Ope ja...kadinica wrote:Znači li to "da".Dženana Čamdžić wrote:Ja.♥ Julianna ♥ wrote:Dženana, jel ti pripremaš odgovore ili forumaš?
Mene zanima me imaš li pravosudni?
Ako znači, navedi na kojem nivou si položila i koje godine.
Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavidovići
- kadinica
#201 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
-
Dženana Čamdžić
#202 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Fahro nije "trener pasa" da nekoga "dresira", a niti smo psi da se dresiramo ! Toliko o "dresiranju" !masmavi wrote:Ma Kaplan je gigant, znam ga privatno.kadinica wrote:Nije ni Kaplanovo maslo za Ramazana, ali Rile je genijmasmavi wrote:Ako si sposobna k'o ovaj ti kolega, onda cu samo ovo napisati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaplan ga pomeo k'o prasinu![]()
Čuj moraš ustati kad spomeneš Fahru...majko moja, kud ide ovaj svijet. Ja mislim da je vama Fahro skuho "hapicu"![]()
p.s. vidi temu "sihre"Ovom levatu je pokazao kakvi su svi Fahrini "vojnici".
Sve neki pravnici, ekonomisti, glumci, a ne znaju pricati, sve nesto na svadju guraju, kontaju silom ce u fotelje.
![]()
Tako ih Fahro dresirao, vidis da mu ustaju kad ga spomenu![]()
![]()
-
♥ Julianna ♥
#203 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
hvala, ako nije problem dopuniti odgovor kada i na kojem nivou?Dženana Čamdžić wrote:Julijana da ...
- ljevoruki
#204 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Nije, on je coban a vi ste ovce koje se bas i ne mogu dresirati.masmavi wrote:.Dženana Čamdžić wrote:
Fahro nije "trener pasa" da nekoga "dresira", a niti smo psi da se dresiramo ! Toliko o "dresiranju" !
- forest gump
#205 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Pusti šuplju. Dženi vlada situacijom i polako osvaja srca glasatelja.
- medjutim
#206 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Mozda da sam rastao u Ekvatorijalnoj Gvineji,povjerovao bih u ovaj strasni plan...Dženana Čamdžić wrote:Naravno dobit ćeš odgovor ako odeš na antikorupcija wordpress ..Malo sam umorna pa ću poslije odgovoriti na toj stranici...
Uostalom evo ti za početak kratak odgovor kako:
Zapošljavanje:javni radovi, stavljanje funkcije razvojne banke FBiH za opće dobro
naroda i države u smislu povoljnog kreditiranja za zapošljavanje i samozapošljavanje,
pojačavanje fiskalne discipline radi efikasnijeg prikupljanja poreza koji će biti
usmjereni u investicije i razvoj privrede a time i zapošljavanje ljudi, striktno
sprovođenje revizije kriminalnih privatizacija i vračanje opljčkane imovine narodu i
državi a koja će se staviti u funkciju razvoja zapošljavanja i za opći interes, striktno
oduzimanje nelegalno stečene imovine a koja će takođe biti usmjerena u investicije,
razvoj i zapošljavanje.
Samo to mogu reci. Iskreno svi vi politicari ste ko umiljate mace u predizbornim kampanjama i dok niste na vlasti,a kad se docepate fotelja,maca postane razulareni tigar koji pozdera kompletna sela i kokoske,ovce,babe,dede,konje,sve.
Sto se tice sprovodjenja revizije kriminalnih privatizacija no comment
Jedino pozitivno u svoj prici je ako zaista vjerujes u ovo sto si napisala,a ako vjerujes imaju dvije verzije,
ili si naivna ko Mujo u najcrnjem vicu ili je mozak ispran programom tvoje politicke opcije.
Ovako ili onako kako god obrnes nije dobro. Pozdrav
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#207 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
jastaforest gump wrote:Pusti šuplju. Dženi vlada situacijom i polako osvaja srca glasatelja.
nema pedera, trave, prostitucije..samo kriminal i pausal..elem, prosjek
-
Dženana Čamdžić
#208 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Provjeri u ministarstvu pravde !♥ Julianna ♥ wrote:hvala, ako nije problem dopuniti odgovor kada i na kojem nivou?Dženana Čamdžić wrote:Julijana da ...
