Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post Reply
chupacabra

#201 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by chupacabra »

Jebes zemlju u kojoj je Bakir predsjednik, Spiric ministar financija, Fahro ministar sigurnosti, i jedno obicno govedo iz Laktasa najmocniji politicar u BiH...Da ne nabrajam dalje. A sve izabrano narodnom voljom, sto najvise govori o inteligenciji narodnih masa. O Bakiru ne bih dalje, povraticu veceru...
FOČANSKI PROPISI

#202 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FOČANSKI PROPISI »

chupacabra wrote:Jebes zemlju u kojoj je Bakir predsjednik, Spiric ministar financija, Fahro ministar sigurnosti, i jedno obicno govedo iz Laktasa najmocniji politicar u BiH...Da ne nabrajam dalje. A sve izabrano narodnom voljom, sto najvise govori o inteligenciji narodnih masa. O Bakiru ne bih dalje, povraticu veceru...
Izbor zavisi od ponude.
Borbu treba usmjriti ka tome da ponuda bude bogatija (najbolje iz stada).
sema911

#203 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by sema911 »

znam da ce smetat mnogima moj odgovor al eto vam

taj dingospo je jedan obicni prdonja cije je otac dijelio nas i ovu zemlju kako je gubio u pokeru i slicnim igrama u kojima je ucestvovao, sa karadzicima, silajdzicima,milosevicima,tudzmanima,.
isprdak ovog bolesnog naroda kojem je vaznija vjera i prica komsija od prosperiteta i napredovanja, gdje je vaznije koliko si puta bio na molitvi kod reisa,popa,nadbiskupa i kojeg vec prdonje jer svi brinu kako ce na onaj svijet ako nisu dovoljno na ovom ukrali pa valja i tamo krast al pop,reis, ce oprostit grijehe,.
neznam kako neko moze kako smo dopustili da budemo zadnji isprdak u svijetu i da nas ovi zuti,klempavi,debeli, smrdljivi dingospo u odjelima vode kroz zivot da nam oni kroje sudbinu,.
pogledas neke strane precjednike,politicare i onda pogledas nase u audia8 blindirani,mercedes eguard, jbte jedna gosp.merkel ima manje zastite od bakira,mileta,cavica,
ah da bakir je tema e pa hajd bakirovci recite sta je taj bakir donio dobro nama svima ne samo pripadnicima stranke kojoj on pripada,. kazu, prica se, trudi se da izbrise pederaciju i sumsku hmmmm tesko jer je on u pederaciji sto je mile u sumskoj,. doveo je nekog al shidi u sarajevo da pravi zgradu niko u svijetu nezna ko je taj super mega giga shidi kako vec,.

ah da jedan primjer sta je dobro uradio nek neko napise i pocecu postovat tog malog zutog hostaplera,krimosa,babinog sina,
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#204 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by PipiDugaDevetka »

Banksy wrote:
Nacionalniid_BOSANCI wrote:
Turski predsjednik najavio »ekonomski bum« u Srbiji

Investicije: Katar, Saudijska Arabija i Turska znatno više ulažu u Srbiju i Hrvatsku nego u BiH

Austrija u BiH investirala 7 puta više od Turske

Saudijska Arabija je do sada u BiH uložila 109 miliona KM,
Ujedinjeni Arapski Emirati 93 miliona KM,
Kuvajt 60 miliona KM,
dok je Turska od 1994. do 2011. u BiH uložila 10,5 miliona KM.

Najveće zajedničko ulaganje Emirata i Saudijske Arabije je BBI centar.
Istovremeno samo šeik Muhamed bin Zajed el-Nahjana obećao je ulaganja u Srbiju od 200 miliona eura, dok Turci najavljuju ulaganja u hrvatski turizam u iznosu od oko 400 miliona eura

Deveto mjesto
U Agenciji za promociju stranih investicija BiH (FIPA) kažu da se Turska, kada se gledaju investicije u BiH od 1994. do 2011, sa učešćem od skromnih 2,6 posto, odnosno 10,5 miliona KM nalazi tek na devetom mjestu inostranih investitora. S druge strane, privatni investitori koji dolaze iz Turske su bili malo aktivniji od svoje države, pa su zaključno sa decembrom 2011. u BiH, prema podacima Centralne banke BiH, uložili ukupno 275,6 miliona KM.

