Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#201 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

dobro su skuzili ovo sa mjesecom.. isto ko Pecikoza sa ruzmarinom, svaka druga Harijeva pjesma, ima ruzmarin u sebi.
tendzera

#202 Re: Farma

Post by tendzera »

Djuro kralj :D
ho oponopono

#203 Re: Farma

Post by ho oponopono »

Milan mi je ludilo...a Ekrem bravo ti ga bate...Nada Topčagić :D , Era standardna zajebancija...manekeni/ke bez komentara! :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#204 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Jesu li došle životinje na farmu?
boracha

#205 Re: Farma

Post by boracha »

jos u utorak :lol:

sorry, salim se :D
karanana

#206 Re: Farma

Post by karanana »

da li ce ekrem puknuti staniju?
nesto flertuju, ali mislim da je stanija pametna i da zna sta radi sto se tice popularnosti, i da ce znati dokle da ide a da je ne da ekremu. mahno ga ekrem. ali i ja bih se ucugo da sam tamo.
daleko je najbolja. one druge dvije-tri fufice joj ne mogu ni prismrdit ni po ljepoti ni po pameti ni po higijeni.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#207 Re: Farma

Post by Picajzla »

Mogu misliti kako je Staniji mucno ono zavijanje Ekrema na uhu citavu vecer :D
karanana

#208 Re: Farma

Post by karanana »

ma iskoristit ce ekrema za sto vecu eksponiranost na tv-u i povecanje popularnosti.
daj boze da sam u krivu pa da mu ustvari i dadne.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#209 Re: Farma

Post by Picajzla »

karanana wrote:ma iskoristit ce ekrema za sto vecu eksponiranost na tv-u i povecanje popularnosti.
daj boze da sam u krivu pa da mu ustvari i dadne.
Ma kakvi, nece Ekrem omastiti brcice :D
boracha

#210 Re: Farma

Post by boracha »

Picajzla wrote:Mogu misliti kako je Staniji mucno ono zavijanje Ekrema na uhu citavu vecer :D
ne bi ga trpila ni minuta da je van farme, a sad ne mice od njega, jer misli da joj je karta za dalje
KatarinaKosaca

#211 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

boracha wrote:
Picajzla wrote:Mogu misliti kako je Staniji mucno ono zavijanje Ekrema na uhu citavu vecer :D
ne bi ga trpila ni minuta da je van farme, a sad ne mice od njega, jer misli da joj je karta za dalje
Ovo bi potpuno merketinški razumjela, čak i profesionalno pravdala, da ova žena radi na promidžbi novog albuma, pjesme, filma.. Ali, kako misli unovičiti eventualni rast popularnosti? Slikama i intervjuima?
klavirdžija

#212 Re: Farma

Post by klavirdžija »

KatarinaKosaca wrote:
boracha wrote:
Ovo bi potpuno merketinški razumjela, čak i profesionalno pravdala, da ova žena radi na promidžbi novog albuma, pjesme, filma.. Ali, kako misli unovičiti eventualni rast popularnosti? Slikama i intervjuima?
Pa od toga već godinama živi, kao da je ovisna o nekakvoj lažnoj popularnosti…

Je li se meni učinilo ili joj Ekrem sinoć obeća kako će je u Americi upoznati sa nekim "bilionerom", a ova ga pita je li "milioner ili bilioner"?
dječak sa šibicama

#213 Re: Farma

Stana gradi karijeru u Americi, nista Srbija, dogurala mala do Hefnera.

Ekrem je ocajan, a mislim da je njoj njega malo i zao, skuzih joj sazaljiv pogled dok su ga ovi drugi zajebavali i podjebavali dok je pjevao... ali fakat pretjeruju, jeste ok jednom, ali stalno covjeka sprdati i ismijavati, nigdje veze.

Nazif se ne snalazi, on je mangup, ali ovo su gedzovani, nafurane izmisljene seoske zvjezdice. Svi oni skupa ne vrijede, u toj nekakvoj muzickoj industriji, koliko vrijedi Nazif, a ponasaju se ono "ko je Nazif?".

