U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
silvana87

#201 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by silvana87 »

znalac wrote:
zuta_lala wrote:
znalac wrote:
ne govorim ja o sponzorusama, one su posebna kategorija...govorim o svim djevojkama, skoro sve ijedna prvo gleda materijalni status, pa onda odlucuje o tome da li ce ti pruzit sansu...evo napravi experiment, nadji kakve stare obuce i odjece, pocijepano, obuci se ko prosjak pa probaj pric nekoj djevojci, da si najljepsi na svijetu ne bi imao nikakve sanse; one kazu da one gledaju kakav si ti ko covjek al kako ce to skontat na prvu kad te vidi u opancima, iz cega je skontala da nisi dobar covijek, pametan, osjecajan, kulturan pa okrece glavu od tebe a vidi da joj zelis prici
:lol: Pretjeruješ sada... Čuj obuci se k'o prosjak. :lol: Pa da se i neka djevojka obuče k'o prosjak, i priđe nekom momku, ne bi htio ni da je pogleda... Nećemo sada iz krajnosti u krajnost.

Čuj u opancima... :-)
naravno da karikiram, ali hajde vi djevojke spustite zavjese iza kojih se krijete i jednostavno priznajte otvoreno ono sto mi vec znamo; ono sto mi najvise smeta je licemjernost, jedno govorite drugo radite; ukoliko momak nema status

kakav ti trazis sto ces procijeniti iz odjece koju nosi, eventualno da li ima novi 'ajfon', kakav mu je auto i ostalo, ne moraju biti sve te stvari ali ukoliko je ispod nivoa situiranosti koji ti smatras prihvatljivim ti mu neces pruziti sansu da je ne znam ti kakav

dok ja da vidim djevojku koja je skroz slabo obucena, znaci siromasta, a uz to je lijepa i zgodna vjerovala ili ne ja bih bio zainteresiran; znaci potpuno iskreno, vecina momaka gleda koliku sisu cura ima i kolika joj je guzica, to je jednostavno tako i mi to priznajemo jer je to istina, nemam potrebu da lazem kako mi je bitno da li je ovo ili ono;

znaci prvo odgovarajuci fizicki izgled pa onda mozemo pricati o drugim stvarima, ako ne izgleda onako kako ja zamisljam lijepu i zgodnu djevojku da je u dusi majka tereza nisam zainteresiran; ali ako kasnije otkrijem da je nju privuklo ono sto imam onda dobija nogu

kljucna razlika: fizicki izgled, tvoj karakter, osobnost, stavovi itd. - to je ono sto jesi, i nema nista lose u tome da to bude razlog zainteresiranosti; ali ono sto posjedujes, novac, auto, kuca - to je ono sto IMAS a ne ono sto JESI, i puno je gore kada ti je neko privlacan radi toga sto ima auto nego sto je meni neka cura extra jer ima veliku sisu; uz to ja to uvijek priznajem, dok ti naravno neces priznati ono sto pise u prvom pasusu

Lazov velikog kalibra .

Uvjerio bi i papu! :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#202 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by ladyblue18 »

silvana87 wrote: Cim ti je komentar takav , onda definitivno je upalilo:D :roll:
Image
BadBoy

#203 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by BadBoy »

Žene vole samopouzdanje, a lakše je imati isto u BMW-u, nego u Fići :D

Tužna istina...
žuta lala

#204 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by žuta lala »

znalac wrote:
naravno da karikiram, ali hajde vi djevojke spustite zavjese iza kojih se krijete i jednostavno priznajte otvoreno ono sto mi vec znamo; ono sto mi najvise smeta je licemjernost, jedno govorite drugo radite; ukoliko momak nema status kakav ti trazis sto ces procijeniti iz odjece koju nosi, eventualno da li ima novi 'ajfon', kakav mu je auto i ostalo, ne moraju biti sve te stvari ali ukoliko je ispod nivoa situiranosti koji ti smatras prihvatljivim ti mu neces pruziti sansu da je ne znam ti kakav

dok ja da vidim djevojku koja je skroz slabo obucena, znaci siromasta, a uz to je lijepa i zgodna vjerovala ili ne ja bih bio zainteresiran; znaci potpuno iskreno, vecina momaka gleda koliku sisu cura ima i kolika joj je guzica, to je jednostavno tako i mi to priznajemo jer je to istina, nemam potrebu da lazem kako mi je bitno da li je ovo ili ono;

