Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
duplanula

#201 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by duplanula »

elmo_ba wrote:
Kumberlator wrote:@MrAldo
Slazem se potpuno, neke kardinalne greske koje sam napravio, gdje sam trebao drugacije da reagujem sam propustio. Sad je za to kasno. Najgore je kad je covjek svjestan, ne zato sto se ne osjeca dobro, nego sto zaista ima tu svijest. Prosao sam puno toga u zivotu, vidio sam svasta. Kad sam kreno sa njom, bio sam tako rastrgan, u tako jednom losem stanju, al sam se digo, stao na noge, da kazem vratio se, i sad ovo. Topi me, fakat me istopi.

Znam ja sve vrijeme donese, sve dodje na svoje, docici ce druga, hvala bogu nikad sa zenama/sex-om nisam imao problema, snalazim se ja vrlo dobro, lako mi je naci drugu, izaci sa rajom, imam puno sadrzaja u zivotu proci ce me. Samo mi je tako zao, jer znam da sam mogao bolje. Sad ispada da je za sve kasno.

Tesko mi padaju neke stvari, jednostavno tesko mi pada. Imam prenose, sad se i ja dvoumim. Nekad padnem tako nisko da mi se place, nekad letim tako visoko. Dok pisem ovo raspolozenje mi se mjenja iz sekunde u sekundu. Sto je najgore nisam to ja. NIsam ja neko ko je zbog "pizde" balio, nikad al fakat nikad. Neznam zasto sad, neznam zasto zbog nje. Neki se smiju zbog "sevapa" ili "sazaljenja" vjerujte treba i vremena da se neko pravo zavolo, al zaista pravo, ne zbog obima guzice, ili vecine grudi. Jednostavno nekad mi je bilo zao nje, godine, nesigurnost u vezu, u mene, pritisak kuci, ali sve to na stranu fenomenalna je osoba, zaista. Meni je trebalo neko vrijeme da to vidim, da prepoznam. Pitam je juce kako se osjeca, vidim da je mrtva. Nema nade ni za sta. Izgubljena je totalno. Meni je opet zao, sta ce sad, sta ce ona? Nema drugog, tesko ce ga naci, realan sam zaista. Nek nadje boljeg, halalim joj za sve. Tesko bi mi bilo da je vidim samu nakon 5 godina, da prodjem kraj nje sa zenom, djecom. Svaki dan se vidmo 2 puta, prodjemo jedno kraj drugog. Zaista sam zelio da je usrecim, jer to mogu, znam da to mogu. Materijalno sam uredu zaista, dobro auto, privatni posao 2k+ mjesecno, pocinjem i novi sad aBd biznis, za mjesec dana. Zivot mi je pun sadrzaja, otvoren sam, nemam kompleksa, uklopim se u bilo sta. Volim je i zelim da bude sretna, kao sto je i bilo.

Sinoc se cujemo preko telefona, onako kasno, osjetim da je bez volje, beze neke zelje, vidim da je na dnu. Prsten mi nije vratila, nikom od nase raje nije nista rekla, zatvorila se totalno. Neznam sta da radim. Dogovorili smo kafu poslije vikenda. Sad se ja dvoumim, i trebam vasu pomoc, al zaista. Ovako dali da odem na kafu i da se borim, da se borim za nju, da je vratim, ne samo sebi, nego kao osobu da je dignem. Volim je, trebam je zaista. Ili mozda da i ja odustanem, da odem i napustim sve to. Nznam ni ja vise sam. Hvala svima sto ste sudjelovali u ovome, deff cu napista sta je bilo uz kafu.
drug ti nju branis cjelo vrijeme sta se ti imas sazaljevati pa nisi ti nista lose uradio
nisi ti rekao da ti treba vremena ,kad prihvatis istinu da nije do tebe bit ce ti bolje

Covjek ima visoko misljenje od doticnoj dami, pridodaj emociju i tesko je to skinuti sa trona :D
Kumberlator

#202 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

duplanula wrote:
elmo_ba wrote:
Kumberlator wrote:@MrAldo
Slazem se potpuno, neke kardinalne greske koje sam napravio, gdje sam trebao drugacije da reagujem sam propustio. Sad je za to kasno. Najgore je kad je covjek svjestan, ne zato sto se ne osjeca dobro, nego sto zaista ima tu svijest. Prosao sam puno toga u zivotu, vidio sam svasta. Kad sam kreno sa njom, bio sam tako rastrgan, u tako jednom losem stanju, al sam se digo, stao na noge, da kazem vratio se, i sad ovo. Topi me, fakat me istopi.

