SP U RUKOMETU

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Tko će biti svjetski prvak?

Poll ended at 02/02/2005 20:23

Hrvatska
10
53%
Danska
0
No votes
Francuska
1
5%
Španija
0
No votes
Njemačka
4
21%
Slovenija
2
11%
Švedska
2
11%

Total votes: 19

sanjanin

Post by sanjanin »

Mislim da ce u finalu biti guravo. Moglo bi biti neizvjesno kao nekoc izmedju Svedske :roll: i Rusije.
sanjanin

Post by sanjanin »

Iako mislim da su finala izmedju Svedske i Rusije nenadmasna. :roll:

Ono su bili klasici. Finale 1999. na svjetskom i 2000. na evropskom.
jokeren

Post by jokeren »

Prince wrote:Naši vode protiv Španije 22:21, nakon 18:21... :D
KOliko ja znam VASI u drugom poluvremenu nisu nijednom izjednacili, a kamoli poveli. (sala)

Spanci I Hrvati su bili za dvije klase bolji od svojih protivnika, tako da je danas uzbudjenje izostalo. Zauzvrat, u finalu se susrecu dvije ekipe koje i jesu najbolje, pa cemo makar imati finale iz snova. Normalno da cu navijati za Hrvatsku, ali nece mi biti krivo ni ako Spanci pobjede. Bice tijesno, ali sad makar sa sigurnoscu znamo da nece biti prljavstina u finalu.
w!t@

Post by w!t@ »

manijak1 wrote:Banjaluka :D Izvini , Alena oprosti je trebalo namlatiti . :D
Dokle ćeš biti pod hipnozom Đoge ..........BiH odavno ni za mnoge slične tebi nije tzv. već sve ide stazama da RS bude takozvana :D :D i SCG polako hodi ka modelu Srbija bez Crne Gore :D .
Vidjećemo u baražu gdje smo. :D
UPRAVO TAKO, ZAR JE MOGUCE DA LJUDI U RS I DALJE SANJAJU SNOVE TIPA MI CEMO BITI DIO SICG ILI NIKAD NECEMO BITI U SKLOPU BiH, ZALOSNO ALI VI NI OD KOGA NISTE PRIZNATI, I TAKO NEMOZETE IGRATI NI KVALIFIKACIJE A KAMOLI BARAZ, A CUO SAM DA IMATE REP. RS U OVOM U ONOM ALI IGRATE SA KLUBOVIMA IZ RS I TO NEKE LIGE GDJE JE PREMIJA DA NA GOLU IMA MREZA I DA IMA TUSEVA U SVLACIONICI, SAMO VI SANJAJTE SNOVE PRIKLJUCENJA VELIKOJ MAJCI SRBIJI PA CE VAS AMERIKA KOJA NAM INACE SVE DIKTIRA I NAS PRESIDENT PADDY UNISTIT NECE BITI DOKAZA DA STE IKADA POSTOJALI...

A HRVATI SU DOKAZALI I OVOM UTAKMICOM PROTIV FRANCUZA DA SU PSIHICKI NAJSTABILNIJA REPKA I DA NAKAON TOLIKO TITULA I DALJE IMAJU MENTALITET NATJECANJA ZA MEDALJU, JAKI SU FIZICKI, PSIHICKI, TEHNICKI, SAMO STETA JE STO NEMAJU KLUPU ILI IMAJU JEDNOG DOBROG KOJI JE SUTIRAO NA ZAGRIJAVANJU LOPTU BRZINOM OD NEVJEROVATNIH 110KM/H, I ZAMISLITE KAKO JE BILO STERBIKU KAD JE ONAKO REFLEXNO POMJERIO GLAVU NA NJEGOV SUT, JER BI BILO TESKIH POSLJEDICA DA NIJE... NARAVNO SVI ZNAMO O KOME PRICAM O PRAVOM HRVATU denisu bunticu...
ALI IMAJU I PRILICNO STARU REPKU, JER NASPRAM OVIH SICG TO JE STARA REPKIA ALI DOK TRAJE IGRA, RASTURA I OSVAJA POSTAVLJA REKORDE I PAMTIT CE SE VJECNO...
SUTRA CE SPANCI OPET DA DOZIVE NOVI PORAZ OD HRVATA KOJI SU IH U ZADNJE 4GODINE POBJEDILI 3 NA VELIKIM TAKMICENJIMA TAKO CE BITI I SUTRA...

