Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
spaha na treningu vjerovatno veceras protiv getafea od 1
Vjerovatni sastav Seville: Beto, Koke, Fazio, Spahić, Fernando Navarro; Maduro, Medel, Kondogbia; Jesús Navas, Negredo i Reyes.
Peroti bio na odmoru u Argentini doduse povr. je ali i uprava Sevilje mu je rekla da moze traziti klub jer na njega ne racunaju, vratio se i nije nista nasao u Argentini bice do ljeta u Sevilji.
Majke mi da sam UEFA, naredio bih savezima da se svako ovakvo simuliranje i provociranje kartona kazni crvenim kartonom nakon utakmice na osnovu svake osnovane zalbe.
Samo sto bi UEFA rekla: pa to je fudbal, ubicemo duh igre.
Mater im korumpiranu.
DonVito wrote:Evo poziva se u rep. Spanije tj. navlači sam sebi..
Ma Del Bosque je gospodin, neće on ovakve govnare u ekipi... lik je upropastio i madridski derbi prije par mjeseci, pretvorio u ga u naguravanje i valjanje Isto će napraviti i od finala kupa ako mu Simeone i sudije dopuste.
DonVito wrote:Evo poziva se u rep. Spanije tj. navlači sam sebi..
Ma Del Bosque je gospodin, neće on ovakve govnare u ekipi... lik je upropastio i madridski derbi prije par mjeseci, pretvorio u ga u naguravanje i valjanje Isto će napraviti i od finala kupa ako mu Simeone i sudije dopuste.
Naravno da nece pa u repki nema za Soldada, Negreda, Michua Javi Moreno ce prije dobiti poziv.
Kratko i jasno on je upravo druga verzija tog pacenika Simeonea.