Znam ja sve vrijeme donese, sve dodje na svoje, docici ce druga, hvala bogu nikad sa zenama/sex-om nisam imao problema, snalazim se ja vrlo dobro, lako mi je naci drugu, izaci sa rajom, imam puno sadrzaja u zivotu proci ce me. Samo mi je tako zao, jer znam da sam mogao bolje. Sad ispada da je za sve kasno.

Tesko mi padaju neke stvari, jednostavno tesko mi pada. Imam prenose, sad se i ja dvoumim. Nekad padnem tako nisko da mi se place, nekad letim tako visoko. Dok pisem ovo raspolozenje mi se mjenja iz sekunde u sekundu. Sto je najgore nisam to ja. NIsam ja neko ko je zbog "pizde" balio, nikad al fakat nikad. Neznam zasto sad, neznam zasto zbog nje. Neki se smiju zbog "sevapa" ili "sazaljenja" vjerujte treba i vremena da se neko pravo zavolo, al zaista pravo, ne zbog obima guzice, ili vecine grudi. Jednostavno nekad mi je bilo zao nje, godine, nesigurnost u vezu, u mene, pritisak kuci, ali sve to na stranu fenomenalna je osoba, zaista. Meni je trebalo neko vrijeme da to vidim, da prepoznam. Pitam je juce kako se osjeca, vidim da je mrtva. Nema nade ni za sta. Izgubljena je totalno. Meni je opet zao, sta ce sad, sta ce ona? Nema drugog, tesko ce ga naci, realan sam zaista. Nek nadje boljeg, halalim joj za sve. Tesko bi mi bilo da je vidim samu nakon 5 godina, da prodjem kraj nje sa zenom, djecom. Svaki dan se vidmo 2 puta, prodjemo jedno kraj drugog. Zaista sam zelio da je usrecim, jer to mogu, znam da to mogu. Materijalno sam uredu zaista, dobro auto, privatni posao 2k+ mjesecno, pocinjem i novi sad aBd biznis, za mjesec dana. Zivot mi je pun sadrzaja, otvoren sam, nemam kompleksa, uklopim se u bilo sta. Volim je i zelim da bude sretna, kao sto je i bilo.

Sinoc se cujemo preko telefona, onako kasno, osjetim da je bez volje, beze neke zelje, vidim da je na dnu. Prsten mi nije vratila, nikom od nase raje nije nista rekla, zatvorila se totalno. Neznam sta da radim. Dogovorili smo kafu poslije vikenda. Sad se ja dvoumim, i trebam vasu pomoc, al zaista. Ovako dali da odem na kafu i da se borim, da se borim za nju, da je vratim, ne samo sebi, nego kao osobu da je dignem. Volim je, trebam je zaista. Ili mozda da i ja odustanem, da odem i napustim sve to. Nznam ni ja vise sam. Hvala svima sto ste sudjelovali u ovome, deff cu napista sta je bilo uz kafu.
drug ti nju branis cjelo vrijeme sta se ti imas sazaljevati pa nisi ti nista lose uradio
nisi ti rekao da ti treba vremena ,kad prihvatis istinu da nije do tebe bit ce ti bolje

Covjek ima visoko misljenje od doticnoj dami, pridodaj emociju i tesko je to skinuti sa trona :D
Upravo tako, bas tako. Iskren da budem osjecam se ziv samo zato sto mislim da jos ima nade. Krijem to duboko u sebi, to me drzi, jedino to. Neznam kako moze bit neko tako krut, nakon svega, kako moze da me nisti, baca me pod zemlju. Sve mi je omrzlo, totalno, sve. Nemogu dalje, ne bez nje.
Phi Phi

#203 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Phi Phi »

Upravo tako, bas tako. Iskren da budem osjecam se ziv samo zato sto mislim da jos ima nade. Krijem to duboko u sebi, to me drzi, jedino to. Neznam kako moze bit neko tako krut, nakon svega, kako moze da me nisti, baca me pod zemlju. Sve mi je omrzlo, totalno, sve. Nemogu dalje, ne bez nje.[/quote]