U ZDRAVLJE
jokeren

Post by jokeren »

w!t@ wrote: SUTRA CE SPANCI OPET DA DOZIVE NOVI PORAZ OD HRVATA KOJI SU IH U ZADNJE 4GODINE POBJEDILI 3 NA VELIKIM TAKMICENJIMA TAKO CE BITI I SUTRA...

U ZDRAVLJE
Samo mogu reci: "S tvoje tastature na bozji monitor"

Ali, ne valja praviti racun bez krcmara. Spanci imaju ekipu za respekt. Jesu slabiji na papiru, ali utakmica se dobija na terenu. Nadam se samo da ce sudjenje biti na istoj razini kao sto ce biti igra. Zna li iko ko sudi finalni mec? Danski par sto je sudio CRO-SCG sudi tekmu za broncanu, ali ne znam za finale.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Ko nije znao igrati fudbala i kosharku ishao je trenirati rukomet... haj zdravo 8-) .
jokeren

Post by jokeren »

Bobi wrote:Ko nije znao igrati fudbala i kosharku ishao je trenirati rukomet... haj zdravo 8-) .
Kao da se nazire tracak zavisti u tvojoj aroganciji.

Rukomet je super sport i samo ga pickice ne vole. Oni idu trenirati kosarku gdje nema kontakta. Ili jos bolje - odbojku. Bilo kako bilo, meni je interesentan svaki sport u kojem se koristi lopta, ali atletika i gimnastika su mi takodje cool.
Stipan Tomašević

Post by Stipan Tomašević »

Bravo momci, još je Španjolska ostala. Dobit ćemo ih opet sutra.
Zadnjih pet utakmica između Hrvatske i Španjolske dobila je Hrvatska.
Dobili smo ih na SP-u 2003 u Portugalu, na superkupu 2003 u Njemačkoj, na EP-u 2004 u Sloveniji, na Olimpijskim igrama 2004 u Grčkoj i sada na SP-u u Tunisu, u grupi. :D

Sutra u finalu opet padaju Španjolci! 8-)
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

jokeren wrote:
Bobi wrote:Ko nije znao igrati fudbala i kosharku ishao je trenirati rukomet... haj zdravo 8-) .

Rukomet je super sport i samo ga pickice ne vole. Oni idu trenirati kosarku gdje nema kontakta. Ili jos bolje - odbojku. Bilo kako bilo, meni je interesentan svaki sport u kojem se koristi lopta, ali atletika i gimnastika su mi takodje cool.
Cuj u kosharci nema kontakta :D...jesi ti jedan od onih koje je narastao do 165 cm :D i nije znao vishe od dva puta udariti loptom od parket :D ?
jokeren

Post by jokeren »

Bobi wrote:
jokeren wrote:

Cuj u kosharci nema kontakta :D...jesi ti jedan od onih koje je narastao do 165 cm :D i nije znao vishe od dva puta udariti loptom od parket :D ?
Da, Bobi. U kosarci nema kontakta. Dodirni nekoga kada ulazi na dvokorak ili u trenutku suta, pa ces to saznati.
Igrao sam za svoju skolu. meni dovoljno. ne mogu svi biti reprezentativci. mora neko biti i narkoman.

Kosarka je igra za pickice kada se usporedi sa rukometom.
Tornjak

Post by Tornjak »

jokeren wrote:
Bobi wrote:
jokeren wrote: Kao da se nazire tracak zavisti u tvojoj aroganciji.

Da, Bobi. U kosarci nema kontakta. Dodirni nekoga kada ulazi na dvokorak ili u trenutku suta, pa ces to saznati.
Igrao sam za svoju skolu. meni dovoljno. ne mogu svi biti reprezentativci. mora neko biti i narkoman.

