drug ima li bujruma u klanu?c0rE wrote:ja sam trenutno u [GAZYE] - Bosanske Gazije klanu...jos uvijek se ne zauzimaju teritorije zbog manjka igraca...a bio sam u [WWPD2] nesto njemacko, igrala se samo junior company tako da mi se nije svidjelo, sto zbog jezika, sto zbog commandera, koji misli da je najpametniji sto ima Pz.IV, a izgubimo svaku company xd
Sent from my X1 using Tapatalk 2
Regrutacija za WORLD OF TANKS
Moderator: Benq
-
swatch
#201 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
- Creasy
#202 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
c0rE wrote:ja sam trenutno u [GAZYE] - Bosanske Gazije klanu...jos uvijek se ne zauzimaju teritorije zbog manjka igraca...a bio sam u [WWPD2] nesto njemacko, igrala se samo junior company tako da mi se nije svidjelo, sto zbog jezika, sto zbog commandera, koji misli da je najpametniji sto ima Pz.IV, a izgubimo svaku company xd
PzIV?
To je bas veoma mlad klan.
Meni recimo taj isti tPzIV mjesecima skuplja prasinu u garazi, a ja jos nemam mjesta da se borim u klanskim borbama. Zamisli onda sta imaju ovi moji iz klana, ali se niko ne pravi pametan i svi su ravnopravni.
- Creasy
#203 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Warashii wrote:@Puskica
Hvala tebi na pozivu al znas da sam u klanu, a i vrbovao sam ti par igraca za BYN.
Usput ja sam u SBS klanu.
Ne mogu da nadjem taj SBS klan, koji ti je nick u WoT-u?
-
lordi
#204 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Au brate sto vas ima masala ja trenutno u garazi od desetki imam:
E-100
Maus
IS 4
IS 7
T110E5
sad idem na desetku hevy Britanca istrazujem tier devet,ako treba kakav savjet tu sam da pomognem
E-100
Maus
IS 4
IS 7
T110E5
sad idem na desetku hevy Britanca istrazujem tier devet,ako treba kakav savjet tu sam da pomognem
- Creasy
#205 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
lordi wrote:Au brate sto vas ima masala ja trenutno u garazi od desetki imam:
E-100
Maus
IS 4
IS 7
T110E5
Kazi ti nama kako vas istjerase iz Afrike, drzali ste dole Kamerun ako se ne varam...
-
lordi
#206 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ma pravo da ti kazem samovoljno smo napustili mapu od kad je krenuo novi update i sad smo se bazirali da napadamo teritorije na kojima se otvori lending a koje donose više zlata.Zadržali smo se toliko da skupimo zlata da jednom igraču damo za premijum račun,te više toliko nije isplativo braniti teritorije od par desetina zlata.
- Creasy
#207 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
lordi wrote:Ma pravo da ti kazem samovoljno smo napustili mapu od kad je krenuo novi update i sad smo se bazirali da napadamo teritorije na kojima se otvori lending a koje donose više zlata.Zadržali smo se toliko da skupimo zlata da jednom igraču damo za premijum račun,te više toliko nije isplativo braniti teritorije od par desetina zlata.
I mi smo isto postupili, sad smo u Evropi, ali ne drzimo teritoriju duze od 2 dana.
-
lordi
#208 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ma naravno uletis opljackas i ides dalje,a u kojem si ti klanuCreasy wrote:lordi wrote:Ma pravo da ti kazem samovoljno smo napustili mapu od kad je krenuo novi update i sad smo se bazirali da napadamo teritorije na kojima se otvori lending a koje donose više zlata.Zadržali smo se toliko da skupimo zlata da jednom igraču damo za premijum račun,te više toliko nije isplativo braniti teritorije od par desetina zlata.
I mi smo isto postupili, sad smo u Evropi, ali ne drzimo teritoriju duze od 2 dana.
- Creasy
#209 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
lordi wrote:Ma naravno uletis opljackas i ides dalje,a u kojem si ti klanuCreasy wrote:lordi wrote:Ma pravo da ti kazem samovoljno smo napustili mapu od kad je krenuo novi update i sad smo se bazirali da napadamo teritorije na kojima se otvori lending a koje donose više zlata.Zadržali smo se toliko da skupimo zlata da jednom igraču damo za premijum račun,te više toliko nije isplativo braniti teritorije od par desetina zlata.
STUG (skup tenkista u godinama).
-
lordi
#210 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
A STUG dobar klan,ma svaki je dobar koji ima dobru ekipu spremnu na kvalitetnu zajebanciju i ekipu koja ovo shvata da je igrica a ne koji ovo shvataju da je vojska a ima i takvih
- Warashii
#211 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Sry klan tag je _SBS_ .Creasy wrote: Ne mogu da nadjem taj SBS klan, koji ti je nick u WoT-u?
