Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ExNihilo

#201 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by ExNihilo »

I mene je zabezeknulo ovo sa Senadom Avdićem. :lol:
Optimist

#202 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by Optimist »

dust in the wind wrote:volim:

sto se jako cesto vidjamo, a isto tako kada dodju dva-tri dana hladno se ne vidimo i nema prigovaranja
sto nije posesivan
sto planiramo stvari unaprijed
sto mu ne smetaju ni najmanje moje drugarice, a ni moji izlasci vikendom, pa nekad i do bas,bas sitnih sati,
sto iste zove na svoj rodjendan, a nisam primijetila da to ijedan drugi momak od drugarica uradi
sto ocisti za sobom, a cesto i kada mene nema, ako noci u mom stanu usisa, obrise prasinu
sto voli da cita o svemu i svacemu
sto cijeni senada avdica
sto igramo poker
sto nam kafe ne traju duze od 3 sata (tri je maksimum, kada i na rucak, veceru odemo)............ ima toga jos

Ovo je jako jako rijetka osobina. Gdje si samo nasla takvog muskarca? :lol:

Necu ni da pomisljam koji si peksin kad se decko sazali u kakvom prostoru zivis i da se ne sjetis usisati i prasinu prebrisati sama dok on ne dodje. :run:
sluga_okupatora

#203 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by sluga_okupatora »

-Volim sto mi ne sere kad dodjem mortus pijan u 5 ujutro nego me pita jesam li gladan i hocu li kafu
staradis

#204 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by staradis »

To se trazi

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Logovan

#205 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by Logovan »

sluga_okupatora wrote:-Volim sto mi ne sere kad dodjem mortus pijan u 5 ujutro nego me pita jesam li gladan i hocu li kafu
Hahaha :mrgreen:
Zoya

#206 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by Zoya »

sluga_okupatora wrote:-Volim sto mi ne sere kad dodjem mortus pijan u 5 ujutro nego me pita jesam li gladan i hocu li kafu
:lol: :thumbup: pola ti forumasa sad zavidi i misli u sebi da je meni takvu naci :-D
staradis

#207 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by staradis »

Ma ja bolje mi je ne vracati se u pet :roll:
fatamorgana

#208 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by fatamorgana »

Ma ja, garant od sreće što si se vratio, :lol:
dust in the wind

#209 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by dust in the wind »

Optimist wrote:
dust in the wind wrote:volim:

sto se jako cesto vidjamo, a isto tako kada dodju dva-tri dana hladno se ne vidimo i nema prigovaranja
sto nije posesivan
sto planiramo stvari unaprijed
sto mu ne smetaju ni najmanje moje drugarice, a ni moji izlasci vikendom, pa nekad i do bas,bas sitnih sati,
sto iste zove na svoj rodjendan, a nisam primijetila da to ijedan drugi momak od drugarica uradi
sto ocisti za sobom, a cesto i kada mene nema, ako noci u mom stanu usisa, obrise prasinu
sto voli da cita o svemu i svacemu
sto cijeni senada avdica
sto igramo poker
sto nam kafe ne traju duze od 3 sata (tri je maksimum, kada i na rucak, veceru odemo)............ ima toga jos

Ovo je jako jako rijetka osobina. Gdje si samo nasla takvog muskarca?

Necu ni da pomisljam koji si peksin kad se decko sazali u kakvom prostoru zivis i da se ne sjetis usisati i prasinu prebrisati sama dok on ne dodje. :run:
kako ste vi ograniceni...hehehe..to je cudo bozije,pise kada me nema u sarajevu.to znaci da kada me vikendom ili duze nema, ostavim mu kljuc i tu noci i naravno da ce me ociscen stan docekati...jer je normalan insan.. a ne da nisam peksina, nego sam poprilicno pedantna.
da mi je neko ekao da vako glupih forumasa ima, ne bih vjerovala... svejedno :sax:
dust in the wind

#210 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

i nistu mi jasni pojedinci sto plaho komentarisu sta se kome svidja i zasto...ukusi se razlikuju i ne znam cemu potreba da se njihovo misljenje cuje i to tako sto ce sebe stavljati kao mjerilo vrijednosti.. valjda nemaju partnera pa nemaju sta da kazu... ili imaju, a ne svidja im se, ili jednostavno su svakom loncu poklopac... meni je super vidjeti da se ljudi vole...i tuga vidjeti da tema ima 9 stranica, a teme suprotna ovoj mnogo vise.makar voljeli sto nosi prljave carape, cita slobodnu bosnu, ne jede jagnjetinu, to je licna stvar svakog od nas... malo se opustite i ne kritikujte temu koja nije za to napravljana... :bih:
hopcup

#211 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by hopcup »

dust in the wind wrote:i nistu mi jasni pojedinci sto plaho komentarisu sta se kome svidja i zasto...ukusi se razlikuju i ne znam cemu potreba da se njihovo misljenje cuje i to tako sto ce sebe stavljati kao mjerilo vrijednosti.. valjda nemaju partnera pa nemaju sta da kazu... ili imaju, a ne svidja im se, ili jednostavno su svakom loncu poklopac... meni je super vidjeti da se ljudi vole...i tuga vidjeti da tema ima 9 stranica, a teme suprotna ovoj mnogo vise.makar voljeli sto nosi prljave carape, cita slobodnu bosnu, ne jede jagnjetinu, to je licna stvar svakog od nas... malo se opustite i ne kritikujte temu koja nije za to napravljana... :bih:
nemoj se ti nervirat, sutra izlazi slobodna bosna
JThomas

