Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sumirprimus

#201 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sumirprimus »

sive lubanje silooom,ja imam mooč...hi men :D
al sto ti je rec nasa omladina, :D
ne mora ni da boli,ni da bude krvi,malo vise truda,rada,i ko podmazano...ne mora se cekat 2 redenik da bi bilo plaho fajn... psiha je najvaznija :)
jos_uvijek_sanjam

#202 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by jos_uvijek_sanjam »

Ne bi bilo lose da forumasice, koje smatraju da su oni s kojima su izgubile nevinost znali sta rade podijele to iskustvo sa muskim forumasima, koji mozda ne znaju, nisu sigurni ( a zanima ih, a ne znaju kako da pitaju ). To ne treba biti tabu, vec da iskustva iskusnijih olaksaju neke stvari, onima koji tek zapocinju sexualni zivot. Ili forumasi, koji smatraju da znaju sta treba, pojasne kolegama koji ne znaju ;).
jos_uvijek_sanjam

#204 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

ja, arhitektica wrote:sumnjam da ce iko sad pisati detalje, kao i sta :roll:

Nisam mislila na detalje "detalje", vec vise neki pristup djevojci, kako se opustiti dovoljno, sta treba raditi. Ja sam imala srecu, da je stvarno taj moj sto me razdjevicio znao sta radi. To sto me bolilo, bolilo je jer mora boliti, boli svaku, al sam taj nezgodni dio i za mene i za njega je trajao kratko. Nesto kao kad primas injekciju :D. Dok kazes keks, i boli al i gotovo, proslo :D .
sumirprimus

#205 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by sumirprimus »

napisa pa izbrisa,pa opet napisa pa opet izbrisa,kontam,... :D
duplanula

#206 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by duplanula »

jos_uvijek_sanjam wrote:

Nisam mislila na detalje "detalje", vec vise neki pristup djevojci, kako se opustiti dovoljno, sta treba raditi. Ja sam imala srecu, da je stvarno taj moj sto me razdjevicio znao sta radi. To sto me bolilo, bolilo je jer mora boliti, boli svaku, al sam taj nezgodni dio i za mene i za njega je trajao kratko. Nesto kao kad primas injekciju :D. Dok kazes keks, i boli al i gotovo, proslo :D .

A sta ako se neko boji inekcije? :D
jos_uvijek_sanjam

#207 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

duplanula wrote: A sta ako se neko boji inekcije? :D
Pa onda mu treba neko strucan pomoci da savlada taj strah. Od inJekcije :D .
CartmanSA

#208 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by CartmanSA »

treba uvesti obavezan sexualni odgoj u osnovne skole i da se nastavi kroz sve 4 godine srednjeg obrazovanja...
jos_uvijek_sanjam

#209 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

ja, arhitektica wrote:Mene je boljelo i prvi i drugi put, ali se kasnije ispostavilo da prvi put nije islo do kraja i da je himen ostao netaknut. Prvi put me boljelo cak i vise, napatila se ko nikad, sekirala se oko trudnoce, bilo mi grozno i sve dzaba :lol: Drugi put je bilo puno lakse, ljepse, boljelo je ali kratko.

Kod tebe izgleda usao "okolo kole" :lol: . Ja ne mogu stvarno da shvatim ovu novu modu, zene koje idu praviti novi himen. Ne bih ga vratila ni za 3 miliona :D .
Cholina_Lokica

#210 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Cholina_Lokica »

CartmanSA wrote:treba uvesti obavezan sexualni odgoj u osnovne skole i da se nastavi kroz sve 4 godine srednjeg obrazovanja...
:thumbup:
50%angel-50%devil

#211 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by 50%angel-50%devil »

ladyblue18 wrote:
MorticiaAddams wrote:ehh čega se sve načitah :lol: haha! inače,hvala onima koji su podijelili iskustva,i ozbiljno shvatili ovu temu,imam 19 godina i još nemam namjeru "TO" raditi bar 2,3 godine,a u vezi sam :-) ima tu više razloga,a jedan od tih je trudnoća,pa kasnije kako se riješiti toga :shock: ne bih da bude prvi put "ubode" i ja trudna :x e pa to bi bilo predobro :x :-x čak ni sa zaštitom nije sigurno,negdje sam čitala da durex extra safe (ime mu sve govori) najviše puca,i često dolazi do neželjene trudnoće :x pa hajd se ti usudi haha a istina je da djevojka može da ima dovoljno elastičan himen pa ne dolazi do krvarenja,a ima i slučajeva gdje se rodi bez himena,msm to je i normalno,kad se djete rodi obrezano,rodi se sa dvije glave,spojenih nogu ,zašto onda da se ne može roditi bez himena?! uostalom,moguće je da djevica zatrudni,tetka mi radi u bolnici i oni su imali slučaj gdje su roditelji doveli djevicu na abortus,naime ona je otišla da se kupa poslije brata,napunila kadu i brčkala se..i hop trudna,a brat prije toga angažovao desanku i opleti u kadu..eto,šta se desi..a šta ako vam kažem da smo oboje nevini :lol: sve u svemu,za par godina čeka nas lud provod hahah :mrgreen:
:roll: jel ti hoces da ti se forumasi smiju ili da placu ovome sto pises? :cry:
ja plakala od smijeha :lol: :lol: :lol:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#212 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by anoush »