...jer joj više nije dovoljno stalo do tebe. Zar to nije dovoljno dobar razlog da nastaviš dalje uzdignute glave!?
MedenoSrce

#204 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by MedenoSrce »

Ma eto kao da se jednom desilo da neko crche za nekim i kada ga/ju osvoji ohladi se, samo zene kada im se to desi imaju i griznju savjest. I ako se pomirite odnosi su vam trajno naruseni.
Ljuska_u_BaklaFi

#205 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Hajd neka je i muskarac jednom otvorio ovakvu temu ...
CaneBos

#206 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by CaneBos »

Eh sine moj, balavac nisi, imas dovoljno godina i zrelosti da trezveno doneses odluke o svom zivotu.
Ima jedna izreka koja je zaista prilicno realna, a kaze: Ljubav je hrpa govana polivena medom, kad polizes med, ostanu samo govna.
A brak je nesto drugo..brak ne opstaje na visokim, euforicnim emocijama, brak opstaje na cvrstini,stabilnosti, uravnotezenosti emocija koje se protezu od povjerenja, tolerancije, prijateljstva, solidarnosti, dosta popustanja i dosta razumijevanja sa obe strane. Malo ko ima, ma niko nema idealan brak, ali ako ima neke univerzalne vrijednosti u njemu, onda moze reci da ima solidan i ok brak.
Osoba, zena koja je sa tobom u vezi toliko dugo i sada pred cinom ulaska u brak pada u neki ocaj, distancu, izolaciju, beznadje (kao ne zna sta ce sa sobom ni kuda ce), je osoba koja nikad nije sa sobom rascistila sta zeli u zivotu i sta zeli od zivota. Pred ulazak u vezu s tobom je imala opterecenje godina i pritisak roditelja za ozbiljnom vezom koja ce rezultirati brakom. Ona je vezu s tobom usla sa tim emotivnim prtljagom.
Ono sto je sudjeno to ce biti. Ne forsiraj rjesenje, nego pusti da se ono desi, ali nemoj ti biti inicijator njenog razrjesenja ove situacije. Ostani po strani i kad kazem ostani po strani, to onda znaci, ne zovi je, ne trazi je, ne dolazi joj. Pusti je da sama sa sobom rascisti sta hoce od sebe i od svog zivota. Pokazao si da si tu, pokazao si da si spreman za dalje, za zivot, za brak. Ona SAMA mora donijeti odluku da li zeli s tobom dalje ili ne. Jer ako budes imalo uticao na tu odluku ti, kasnije to mozes krvavo da ispisas u zivotu, izvini sto to ovako kazem.

A cekati neces dugo..dovoljno je par dana, sedmica, dvije da neko sklopi kockice u svojoj glavi i psihi. Tvoje je samo da ne prihvatis ''status quo'', tj. ''ne znam hocu li s tobom ili necu s tobom''. Daj sebi to vrijeme ''cekanja'' na nju i ako se ne rijesi do tada, amputiraj je iz zivota. Sve drugo je bespotrebno govnanje vjeruj mi.
Dr.Mr.Fr.

#207 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Dr.Mr.Fr. »

CaneBos wrote:Eh sine moj, balavac nisi, imas dovoljno godina i zrelosti da trezveno doneses odluke o svom zivotu.
Ima jedna izreka koja je zaista prilicno realna, a kaze: Ljubav je hrpa govana polivena medom, kad polizes med, ostanu samo govna.
A brak je nesto drugo..brak ne opstaje na visokim, euforicnim emocijama, brak opstaje na cvrstini,stabilnosti, uravnotezenosti emocija koje se protezu od povjerenja, tolerancije, prijateljstva, solidarnosti, dosta popustanja i dosta razumijevanja sa obe strane. Malo ko ima, ma niko nema idealan brak, ali ako ima neke univerzalne vrijednosti u njemu, onda moze reci da ima solidan i ok brak.
Osoba, zena koja je sa tobom u vezi toliko dugo i sada pred cinom ulaska u brak pada u neki ocaj, distancu, izolaciju, beznadje (kao ne zna sta ce sa sobom ni kuda ce), je osoba koja nikad nije sa sobom rascistila sta zeli u zivotu i sta zeli od zivota. Pred ulazak u vezu s tobom je imala opterecenje godina i pritisak roditelja za ozbiljnom vezom koja ce rezultirati brakom. Ona je vezu s tobom usla sa tim emotivnim prtljagom.
Ono sto je sudjeno to ce biti. Ne forsiraj rjesenje, nego pusti da se ono desi, ali nemoj ti biti inicijator njenog razrjesenja ove situacije. Ostani po strani i kad kazem ostani po strani, to onda znaci, ne zovi je, ne trazi je, ne dolazi joj. Pusti je da sama sa sobom rascisti sta hoce od sebe i od svog zivota. Pokazao si da si tu, pokazao si da si spreman za dalje, za zivot, za brak. Ona SAMA mora donijeti odluku da li zeli s tobom dalje ili ne. Jer ako budes imalo uticao na tu odluku ti, kasnije to mozes krvavo da ispisas u zivotu, izvini sto to ovako kazem.