Prema FIPA-inim podacima do sada su u BiH iz Turske uložile firme Kastamonu Entegre (Natron – Hayat Ltd. Maglaj), Soda Sanayii A.S. (Sisecam Group) – Sisecam soda Lukavac Sisecam Ltd, T.C. ZIRAAT Bankasi A.S. Ankara – Turkish Ziraat Bank Bosnia d.d, Soda Sanayii A.S. (Sisecam Group) – Sisecam soda Lukavac Sisecam Ltd. (kupovina Rudnika krečnjaka Vijenac Lukavac zajedno sa Fabrikom cementa Lukavac i registrovano povećanje kapitala firme u 2012. za 13,7 miliona KM) i Tema Holding A.S. – Tema Ritail BA d.o.o. Sarajevo

Totalno razočaravajući učinak mnogobrojnih posjeta predsjedniku Turske. Zapravo to su ublehaške posjete koje ništa ne donose, šuplja priča za pučane.
seln

#206 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by seln »

To je kredit. Dakle, ono sto moras vratiti s kamatom.
Investicija je ono kad dodje neko s parama, zaposli ti gradjevinare da mu izgrade fabriku, pa onda u njoj zaposli ljude, a drzavi placa porez.
smijesni_ste

#207 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by smijesni_ste »

sema911 wrote:znam da ce smetat mnogima moj odgovor al eto vam

taj dingospo je jedan obicni prdonja cije je otac dijelio nas i ovu zemlju kako je gubio u pokeru i slicnim igrama u kojima je ucestvovao, sa karadzicima, silajdzicima,milosevicima,tudzmanima,.
isprdak ovog bolesnog naroda kojem je vaznija vjera i prica komsija od prosperiteta i napredovanja, gdje je vaznije koliko si puta bio na molitvi kod reisa,popa,nadbiskupa i kojeg vec prdonje jer svi brinu kako ce na onaj svijet ako nisu dovoljno na ovom ukrali pa valja i tamo krast al pop,reis, ce oprostit grijehe,.
neznam kako neko moze kako smo dopustili da budemo zadnji isprdak u svijetu i da nas ovi zuti,klempavi,debeli, smrdljivi dingospo u odjelima vode kroz zivot da nam oni kroje sudbinu,.
pogledas neke strane precjednike,politicare i onda pogledas nase u audia8 blindirani,mercedes eguard, jbte jedna gosp.merkel ima manje zastite od bakira,mileta,cavica,
ah da bakir je tema e pa hajd bakirovci recite sta je taj bakir donio dobro nama svima ne samo pripadnicima stranke kojoj on pripada,. kazu, prica se, trudi se da izbrise pederaciju i sumsku hmmmm tesko jer je on u pederaciji sto je mile u sumskoj,. doveo je nekog al shidi u sarajevo da pravi zgradu niko u svijetu nezna ko je taj super mega giga shidi kako vec,.

ah da jedan primjer sta je dobro uradio nek neko napise i pocecu postovat tog malog zutog hostaplera,krimosa,babinog sina,
:thumbup: :thumbup:
hinterland00

#208 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by hinterland00 »

Tolike priče o investicijama a na kraju ništa.
seln

#209 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by seln »

hinterland00 wrote:Tolike priče o investicijama a na kraju ništa.
Ma kakve investicije. Bakiru je dosta kad mu Ahmedinedzad pruzi ruku, njemu za srecu i ne treba nista vise.
Zasto kvariti sevdah tako prozaicnim stvarima kao sto su investicije?
Symantec

#210 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Symantec »

Kako je volim slušati ovog Bakira kada govori, toliko me podsjeća na rahmetli Aliju.
Šteta što su ga navratili na malverzacije i iskoristili te narušili ugled i njemu i porodici Izetbegović.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#211 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by japin_mutapi »

bakir treba u penziju i neka uzgaja cvijeće
staradis

#212 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by staradis »

Bakir treba na sudjenje
jon_jovi

#213 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by jon_jovi »

Ja da sam Bakir I. ja bih bježo
staradis

#214 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by staradis »

Takodje kada ce revizija njihove imovine
Bezimeni
Grijem se na: Toplinu
Vozim: Paciklo

#215 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Bezimeni »

Kad bi mu se odluzeli svi milioni koje je pokro nasto bi budjetski suficit i to pozamasan.
zippoo87

#216 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by zippoo87 »

predlazem da se makar na forumu uvede CENZURA na imena bakira izetbegovica,zlatka lagumdzije,tihica i ostalog sljama,jer im se ovako stvara reklama i dalje odrzavaju na pvorsini

sta se jos moze reci o ovim likovima,vec je sve toliko recene a glavno je da ih se ukine,utisa,prizemlji i da se uopste ne spominju

ionako imaju budzetlije da opet glasaju za njega i njegove,ipak niko nakon protesta nije dobio otkaz,tako da je i dalje onih 200-300 hiljada glasova sigurno
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#217 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by -LIBERO- »

Bakir sere kao da je opozicija, a ne vlast godinama vec. Jos moralise o nesrazmjernim platama u administraciji i realnom sektoru.

