ti optički Internet ! on je dosta stabilniji i bices miran u odnosu na kablovski Internet ! veca stabilnost veze![]()
ako nemozes opticki onda probaj kablovski daju ti 5 do 7 dana probno..