BOSSanac strašni wrote:Tkd wrote:@BOSSanac strašni
Kolega dragi. Ljudi ne vole da čitaju, oni bi raspravljali o svemu, ali uz pomoć wikipedije. Evo ti si konkretno naveo mnogo podataka i ja sam poprilično siguran da makar 50% ljudi nije uopće pročitalo tvoj post, a ti isti bi se raspravljali. Pusti ih u njihovoj utopiji.![]()
potpuno si u pravu
ali neće ni prosipat četničku propagandu i ideologiju
ima da ga sjebem ukorjenu
PROGON MUSLIMANA SRBIJE 1830 -1867 GODINE
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- nosara
#201 Re: PROGON MUSLIMANA SRBIJE 1830 -1867 GODINE
-
Smail Aga
#202 Re: PROGON MUSLIMANA SRBIJE 1830 -1867 GODINE
@Boossanacstrasni. Pokvario si covjeku temu,sjebao je bas u korijenu. Svojim tvrdim,extremistickim stavovima. Vulgarnim,prostackim rjecnikom,patetikom i pretjerivanjem,iznosenjem poluistina i nedokazanih tvrdnji proizvedis kontraefekat. Samo tjeras ljude od Bosnjastva i Bosanstva. Zvucis kao Seselj. Djelujes kao on na Hrvate i druge narode 90-ih. Ovakvim nacinom je on poceo ubjedzivati sve da su Srbi a nije ih ubijedio,samo ih rastjerao.
Opusti se,smanji dozivljaj. Apaurini,marihuana,zensko,med,litar vina,uzmi nesto od toga. Opusti se. Daleko je sunce.

Opusti se,smanji dozivljaj. Apaurini,marihuana,zensko,med,litar vina,uzmi nesto od toga. Opusti se. Daleko je sunce.
- BOSSanac strašni
#203 Re: PROGON MUSLIMANA SRBIJE 1830 -1867 GODINE
ne laprdaj
konkretno navedi, ako imaš uopšte petlje, ŠTA JE POLUISTINA, jer vjerujem da pojma nemaš ni o čemu, pogotovo o historiji koju ja držim u mlaom prstu
nego te jebe što ti slabo ide srpska propaganda i što se našo neko da te sjebe u korijenu
jel ti šešelj ćale pa si s njime opsjednut
konkretno navedi, ako imaš uopšte petlje, ŠTA JE POLUISTINA, jer vjerujem da pojma nemaš ni o čemu, pogotovo o historiji koju ja držim u mlaom prstu
nego te jebe što ti slabo ide srpska propaganda i što se našo neko da te sjebe u korijenu
jel ti šešelj ćale pa si s njime opsjednut
- NIN
#204 Re: PROGON MUSLIMANA SRBIJE 1830 -1867 GODINE
Banned user for reason “Krsenje pravila foruma”
» BOSSanac strašni
7 dana
Banned user for reason “Krsenje pravila foruma”
» nosara
7 dana
Banned user for reason “Klon”
» samina_swe
Trajni