Pa jbt.da l je moguce sta prica ovaj covjek.
UDBAŠ

#218 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by UDBAŠ »

PRIMIRJE SDA-ovih FRAKCIJA : IZETBEGOVIĆ PACIFIZIRAO TIHIĆEVU FRAKCIJU
TIHIĆ POČASNI, IZETBEGOVIĆ STVARNI PREDSJEDNIK SDA!
Višemjesečno odsustvo Sulejmana Tihića aktiviralo je prigušeni sukob unutrastranačkih frakcija koje se već godinama bore za prevlast,
no stranačko jedinstvo na koncu je ipak sačuvano;
Slobodna Bosna otkriva kako je Tihićev zamjenik Bakir Izetbegović odsustvo predsjednika SDA iskoristio za tiho preuzimanje unutarstranačkih
mehanizama vlasti.

BILO NEKAD
usta na usta

Image

i sada

Image

jes da je zima
ali sad može komotno niko mu ne smeta

Image
animus

#219 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by animus »

Bakir izgleda nema nimalo mozga. Slusam ga Na FACE TV kaze poslat ce policiju na gradjane u ponedjeljak ako se krene na Vladu Federacije a pita ga Senad sta ako ne bude mogla zaustaviti kaze on zvat ce I gradjane da brane zgrade. Pretpostavljam gradjane kojima je dobro u ovom sistemu, koji nebi nista mijenjali a simptomaticno da pola sata ranije I Niksic govori da ga gradjani zovu I daju mu podrsku. Obojica koriste isti rijecnik I protestante nazivaju huliganima. Kazu nema ondje radnika I penzionera a otvoreno lazu jer je sve I krenulo od radnika I cak se moze primjetiti da ima I invalida I dosta zena koje su juce bili na prvim linijama. Obojica su slagali I da se radi o narkomanima a vidjelo se da je I to laz. Spominju medjunarodnu zavjeru obojica I obojica ne pomisljaju da daju ostavke.

Shavtaju li oni da ovu drzavu guraju u gradjanski rat jer ako policija krene na narod I ako jos I neki gradjani se pridruze onda ce to biti pravi rat I onda nece letiti samo kamenje. Pa jebote vide li oni kako je pocelo u Siriji. Strah me da I kod nas ovo ne preraste u rat ako ovaj nas Asad pozove svoje sljedbenike. Iamli bi I ove Alkaida brigade koje za sada sute ali me nebi cudilo da I oni cekaju sansu da se umijesaju, imamo I Kurde (Srbe) I druge moguce formacije. Ljudi urazumite se I na vrijeme se povucite ali svi sa vlasti dok je jos vrijeme. Nije vrijedno nijedne ljudske glave a vrlo smo blizu da neko strada a onda koce ovo zaustaviti.
VjecitiStudent

#220 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by VjecitiStudent »

Nakon odgledanog, bez namjere da vrijeđam, tek da primijetim: Bakiru pamet izgleda nije jača strana.
jefferson

#221 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by jefferson »

-LIBERO- wrote:Bakir sere kao da je opozicija, a ne vlast godinama vec. Jos moralise o nesrazmjernim platama u administraciji i realnom sektoru.

Pa jbt.da l je moguce sta prica ovaj covjek.
Ja apsolutno mislim da on vjeruje 100% u ono sto prica.
Ti ljudi su odvaljeni od bilo kakve stvarnosti. Toliko su ogrezli u parama, nedodirljivosti i slicno, da njihov mozak ne moze da ovo sada svari, pomnozi, podjeli, sabere i oduzme.
To je kao ono kada je Hitler bio u zabludi da ce pobjediti a Rusi i Amerikanci vec u Berlin usli.
StupskaBitanga

#222 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by StupskaBitanga »

VjecitiStudent wrote:Nakon odgledanog, bez namjere da vrijeđam, tek da primijetim: Bakiru pamet izgleda nije jača strana.
kad je i bila. Valjda znaš da mu je životni mentor Šaja
armma

#223 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by armma »

Divi Radončićevih potomaka što su se upalili :-D
Baki je meni kralj :bih:
jefferson

#224 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by jefferson »

Genije wrote:
armma wrote:Divi Radončićevih potomaka što su se upalili :-D
zato što imaš hajra uhljebljeniče jadni
a fahro i je isto govno ko i ovaj smrad
Fahro se meni se cini malo prebrzo zaletio da ovo navuce na svoj mlin.
armma

#225 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by armma »

Genije wrote:
armma wrote:Divi Radončićevih potomaka što su se upalili :-D
zato što imaš hajra uhljebljeniče jadni
a fahro i je isto govno ko i ovaj smrad
Griješiš drug ja svoj hljeb pošteno zaradim, i ne čekam da mi Baki ili Fahro donese, ali realno govorim čovijek mi nije ništa loše uradio i mislim da je daleko bolja opcija od ostalih :kiss:
Post Reply