Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Locked
paradox02

#201 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by paradox02 »

Ne razumijem zašto su zakačili toliko za te sportske uspjehe. I najoblji griješe. :D
uglavnomja

#202 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by uglavnomja »

VjecitiStudent wrote:
HM 2011 wrote:
alanskoda wrote:Hm a sto Zaim nije poceo od sebe? Cini mi se da je on prvi poceo.
Šta bi Zaim trebao da uradi ?

HAjdemo redom u analitiku:

Fudi ide penziono i zdravstveno kao zaslužnom umjetniku, ima ploča, ima izdanja, ako se njemu ukine - morat će biti ukinuto mnogima - tako da bi na listi ostali oni kojima to i ne treba - Bešlić, Paldum i Merlin....

...
Ako ima ploca, ima izdanja, zasto mu se od naseg novca trebaju placati doprinosi?
zivi u inostranstvu :roll:

eno nedzad begovic zamrznuo status, zasto nije u fudica :?

cuj zasluzan, za sta je ono zasluzno :lol: :lol: osim za viceve. jet set folovi sa onom spodobom hanom

bio odlikas u osnovnoj, hej, u osnovnoj biti odlikas ... dobice mjesto Yvesa Saint Loraina oma :lol: ili versacea 8-)
pussysmoke

#203 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by pussysmoke »

HM 2011 wrote:Neki ljudi ne pjevaju po diskotekama, ne izlažu radove na vašarima, cijene sebe i svoju umjetnost i za to plaćaju cijenu od 0 km na računu, jer piraterija hara.....
Koju crnu umjetnost? O čemu ti govoriš?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#204 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Matijevic_Vlado »

in the discooooo..
Bodkin

#205 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Bodkin »

kakva ba privatnost politacara, ljudi koji su u javnom zivotu. o cemu vi pricate? eto kao ne treba spominjati da mu neko radi u telekomu a ZNA SE kako se tamo posao dobija. ili da dincek dobija pare kao istaknuti umjetnik ( tito dragi ne znam da li bi se smijao ili plakao). kakva ba privatnost takvih ljudi, sta vam je. zeni pozlilo jer je neko spomenuo na tv-u? kako onda nisu pomrli ovi nasi politicari koliko ih spominju. ako neces da ti se porodica povlaci po medijima ne spominji stele i korumpiranost u koju si do cela umijesan.

i na kraju iscackaj i ti o fazliji sve sto mozes i daj da cujemo. daj da cujemo o svakom smradu koji krade drzavu i zavaljuje me maksimalno. kakva privatnost i picke materine danas kad se zna i pise o svakom mogucem sitnom kokosaru i politicaru, svakoj "zvijezdi" preko nekakvih paparaca koji rade za 50km

privatnost politicara...
VjecitiStudent

#206 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by VjecitiStudent »

HM 2011 wrote: Pogledaj listu - onda lista ne bi trebala da postoji koristeći taj argument ??????????

Neki ljudi ne pjevaju po diskotekama, ne izlažu radove na vašarima, cijene sebe i svoju umjetnost i za to plaćaju cijenu od 0 km na računu, jer piraterija hara.....
Nista lose nema da se umjetnicima koji od svoje umjetnosti ne mogu sastavljati kraj sa krajem drzava pomogne.
Ali je li Fudo, naša 'đet set' ikona, u takvoj situaciji?
A Fudina 'umjetnost' je tek tema za sebe, ako uopste vrijedi na to trositi vrijeme.
Innovation

#207 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by Innovation »

Koji je fakultet zavrsio strijelac iz Bavcica od Foce? Da li neko zna?
julisiz es grant

#208 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by julisiz es grant »

StupskaBitanga wrote:a ako mislimo na istu Bistre vode Bosnom teku zar ona nije ZAPOSLENA u RTRS kao DIREKTOR muzičke produkcije
Naravno da jeste, četnikuša...A i kad je "turena" na listu, živjela je u Japanu.
HM 2011

#209 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by HM 2011 »

pussysmoke wrote:
HM 2011 wrote:Neki ljudi ne pjevaju po diskotekama, ne izlažu radove na vašarima, cijene sebe i svoju umjetnost i za to plaćaju cijenu od 0 km na računu, jer piraterija hara.....
O njemu i njegovoj umjetnosti koju živi.... lista priznatih umjetnika ?

Pa nije svima vrh Kalesijki zvuci....
uglavnomja

#210 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by uglavnomja »

Innovation wrote:Koji je fakultet zavrsio strijelac iz Bavcica od Foce? Da li neko zna?

pise da je profesor sporta
alanskoda

#211 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by alanskoda »

Zar nas ono deen nije predstavljao na eurosongu preko stele.
uglavnomja

#212 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by uglavnomja »

HM 2011 wrote:
pussysmoke wrote:

pa izmedju deenovoh zvukova i kalesijskih - tesko odluciti sta je vece mucenje :skoljka:
VjecitiStudent

#213 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by VjecitiStudent »

HM 2011 wrote:
pussysmoke wrote:

Na koju ko slučajno ulazi u trenutku kada Kantonom vlada stranka njegovog oca?
uglavnomja

#214 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by uglavnomja »

alanskoda wrote:Zar nas ono deen nije predstavljao na eurosongu preko stele.
nema stele kod backovica, sve po konkursu :D
VjecitiStudent

#215 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by VjecitiStudent »

julisiz es grant wrote:
StupskaBitanga wrote:a ako mislimo na istu Bistre vode Bosnom teku zar ona nije ZAPOSLENA u RTRS kao DIREKTOR muzičke produkcije
Naravno da jeste, četnikuša...A i kad je "turena" na listu, živjela je u Japanu.
Ti to ozbiljno?
julisiz es grant