A ti si najveca picka sto postoji sa tim tvojim glupim argumentima :-?
jokeren

Post by jokeren »

Tornjak wrote:
jokeren wrote:
Bobi wrote: Cuj u kosharci nema kontakta :D...jesi ti jedan od onih koje je narastao do 165 cm :D i nije znao vishe od dva puta udariti loptom od parket :D ?

stoo? da ti to ne igras basket? ili samo ti samo onako simpatican?
pitt

Post by pitt »

Nisu plavi krivi :D:D:D

Rukometaši SCG i selektor Vujović za poraz od Hrvata na SP u Tunisu optužuju arbitre
Plavi hor: Sudije nas pokrale!
Kada se pogleda sastav (Peruničić, Škrbić, Perić, Bojinović, Jovanović, Lapčević...) koji je pre dve godine u Portugaliji bio osmi onda je peto ili šesto mesto naših rukometaša na Svetskom prvenstvu u Tunisu veliki uspeh. Rezultatski, naravno. Međutim, kada se zna da nas je samo gol delio od borbe za medalju i kada se zna da su nas igrom prsa u prsa pokopali Hrvati onda je svima nama do današnjeg (12.30) meča sa Grčkom za petu poziciju stalo kao do snega koji u Tunisu pada svakih deset godina.

Prilika je propuštena i veliko je pitanje kada i da li ćemo je uopšte ponovo imati.

- Imali smo situaciju da sve rešimo protiv Švedske i Španije, a ne da odluku ostavimo za poslednji meč sa Hrvatskom koja u ovom trenutku ima visok rejting u svetskom rukometu. Nisam očekivao da će nam sudije pomoći, ali nisam ni verovao da će nas pokrasti. Ipak, na kraju smo imali poslednji napad koji nismo iskoristili - ukratko je golman Arpad Šterbik opisao šta nam se sve dešavalo u poslednja četiri dana.

Danske sudije Lauren i Nilsen jesu natezali na stranu hrvatske reprezentacije, što je biranim rečima potvrdio i njihov selektor Lino Červar.

- Da, kriterijum suđenja je bio jako čudan, ali sam uspeo da svojim rukometašima objasnim kako da igraju da bi izbegli isključenja. Prilagodio sam se sudijama i nisam čekao da se oni prilagode nama - rekao je Červar.

Danci su redom isključivali naše igrače, a u poslednjem napadu za polufinale propustili su priliku da dosude sedmerac nakon faula Džombe nad Sudžumom. Samo nekoliko dana ranije Islanđani Arnaldson i Vidarson su bez razmišljanja, posle identičnog starta, „svirali“ penal za Nemce kada je Stojanović zaustavio Kermana.

Slučajnost?

- Sigurno nije slučajnost. Da li su u pitanju viši faktori ili nešto drugo, saznaćemo posle detaljne analize. Znam da je postojala razlika u kriterijumu suđenja. Videli ste svi. Ne bih voleo da poverujem da se iza svega krije neka organizacija koja želi da nas

zauvek udalji iz vrha svetskog rukometa. Imali smo pritužbe na suđenje i kada smo pobeđivali i igrali nerešeno, da ne bi neko pomislio da se sada vadimo. Teško mi je jer posle poraza nisam znao šta da odgovorim saigračima u svlačionici koji su me upitali: „Žile, zašto mi onda dolazimo na Svetsko prvenstvo“ - suznih očiju je ispričao Milosavljević.

Bez obzira na sve, imali smo 20 sekundi da u poslednjem napadu pogodimo za 24:24 i za plasman u polufinale. Vujović je posle meča rekao da se išlo na Sudžuma, ali je i laicima jasno da selektorova priča ne pije vodu.

- Dogovoreno je da igramo dobro uvežbani cepelin na Marka Krivokapića. Međutim, Džomba je presekao Marka i ja sam u tom trenutku video Sudžuma koji je bio sam. Sudžum je uskočio a Džomba je izlazio iz šest metara i nemoguće je bilo da u toj situaciji ne napravi sedmerac. Za mene je to kardinalna sudijska greška na samom kraju. Greška koja nas je koštala plasmana u polufinale - dodao je Milosavljević.

Ratko Nikolić je sjajnim partijama potvrdio da smo dobili novog Dragana Škrbića i da ne bi trebalo da brinemo za igru na crti.

- Ne bih komentarisao svoju igru u ovakvom trenutku. Potpuno sam ispražnjen. Dva meseca sam krvario i spremao se da u Tunisu osvojim medalju a onda neko tamo odluči da nam oduzme polufinale. Ovo je sramota i pokazatelj koliko smo u stvari mala zemlja.

