Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#201 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
ne to se razvilo Dejtonom i od tad progresivno napreduje ta moaj ljubav prema izdajnicima domovine
- zateznistub
#202 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Ne pitm za ljubav, pitanje je intelektualni kapacitet!?JoseMujica wrote:ne to se razvilo Dejtonom i od tad progresivno napreduje ta moaj ljubav prema izdajnicima domovine
-
cindrlimindrli
#203 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Najlakse ti se pokenjat po svom, a da to radis po onima koji su ti izdali domovinu otisao bi na Sokolac, ima gore onoJoseMujica wrote:ne to se razvilo Dejtonom i od tad progresivno napreduje ta moaj ljubav prema izdajnicima domovine
vojnicko groblje, samo za to sem proljeva trebaju i mooda.
- Albert Heijn
#204 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
zateznistub wrote:Jesi ti trenutno toliko inteligentan ili je to od rođenja?JoseMujica wrote:barem jednom heftično odem u onaj park pored Svjetlosti i istovarim se...s merakom
Hahaha, a ja stanujem odmah pored i moram gledati onu jebenu tablu svaki dan.
- zateznistub
#205 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
E za to takvima treba malo muda. Najlakse je po svom, ispadnes nekako cool.cindrlimindrli wrote:Najlakse ti se pokenjat po svom, a da to radis po onima koji su ti izdali domovinu otisao bi na Sokolac, ima gore onoJoseMujica wrote:ne to se razvilo Dejtonom i od tad progresivno napreduje ta moaj ljubav prema izdajnicima domovine
vojnicko groblje, samo za to sem proljeva trebaju i mooda.
- JoseMujica
#206 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
za intelektualne kapacitete se pita kad te neko uzima svaki dan a ti ne kontaš...kad ti neko raskomada državu i napravi privatni feud a ti ga smatraš ocem nacije....kad se hladno zavali par hiljada ljudi a ti ga branišzateznistub wrote:Ne pitm za ljubav, pitanje je intelektualni kapacitet!?JoseMujica wrote:ne to se razvilo Dejtonom i od tad progresivno napreduje ta moaj ljubav prema izdajnicima domovine
najveća njegova žrtva su njegovi jer, kako je i sam napisao: "Narod koji spava može se probuditi samo udarcima".
fala vami i đe čuli i đe nečuli dosta mi je jedan Tito bio za života i sad pravite jeftine ideološke imitacije, upitne kvaliitete od kineske plastike
- Nekako s proljeća
#207 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Nije tebi dobro , alergija na polen, šta li već...
- JoseMujica
#208 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
naravno da mi nije dobro dok se okrenem oko sebe i vidim đe živim....al najlakše je tako šupljom napadati diskutanta bez nuđenja argumentacije pro ili kontra vezano za samu temu diskusije.
Evo svi vi što mislite da meni nije dobro hajte nabrojte barem 5 Alijinih političkih uspjeha ili nekih dobrobiti koje smo mi od njega dobili i ja ću ga slavit zajedno s vama.
Hebga idete svi linijom manjeg otpora i bez razmišljanja ponavljate šta vam preko mediaj serviraju i po onoj vidila žaba kako se konji kuju pa pružila nogu.....kad mogu Srbi i Hrvati svoje hajmo i mi svoje
to je potpuno iracionalno i pasivno političko djelovanje...tako se ne ponašaju odrasli i zreli ljudi već djeca u vrtiću.
A da slavim nekoga što je narod zavalio, državu prodao i svoje redom namirio ne pada mi na pamet. Za to stvarno treba biti dobro sado-mazo opičen, očajan i nepismen.
Evo svi vi što mislite da meni nije dobro hajte nabrojte barem 5 Alijinih političkih uspjeha ili nekih dobrobiti koje smo mi od njega dobili i ja ću ga slavit zajedno s vama.
