Slovenija vs BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Slovenija vs BiH

Poll ended at 12/02/2013 02:51

Pobjeda Slovenije
16
8%
Pobjeda BiH
150
77%
Neriješeno
29
15%

Total votes: 195

velikibrnjo

#201 Re: Slovenija vs BiH

Post by velikibrnjo »

Zmajceci su zapravo B tim bosanskih zmajeva, skroz su bezopasni i prijatelsjki rasplozeni :D
Image
AmiĐa_Idriz

#202 Re: Slovenija vs BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

velikibrnjo wrote:Zmajceci su zapravo B tim bosanskih zmajeva, skroz su bezopasni i prijatelsjki rasplozeni :D
Image
Image
MOSALJOZE

#203 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

MOSALJOZE

#204 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

MOSALJOZE

#205 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

Pomoćnik Safeta Sušića u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, Elvir Baljić, govorio je za SportSport.ba o predstojećoj utakmici sa Slovenijom odmah po slijetanju na ljubljanski aerodrom.
Baljić je istakao, kako je Slovenija dobra priprema pred meč sa Grčkom u nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, te je istako kako se nada da će ova utakmica biti jako dobra.
" Ova prijateljska utakmica je jako bitna. U martu imamo jednu jako bitnu utakmicu protiv Grčke i ovo nam je dobra proba pred tu utakmicu. Iako su nam 3-4 igrača otkazala, mislim da imamo jak sastav i da smo za ovu utakmicu spremni. Mislim da će biti jedna dobra proba protiv dobre selekcije kakva je Slovenija.
MOSALJOZE

#206 Re: Slovenija vs BiH

Post by MOSALJOZE »

Nogometna reprezentacija BiH stigla je danas u Ljubljanu gdje će u srijedu od 18 sati odigrati prijateljski susret protiv Slovenije.Zmajevi su se smjestili u hotelu Austria Trend. Selektoru Safetu Sušiću trebali bi se javiti svi igrači osim Miroslava Stevanovića, koji će se pojaviti sutra, kada će naši najbolji nogometaši odraditi i jedan trening na stadionu Stožice.Istovremeno se okupila i selekcija Slovenije koju prevodi Srečko Katanec. Slovenci se nadaju da se pred njima bolji dani i da će ih Katanec vratiti na velika vrata. Katanec će moći da računa na 20 igrača, a za sada mu kasni samo Branko Ilić.„Stadion će biti pun, veliki protivnik, sada samo moramo pobijediti. Mi ćemo učiniti sve što možemo. S pobjedom bi lakše nastavili kvalifikacije“, optimističan je Valter Birsa, nogometaš Torina, prenosi siol.net.
denimb

#207 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

"Sto se tice rezultata, mozda je bolje izgubiti u Sloveniji a poslije pobjediti Grcku"

Safet Susic - Pape
jeza u ledja

#208 Re: Slovenija vs BiH

Post by jeza u ledja »

Cuj "mozda". :lol:

Hahaha, ovo mu je novi rekord. :D
It_is_a_Leclerc

#209 Re: Slovenija vs BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

denimb wrote:"Sto se tice rezultata, mozda je bolje izgubiti u Sloveniji a poslije pobjediti Grcku"

Safet Susic - Pape
Jesam li ja jedini kojem smeta ovaj hronični defetizam kod Papeta ?! Uredu je oprez, stajanje čvrsto na zemlji, ali spominjanje kapitulacije prije nego što se uopšte izišlo na megdan protivnikom, meni djeluje gotovo neprofesionalno.
denimb

#210 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

Ma ne mogu da vjerujem da lik izađe pred kamere drzavne televizije i kaze ovo...

Nije frajer nesto "brz", sto jest jest...

Platio bih Tita mi da vidim njegov motivacioni govor u svlacionici :D
Mikady

#211 Re: Slovenija vs BiH

Post by Mikady »

denimb wrote:"Sto se tice rezultata, mozda je bolje izgubiti u Sloveniji a poslije pobjediti Grcku"

Safet Susic - Pape
Imali gdje video zapis ovog Papetovog komentara ili je opet dodana rijec od strane domaci novinara po ko zna koji put ubacivaju Papetu rijeci..
denimb

#212 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

Ne znam brate, ja ga sad gledao na BHT-u, vjerovatno sport u sklopu dnevnika, ne zadrzavam se na tom kanalu dugo...
Edin H.

#213 Re: Slovenija vs BiH

Post by Edin H. »

Slo Burner wrote:
Rob_Atl wrote:Nesto kontam volio bi da sad odmjerimo sa hrvatima snage, nekad mozda krajem godine kad budu prijateljske na rasporedu nebi bilo lose
Fakat sad ili nikad :D
Poderali bi nas, isto kao sto cemo mi poderati Janeze - lijepi strah :oops:
AmiĐa_Idriz

#214 Re: Slovenija vs BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin H. wrote:
Slo Burner wrote:
Rob_Atl wrote:Nesto kontam volio bi da sad odmjerimo sa hrvatima snage, nekad mozda krajem godine kad budu prijateljske na rasporedu nebi bilo lose
Fakat sad ili nikad :D
Poderali bi nas, isto kao sto cemo mi poderati Janeze - lijepi strah :oops:
uništili bi nas i nogama i rukama :D
Mikady

#215 Re: Slovenija vs BiH

Post by Mikady »

Haris Seferovic je za SS.ba izjavio prije sedmicu dana, da ce doci u Sloveniju i popricati sa Papetom, da vidi da li racuna itd... a sad je dobio poziv za Svicarsku i naravno :roll: evo danas se pojavio na okupljanu Svice, tako da i njega mozemo halaliti.