Za sad jedino Stanija, Nazif, Milan Tarot u svom stilu, mozda jos one dvije starije zenske ona jedna sto je glumica i druga ne znam sta je, drze neki nivo. Ovo ostalo, ko ulicari.
ho oponopono

#214 Re: Farma

Post by ho oponopono »

Ko je Stanija pobogu...ah da vele starleta sve mi je jasno! :mrgreen:

...što Čanak veli...prostitutka predugačko, kurva pak prosto...zato je fensi starleta!
boracha

#215 Re: Farma

Post by boracha »

KatarinaKosaca wrote:
boracha wrote:
ma mislim dalje u farmi, sto duze ostane, vise para, pa mozda misli tako dobacit i do glavne nagrade...koliko love ide pobjedniku ove godine? pretpostavljam da nema druge i trece nagrade...
KatarinaKosaca

#216 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

50.000 eura. Dnevnice je negdje oko 100 eura, mislim. Ono što je problem je što Mitrović kasnije kasni sa tim uplatama, pa nisam sigurna da li i plati ikako, znam da je bilo problema..
dječak sa šibicama

#217 Re: Farma

Velika im ta dnevnica, ako ce biti sto dana, finalisti... to je 10.000 samo za ucestovanje

Ne rece li onaj Era ljakse da, kad je cistio stalu, da je Bojanic uzeo 100.000 prosli put... valjda eura... pa je renovirao apartmane na moru tim parama... jbt, Milos Bojanic drzi apartmane na moru, e moj narode. Pa vi studirajte :D
KatarinaKosaca

#218 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:Velika im ta dnevnica, ako ce biti sto dana, finalisti... to je 10.000 samo za ucestovanje

Ne rece li onaj Era ljakse da, kad je cistio stalu, da je Bojanic uzeo 100.000 prosli put... valjda eura... pa je renovirao apartmane na moru tim parama... jbt, Milos Bojanic drzi apartmane na moru, e moj narode. Pa vi studirajte :D
Možda je 100 milja.... ali ovo je dnevnica manje više, mada im ne daju svima isto.. valjda zavisi od dogovora. Zato ako imaju šovinistički nastup, ako nekoga fizički napadnu ili ako budu izbačeni ili odustanu ne dobiju ni feninga. Zato niti odustaju, niti se prepuste nacional sevdahu :-)
boracha

#219 Re: Farma

Post by boracha »

ne vjerujem da im je svima ista dnevnica, a na prvoj i drugoj farmi su bile i nagrade za drugoplasirane i treceplasirane, i to 50 i 30 hiljada prvi put, i cini mi se 30 i 20 hiljada drugi put, mada maca kaze da je uzeo i lovu za ulazak...a vala ovi i jesu i najnepoznatiji, i najdosadniji, al eto sad ce i vb :D
boracha

#220 Re: Farma

Post by boracha »

ne mogu ni odustat, kazna 50.000, mada kad je tina odustala, nesto su isposlovali da je kao zbog bolesti.
klixo

#221 Re: Farma

Post by klixo »

Ova Stanija je pametnija od 90% danasnjih djevojaka.Uopste nema izvala i nema onaj glupi glas kao npr. Ava Karabatic :lol: :mrgreen: Dapace...prica ,govor tijela i ostale fore su na zavidnom nivou :)
Mustang1

#222 Re: Farma

Post by Mustang1 »

Zato kad je Ekrem opali bit ce jos pametnija :D Desava li se tu ista .. Ja nisam gledao nikako neku noc nekih 5-6 minuta ono kad su citali neko pismo o higijeni sta ti ga ja znam .. Ne mogu ja to podnijeti :D
karanana

#223 Re: Farma

Post by karanana »

sumnjam ja da ce je ekrem opaliti. cak i da to odlucuje da li ce dobiti 50.000 evra ili ne, mislim da stanija ne zeli da bude upamcena kao treba koju je opalio ekrem jevric.

da se razumijemo, ja sam siguran da bi se ona dala mnogima...meni, pa cak i ekremu kad bi joj na ulici ponudio 50.000 evra. jebaji ga, i ja bih se dao a vjerovatno i 90% ljudi svijeta, ali javno na televiziji, mislim da bi to staniji na duge staze vise skodilo nego koristilo.
Mustang1

#224 Re: Farma

Post by Mustang1 »

Ma dobro mozda nece dati (ali nikad se ne zna) ali da ce se vuci oko njegea kao Vendi .. :D
boracha

#225 Re: Farma

Post by boracha »

ja ne mogu da vjerujem da vi uopste razmatrate tu mogucnost :lol:
Locked