znaci prvo odgovarajuci fizicki izgled pa onda mozemo pricati o drugim stvarima, ako ne izgleda onako kako ja zamisljam lijepu i zgodnu djevojku da je u dusi majka tereza nisam zainteresiran; ali ako kasnije otkrijem da je nju privuklo ono sto imam onda dobija nogu

kljucna razlika: fizicki izgled, tvoj karakter, osobnost, stavovi itd. - to je ono sto jesi, i nema nista lose u tome da to bude razlog zainteresiranosti; ali ono sto posjedujes, novac, auto, kuca - to je ono sto IMAS a ne ono sto JESI, i puno je gore kada ti je neko privlacan radi toga sto ima auto nego sto je meni neka cura extra jer ima veliku sisu; uz to ja to uvijek priznajem, dok ti naravno neces priznati ono sto pise u prvom pasusu
Nema na razloga da lažem. Inače kažem sve što mislim, pa kud puklo da puklo, a ne znam ni što bi na forumu neko lagao kad niko ne zna ko si i šta si.
Slažem se s tim da su mnoge djevojke licemjerne, ali nisu sve. Znam milion slučajeva gdje u vezama djevojka plaća momku kafe i sl. jer on nema para... Pa da li to znači da su ti momci sponzori, ili šta već?

A ovo što sam boldirala... Pa zar ne misliš da je ok da žena kod tebe gleda samo materijalno stanje (ako već imaš love) kad ti kod druge gledaš samo fizički izgled? Isto kao što ti reče... prvo fizički izgled, pa onda sve ostalo, meni je onda sasvim ok da tvoja buduća djevojka kaže: prvo da vidim novčanik, auto, stan, pa onda sve ostalo.

Isto ti je, il' gledao samo ljepotu, il' gledao samo pare.
dobojlija81

#205 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by dobojlija81 »

Silvana jel bolji audi A6 ili A8?
harell

#206 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by harell »

Silvana ti je otisla, bolji a5 :lol: :mrgreen:
insomnia78

#207 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by insomnia78 »

ladyblue18 wrote:Silvana daj malo toga na cemu si.
Pa samo kvalitetno belo, speed je za ove socijalne slucajeve

s' moje sokocalo
znalac

#208 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

zuta_lala wrote:
znalac wrote:
naravno da karikiram, ali hajde vi djevojke spustite zavjese iza kojih se krijete i jednostavno priznajte otvoreno ono sto mi vec znamo; ono sto mi najvise smeta je licemjernost, jedno govorite drugo radite; ukoliko momak nema status kakav ti trazis sto ces procijeniti iz odjece koju nosi, eventualno da li ima novi 'ajfon', kakav mu je auto i ostalo, ne moraju biti sve te stvari ali ukoliko je ispod nivoa situiranosti koji ti smatras prihvatljivim ti mu neces pruziti sansu da je ne znam ti kakav

znaci prvo odgovarajuci fizicki izgled pa onda mozemo pricati o drugim stvarima, ako ne izgleda onako kako ja zamisljam lijepu i zgodnu djevojku da je u dusi majka tereza nisam zainteresiran; ali ako kasnije otkrijem da je nju privuklo ono sto IMAM a ne ono sto JESAM onda dobija nogu

kljucna razlika:. fizicki izgled, tvoj karakter, osobnost, stavovi itd - to je ono sto jesi, i nema nista lose u tome da to bude razlog zainteresiranosti; ali ono sto posjedujes, novac, auto, kuca - to je ono sto IMAS a ne ono sto JESI, i puno je gore kada ti je neko privlacan radi toga sto ima auto nego sto je meni neka cura extra jer ima veliku sisu; uz to ja to uvijek priznajem, dok ti naravno neces priznati ono sto pise u prvom pasusu
Nema na razloga da lažem. Inače kažem sve što mislim, pa kud puklo da puklo, a ne znam ni što bi na forumu neko lagao kad niko ne zna ko si i šta si.
Slažem se s tim da su mnoge djevojke licemjerne, ali nisu sve. Znam milion slučajeva gdje u vezama djevojka plaća momku kafe i sl. jer on nema para... Pa da li to znači da su ti momci sponzori, ili šta već?