Možda bi bilo neobjektivno da mediji kažu ko je zaslužio da ubuduće igra za reprezentaciju a čiji su dani završeni. Na potezu je, ipak, Veselin Vujović koji će ovaj put morati da jasno i glasno kaže - ovo valja, a ovo ne. Vujović je više puta ponovio da radi kao da će već sutra napustiti plave što nije nemoguće kada se zna da Rukometna zajednica Srbije i Crne Gore gotovo da i ne funkcioniše.

Nadamo se da će Vujović posle Tunisa izaći i pred Stručni savet kojim presedava Zoran Živković. Mada, i to je malo verovatno jer posle osmog mesta na EP u Sloveniji nikome nije bilo do priče. Verovatno će se slično ponoviti i sada, u trenutku kada je Tunis najverovatnije bilo i poslednje veliko takmičenje na kojem je igrala jedinstvena reprezentacija Srbije i Crne Gore.

--------------------------------------------------------------------------------

Muratović: Možda nam oduzmu i peto mesto
Plavi rukometaši su emotivno ispražnjeni samo sleganjem ramena prokomentarisali današnji meč sa Grčkom (12.30) za peto mesto. Jedan od „pričljivijih“ bio je Alen Muratović.

- Šta nam sada drugo preostaje nego da pobedimo Grke koji su na Svetskom prvenstvu prešli put od iznenađenja do razočarenja. Bilo im je potrebno samo da pobede poslednjeplasiranu Češku i da se plasiraju u polufinale. Slično nama i oni nisu uspeli. Pobedićemo ih, nego šta, samo da nas ponovo sudije ne zeznu. Možda nam danas ukradu i peto mesto, ko će ga znati - rekao je Muratović.

Grci su sa lakoćom pobedili Francusku i Rusiju, dok su sa još jednim polufinalistom, Tunisom, igrali nerešeno. Porazi od Slovenije i na kraju od Češke pokazali su da naš današnji rival ne spada u vrh svetskog rukometa.
w!t@

Post by w!t@ »

jokeren wrote:
Tornjak wrote:
jokeren wrote: Da, Bobi. U kosarci nema kontakta. Dodirni nekoga kada ulazi na dvokorak ili u trenutku suta, pa ces to saznati.

stoo? da ti to ne igras basket? ili samo ti samo onako simpatican?

HMH JESIL TI KOMPETENTAN DA PRICAS O RUKOMETU I DA KAZES KO NIJE ZNAO IGRAT NOGOMET I KOSARKU DA JE TRENIRAO RUKOMET, RUKOMET JE IGRA KOJA RAZVIJA SVE MISICE, U KOJOJ GLOOOPI NEMAJU MJESTA, REFLEXI DOLAZE DO IZRAZAJA, EXPLOZINOST, INTELIGENCIJA, BRZINA, SNAGA, IZDRZLJIVOST I JOS MNOGO MNOGO TOGA, ALI ETO TI SI ISUVISE PAMETAN DA BI TO ZNAO...
U RUKOMETU SVAKI POTEZ JE BITAN I SVAKA GRESKA KOBNA, GRUB SPORT TO NIKO NE PORICE, ALI NIKAD NECES DOBIT PO NOGAMA KAO U NOGOMETU, A KOSARKU NE SPOMINJEM JER U KOSRACI SVAKI KONTAKT SE OKARAKTERISE KAO FAUL, ONAJ KO NEVOLI SPORTOVE SA LOPTOM TAJ VOLI ODBOJKU, SORRY STO JA VRIJEDJAM ODBOJKASE I ODBOJKASICE, ALI TAKO JE...
MENI KOSARKA BAS NEMA NEKOG SMISLA, JER 10 LJUDI JEDNA LOPTA I PRIMARNI CILJ JE TU LOPTU PROVUCI KROZ OBRUC, HMH NIJE BAS NEST, AL VOLIM POGLEDAT NBA...
NOGOMET NE OSPORAVAM JER JE TO SVI ZNAMO STA, NAJVAZNIJA SPOREDNA STVAR NA SVIJETU,ZASTO FRANCUZI NISU OBUZETI RUKOMETOM,ZATO STO JE NOGOMET NEDODIRLJIV I NEPRIKOSNOVEN, ALI HRVATI, SVEDI, DANCI, RUSI, PA SAD I TUNIZANI SU OPSJEDNUTI RUKOMETOM A DA NE SPOMINJEM NJEMCE KOD KOJIH U DVORANAMA NA UTAKMICAMA BUNDESLIGE BUDE 2-3 PUTA VISE NEGO KAD bOSNA IGRA GOODYEAR LIGU (A SVI ZNAMO DA JE DVORANA MIRZA DELIBASIC NAJPOSJECENIJA U SAMOM TAKMICENJU), ZATO RUKOMET POLAKO ALI SIGURNO TEZI KA TOME DA BUDE RAZME UZ RAZME SA NOGOMETOM, MADA JE TO TEZAK CILJ, ALI ONA DRAZ IGRE,ONI GOLOVI ONI POTEZI, POPULRANO NAZVANI SUHI LIST, SARAF, CEPELIN, VISAK I OSTALE STVARI NE OSTAVLJAJU NAS RAVNODUSNIM, BAR MENE...