- c0rE
#212 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ma to je onaj njemacki wwpd2...ma necu da govorim da je kreten al et...napravili mi med company i on uzme pzIV...a igrao ja sa njim platoon(vod) i ubiju njega, ja automatski trebam poginut da bi igrali i dalje :/Creasy wrote:c0rE wrote:ja sam trenutno u [GAZYE] - Bosanske Gazije klanu...jos uvijek se ne zauzimaju teritorije zbog manjka igraca...a bio sam u [WWPD2] nesto njemacko, igrala se samo junior company tako da mi se nije svidjelo, sto zbog jezika, sto zbog commandera, koji misli da je najpametniji sto ima Pz.IV, a izgubimo svaku company xd
PzIV?![]()
To je bas veoma mlad klan.![]()
Meni recimo taj isti tPzIV mjesecima skuplja prasinu u garazi, a ja jos nemam mjesta da se borim u klanskim borbama. Zamisli onda sta imaju ovi moji iz klana, ali se niko ne pravi pametan i svi su ravnopravni.
@swatch , koji ti je nick u igri?
- Co0l
-
_Belaj_Bager_
#214 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ko je raspoložen za ulazak u Babylon klan neka mi pošalje u PP nick iz igre. Uslovi TS i minimalno tier 6 tenk. Za sad igramo samo kompanije i ESL, CW će doći poslije kad budemo spremniji

-
Rob_Atl
#215 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
poslacu ti ja pp kad dodjem do 6 tier mozda za jedno 5 dana, posto vikendom slabo igram, cugam u rovu sa haverima
, de mi reci sta je bolje da ganjam imam t-34 V i sad imam opciju da idem na heavy su-85 ili da nastavim sa medium t34-85 , samo ako predjem na su i dalje cu biti u tier V
- Warashii
#216 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ne idi nikako linijom medium-a , osim ako nemas premium acc i mnogo zivaca.
Slabe su to cijevi, drugaciji nacin igranja, zeznut MM, treba brdo exp-a, ma patnja ziva.
Mada imaju svoju draz u igranju ali su pravo skupi za odrzavanje.
Slabe su to cijevi, drugaciji nacin igranja, zeznut MM, treba brdo exp-a, ma patnja ziva.
Mada imaju svoju draz u igranju ali su pravo skupi za odrzavanje.
- c0rE
#217 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ja koliko znam SU-85 je TD (Tank destroyer/Lovac na tenkove), ako voliš da si zaštekan i da ih gađaš onda idi na SURob_Atl wrote:poslacu ti ja pp kad dodjem do 6 tier mozda za jedno 5 dana, posto vikendom slabo igram, cugam u rovu sa haverima, de mi reci sta je bolje da ganjam imam t-34 V i sad imam opciju da idem na heavy su-85 ili da nastavim sa medium t34-85 , samo ako predjem na su i dalje cu biti u tier V
moja preporuka: idi na Heavys
-
_Belaj_Bager_
#218 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Rob_Atl wrote:poslacu ti ja pp kad dodjem do 6 tier mozda za jedno 5 dana, posto vikendom slabo igram, cugam u rovu sa haverima, de mi reci sta je bolje da ganjam imam t-34 V i sad imam opciju da idem na heavy su-85 ili da nastavim sa medium t34-85 , samo ako predjem na su i dalje cu biti u tier V
ko što ti već napisaše, bolje je za početak da se držiš teških tenkova, pa kad skontaš kako sve šljaka u igri da se prebaciš na nešto drugo (srednje, lake ili destroyere)...obavezno sačuvaj bar jedan tier 5 tank da ti bude moneymaker, jer kad pređeš 7 nivo postaje čupavo što se kredita tiče...

- Cyrax
#219 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ja cuvam Shermana, Pz IV i T-34 (sa 57 mm topom za mene najbolji Tier V tenk u igri i zaradjuje ko lud) elite ko moneymakere.
Bolje da si otisao na KV-1 pa poslije KV-1S, IS...
- Filter
#220 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Cyrax wrote:Ja cuvam Shermana, Pz IV i T-34 (sa 57 mm topom za mene najbolji Tier V tenk u igri i zaradjuje ko lud) elite ko moneymakere.
fakat... T-34 radi ko singerica. PzIV je smetlje
trenutno sam na Tier V i polako heklam
- Creasy
#221 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Cyrax wrote:Ja cuvam Shermana, Pz IV i T-34 (sa 57 mm topom za mene najbolji Tier V tenk u igri i zaradjuje ko lud) elite ko moneymakere.
