Chanelli wrote:Procitah ovdje svakakvih postova, ali da ti ja kazem svoje misljenje![]()
Ja sam sa momkom godinu i po, (s tim da ga znam 4 godine) i spavala sam s njim, par mjeseci nakon sto smo se uzeli. I sad ne znam koliko je to pametno sto se to tad desilo, ali za mene u tom trenutko je bilo ispravno! Uopste se ne kajem, i sada nam je predbro u vezi, veza ti postane jaca, i nekako znas i taj sex i sve stvari koje ste prosli skupa samo vas vise ojacaju. Istina, da sam se pribojavala tih cinjenica - da hoce da te iskoristi - i sl. ali stvarno od toga se nista nije desilo! I zato ti preporucujem, ako smatras da je to ok i ispravno ucini to. Ali prije svega dobro upoznaju tu osobu!
Eh, sad ove duuuge veze, dvije-tri godine. Imam prijateljicu koja je sa momkom evo sad ce i dvije i po godine, i kaze da nije spavala, da je strah i blablaaablaaa. Oni se non stop svadjaju, podcjenjuju jedno drugo, svakakve stvari izgovore, ali opet su skupa ali nisu spavali.Znam da je tom momku prekipilo, i jednostavno momak hoce i da se isprazni i radi sebe i radi nje da to uradi, ali ona nece. Neko hoce, neko nece, tako ti je to.
Ja procitah da ste se uzeli! I da si spavala s njim par mjeseci nakon sto ste se uzeli...pa mi sad nista nije jasno