al sto ti je rec nasa omladina,
ne mora ni da boli,ni da bude krvi,malo vise truda,rada,i ko podmazano...ne mora se cekat 2 redenik da bi bilo plaho fajn... psiha je najvaznija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ja, arhitektica wrote:sumnjam da ce iko sad pisati detalje, kao i sta
ja, arhitektica wrote:sumnjam da ce iko sad pisati detalje, kao i sta
jos_uvijek_sanjam wrote:ja, arhitektica wrote:sumnjam da ce iko sad pisati detalje, kao i sta
Nisam mislila na detalje "detalje", vec vise neki pristup djevojci, kako se opustiti dovoljno, sta treba raditi. Ja sam imala srecu, da je stvarno taj moj sto me razdjevicio znao sta radi. To sto me bolilo, bolilo je jer mora boliti, boli svaku, al sam taj nezgodni dio i za mene i za njega je trajao kratko. Nesto kao kad primas injekciju. Dok kazes keks, i boli al i gotovo, proslo
.
Pa onda mu treba neko strucan pomoci da savlada taj strah. Od inJekcijeduplanula wrote: A sta ako se neko boji inekcije?
ja, arhitektica wrote:Mene je boljelo i prvi i drugi put, ali se kasnije ispostavilo da prvi put nije islo do kraja i da je himen ostao netaknut. Prvi put me boljelo cak i vise, napatila se ko nikad, sekirala se oko trudnoce, bilo mi grozno i sve dzabaDrugi put je bilo puno lakse, ljepse, boljelo je ali kratko.
CartmanSA wrote:treba uvesti obavezan sexualni odgoj u osnovne skole i da se nastavi kroz sve 4 godine srednjeg obrazovanja...
ja plakala od smijehaladyblue18 wrote:MorticiaAddams wrote:ehh čega se sve načitahhaha! inače,hvala onima koji su podijelili iskustva,i ozbiljno shvatili ovu temu,imam 19 godina i još nemam namjeru "TO" raditi bar 2,3 godine,a u vezi sam
ima tu više razloga,a jedan od tih je trudnoća,pa kasnije kako se riješiti toga
ne bih da bude prvi put "ubode" i ja trudna
e pa to bi bilo predobro
![]()
čak ni sa zaštitom nije sigurno,negdje sam čitala da durex extra safe (ime mu sve govori) najviše puca,i često dolazi do neželjene trudnoće
pa hajd se ti usudi haha a istina je da djevojka može da ima dovoljno elastičan himen pa ne dolazi do krvarenja,a ima i slučajeva gdje se rodi bez himena,msm to je i normalno,kad se djete rodi obrezano,rodi se sa dvije glave,spojenih nogu ,zašto onda da se ne može roditi bez himena?! uostalom,moguće je da djevica zatrudni,tetka mi radi u bolnici i oni su imali slučaj gdje su roditelji doveli djevicu na abortus,naime ona je otišla da se kupa poslije brata,napunila kadu i brčkala se..i hop trudna,a brat prije toga angažovao desanku i opleti u kadu..eto,šta se desi..a šta ako vam kažem da smo oboje nevini
sve u svemu,za par godina čeka nas lud provod hahah
jel ti hoces da ti se forumasi smiju ili da placu ovome sto pises?
eh da mogu svi biti otvoreni prema obrazovanju...CartmanSA wrote:treba uvesti obavezan sexualni odgoj u osnovne skole i da se nastavi kroz sve 4 godine srednjeg obrazovanja...
tuga je sto ima dosta prečih stvari da se uvede i popraviCartmanSA wrote:treba uvesti obavezan sexualni odgoj u osnovne skole i da se nastavi kroz sve 4 godine srednjeg obrazovanja...
to se zove dry sexoridjidji wrote:Pikali se seks preko pantalona kao prvo seksualno iskustvo ?
