Ja mislim da sam odgledao ama bas sve DB i DBZ epizode stim da imam ogromne rupe sto se tice DB, nazalost ko dijete kad sam ga gledao na RTL2 nije bio bas redovan.... nekad je i po nekoliko mjeseci ispadao iz P.seme pa sigurno imam tako ogromne rupe u znanju...
Sto se tice Naruta tu znam svaku epizodu napamet i to samo zahvaljujuci internetu, naime prve epizode sam pratio preko RTL2 i mislio sam da je vrh, i tamo negdje 2007 otisao sam u internet klub i malo googlao naruto iz dosade ispade nesto shippuden... ja nisam kontao sta je to.... malo po malo nakon koje sedmice u internet klubu skontao sam sta je i pustio sam tamo i po 10 epizoda od jednom znaci bio sam i po 5 sati sto me kostalo para
A sad u meni takva zelja da pogledam onaj novi Naruto shippuden film izgleda strasno svi ga hvale ali u pm sto japanci cekaju 10 mjeseci da puste DVD a i pm im sto su picke i ne smiju uraditi camrip filma kao sto to rusi redovno rade.
A Naruto prica je fantasticna nikad dosad nisam vidio cak ni filmove ili serije ili bilo sta drugo da ima tako dobru, razradjenu i detaljnu pricu kao naruto, Masashi Kishimoto stvarno ima jak talenat i ideje za storyline on je ja mislim vec davno skontao sve oko price i likova u naruto i njihovom razvoju.
Na svijetu postoji mozda samo oko 10 osoba ili cak samo 1 osoba koja zna ko je tobi