#216 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Innovation wrote:Koji je fakultet zavrsio strijelac iz Bavcica od Foce? Da li neko zna?
1999, dok se još osjećao Bošnjakom, i uvrstio se u knjigu "Ko je ko u Bošnjaka" pod obrazovanje je naveo "Student fakulteta za fizičku kulturu" :D ...1968.godište :-)
alanskoda

#217 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by alanskoda »

julisiz es grant wrote:

Tebi svi cetnici. Jarane ti nisi normalan
HM 2011

#218 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by HM 2011 »

Bodkin wrote:kakva ba privatnost politacara, ljudi koji su u javnom zivotu. o cemu vi pricate? eto kao ne treba spominjati da mu neko radi u telekomu a ZNA SE kako se tamo posao dobija. ili da dincek dobija pare kao istaknuti umjetnik ( tito dragi ne znam da li bi se smijao ili plakao). kakva ba privatnost takvih ljudi, sta vam je. zeni pozlilo jer je neko spomenuo na tv-u? kako onda nisu pomrli ovi nasi politicari koliko ih spominju. ako neces da ti se porodica povlaci po medijima ne spominji stele i korumpiranost u koju si do cela umijesan.

i na kraju iscackaj i ti o fazliji sve sto mozes i daj da cujemo. daj da cujemo o svakom smradu koji krade drzavu i zavaljuje me maksimalno. kakva privatnost i picke materine danas kad se zna i pise o svakom mogucem sitnom kokosaru i politicaru, svakoj "zvijezdi" preko nekakvih paparaca koji rade za 50km

privatnost politicara...
Onda - da sve političare smjenimo - nema nevinih ?

Ako ima neka se prijave da provjerimo ?

Šta ćem,o sa familijima im - da ih pobijemo, protjeramo ili ???

Imovina - da je otmemo i podjelimo među sobom ili da damo nešto i sirotinji ili da damo sve sirotinji ?

E to ti je prijatelju moj UTOPIJA !
Last edited by HM 2011 on 30/01/2013 21:06, edited 3 times in total.
julisiz es grant

#219 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

VjecitiStudent wrote:
julisiz es grant wrote:
Ti to ozbiljno?
Pa Jadranka je ja mislim od 1987, pa sve do unazad dvije godine živjela i radila u Japanu. To je opštepoznato.
desperate housewife

#220 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by desperate housewife »

Fazlija = lupeta, fula, po nalogu stranke izmislja lazi.

Backovic = reaguje kao jalijas.

Kazu od dva zla biraj manje. Al iskreno, ne znam sta je to "manje" u ovom slucaju?

p.s. sto se tice Fude. Ko ga šiša. Papak ko papak. Kamo sreće da nije.
VjecitiStudent

#221 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by VjecitiStudent »

julisiz es grant wrote:
VjecitiStudent wrote:
julisiz es grant wrote: Naravno da jeste, četnikuša...A i kad je "turena" na listu, živjela je u Japanu.
Ti to ozbiljno?
Pa Jadranka je ja mislim od 1987, pa sve do unazad dvije godine živjela i radila u Japanu. To je opštepoznato.
"četnikuša"?
odr0n

#222 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by odr0n »

VjecitiStudent wrote:Evo liste naših Mocarta i Rubensa

Image

Podrška za Selmu Muhedinović. :bih: hahah krepaštine :lol:
uglavnomja

#223 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by uglavnomja »

julisiz es grant wrote:
VjecitiStudent wrote:
julisiz es grant wrote: Naravno da jeste, četnikuša...A i kad je "turena" na listu, živjela je u Japanu.
Ti to ozbiljno?
zbog toga je cetnikusa :roll:

fuj
pussysmoke

#224 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by pussysmoke »

HM 2011 wrote:
pussysmoke wrote:

Nadam se da nije. I ne poznajem niti jednu osobu koja sluša to o čemu ti govoriš. I koliko ja znam, samo ova "zlatna mladež" koristi izraze kao što je vrh i sl. Da se vratimo na temu. Baš mi je drago što on živi umjetnost preko leđa naroda koji nema šta da jede. Da imaš imalo obraza ne bi branio takvu osobu. Ovo samo govori da si mu sličan, ako ne i isti kao on.
mali_balon

#225 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

Post by mali_balon »

HM 2011 wrote:
Bodkin wrote:kakva ba privatnost politacara, ljudi koji su u javnom zivotu. o cemu vi pricate? eto kao ne treba spominjati da mu neko radi u telekomu a ZNA SE kako se tamo posao dobija. ili da dincek dobija pare kao istaknuti umjetnik ( tito dragi ne znam da li bi se smijao ili plakao). kakva ba privatnost takvih ljudi, sta vam je. zeni pozlilo jer je neko spomenuo na tv-u? kako onda nisu pomrli ovi nasi politicari koliko ih spominju. ako neces da ti se porodica povlaci po medijima ne spominji stele i korumpiranost u koju si do cela umijesan.

privatnost politicara...
Onda - da sve političare smjenimo - nema nevinih ?

Ako ima neka se prijave da provjerimo ?
Fulio si poentu nisu u pitanju nevini
U pitanju je privatnost politicara, nema je niti je smije biti; Jednostavno kada dodjes u granap da kupis nesta volis da znas sta kupujes u kakvom je stanu ta roba, jel tako, e tako isto za ove smradove mi ih placamo treba da znamo sta imaju u frizideru.
Locked