A ovo što sam boldirala... Pa zar ne misliš da je ok da žena kod tebe gleda samo materijalno stanje (ako već imaš love) kad ti kod druge gledaš samo fizički izgled? Isto kao što ti reče... prvo fizički izgled, pa onda sve ostalo, meni je onda sasvim ok da tvoja buduća djevojka kaže: prvo da vidim novčanik, auto, stan, pa onda sve ostalo.

Isto ti je, il' gledao samo ljepotu, il' gledao samo pare.
pretpostavio sam da ces preskociti kljucni dio iako je napisano velikim slovima pa cu ti boldirati i vidjet ces da odgovor na to pitanje imas u prethodnom postu
žuta lala

#209 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by žuta lala »

Svako ima svoje mišljenje. Meni je to prestrašno... isto onoliko koliko i da neka djevojka bude s nekim zbog para.

I ne možeš ti govoriti da ja NEĆU da priznam, kad ja nemam ništa ni priznavati. Ne ganjam lovu kod momaka i tako je kako je.
Eto, meni je npr. bitno da ne puši, k'o što je nekima bitno da je pun love. Nismo sve iste! :D
Arax_diss

#210 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Arax_diss »

zuta_lala wrote:Svako ima svoje mišljenje. Meni je to prestrašno... isto onoliko koliko i da neka djevojka bude s nekim zbog para.

I ne možeš ti govoriti da ja NEĆU da priznam, kad ja nemam ništa ni priznavati. Ne ganjam lovu kod momaka i tako je kako je.
Eto, meni je npr. bitno da ne puši, k'o što je nekima bitno da je pun love. Nismo sve iste! :D
:thumbup:
Arax_diss

#211 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Arax_diss »

dobojlija81 wrote:
insomnia78 wrote:
sour cherry wrote:Evo npr Flavio Briatore.S njim su bile isključivo lijepe i bogate žene koje su mogle sebi sve priuštiti.Nije moje da ja nagađam zašto su one bile s njim.
Stvarno je tesko pogoditi zasto
Image

s' moje sokocalo
ma nije tesko pogoditi,vidi mu sexy oziljka na stomaku a to neke zene privlaci :)
ima moc...
JThomas

#212 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by JThomas »

i sise i lova su materijalni, a ne duhovni kvaliteti, pa to na isto izađe.
sour cherry

#213 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

JThomas wrote:i sise i lova su materijalni, a ne duhovni kvaliteti, pa to na isto izađe.
:D :thumbup:
loose end

#214 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by loose end »

kako ja uzivam u ovakvim temama, u kojima je jedini cilj dokazati kako su zene vake, nake, povrsne, glupe, itd, itd.

moje iskustvo je da svi oni muskarci kojima su puna usta sponzorusa i koji pizde oko toga sto ne mogu naci djevojku (jer gadure sve samo gledaju lovu) su zapravo muskarci koji nemaju sta ponuditi, pa onda valja naci krivca za to. cmizdrila sam i ja nekad davno kad sam bila puter kako su muskarci djubrad, kako samo gledaju fizicki izgled i kako ja ne mogu naci momka jer nisam lijepa. e onda sam malo porasla i skontala da je ustvari problem bio u meni i mom stavu. onog trenutka kad sam se ja potrudila da pokazem da imam drugih kvaliteta, stvari su se malo promijenile. :mrgreen:

e sad, naravno da sponzorusa ima. ali ja koliko vidim, u 90% slucajeva, muskarci koji nadju sponzoruse dobiju tacno ono sto su trazili i sto su zasluzili. ni ecclestone ni briatore nisu bas trazili srodnu dusu, nego dobro meso i to je sve. i sto se mene tice, te zene vjerovatno jesu sponzoruse, ali nisu ni ova dvojica nista bolji i znali su sta su dobili.

a koliko god se ti @znalac trudio dokazati kako je ok da muskarcima fizicki izlged zene bude prioritet, a nije ok da zene na isti nacin gledaju materijalno stanje muskarca, apsolutno nisi upravu. i jedni i drugi su najobicnije budale, zato sto su POVRSNI. dakle, ne radi se o tome sta neko ima ili sta neko jest, kako ti navodis, nego se radi o tome da ni jednima ni drugima nisu bitne prave vrijednosti i zato su isti.
znalac wrote:znaci potpuno iskreno, vecina momaka gleda koliku sisu cura ima i kolika joj je guzica, to je jednostavno tako i mi to priznajemo jer je to istina, nemam potrebu da lazem kako mi je bitno da li je ovo ili ono;
ovo je tacno kod muskaraca koji samo hoce sex. oni kojima je bitna veza, gledaju nesto drugo, a fizicki izgled naravno da igra ulogu (bas kao i zenama), ali nije u prvom planu.
Kvačilo

