leet wrote:nema

Jesuli ovo Latvijanci na Bilinom? Gdje ce oni treniraqti btw?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
leet wrote:nema

Neznam jeli do mene ili do slike ali ovaj desni sudija u crnom ima pravo derskupe pozu...samo_ti wrote:Ovo su sudije, danas oni imali trening![]()
Latvija, u ovom trenutku pocinje njihov na BP.
BiH, mi nemamo treninga na Bilinom vec godinama
Malo je loše po nas što mi nismo zabili Grčkoj osam golova kao BiH Lihtenštajnu
Balkansport.INFO ima i free prijenose a kao VIP možes postavljati zahtjeve za prenose.herturty wrote:pa nije puno. Imali jos ovakvih siteova ali da je HD? I dobar stream?vaučer wrote:herturty wrote: Kaze da novi signup su unavailable. Imali jos neko iskustva sa ovim site-ovima i koliko se placa za jednu utakmicu?
Jebga, nisam znao.
Koštali su 2 funte dnevni pass ili 6 funti mjesečni.
ooohoooooooooohooooooo Efendija!udrch wrote:samo da po svom starom običaju kažem da ćemo ovim rusima jebati mater..
Oo pa gdje si ti druze, nemate nesto u zadnje vrijeme! Navrati ba cesce sa kakvim kvalitetnim komentarom, lijepo te je citati!vaučer wrote:Sretno momci večeras.
Imam dobar osjećaj u ovim kvalifikacijama, mislim da ćemo gledati BIH u Brazilu.
Hahhahah...Eborg wrote:Glavni sudija je Deniz Aytekin, ilitiga Nijemac turskog porijekla. Asistenti također Nijemci.
Stavi kakve pare na nas slobodno.Ambrozija wrote:Hocemo li pobjediti?
[/quote]Naši reprezentativci danas više neće trenirati, a slobodno vrijeme većina će ih provesti u hotelu "Hercegovina" odmarajući se u svojim sobama.
Za sutra je u 12,00 sati zakazana press konferencija za medije koja će biti održana u Hotelu "Terme" na Ilidžama, a Zmajevi će do utakmice protiv Latvije, koja je na rasporedu u utorak 11. septembra u 20,15 sati trenirati još jednom sutra popodne na Stadionu "Grbavica".
daj slikuNot My Idea wrote:Izvinite sto upadam ko burek u svemiru, al sta je ono bijelo iznad gola na jugu?