Na zadnoj konferenciji pita novinar Safeta:
"Dali ste razmislili da pozovete jos jednog napadaca?"

Susic: "Koga? De mi ti reci! Ibricic je napadac!" :thumbup:

Njega:
http://lmgtfy.com/?q=Ermin+Zec
:? Ibricic zabije vise od ovog napadaca..
Edin H.

#216 Re: Slovenija vs BiH

Post by Edin H. »

Mikady wrote:Haris Seferovic je za SS.ba izjavio prije sedmicu dana, da ce doci u Sloveniju i popricati sa Papetom, da vidi da li racuna itd... a sad je dobio poziv za Svicarsku i naravno :roll: evo danas se pojavio na okupljanu Svice, tako da i njega mozemo halaliti.

Njega:
Ovim tempom ce vladavina Papeta biti zapamcena kao ponor buducnosti BiH fudbala :(
limeni

#217 Re: Slovenija vs BiH

Post by limeni »

nikada nisam hvalio senijada ibricica jer realno i nije neki igrac, ali meni je senijad sto puta drazi od ovih izdajica koje masa raje hvali..neka se vise odluce ovi amateri kao sto su hajrovic seferovic i ostali, sto se mene tice oni nam ne trebaju..pljuvalo se po hasanu koji je mogao igrati za njemacku ali jok srce kaze drugacije :bih:
denimb

#218 Re: Slovenija vs BiH

Post by denimb »

Edin H. wrote:
Mikady wrote:Haris Seferovic je za SS.ba izjavio prije sedmicu dana, da ce doci u Sloveniju i popricati sa Papetom, da vidi da li racuna itd... a sad je dobio poziv za Svicarsku i naravno :roll: evo danas se pojavio na okupljanu Svice, tako da i njega mozemo halaliti.

Njega:
Ovim tempom ce vladavina Papeta biti zapamcena kao ponor buducnosti BiH fudbala :(

Nije samo do Papeta, sjeti se sta se desavalo sa Pjanicem, koji se jos svim silama borio da dođe u nasu reprezentaciju...takav smo narod i jbg...
Logovan

#219 Re: Slovenija vs BiH

Post by Logovan »

It_is_a_Leclerc wrote:

Safet Susic - Pape
Jesam li ja jedini kojem smeta ovaj hronični defetizam kod Papeta ?! Uredu je oprez, stajanje čvrsto na zemlji, ali spominjanje kapitulacije prije nego što se uopšte izišlo na megdan protivnikom, meni djeluje gotovo neprofesionalno.
Ma kakva kapitulacija, prije će biti da je izjavio u onom fazonu da se može birati gdje da izgubimo a gdje da pobijedimo a on naravno izabrao prvo poraz pa pobjedu.
Mikady

#220 Re: Slovenija vs BiH

Post by Mikady »

Strucnjaci dzaba palamudite, Safet vas drzi na ignore listi 8)
fudbaler07

#221 Re: Slovenija vs BiH

Post by fudbaler07 »

Direktan tv prenos utakmice reprezenatcija Slovenija i Bosna - BIH za raju iz diaspore mozete gledati na
na stranici http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/ u live prenosu.

A OBAVEZNO POGLEDAJTE TOTALNO LUDJACKI VIDEO ZA NAJAVU TEKME...
http://youtu.be/SgOwv558qnE[youtube][/youtube]

:bih: :bih: :bih: :bih: :run: :bih: :bih: :bih: :bih: :thumbup: :evil:
IcedMFEarth

#222 Re: Slovenija vs BiH

Post by IcedMFEarth »

denimb wrote:Ma ne mogu da vjerujem da lik izađe pred kamere drzavne televizije i kaze ovo...

Nije frajer nesto "brz", sto jest jest...

Platio bih Tita mi da vidim njegov motivacioni govor u svlacionici :D
Treba pitati Ognjena šta mu je pape reko na poluvremenu u Grčkoj :D
cindrlimindrli

#223 Re: Slovenija vs BiH

Post by cindrlimindrli »

IcedMFEarth wrote:Treba pitati Ognjena šta mu je pape reko na poluvremenu u Grčkoj
"e jesi igrac i qrac, ti samo mislis da znas...ne znas!!!" :D

Salu na stranu, dobar je Safet, da smo u svemu losi k`o Pape u fudbalu `dje bi nam kraj bio.
jeza u ledja

#224 Re: Slovenija vs BiH

Post by jeza u ledja »

"Ako ovako odigras i drugo poluvrijeme, kuci ces se pjeske vracat, ko Kolasinac!" :D
ja71

#225 Re: Slovenija vs BiH

Post by ja71 »

Safet Susic - Pape
sto se mene tice.... moRe
Post Reply