Nisrin wrote:Pitarrr82 wrote:Pocela i treca sezona u turskoj, nije los pocetak
Na exyutv-u stavili su prevod 64. epizode
Odgledao sam je sinoc s prevodom, ForumHaremTeam-a...
Moderator: _BataZiv_0809
Nisrin wrote:Pitarrr82 wrote:Pocela i treca sezona u turskoj, nije los pocetak
3.SezonaPitarrr82 wrote:Nisrin wrote:Pitarrr82 wrote:Pocela i treca sezona u turskoj, nije los pocetak
Odgledao sam je sinoc s prevodom, ForumHaremTeam-a...

swanfilter wrote:Ako koga zanima, a jos ne zna za film. Kao high budget mada mene nije nesto vauu povukao ..
http://www.imdb.com/title/tt1783232/
ifas wrote:ovaj Fetih 1453 ko da je ista ekipa pravila ko i sulejmana ... scene bitki ... 3dsmax i 15 ljudova
Ma ovu seriju cini jedinstvenom sto veliki dio naseg naroda svrsava i vlazi na sve sto ima veze sa turcima, onaj ostali dio na safunjare i et gaPaul F. wrote:Ne voli svako ni da gleda akciju, krv, vatru i slično.
Ova serija pokazuje druge stvari.
Međuljudski odnosi na dvoru i u haremu.
To je ono što ovu seriju čini jedinstvenom.
Ko hoće "akcije" lako će ih naći na drugom mjestu.
Serija se masovno gleda i u Srbiji.insomnia78 wrote:Ma ovu seriju cini jedinstvenom sto veliki dio naseg naroda svrsava i vlazi na sve sto ima veze sa turcima, onaj ostali dio na safunjare i et gaPaul F. wrote:Ne voli svako ni da gleda akciju, krv, vatru i slično.
Ova serija pokazuje druge stvari.
Međuljudski odnosi na dvoru i u haremu.
To je ono što ovu seriju čini jedinstvenom.
Ko hoće "akcije" lako će ih naći na drugom mjestu.
s' moje sokocalo
Najava 66.epizodeHodidid wrote:Ja je pratim samo zbog harema.

Pa dobro, kontala žena hajd' neće jako, samo će je upozoriti nekim simboličnim udarcima, nije očekivala da ima posla s psihički bolesnim i primitivnim ljudima.Tkd wrote:Meryem Uzerli, koja u seriji Sulejman veličanstveni glumi Hurem, prošetala je polugola Dubaijem. Nije znala da se to kažnjava bičevanjem. Turska glumica dobila je deset udaraca.
“Mislila sam da me neće jako udarati, ali bilo je užasno. Nisam vjerovala šta proživljavam, a muškarac koji je izvršavao ovu sumanutu kaznu smijao mi se u lice. To me je dovelo do ludila”, rekla je na turskoj televiziji.
Najjača izjava "Mislila sam da me neće jako udarati"![]()
![]()
![]()