U ZDRAVLJE I SVAKO DOBRO...
DANAS CE I SPANCI PO DRUGI PUT NA OVOM PRVENSTVU DA OSJETE SNAGU NASIH SUSJEDA...
jokeren

Post by jokeren »

w!t@ wrote: HMH JESIL TI KOMPETENTAN DA PRICAS O RUKOMETU I DA KAZES KO NIJE ZNAO IGRAT NOGOMET I KOSARKU DA JE TRENIRAO RUKOMET, RUKOMET JE IGRA KOJA RAZVIJA SVE MISICE, U KOJOJ GLOOOPI NEMAJU MJESTA, REFLEXI DOLAZE DO IZRAZAJA, EXPLOZINOST, INTELIGENCIJA, BRZINA, SNAGA, IZDRZLJIVOST I JOS MNOGO MNOGO TOGA, ALI ETO TI SI ISUVISE PAMETAN DA BI TO ZNAO...
U RUKOMETU SVAKI POTEZ JE BITAN I SVAKA GRESKA KOBNA, GRUB SPORT TO NIKO NE PORICE, ALI NIKAD NECES DOBIT PO NOGAMA KAO U NOGOMETU, A KOSARKU NE SPOMINJEM JER U KOSRACI SVAKI KONTAKT SE OKARAKTERISE KAO FAUL, ONAJ KO NEVOLI SPORTOVE SA LOPTOM TAJ VOLI ODBOJKU, SORRY STO JA VRIJEDJAM ODBOJKASE I ODBOJKASICE, ALI TAKO JE...
MENI KOSARKA BAS NEMA NEKOG SMISLA, JER 10 LJUDI JEDNA LOPTA I PRIMARNI CILJ JE TU LOPTU PROVUCI KROZ OBRUC, HMH NIJE BAS NEST, AL VOLIM POGLEDAT NBA...
NOGOMET NE OSPORAVAM JER JE TO SVI ZNAMO STA, NAJVAZNIJA SPOREDNA STVAR NA SVIJETU,ZASTO FRANCUZI NISU OBUZETI RUKOMETOM,ZATO STO JE NOGOMET NEDODIRLJIV I NEPRIKOSNOVEN, ALI HRVATI, SVEDI, DANCI, RUSI, PA SAD I TUNIZANI SU OPSJEDNUTI RUKOMETOM A DA NE SPOMINJEM NJEMCE KOD KOJIH U DVORANAMA NA UTAKMICAMA BUNDESLIGE BUDE 2-3 PUTA VISE NEGO KAD bOSNA IGRA GOODYEAR LIGU (A SVI ZNAMO DA JE DVORANA MIRZA DELIBASIC NAJPOSJECENIJA U SAMOM TAKMICENJU), ZATO RUKOMET POLAKO ALI SIGURNO TEZI KA TOME DA BUDE RAZME UZ RAZME SA NOGOMETOM, MADA JE TO TEZAK CILJ, ALI ONA DRAZ IGRE,ONI GOLOVI ONI POTEZI, POPULRANO NAZVANI SUHI LIST, SARAF, CEPELIN, VISAK I OSTALE STVARI NE OSTAVLJAJU NAS RAVNODUSNIM, BAR MENE...