#215 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Kvačilo »

loose end wrote:kako ja uzivam u ovakvim temama, u kojima je jedini cilj dokazati kako su zene vake, nake, povrsne, glupe, itd, itd.

moje iskustvo je da svi oni muskarci kojima su puna usta sponzorusa i koji pizde oko toga sto ne mogu naci djevojku (jer gadure sve samo gledaju lovu) su zapravo muskarci koji nemaju sta ponuditi, pa onda valja naci krivca za to. cmizdrila sam i ja nekad davno kad sam bila puter kako su muskarci djubrad, kako samo gledaju fizicki izgled i kako ja ne mogu naci momka jer nisam lijepa. e onda sam malo porasla i skontala da je ustvari problem bio u meni i mom stavu. onog trenutka kad sam se ja potrudila da pokazem da imam drugih kvaliteta, stvari su se malo promijenile. :mrgreen:

e sad, naravno da sponzorusa ima. ali ja koliko vidim, u 90% slucajeva, muskarci koji nadju sponzoruse dobiju tacno ono sto su trazili i sto su zasluzili. ni ecclestone ni briatore nisu bas trazili srodnu dusu, nego dobro meso i to je sve. i sto se mene tice, te zene vjerovatno jesu sponzoruse, ali nisu ni ova dvojica nista bolji i znali su sta su dobili.

a koliko god se ti @znalac trudio dokazati kako je ok da muskarcima fizicki izlged zene bude prioritet, a nije ok da zene na isti nacin gledaju materijalno stanje muskarca, apsolutno nisi upravu. i jedni i drugi su najobicnije budale, zato sto su POVRSNI. dakle, ne radi se o tome sta neko ima ili sta neko jest, kako ti navodis, nego se radi o tome da ni jednima ni drugima nisu bitne prave vrijednosti i zato su isti.
znalac wrote:znaci potpuno iskreno, vecina momaka gleda koliku sisu cura ima i kolika joj je guzica, to je jednostavno tako i mi to priznajemo jer je to istina, nemam potrebu da lazem kako mi je bitno da li je ovo ili ono;
ovo je tacno kod muskaraca koji samo hoce sex. oni kojima je bitna veza, gledaju nesto drugo, a fizicki izgled naravno da igra ulogu (bas kao i zenama), ali nije u prvom planu.
ha? cilj ove teme je jasno definisan u naslovu. ni manje ni vise. a ovo su tvoje projekcije.
znalac

#217 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

loose end wrote:kako ja uzivam u ovakvim temama, u kojima je jedini cilj dokazati kako su zene vake, nake, povrsne, glupe, itd, itd.

znam ja da vama izgled nije u prvom planu, u prvom planu vam je finansijsko stanje, o tome svo vrijeme i govorim...a ja se nisam od spoznorusa opekao jer njih izbjegavam i nedam takvim curama da mi ulaze u zivot, bas zato sto nisam povrsan i trazim neke druge stvari
sour cherry

#218 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

Ti nisi površan.Tebi je bitna duša,kakve sise,ko da je to bitno :D
loose end

#219 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by loose end »

znalac wrote:znam ja da vama izgled nije u prvom planu, u prvom planu vam je finansijsko stanje, o tome svo vrijeme i govorim...a ja se nisam od spoznorusa opekao jer njih izbjegavam i nedam takvim curama da mi ulaze u zivot, bas zato sto nisam povrsan i trazim neke druge stvari
:lol: nisi me dobro shvatio. ja ti upravo govorim da vecini djevojaka nije u prvom planu finansijsko stanje. al haj' ti po svom, nije problem.
znalac

#220 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

zuta_lala wrote:Svako ima svoje mišljenje. Meni je to prestrašno... isto onoliko koliko i da neka djevojka bude s nekim zbog para.

a meni je recimo bitno da pusi, i da je dobra u tome :lol:

salu na stranu :D kao sto vidimo zene NIKADA nece priznati ono sto zaista misle, NIKADA i u tome lezi korijen licemjernosti vase...ja se mogu kladiti u zivot da sam u pravu, da sad izvedemo experiment nadjemo momka koji po nekim tvojim kriterijumima savrsen ali ga obucemo tako da se vidi da lik nema para, da sjedi u kaficu pored tebe ti ga ne bi ni primjetila, tj. namjerno ga ne bi primjetila i tako mu dala do znanja da ne dolazi u obzir; govorim iz sopstvenog iskustva i iskustva drugih; apsolutno iste cure te drugacije gledaju kad imas love
Arax_diss