50%angel-50%devil wrote:to se zove dry sexoridjidji wrote:Pikali se seks preko pantalona kao prvo seksualno iskustvo ?
ti sad odmah ozbilju pocela furat50%angel-50%devil wrote:to se zove dry sexoridjidji wrote:Pikali se seks preko pantalona kao prvo seksualno iskustvo ?
ma meni je ovaj Adams kraljanoush wrote:50%angel-50%devil wrote:to se zove dry sexoridjidji wrote:Pikali se seks preko pantalona kao prvo seksualno iskustvo ?
to se zove DRY HUMPING ako ćeš već na engleskom pisati
Ovu moju prvi put nije boljelo sigurnoja, arhitektica wrote:Mene je boljelo i prvi i drugi put, ali se kasnije ispostavilo da prvi put nije islo do kraja i da je himen ostao netaknut. Prvi put me boljelo cak i vise, napatila se ko nikad, sekirala se oko trudnoce, bilo mi grozno i sve dzabaDrugi put je bilo puno lakse, ljepse, boljelo je ali kratko.
Nije lijepo vrijedzati ljude. Ni ja tebe ne vrijedzamjos_uvijek_sanjam wrote:Smail Aga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne volim djevice,ne znam kako to neko moze cijeniti.
Realno,zenska poslije 16-e neotpakovana,nije nesto sa njom u redu.
Ako imas sestru, jesi i nju tako posavjetovao? Ili da li bi sutra svoje zensko dijete tako savjetovao? S tobom jarane definitivno nesto nije u redu, a nesto cisto sumnjam da si i sam izgubio nevinost prije 20te.
Smail Aga wrote:Nije lijepo vrijedzati ljude. Ni ja tebe ne vrijedzam![]()
![]()
![]()
![]()
Ti ocito smatras da je zenski dio moje porodice retardiran ili blago retardiran ,pa ja kao 'muskarac ,glava porodice',treba da ih vodim kroz zivot i kroz sexualni zivot![]()
![]()
Moja porodica nije na tom balkanskomacho trip-u ,snaznih muskaraca i nezasticenih zena ,koje se 'savjetuje i upucuje'. Mi smo normalni ljudi i zene. Ocekujem izvinjenje![]()

Smiri strastiSmail Aga wrote:Nije lijepo vrijedzati ljude. Ni ja tebe ne vrijedzamjos_uvijek_sanjam wrote:Smail Aga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako imas sestru, jesi i nju tako posavjetovao? Ili da li bi sutra svoje zensko dijete tako savjetovao? S tobom jarane definitivno nesto nije u redu, a nesto cisto sumnjam da si i sam izgubio nevinost prije 20te.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti ocito smatras da je zenski dio moje porodice retardiran ili blago retardiran ,pa ja kao 'muskarac ,glava porodice',treba da ih vodim kroz zivot i kroz sexualni zivot![]()
![]()
Moja porodica nije na tom balkanskomacho trip-u ,snaznih muskaraca i nezasticenih zena ,koje se 'savjetuje i upucuje'. Mi smo normalni ljudi i zene. Ocekujem izvinjenje![]()
ma vidis da je jos nevin, pa frustriran, pusti gajos_uvijek_sanjam wrote:Smail Aga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako imas sestru, jesi i nju tako posavjetovao? Ili da li bi sutra svoje zensko dijete tako savjetovao? S tobom jarane definitivno nesto nije u redu, a nesto cisto sumnjam da si i sam izgubio nevinost prije 20te.
Vala bas... sta sve necu procitati... pa ljudi, jeste li vi imali barem biologiju u osnovnoj i srednjoj, ako ne neko posebno predavanje o spolnim odnosima (iako znam da toga ima po osnovnim i srednjim skolama, primjer asocijacija xy), pa proucavali malo anatomiju ljudskog tijela, kako ono funkcionise? Mislim stvarno.CartmanSA wrote:treba uvesti obavezan sexualni odgoj u osnovne skole i da se nastavi kroz sve 4 godine srednjeg obrazovanja...