U ZDRAVLJE I SVAKO DOBRO...
DANAS CE I SPANCI PO DRUGI PUT NA OVOM PRVENSTVU DA OSJETE SNAGU NASIH SUSJEDA...

nemoj mene citirati, cepelina ti i srauba....nisam to rekao ja, nego Bobi

btw kako se igra odbojka bez lopte
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Ne mirise na dobro.
Spanija - Hrvatska, ..... 16.minut, ... 11 : 7 ... :roll:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Puno gresaka, ... nevjerovatna neefikasnost, ..... 18. min. ..... 12 : 8
sanjanin

Post by sanjanin »

pape wrote::roll: Puno gresaka, ... nevjerovatna neefikasnost, ..... 18. min. ..... 12 : 8
31 : 19

Nista nije nemoguce. Svedska se protiv Rusa vratila sa 17 : 9 i pobijedila. 2000. godine u Domu Drazena Petrovica, u finalu EP u Zagrebu.

Al vec je otislo puno vremena u drugom poluvremenu tako da mislim da je ipak nemoguce da se vrate. :shock:

Spanci mogu kulirat do kraja tekme.

Morao je doci i jihov trenutak. Toliko su ulozili u rukomet da se na kraju moralo isplatiti. Ovako je i Barca derala Badel Zagreb krajem 90-tih. Tri puta zaredom u finalu kupa sampiona.
HRVAT-BIH

Post by HRVAT-BIH »

za spanjolsku nitko nije dao glas, a evo oni ce biti prvaci...
sanjanin

Post by sanjanin »

Ovo nije bila utakmica! Ovo je krkacina, pucacina, taslacenje, tarabljenje. :shock:
Stipan Tomašević

Post by Stipan Tomašević »

Bravo HRVATSKA. Odlično smo odigrali. Zabili smo čak 34 gola! :D
To je čak 1 gol više od prve utakmice na prvenstvu kad smo ih pobjedili 33:31. :D
Ali smo zato primili 40. :shock: :? Ali nema veze.

Pobjedili su sami sebe. Neznam koji je k.rac bio našima. Možda su bili drogirani, možda umor, ozljede, tko zna? Uglavnom su se zajebavali prvih 50 minuta utakmice. Neznam zašto. Na kraju nisu ni zaslužili s ovakvim pristupom zlato. Nikad u povijesti hrvatskog rukometa nisu igrali goru i neaktivniju obranu. Svaka čast Španjolcima, igrali su dobro - kao i svaki put, al smo mi zato sami sebe pobjedili, s nikad gorom igrom.

Ali srebro je dobro. Drugi na svijetu. :oops: Bog i Hrvati :)
Bobi
Forum administrator

Post by Bobi »

Kladionichari i hrvatska mafija zadovoljno trljaju ruke :D ...pobjeda Spanije kvota 2,5...pobjeda Janice kvota 7,00... :D .
sanjanin

Post by sanjanin »

Bobi wrote:Kladionichari i hrvatska mafija zadovoljno trljaju ruke :D ...pobjeda Spanije kvota 2,5...pobjeda Janice kvota 7,00... :D .
:lol: :D

Ne kaki! :-) :)
w!t@

Post by w!t@ »

hmh lose, neodgovorno, umorno, neefikasno, bezvoljno, i sta sve jos reci za reprezentaciju hrvatske, zao mi je, samo nisu spanci pobjedili svojom dobrom igrom nego losom igrom hrvata...
SPANJOLCI CESTITAM VAM...
Tornjak

Post by Tornjak »

w!t@ wrote:hmh lose, neodgovorno, umorno, neefikasno, bezvoljno, i sta sve jos reci za reprezentaciju hrvatske, zao mi je, samo nisu spanci pobjedili svojom dobrom igrom nego losom igrom hrvata...
SPANJOLCI CESTITAM VAM...
Daj nemojte se sada pravdati da Spanjolska nije dobro igrala odlicno su igrali i kratko receno rasturili su ih ali eto steta za Hrvatsku, Dzomba ih je najvise drzao na nogama inace bi jos vise izgubili.
Post Reply