- forest gump
#209 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
plain vanilla wrote:jastaforest gump wrote:Pusti šuplju. Dženi vlada situacijom i polako osvaja srca glasatelja.
nema pedera, trave, prostitucije..samo kriminal i pausal..elem, prosjek
-
♥ Julianna ♥
#210 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Kojem?Dženana Čamdžić wrote:Provjeri u ministarstvu pravde !♥ Julianna ♥ wrote:hvala, ako nije problem dopuniti odgovor kada i na kojem nivou?Dženana Čamdžić wrote:Julijana da ...
- kadinica
#211 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ako budeš u Vijeću ovako brzo reagovala, Veliki vođa će te otjerati.
Nije teško pitanje, a još nema odgovora. Zar pravosudni ispit ne bi trebao stajati u biografiji?
Nije valjda da lagiš?
Čuj provjeri u ministarstvu pravde.
Evo ja ću provjeriti, samo reci u kojem?
Nije teško pitanje, a još nema odgovora. Zar pravosudni ispit ne bi trebao stajati u biografiji?
Nije valjda da lagiš?
-
Dženana Čamdžić
#212 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Možda si i ti jutros "ustao na lijevu nogu" pa si neraspoložen da vjeruješ u bilo šta !Pozdravljam ...medjutim wrote:Mozda da sam rastao u Ekvatorijalnoj Gvineji,povjerovao bih u ovaj strasni plan...Dženana Čamdžić wrote:Naravno dobit ćeš odgovor ako odeš na antikorupcija wordpress ..Malo sam umorna pa ću poslije odgovoriti na toj stranici...
Uostalom evo ti za početak kratak odgovor kako:
Zapošljavanje:javni radovi, stavljanje funkcije razvojne banke FBiH za opće dobro
naroda i države u smislu povoljnog kreditiranja za zapošljavanje i samozapošljavanje,
pojačavanje fiskalne discipline radi efikasnijeg prikupljanja poreza koji će biti
usmjereni u investicije i razvoj privrede a time i zapošljavanje ljudi, striktno
sprovođenje revizije kriminalnih privatizacija i vračanje opljčkane imovine narodu i
državi a koja će se staviti u funkciju razvoja zapošljavanja i za opći interes, striktno
oduzimanje nelegalno stečene imovine a koja će takođe biti usmjerena u investicije,
razvoj i zapošljavanje.
Samo to mogu reci. Iskreno svi vi politicari ste ko umiljate mace u predizbornim kampanjama i dok niste na vlasti,a kad se docepate fotelja,maca postane razulareni tigar koji pozdera kompletna sela i kokoske,ovce,babe,dede,konje,sve.
Sto se tice sprovodjenja revizije kriminalnih privatizacija no comment![]()
Jedino pozitivno u svoj prici je ako zaista vjerujes u ovo sto si napisala,a ako vjerujes imaju dvije verzije,
ili si naivna ko Mujo u najcrnjem vicu ili je mozak ispran programom tvoje politicke opcije.
Ovako ili onako kako god obrnes nije dobro. Pozdrav
-
Dženana Čamdžić
#213 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Veliki vođa (Fahrudin Radončić) je ljudina nad ljudinama i nema razloga da nekoga tjera zbog nečijeg hira a posebno onoga ko mu je dušom i srcem vjeran a uz to taj što bi da pravi raskol u SBB-u je suprostavljena poltička opcija iz SDA !kadinica wrote:Ako budeš u Vijeću ovako brzo reagovala, Veliki vođa će te otjerati.
Nije valjda da lagiš?
- magi87
#214 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
A da nemate slucajno neki lokalni net portal, ili portal koji je popularan u Vasem kantonu?! Mozda da se tamo oglasite, jer ovdje ste samo predmet ismijavanja! 
- magi87
#215 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
ja se nadam da je ovo neki troll!Kemal Malovčić wrote:kako se to bori, da uđe u vlast, da se obezbijedi na mnogo godina, a kad uđe - dernek
-
Dženana Čamdžić
#216 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
antikorupcija wordpress commagi87 wrote:A da nemate slucajno neki lokalni net portal, ili portal koji je popularan u Vasem kantonu?! Mozda da se tamo oglasite, jer ovdje ste samo predmet ismijavanja!
Ismijavanja , ma daj ???
- medvjed23
#217 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Znaš li da je 1990. godine homoseksualnost skinuta sa liste mentalnih oboljenja Svjetske zdravstvene organizacije?Dženana Čamdžić wrote:Gej parada ne dolazi u obzir ! To je bolesno !forest gump wrote:Ignoriše me Dženana za gay paradu
Znaš li da su Ustavom BiH svim licima unutar teritorije BiH zagarantovane sloboda misli, sloboda izražavanja i sloboda okupljanja?