CartmanSA wrote:treba uvesti obavezan sexualni odgoj u osnovne skole i da se nastavi kroz sve 4 godine srednjeg obrazovanja...
eh da mogu svi biti otvoreni prema obrazovanju...
bonkla

#213 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by bonkla »

tuga je sto ima dosta prečih stvari da se uvede i popravi :sad:
oridjidji

#214 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by oridjidji »

Pikali se seks preko pantalona kao prvo seksualno iskustvo ? :lol:
50%angel-50%devil

#215 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

oridjidji wrote:Pikali se seks preko pantalona kao prvo seksualno iskustvo ? :lol:
to se zove dry sex :wink:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#216 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by anoush »

50%angel-50%devil wrote:
oridjidji wrote:Pikali se seks preko pantalona kao prvo seksualno iskustvo ? :lol:

to se zove DRY HUMPING ako ćeš već na engleskom pisati :roll:
oridjidji

#217 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by oridjidji »

50%angel-50%devil wrote:
ti sad odmah ozbilju pocela furat :lol:
oridjidji

#218 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by oridjidji »

anoush wrote:
50%angel-50%devil wrote:

to se zove DRY HUMPING ako ćeš već na engleskom pisati :roll:
ma meni je ovaj Adams kralj :lol:
podsjeti me na mog jarana koji je nevinost zijanio preko tola :lol:
oridjidji

#219 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by oridjidji »

ja, arhitektica wrote:Mene je boljelo i prvi i drugi put, ali se kasnije ispostavilo da prvi put nije islo do kraja i da je himen ostao netaknut. Prvi put me boljelo cak i vise, napatila se ko nikad, sekirala se oko trudnoce, bilo mi grozno i sve dzaba :lol: Drugi put je bilo puno lakse, ljepse, boljelo je ali kratko.
Ovu moju prvi put nije boljelo sigurno :lol:
50%angel-50%devil

#220 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

ja sve ozbiljno shvatam :oops:
Smail Aga

#221 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Smail Aga »

jos_uvijek_sanjam wrote:
Smail Aga wrote::D :D :D :D :D :D
Ne volim djevice,ne znam kako to neko moze cijeniti.
Realno,zenska poslije 16-e neotpakovana,nije nesto sa njom u redu.

Ako imas sestru, jesi i nju tako posavjetovao? Ili da li bi sutra svoje zensko dijete tako savjetovao? S tobom jarane definitivno nesto nije u redu, a nesto cisto sumnjam da si i sam izgubio nevinost prije 20te.
Nije lijepo vrijedzati ljude. Ni ja tebe ne vrijedzam :x :x :x :x
Ti ocito smatras da je zenski dio moje porodice retardiran ili blago retardiran ,pa ja kao 'muskarac ,glava porodice',treba da ih vodim kroz zivot i kroz sexualni zivot :x :x
Moja porodica nije na tom balkanskomacho trip-u ,snaznih muskaraca i nezasticenih zena ,koje se 'savjetuje i upucuje'. Mi smo normalni ljudi i zene. Ocekujem izvinjenje :x :x
bonkla

#222 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by bonkla »

Smail Aga wrote:Nije lijepo vrijedzati ljude. Ni ja tebe ne vrijedzam :x :x :x :x
Ti ocito smatras da je zenski dio moje porodice retardiran ili blago retardiran ,pa ja kao 'muskarac ,glava porodice',treba da ih vodim kroz zivot i kroz sexualni zivot :x :x
Moja porodica nije na tom balkanskomacho trip-u ,snaznih muskaraca i nezasticenih zena ,koje se 'savjetuje i upucuje'. Mi smo normalni ljudi i zene. Ocekujem izvinjenje :x :x
Image

ja zahtjevam izvinjenje za onaj tvoj post :lol:

kako se lola pali :lol:

prvo tebe niko nije uvrijedio, drugo tvoja konstatacija za cure sa 16 god je za ispitati. je li sa tobom nesto uredu ? ko je to psihicki i fizicki zreo sa 16 !? :lol:

ti si ocito neki oldtajmer kada je zenidba sa bila 16 normalna. e pa vremena se mjenjaju i sto je nekad bilo 16-18 sad je 25.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#223 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by ladyblue18 »

Smail Aga wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:

Ako imas sestru, jesi i nju tako posavjetovao? Ili da li bi sutra svoje zensko dijete tako savjetovao? S tobom jarane definitivno nesto nije u redu, a nesto cisto sumnjam da si i sam izgubio nevinost prije 20te.
Nije lijepo vrijedzati ljude. Ni ja tebe ne vrijedzam :x :x :x :x
Smiri strasti :wink:

Rekla ti je dobro djevojka. Ne mozes pisati takve nebuloze i ocekivati da ti neko aplaudira.

A i sto bi rekla vanilla "zelim ti svu zensku djecu" pa pricaj onda kako "poslje 16-e zensko neotpakovano (isto roba :-) )nije u redu"
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#224 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by plain vanilla »

jos_uvijek_sanjam wrote:

ma vidis da je jos nevin, pa frustriran, pusti ga
Hrkljush

#225 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti

Post by Hrkljush »

Vala bas... sta sve necu procitati... pa ljudi, jeste li vi imali barem biologiju u osnovnoj i srednjoj, ako ne neko posebno predavanje o spolnim odnosima (iako znam da toga ima po osnovnim i srednjim skolama, primjer asocijacija xy), pa proucavali malo anatomiju ljudskog tijela, kako ono funkcionise? Mislim stvarno. :roll:
Locked