Nema vise MM-a. Ja sam nekada sa PzIV uzimao po 30.000 za partiju, a sada 10-15 milja plafon. Jedino se jos sa Hummelom moze fino zaraditi, ali i to ako si u dobroj ekipi.
Pohlepni s.... iz WoT-a ce uraditi sve da natjeraju raju da kupuje premium naloge i premium tenkove...
-
sema911
#222 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
neznam jel igramo istu igru al ja sa tigrom i panterom u prosjeku skuckam oko 20k srebrenjaka i oko 50ex priajtelj sa humel i gwpaneter slican prosjek mada sa humel su mu posade na 100 i sa po par skill.Creasy wrote:Cyrax wrote:Ja cuvam Shermana, Pz IV i T-34 (sa 57 mm topom za mene najbolji Tier V tenk u igri i zaradjuje ko lud) elite ko moneymakere.
Nema vise MM-a. Ja sam nekada sa PzIV uzimao po 30.000 za partiju, a sada 10-15 milja plafon. Jedino se jos sa Hummelom moze fino zaraditi, ali i to ako si u dobroj ekipi.
Pohlepni s.... iz WoT-a ce uraditi sve da natjeraju raju da kupuje premium naloge i premium tenkove...
ako hocete da skupite malo vise money i ex budite uvjek drugi val napada uvjek iza ostanite i ako vam siema igraci govore da ste noob,. jest da se i ja znam mnogo puta zaletit pa izdrzim po par sekundi,. pogotovo ko igra sa preciznijim topom meni prosjek sa tigar 2 kill i stete oko 1500i vise sa panterom e pa taj pogadaja probija al slabo stete al je dobar,.
pz4 je bio dobar al sa onim uskim topom mada ni kratka 8,8 nije losa,.
savjet koji je meni pomogao zastekaj se i cekaj,. jest dosadno i nezanimljivo al se skupi pozamasna svota brzoo
- Creasy
#223 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
sema911 wrote:neznam jel igramo istu igru al ja sa tigrom i panterom u prosjeku skuckam oko 20k srebrenjaka i oko 50ex priajtelj sa humel i gwpaneter slican prosjek mada sa humel su mu posade na 100 i sa po par skill.Creasy wrote:Cyrax wrote:Ja cuvam Shermana, Pz IV i T-34 (sa 57 mm topom za mene najbolji Tier V tenk u igri i zaradjuje ko lud) elite ko moneymakere.
ako hocete da skupite malo vise money i ex budite uvjek drugi val napada uvjek iza ostanite i ako vam siema igraci govore da ste noob,. jest da se i ja znam mnogo puta zaletit pa izdrzim po par sekundi,. pogotovo ko igra sa preciznijim topom meni prosjek sa tigar 2 kill i stete oko 1500i vise sa panterom e pa taj pogadaja probija al slabo stete al je dobar,.
pz4 je bio dobar al sa onim uskim topom mada ni kratka 8,8 nije losa,.
savjet koji je meni pomogao zastekaj se i cekaj,. jest dosadno i nezanimljivo al se skupi pozamasna svota brzoo
O izvini Pips, nisam te prepoznao!
Ti uzimas 20 milja po partiji u prosjeku ili svaku 10-u partiju 20.000?
-
lordi
#224 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
I meni ovo malo zvuči nerealno da se na svakoj partiji uzima u prosjeku 20k to se nekad moglo uzimati dok je bio stari KV ali sad skoro pa nikako,jedino sa premijum tenkovinma i premijum nalogom.Ako vam treba love obavezno pratite vikend specijale i tenkove koji tokom vikenda više zaradjuju,ja sam do sada na taj fazon prikupio dosta srebrenjaka,evo zadnji vikend KV-1S je zaradjivao 70% više kupim ga jer je bio na popustu 50% i koštao je 450k i za vikend sam sa njim zaradio čisto 3,5 miliona.Kad nema specijala preko vikenda obavezno trebate imati KV-1 u garaži i mišljenja sam da taj tenk još uvijek dobro i solidno zaradjuje,e sad ja još u garaži za guštanje i zaradu imam VK3601 i Tigra(P)
-
sema911
#225 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
sory do mene je na popravke od tih 20k ode min 10 tigar i panter su pravo jeftini za odrzavat al dok sam imao premium tada je zarada bila mnogo veca,.,
samo neznam imam tog kv1s i tenk nikoga il jedva koga stignem roknut dok mene ako sam u vk ti kv1s ko da magnetne granate ispaljuju,.
samo neznam imam tog kv1s i tenk nikoga il jedva koga stignem roknut dok mene ako sam u vk ti kv1s ko da magnetne granate ispaljuju,.