VjecitiStudent wrote:A da Eso nije "krtica", čestiti građanin, koji se sa svom svojom familijom samo prerušio u lopova da bi iznutra razvalio sistem?
post decenije...
SUPERheroj esed spašava raju iz ralja primitivnih ajkula na vlasti.
VjecitiStudent wrote:A da Eso nije "krtica", čestiti građanin, koji se sa svom svojom familijom samo prerušio u lopova da bi iznutra razvalio sistem?
biske wrote:VjecitiStudent wrote:A da Eso nije "krtica", čestiti građanin, koji se sa svom svojom familijom samo prerušio u lopova da bi iznutra razvalio sistem?![]()
post decenije...
SUPERheroj esed spašava raju iz ralja primitivnih ajkula na vlasti.

šta ti je ba? on je čist ko suza.Oligarh wrote:Da nam i esA danas ne muriraju, jadna ti majka nije?!
Može li jedan TV portretJoseMujica wrote:gledao sam Eseda na FTV..odmah mi je dan popravio...molio bih ako ima neko taj klip da nabacihvala ti SDA!

Pa mislio je u smislu da on sprovodi pravduescobar__ wrote:Allah mu dao da bude vaga?![]()
Kakvi kreteni, Allahu...
ima, narod koji glasa - ili u stvari nema.. to je jedno te isto.Pisanje knjiga moda wrote:Ovja lik izjavi za BH dane
Esad Radeljaš:”Meni je Allah dao da sam vaga u Domu naroda,Kantonu I Gradu”
imali li iko normalan u ovoj BIH da ovo zaustavi više,ovaj primitivizam,pljačku,otimanje državne imovine kao da je njihova privatna.
Cherry-Cherry wrote:kad porastem želim biti radeljaš
Nije ni Bill Gates zavrsio fakultet (propali student) pa je postao jedan od nabogatijih ljudi na svijetu.Zubizareta wrote:taj lik nije bio u stanju ni osnovnu skolu da zavrsi. sad smo mi ovce a doticni je coban