#212 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by JThomas »

fatamorgana wrote:
presretna što je ikako došao :D :thumbup:

to je prava žena :thumbup:
dust in the wind

#213 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

hopcup wrote:
dust in the wind wrote:i nistu mi jasni pojedinci sto plaho komentarisu sta se kome svidja i zasto...ukusi se razlikuju i ne znam cemu potreba da se njihovo misljenje cuje i to tako sto ce sebe stavljati kao mjerilo vrijednosti.. valjda nemaju partnera pa nemaju sta da kazu... ili imaju, a ne svidja im se, ili jednostavno su svakom loncu poklopac... meni je super vidjeti da se ljudi vole...i tuga vidjeti da tema ima 9 stranica, a teme suprotna ovoj mnogo vise.makar voljeli sto nosi prljave carape, cita slobodnu bosnu, ne jede jagnjetinu, to je licna stvar svakog od nas... malo se opustite i ne kritikujte temu koja nije za to napravljana... :bih:
nemoj se ti nervirat, sutra izlazi slobodna bosna
naravno... :bih: mnogo si duhovit...i imas nesto mangupsko preko foruma..kul osobina...da si mi momak i to bih navela :D :D
sluga_okupatora

#214 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

fatamorgana wrote:

Sta cu kad me voli :D

Jednom jeste galamila na mene zato sto sam dosao urokan pa se nisam mogao sjetiti gdje bude kljuc i onda zaspao u verandi pa me kona,sto nam donosi mlijeko ujutro, nasla tu i odmah pukla prica po mahali kako me zena izbacila iz kuce da spavam vanka. :D
hopcup

#215 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by hopcup »

dust in the wind wrote:
naravno... :bih: mnogo si duhovit...i imas nesto mangupsko preko foruma..kul osobina...da si mi momak i to bih navela :D :D
a nosio bih ti i tašnu kad izađemo vani. eh, sudbo kleta :(
dust in the wind

#216 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

hopcup wrote:
dust in the wind wrote:
nismo jedno za drugo zbog tasne ... :D ostaj mi zdravo :kiss:
tendzera

#217 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by tendzera »

dust in the wind wrote:
hopcup wrote:
dust in the wind wrote:
nismo jedno za drugo zbog tasne ... :D ostaj mi zdravo :kiss:
Baš šteta, a izgledali ste kao stvoreni jedno za drugo :cry:
lavorpunvode

#218 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by lavorpunvode »

sluga_okupatora wrote:
fatamorgana wrote:

Jednom jeste galamila na mene zato sto sam dosao urokan pa se nisam mogao sjetiti gdje bude kljuc i onda zaspao u verandi pa me kona,sto nam donosi mlijeko ujutro, nasla tu i odmah pukla prica po mahali kako me zena izbacila iz kuce da spavam vanka. :D
ahahahahahah kralju! zasluzujes takvu kraljicu pored sebe! :lol:

:thumbup: :thumbup:
Not My Idea

#219 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by Not My Idea »

sluga_okupatora wrote:
fatamorgana wrote:

:lol:
Logovan

#220 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by Logovan »

hopcup wrote:
dust in the wind wrote:
:lol: :lol: :lol:
Ma.Le.Na

#221 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by Ma.Le.Na »

jos uvijek se kontam :shock: :-? :lol:

nelose je sto pojede sta god da napravim :D
kockica_kockica

#222 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by kockica_kockica »

- volim nacin na koji me gleda
- volim sto je pazljiv
- strpljiv
- volim sto se uvijek brine da me ne povrijedi
- volim sto kad napravim rucak uvijek ponudi da opere sudje (jos mu nisam dopustila, ali budem dok napravim strategiju kako da ga ometam i ucinim mu pranje sudja zanimljivim :oops1: )
- volim ga i drago mi samom cinjenicom da je sa mnom
- volim ga sto puno cita i svakakvih informacija ima
- volim sto ako nesto ne zna nema problem pitati kako?
- volim sto zna kad me naljuti da se izvuce sa nekom blesavoscu
- volim sto mu je nivo empatije na zavidnom nivou
- volim sto je odgovoran
- volim sto je gurman
sluga_okupatora

#223 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

lavorpunvode wrote:
sluga_okupatora wrote:
ahahahahahah kralju! zasluzujes takvu kraljicu pored sebe! :lol:

:thumbup: :thumbup:
Ma ta je situacija ispala jos gora posto sam ja da se izvucem uzeo da radim po kuci da se supruga malo odobrovolji. Nisam imao pojma da je ova kona sto donosi mlijeko ispricala svima u mahali gdje me nasla pa je oveca grupacija mahalskih zena ko fol svratila kod moje zene na kafu a ono ba da izvide situaciju - da vide jel' moja zena toliki sef u kuci.
Taman su se natrefile dok sam ja klofao tepih napolju - jbt kasnije ispalo da sam ja ko neki rob i da me moja zena maltretira povazdan - dobro me nisu u onu sigurnu kucu odvele :D
sheilak

#224 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by sheilak »

sluga_okupatora wrote:Taman su se natrefile dok sam ja klofao tepih napolju - jbt kasnije ispalo da sam ja ko neki rob i da me moja zena maltretira povazdan - dobro me nisu u onu sigurnu kucu odvele :D
a i nick ti nekako paše.... :D

ali :thumbup: za ženu ti.

edit: ne znam vise pisati. :D
Zatamnjena stakla

#225 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?

Post by Zatamnjena stakla »

sheilak wrote:
sluga_okupatora wrote:Taman su se natrefile dok sam ja klofao tepih napolju - jbt kasnije ispalo da sam ja ko neki rob i da me moja zena maltretira povazdan - dobro me nisu u onu sigurnu kucu odvele :D
a i nick ti nekako paše.... :D

ali :thumbup: za ženu ti.

edit: ne znam vise pisati. :D
upiši bosanski :mrgreen:
Post Reply