Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
los merengues wrote:Sto potrosih 20min citajuci od pocetka,nego jos i
narucih ovaj burzoaski od $32.88 ...hakala,crni hakala,
pa gdje ces nama jeftino+ Free shipping ,ima da pakujes dok si ziv
Tema s potencijalom da bude najveci hit u 2013
još ako i jedan stigne...slijedi medalja kineskog udarnika za pokretača teme i onoga ko je postao prvi link
sad Hakala jadan ne spava...ima da svu noć pakuju on, žena mu i djeca
The seller will be shut down within 3/5 days. you then have 45 days to wait for the item or open a dispute.
So if the item hasn't come in 35 days, open dispute (By the way, three people argued about the 45 day policy, one saying it's only 30 days - which is roughly the same length of time it takes to be delivered from China.) go through all the motions, and end up with your money back, which will probably be a pain in the ass for some people.
I think the scam lies therein. He is optimistic that many people won't chase €12.65 and some won't chase €35.
Personally, after the previous three, i wouldn't touch it.
The account is hacked. Was selling Hoodies up to yesterday, also other accounts have been lying dormant since september. All of a sudden are selling all of these "too good to be true" items..
Yeah.
He was shut down as a different name/seller three weeks ago.
Sta je ovo majko moja ovoliko stranica u 20.ak minuta .. Jel to nesto djaba ili slicno ? Samo se tako moze aktivirati ovako tema .. Ili je o sexu mada sumnjam
To je ono o cemu sam vam i pisao!
Nema od toga nista,zapamtite,ili u najboljem slucaju,sto iznad napisa jedan forumas,to su neki plaaticni,sa kopijama svega u sebi,i uopste ne mogu nista sto pise u specifikacijama-zapamtite ove moje rijeci.
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
Last edited by StrelacZE on 16/01/2013 21:54, edited 2 times in total.
ajme ljudi, navukli ste me, sad i ja razmisljam o tabletu a ne triba mi.
nesto kontan da hakalu mozda nije izradio mudrinic. davo je akciju po kunu tablete ko se ukopa u one njegove maxteveovske tarife, vidio da ne ide i sad jadni hakala vako mora prodavat.
mene samo srah da me carina ne oglobi.
Majke mi ne kontam ove sto pametuju. Pa nismo bacili lovu u prazno, imamo zastitu. Ne znam sta popujete ovde, svi smo svjesni da je "to good to be true", no nada zadnja umire. Sam ebay je svjestan ovog accounta, cim ga ukinu nama ce novce vratiti, vjerujem i bez pokretanja dispute jer je ebay=paypal i imaju sve crno na bijelo.
ja ne znan jeste li vi razmisljali, al te nase nove fensi tablete KAD stigu trebali bi pazljivo cuvati i brinuti se o njima,
al ja jos ni jednu finu torbu nisam nasla da je jeftinija od mog buduceg tableta.
makaranka wrote:ja ne znan jeste li vi razmisljali, al te nase nove fensi tablete KAD stigu trebali bi pazljivo cuvati i brinuti se o njima,
al ja jos ni jednu finu torbu nisam nasla da je jeftinija od mog buduceg tableta.
Iz zahvalnosti prema Hakali i dobrim ljudima NR Kine, trebali bi svi nositi torbicu u boji zastave NR Kine, tj. crvenu.
Ovi što se ''brinu'' za naše pare, nema potrebe, ionako smo ih halalili, nije nama Hakala svako.
un1ted wrote:Sad me stid :$ sto nisam bolje formulisao recenice i popravio gramaticke greske Jbga nisam znao da cu dijeliti ovu poruku s forumskim auditorijumom
u mene rođak u Švici se jednom ovako zaletio na mobitele..
bili pravo jeftini..kupio sve raspoložive..
nakon nekoliko dana sve uredno dobio..
doduše bile su to makete pravih modela, vrlo upotrebljive za ljude koji imaju radnje mobitela..
nije mogao da izvrši povrat, jer je to negdje sitnim slovima pisalo, a on nije najbolje razumio..
zijanio oko 2,3 hiljade franaka..
međutim kad je Hakala u pitanju, meni nešto krivo što nemam acount da i ja sebi naručim..ovo je toliko dobro da jednostavno ne može biti prevara..