Hebga idete svi linijom manjeg otpora i bez razmišljanja ponavljate šta vam preko mediaj serviraju i po onoj vidila žaba kako se konji kuju pa pružila nogu.....kad mogu Srbi i Hrvati svoje hajmo i mi svoje
A da slavim nekoga što je narod zavalio, državu prodao i svoje redom namirio ne pada mi na pamet. Za to stvarno treba biti dobro sado-mazo opičen, očajan i nepismen.
- biske
#209 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
može i samo - uhljebljen.JoseMujica wrote:naravno da mi nije dobro dok se okrenem oko sebe i vidim đe živim....al najlakše je tako šupljom napadati diskutanta bez nuđenja argumentacije pro ili kontra vezano za samu temu diskusije.
Hebga idete svi linijom manjeg otpora i bez razmišljanja ponavljate šta vam preko mediaj serviraju i po onoj vidila žaba kako se konji kuju pa pružila nogu.....kad mogu Srbi i Hrvati svoje hajmo i mi svojeto je potpuno iracionalno i pasivno političko djelovanje...tako se ne ponašaju odrasli i zreli ljudi već djeca u vrtiću.
- JoseMujica
#210 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
-
manki
-
theTruePath
#212 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Ovaj Josip sigurno i sanja Aliju 
-
Innovation
#213 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
JoseMujica wrote:barem jednom heftično odem u onaj park pored Svjetlosti i istovarim se...s merakom
- JoseMujica
#214 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
dobro da budem iskren odem tamo pođahkad i da pokrijem ćunu onom multikulturnom čoeku

- Nekako s proljeća
#215 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
@JoseMujica, tvoje lično mišljenje o bilo čemu ili bilo kome je tvoja stvar, i ma kakvo ono bilo , ono je tvoje i ja to u principu poštujem, slagao se sa njim ili ne. Međutim, ti sebi daješ previše za pravo da tuđe mišljenje smatraš ''šupljom ili neznanjem'' i sl. kvalifikacijama provodiš vlastiti menticid nad neistomišljenikom. Mislim ono, radi kako hoćeš...al' da pretjeruješ , pretjeruješ i te kako.
No hajde, samo ti nastavi po svom ...
- JoseMujica
#216 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
samo da te citiram da vidiš svoj nivo "argumentacije"Nekako s proljeća wrote:Nije tebi dobro , alergija na polen, šta li već...
-
theTruePath
#217 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Nekako s proljeća wrote:@JoseMujica, tvoje lično mišljenje o bilo čemu ili bilo kome je tvoja stvar, i ma kakvo ono bilo , ono je tvoje i ja to u principu poštujem, slagao se sa njim ili ne. Međutim, ti sebi daješ previše za pravo da tuđe mišljenje smatraš ''šupljom ili neznanjem'' i sl. kvalifikacijama provodiš vlastiti menticid nad neistomišljenikom. Mislim ono, radi kako hoćeš...al' da pretjeruješ , pretjeruješ i te kako.
- hevi metalac
#218 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
EKONOMSKI:JoseMujica wrote:naravno da mi nije dobro dok se okrenem oko sebe i vidim đe živim....al najlakše je tako šupljom napadati diskutanta bez nuđenja argumentacije pro ili kontra vezano za samu temu diskusije.
Hebga idete svi linijom manjeg otpora i bez razmišljanja ponavljate šta vam preko mediaj serviraju i po onoj vidila žaba kako se konji kuju pa pružila nogu.....kad mogu Srbi i Hrvati svoje hajmo i mi svojeto je potpuno iracionalno i pasivno političko djelovanje...tako se ne ponašaju odrasli i zreli ljudi već djeca u vrtiću.
osigur'o 5 koljena potomaka
doveo mudzahedine i njihov kapital, alijenizir'o ostale jer namaju petrodolara
uspjesno privatzirao drustvene firme
izmislio Hareta i njegove projekte, ostavio i sina da nas handri
preko Cerica osigur'o da nas majka Turska usvoji
-
theTruePath
#219 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Pa otkad si ti bosnjak 
- hevi metalac
#220 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
POLITICKI: