znalac wrote:naravno da karikiram, ali hajde vi djevojke spustite zavjese iza kojih se krijete i jednostavno priznajte otvoreno ono sto mi vec znamo; ono sto mi najvise smeta je licemjernost, jedno govorite drugo radite; ukoliko momak nema statuszuta_lala wrote:znalac wrote:
ne govorim ja o sponzorusama, one su posebna kategorija...govorim o svim djevojkama, skoro sve ijedna prvo gleda materijalni status, pa onda odlucuje o tome da li ce ti pruzit sansu...evo napravi experiment, nadji kakve stare obuce i odjece, pocijepano, obuci se ko prosjak pa probaj pric nekoj djevojci, da si najljepsi na svijetu ne bi imao nikakve sanse; one kazu da one gledaju kakav si ti ko covjek al kako ce to skontat na prvu kad te vidi u opancima, iz cega je skontala da nisi dobar covijek, pametan, osjecajan, kulturan pa okrece glavu od tebe a vidi da joj zelis priciPretjeruješ sada... Čuj obuci se k'o prosjak.
Pa da se i neka djevojka obuče k'o prosjak, i priđe nekom momku, ne bi htio ni da je pogleda... Nećemo sada iz krajnosti u krajnost.
Čuj u opancima...
kakav ti trazis sto ces procijeniti iz odjece koju nosi, eventualno da li ima novi 'ajfon', kakav mu je auto i ostalo, ne moraju biti sve te stvari ali ukoliko je ispod nivoa situiranosti koji ti smatras prihvatljivim ti mu neces pruziti sansu da je ne znam ti kakav
dok ja da vidim djevojku koja je skroz slabo obucena, znaci siromasta, a uz to je lijepa i zgodna vjerovala ili ne ja bih bio zainteresiran; znaci potpuno iskreno, vecina momaka gleda koliku sisu cura ima i kolika joj je guzica, to je jednostavno tako i mi to priznajemo jer je to istina, nemam potrebu da lazem kako mi je bitno da li je ovo ili ono;
znaci prvo odgovarajuci fizicki izgled pa onda mozemo pricati o drugim stvarima, ako ne izgleda onako kako ja zamisljam lijepu i zgodnu djevojku da je u dusi majka tereza nisam zainteresiran; ali ako kasnije otkrijem da je nju privuklo ono sto imam onda dobija nogu
kljucna razlika: fizicki izgled, tvoj karakter, osobnost, stavovi itd. - to je ono sto jesi, i nema nista lose u tome da to bude razlog zainteresiranosti; ali ono sto posjedujes, novac, auto, kuca - to je ono sto IMAS a ne ono sto JESI, i puno je gore kada ti je neko privlacan radi toga sto ima auto nego sto je meni neka cura extra jer ima veliku sisu; uz to ja to uvijek priznajem, dok ti naravno neces priznati ono sto pise u prvom pasusu
Lazov velikog kalibra .
Uvjerio bi i papu!