A cekati neces dugo..dovoljno je par dana, sedmica, dvije da neko sklopi kockice u svojoj glavi i psihi. Tvoje je samo da ne prihvatis ''status quo'', tj. ''ne znam hocu li s tobom ili necu s tobom''. Daj sebi to vrijeme ''cekanja'' na nju i ako se ne rijesi do tada, amputiraj je iz zivota. Sve drugo je bespotrebno govnanje vjeruj mi.

Cane najbolji si :thumbup:

a med i govna :lol:
samina_swe

#208 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by samina_swe »

Koliko imate oboje godina ako mogu znat?
Kumberlator

#209 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

samina_swe wrote:Koliko imate oboje godina ako mogu znat?
Ona 29, ja 28
Kumberlator

#210 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

moda56 wrote:

ona pred smrt a on u najboljim :lol:
hahaha
samina_swe

#211 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by samina_swe »

Ja mislim da ona ima nekog novog,nebi raskidala sve u tim godinama,,,pa ima i ona osjecaj da joj bioloski kuca :shock:
samina_swe

#212 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by samina_swe »

moda56 wrote:

ona pred smrt a on u najboljim :lol:
Pa nije ni on vala sa 28 ..mislim proslo je njegovo lumpovanje i uzvanje
tf2_spy

#213 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by tf2_spy »

samo bih poručio ovom što je otvorio temu; od svih ovih ljudi koji ti nešto odgovaraju, pametuju i sl, njih 20% ne zanimaju tvoji problemi. onih ostalih 80% se naslađuje tuđom mukom (il glume sherlocka, poput ove samine)
Kumberlator

#214 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

moda56 wrote:Znaci, samo se nadam da ce te definitivno nogirati ,a ako je imalo pametna to ce i uraditi!!!!!

Pa lik ne prestaje pricati kako je ljepsi,kako je on pobogu takav ulov da ce bilesi i sevapa zaraditi ako je ozeni.Covjek ima prenisko misljenje o toj djevojci,to je ona sigurno najvise osjetila na svojoj kozi,to je vjerovatno i razlog sto je odustala od svega .Pretpostavljam a i on sam kaze da je dobra osoba, pa je mozda i tolerisala neke stvari ,mislila da ce se nesto promjeniti,kad je vidjela da nema hajra digla ruke i nek se sad sam sebi kofrci !

ma slusaj sta mr.ljepotan kaze:za 5god.ja cu hodati sa zenom i djecom a ona ce NARAVNO biti sama jer eto nece biti njega da je ozeni, ma daaaaaaj vise dozovi se!!!!!!!

Ti nju da volis ona bi tebi bila najljepsa... ovdje se ti vise cudis kako je ona takvog frajera sutnula ,hej tebe takvog ....
Prije svega hvala ti. To sam trebao da cujem. Hvala tebi, ti si me vratio iz mrtvih. Popravio si mi dan. Ovo me zaustavit nece. Pogotovo ne ona. Otici cu na kafu, cisto radi reda. Iskreno receno volim je, ali necija volja se ne moze mjenjati, ako nece dalje, uredu. Ako zeli da nastavi, dobro cu razimislit, ne zbog nje, neg zbog sebe.
nineinchnails

#215 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by nineinchnails »

Jarane, to ti je GAME OVER. Idi dalje...
GaRGa

#216 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by GaRGa »

Bio si ineteresatan dok te nije mogla imate sad kad te 100% ima nisi vise interesatan
puno je takvih zena na svijetu na zalost...
simbabimba

#217 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by simbabimba »

Ma ne znam, mozda je ta njena nesigurnost i pauza dosla iz stvarne potrebe da je uvjeris da ona jeste TA jedna i jedina za tebe? I ona je vjerovatno itekako svjesna svih tvojih nekih pobrojanih "prednosti" u odnosu na nju i otud njena nesigurnost (fizicki izgled, godine...).

