elmo_ba wrote:drug ti nju branis cjelo vrijeme sta se ti imas sazaljevati pa nisi ti nista lose uradioKumberlator wrote:@MrAldo
Slazem se potpuno, neke kardinalne greske koje sam napravio, gdje sam trebao drugacije da reagujem sam propustio. Sad je za to kasno. Najgore je kad je covjek svjestan, ne zato sto se ne osjeca dobro, nego sto zaista ima tu svijest. Prosao sam puno toga u zivotu, vidio sam svasta. Kad sam kreno sa njom, bio sam tako rastrgan, u tako jednom losem stanju, al sam se digo, stao na noge, da kazem vratio se, i sad ovo. Topi me, fakat me istopi.
Znam ja sve vrijeme donese, sve dodje na svoje, docici ce druga, hvala bogu nikad sa zenama/sex-om nisam imao problema, snalazim se ja vrlo dobro, lako mi je naci drugu, izaci sa rajom, imam puno sadrzaja u zivotu proci ce me. Samo mi je tako zao, jer znam da sam mogao bolje. Sad ispada da je za sve kasno.
Tesko mi padaju neke stvari, jednostavno tesko mi pada. Imam prenose, sad se i ja dvoumim. Nekad padnem tako nisko da mi se place, nekad letim tako visoko. Dok pisem ovo raspolozenje mi se mjenja iz sekunde u sekundu. Sto je najgore nisam to ja. NIsam ja neko ko je zbog "pizde" balio, nikad al fakat nikad. Neznam zasto sad, neznam zasto zbog nje. Neki se smiju zbog "sevapa" ili "sazaljenja" vjerujte treba i vremena da se neko pravo zavolo, al zaista pravo, ne zbog obima guzice, ili vecine grudi. Jednostavno nekad mi je bilo zao nje, godine, nesigurnost u vezu, u mene, pritisak kuci, ali sve to na stranu fenomenalna je osoba, zaista. Meni je trebalo neko vrijeme da to vidim, da prepoznam. Pitam je juce kako se osjeca, vidim da je mrtva. Nema nade ni za sta. Izgubljena je totalno. Meni je opet zao, sta ce sad, sta ce ona? Nema drugog, tesko ce ga naci, realan sam zaista. Nek nadje boljeg, halalim joj za sve. Tesko bi mi bilo da je vidim samu nakon 5 godina, da prodjem kraj nje sa zenom, djecom. Svaki dan se vidmo 2 puta, prodjemo jedno kraj drugog. Zaista sam zelio da je usrecim, jer to mogu, znam da to mogu. Materijalno sam uredu zaista, dobro auto, privatni posao 2k+ mjesecno, pocinjem i novi sad aBd biznis, za mjesec dana. Zivot mi je pun sadrzaja, otvoren sam, nemam kompleksa, uklopim se u bilo sta. Volim je i zelim da bude sretna, kao sto je i bilo.
Sinoc se cujemo preko telefona, onako kasno, osjetim da je bez volje, beze neke zelje, vidim da je na dnu. Prsten mi nije vratila, nikom od nase raje nije nista rekla, zatvorila se totalno. Neznam sta da radim. Dogovorili smo kafu poslije vikenda. Sad se ja dvoumim, i trebam vasu pomoc, al zaista. Ovako dali da odem na kafu i da se borim, da se borim za nju, da je vratim, ne samo sebi, nego kao osobu da je dignem. Volim je, trebam je zaista. Ili mozda da i ja odustanem, da odem i napustim sve to. Nznam ni ja vise sam. Hvala svima sto ste sudjelovali u ovome, deff cu napista sta je bilo uz kafu.
nisi ti rekao da ti treba vremena ,kad prihvatis istinu da nije do tebe bit ce ti bolje
Covjek ima visoko misljenje od doticnoj dami, pridodaj emociju i tesko je to skinuti sa trona