#221 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by Arax_diss »

sour cherry wrote:Ti nisi površan.Tebi je bitna duša,kakve sise,ko da je to bitno :D
joj nemam pojma u chemu je fazon forumashi, chovjek dovori kako jeste...
bitno je da ima i sise i dushu to je idealno,a kad se mora birat na duze staze bira se dusha jer sise opadnu.

helem nejs, bitno je da mushki gledaju zeMske adute a zenske gledaju materijalno stanje (socijalni polozaj i moc u drushtvu) i tachka, a s druge strane nismo svi isti hvala Bogu.
loose end

#222 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by loose end »

znalac wrote:kao sto vidimo zene NIKADA nece priznati ono sto zaista misle, NIKADA i u tome lezi korijen licemjernosti vase...
nek ti znas sta zene misle. ovo je vec za frojda. :lol: :-)
znalac

#223 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by znalac »

sour cherry wrote:Ti nisi površan.Tebi je bitna duša,kakve sise,ko da je to bitno :D
zasto komentarises ako ti je mrsko procitati par postova unazad?

lijepo sam napisao nesto sto je istina, ja nemam potrebu da lazem; 99% momaka prvo vidi kolke su curi sise, guzica, komplet linija i sve ostalo sto se tice njenog fizickog izgleda i onda odlucujemo vrijedi li pokusati ili ne; istina ziva, da li je evolucija nase mozgove tako oblikovala iz nekih logicnih razloga, moguce, ali to je istina.

Kad djevojka primjeti momka, ona ne gleda samo taj njegov fizicki izgled nego odmah u svojoj glavi sabira, aha: jakna bar 200 KM, patike, opa najmanje 200 KM, mobitel 500 KM, kljucevi od auta, eh taj ce da mi se svidi; da li vi to radite potpuno svjesno ili mozda cak nesvjesno ja ne znam, ali znam da to radite. To radi sve ijedna cura, to je istina htjele to priznati ili ne, ali ono po cemu se razlikujete je koliki zaista znacaj pridajete tome. Nekim curama bude u 'najgorem'' slucaju drago da imaju takvog momka ali im to zaista nije bitna stvar, i kad momak nadje takvu ako ima imalo mozga nece dopustit da mu pobjegne jer su takve cure rijetkost i vrijede vise od bilo kakvih materijalnih dobara i sl gluposti
sour cherry

#224 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by sour cherry »

salu na stranu :D kao sto vidimo zene NIKADA nece priznati ono sto zaista misle, NIKADA i u tome lezi korijen licemjernosti vase...ja se mogu kladiti u zivot da sam u pravu, da sad izvedemo experiment nadjemo momka koji po nekim tvojim kriterijumima savrsen ali ga obucemo tako da se vidi da lik nema para, da sjedi u kaficu pored tebe ti ga ne bi ni primjetila, tj. namjerno ga ne bi primjetila i tako mu dala do znanja da ne dolazi u obzir; govorim iz sopstvenog iskustva i iskustva drugih; apsolutno iste cure te drugacije gledaju kad imas love
Nije bitno kako je obučen ako je lijep :-D Eto iskreno.Ja npr. volim lijepo lice :)Primijetila bih ga. :-D A eto i to je prolazno,a možda je i to površno :-D To je onako na prvu.Poslije mi je bitno da mi je u njegovom društvu lijepo,da mi je lijepo razgovarati s njim,zatim zanimanje,hobi,interesovanja,da je zanimljiva ličnost.Eto onako iskreno.Ako mi je s njim bezveze i nema lijep odnos prema meni i prema drugim ljudima,a i životinjama :-D ,ne bih s njim bila ni da ima mnogo novca.
iamia

#225 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

Post by iamia »

@znalac,

sam si sve objasnio.
muskarci vecinom gledaju u lice, sise, duge noge i ostale 'adute'... a to nema nikakve veze sa njenom pameti, duhom, kulturom.
znaci, cisto povrsno gledanje .

sad ako zene zavire u dzep.. ispadnu da su licemjerne. nije fer.

svi smo licemjerni.
Post Reply