Ako mene pitas, ako ti je zaista stalo (a iz tvojih postova se vidi da jeste) potrudi se da je uvjeris da zaista ozbiljno mislis da je ona zena tvog zivota...upalice vidjeces!

I to te nece uciniti gorim insanom niti papucarem, samo budi iskren, po meni ako se tako ludo volite, borite se za tu svoju ljubav i kad neko poklekne (u braku cete imati 1000000 borbi da opstanete).
zateznistub

#218 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by zateznistub »

Lijepo sam ti rekao negdje na prvoj ili drugoj stranici.
A posto ima visak dusebriznika, sacekaj da prodje ramazan nadrmaj se k'o deva otrijezni i u lov na novu ova garant ima drugog. Tebe je pojela, provarila, podrignula i zaboravila. Heeej, zivot ide dalje, bar koka ima kolko ho's.
Mr.Penguin

#219 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mr.Penguin »

moda56 wrote:Znaci, samo se nadam da ce te definitivno nogirati ,a ako je imalo pametna to ce i uraditi!!!!!

Pa lik ne prestaje pricati kako je ljepsi,kako je on pobogu takav ulov da ce bilesi i sevapa zaraditi ako je ozeni.Covjek ima prenisko misljenje o toj djevojci,to je ona sigurno najvise osjetila na svojoj kozi,to je vjerovatno i razlog sto je odustala od svega .Pretpostavljam a i on sam kaze da je dobra osoba, pa je mozda i tolerisala neke stvari ,mislila da ce se nesto promjeniti,kad je vidjela da nema hajra digla ruke i nek se sad sam sebi kofrci !

ma slusaj sta mr.ljepotan kaze:za 5god.ja cu hodati sa zenom i djecom a ona ce NARAVNO biti sama jer eto nece biti njega da je ozeni, ma daaaaaaj vise dozovi se!!!!!!!

Ti nju da volis ona bi tebi bila najljepsa... ovdje se ti vise cudis kako je ona takvog frajera sutnula ,hej tebe takvog ....
:lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#220 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

samina_swe wrote:Ja mislim da ona ima nekog novog,nebi raskidala sve u tim godinama,,,pa ima i ona osjecaj da joj bioloski kuca :shock:
:-) :-) :-) zene radjaju u 40im a ti pricas kako djevojci sa 29 kuca bioloski, haman da je to jedina svrha njenog postojanja.
Zemljo otvori se. :-)
Kumberlator

#221 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

ladyblue18 wrote:
samina_swe wrote:Ja mislim da ona ima nekog novog,nebi raskidala sve u tim godinama,,,pa ima i ona osjecaj da joj bioloski kuca :shock:
:-) :-) :-) zene radjaju u 40im a ti pricas kako djevojci sa 29 kuca bioloski, haman da je to jedina svrha njenog postojanja.
Seceru, opusti se. By the way fakat sam svatio sta je bit svega ovoga.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#222 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

Nekog drugog nazivaj secerom molim te lijepo. :oops:

Tebi jarane treba prvo da shvatis da djevojku od 29 ne mozes zvati starom djevojkom i ganjat nekakav sevap na njoj.
Kako si je opisao ja sam stekla utisak da joj je haman 40.
A i dobro ti kazu, ti si pun sebe i hvale o sebi, a ona eto jadnica koja nece vise takvu priliku u zivotu naci.
I ja se iskreno nadam da nece. :oops:
samina_swe

#223 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by samina_swe »

ladyblue,pa moja mama je rodila u 37 i doktori su rekli da je to zaista "zadnja sansa".Poslije 30e zeni opadaju sanse za djecu
samina_swe

#224 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by samina_swe »

Kumberlator wrote:
ladyblue18 wrote:
Seceru, opusti se. By the way fakat sam svatio sta je bit svega ovoga.
Ona ,seceru,ima drugog,nadji i ti drugu
amphora

#225 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by amphora »

samina_swe wrote: Ona ,seceru,ima drugog,nadji i ti drugu
Znate se?

Svašta ovdje čovjek može pročitat.
Locked