Da li je tvoja težnja ka protivustavnom djelovanju rezultat tvojih ličnih ubjeđenja ili naloga stranačkog vrha?
-
Dženana Čamdžić
#218 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
antikorupcija wordpress commagi87 wrote:A da nemate slucajno neki lokalni net portal, ili portal koji je popularan u Vasem kantonu?! Mozda da se tamo oglasite, jer ovdje ste samo predmet ismijavanja!
Ismijavanja , ma daj ???
Poznajemo mi Vas , koji biste da ugušite istinu i da vlada vaš mrak u kojem nas držite 20 godina.
-
Dženana Čamdžić
#219 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ti se okuplja ali ja neću u takvo društvo i niti to podržajem !medvjed23 wrote:Znaš li da je 1990. godine homoseksualnost skinuta sa liste mentalnih oboljenja Svjetske zdravstvene organizacije?Dženana Čamdžić wrote:Gej parada ne dolazi u obzir ! To je bolesno !forest gump wrote:Ignoriše me Dženana za gay paradu
Znaš li da su Ustavom BiH svim licima unutar teritorije BiH zagarantovane sloboda misli, sloboda izražavanja i sloboda okupljanja?
Da li je tvoja težnja ka protivustavnom djelovanju rezultat tvojih ličnih ubjeđenja ili naloga stranačkog vrha?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#220 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
znaci moze gej parada, nema gusenja istineDženana Čamdžić wrote:antikorupcija wordpress commagi87 wrote:A da nemate slucajno neki lokalni net portal, ili portal koji je popularan u Vasem kantonu?! Mozda da se tamo oglasite, jer ovdje ste samo predmet ismijavanja!
Ismijavanja , ma daj ???
Poznajemo mi Vas , koji biste da ugušite istinu i da vlada vaš mrak u kojem nas držite 20 godina.
-
gagy06
#221 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ljudi, skoro svake izbore bili smo najebali, al ove smo, bas, najebali...
- forest gump
#222 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Dženana Čamdžić wrote:antikorupcija wordpress commagi87 wrote:A da nemate slucajno neki lokalni net portal, ili portal koji je popularan u Vasem kantonu?! Mozda da se tamo oglasite, jer ovdje ste samo predmet ismijavanja!
Ismijavanja , ma daj ???

- magi87
#223 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Ti se okuplja ali ja neću u takvo društvo i niti to podržajem
gospodjice camdzic, ne podrzaJete??? naucite dok ste na forumu da se kaze podrzavati,a ne podrzaJati! tesko vama, kad ste jos jedna u nizu nepismenih mediokriteta koji cine bosansko-hercegovacku politicku scenu!
sreca, pa vi znate kojeg sam ja politickog opredjeljenja!
- magi87
#224 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
gagy06 wrote:Ljudi, skoro svake izbore bili smo najebali, al ove smo, bas, najebali...
-
♥ Julianna ♥
#225 Re: Dženana Čamdžić, dipl.pravnica za Općinsko vijeće Zavido
Izbjegavanje odgovora na ovo prosto informativno pitanje govori dakle da, ili ne govoriš istinu da si radila u sudu ili ne govoriš istinu da imaš pravosudni ili je vstv zažmirio i napravio debele propuste kada ti je omogućio da radiš na sudijskim poslovima u Općinskom sudu u Zenici bez pravosudnog i to kao "dipl.pravnik" a ne sudija, a sve to u 2008. godini.
Podatak o tvom obrazovanju, radnom iskustvu, strucnim kvalifikacijama javnost ima pravo da zna ako si kandidat za javnu funkciju.
Na tvom mjestu ja bih se zapitala kako ćeš sanirati ovu štetu koju si ovdje sebi nanijela. A ako je ovo troll, onda ovoj osobi neko za ovo mora debelo platiti.
Podatak o tvom obrazovanju, radnom iskustvu, strucnim kvalifikacijama javnost ima pravo da zna ako si kandidat za javnu funkciju.
Na tvom mjestu ja bih se zapitala kako ćeš sanirati ovu štetu koju si ovdje sebi nanijela. A ako je ovo troll, onda ovoj osobi neko za ovo mora debelo platiti.