Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nek su vala i ovi Portugalci ispali samo da ne gledam Ronaldovu ruznu facu na TV-u vise
Oni reziseri haman da svrsavaju na njega
sta god se desi na terenu - vezano nevezano za Ronalda - kamerman odmah skace na Ronaldovu facu
da vide kako je on taj momenat dozivio - Al vrh im je bio kad
odbrani portugalski golman prvi penal kamera odmah na Ronalda
halo ba daj mi golmana u kadar ili onog sto je ofulao penal
libo me taki sta ronaldo o tome misli, nit je pucao nit odbranio
Mislim da će ovakva slika biti i na kraju ovog Eura
Nadam se da neće. Stvarno ne bi bilo fer. Švabe su na ovom turniru igrale puno bolji i atraktivniji fudbal od bilo koje druge reprezentacije. A pored toga, zar im stvarno ne bi halalili makar malo radosti nakon svega što su uradili za Evropu?
Mislim stvarno, ljudi nosaju na grbači pola Evrope, zadužuju svoje unuke kako Grčka, Španija, Italija...ne bi bankrotirale i postale zemlje slične BiH ili Albaniji, već se desetak godina motaju po svim finalima, vraćaju Džeksona u Bundesligu...
Mislim da će ovakva slika biti i na kraju ovog Eura
Nadam se da neće. Stvarno ne bi bilo fer. Švabe su na ovom turniru igrale puno bolji i atraktivniji fudbal od bilo koje druge reprezentacije. A pored toga, zar im stvarno ne bi halalili makar malo radosti nakon svega što su uradili za Evropu?
Mislim stvarno, ljudi nosaju na grbači pola Evrope, zadužuju svoje unuke kako Grčka, Španija, Italija...ne bi bankrotirale i postale zemlje slične BiH ili Albaniji, već se desetak godina motaju po svim finalima, vraćaju Džeksona u Bundesligu...
Haettenschweiler wrote:
rashtiman wrote:
U toku cijelog prvenstva
Spanija: 8 golova dali, 3 pobjede
Italija: 4 golova dali, 1 pobjeda
(u regularnih 90 min.)
ovi prvi su dosadni, al ovi drugi razvaljuju sjevaju pobjede i golovi ko na socceru
Pobjedjivala i Grcka sve redom pa dosadni bili. Cinjenica je da je Spanija odigrala 3 jako dosadne utakmice od mogucih 5.
rashtiman wrote:
U toku cijelog prvenstva
(u regularnih 90 min.)
ovi prvi su dosadni, al ovi drugi razvaljuju sjevaju pobjede i golovi ko na socceru
Pobjedjivala i Grcka sve redom pa dosadni bili. Cinjenica je da je Spanija odigrala 3 jako dosadne utakmice od mogucih 5.
Cinjenica je da su se najmanje trosili od svih ekipa a odigrali efikasno tj rijesili meceve u svoju korist
Haettenschweiler wrote:
Haj ba ne seri...
Ma zajebava se lik ocito.
Ko se zajebava? Sve napisano sam mislio 100% ozbiljno. Hebi ga, nije svima draže špansko govno od švapske torte.
rashtiman wrote:
U toku cijelog prvenstva
(u regularnih 90 min.)
Cinjenica je da su se najmanje trosili od svih ekipa a odigrali efikasno tj rijesili meceve u svoju korist
Citate li vi ljubitelji spanskog fudbala sta se ovdje pise. Niko ne osporava kvalitet i efikasnost Spanije, niko. Ali je svima smarajuce za gledati uprkos tom kvalitetu i efikasnosti, svima.
Ja se divim ovim igračima koji imaju hrabrosti da pucaju panenka penal...
kako bi ofirno bilo kad se golman ne bi pomjerio s mjesta i kad bi lagano uhvatio loptu
2407 wrote:
Citate li vi ljubitelji spanskog fudbala sta se ovdje pise. Niko ne osporava kvalitet i efikasnost Spanije, niko. Ali je svima smarajuce za gledati uprkos tom kvalitetu i efikasnosti, svima.
pa sto je tebi dosadno? 0:0 kao tvoja italija, panenka... imas sve sto volis
Last edited by 5 0 5 on 28/06/2012 00:37, edited 1 time in total.
medvjed23 wrote:Ja se divim ovim igračima koji imaju hrabrosti da pucaju panenka penal...
kako bi ofirno bilo kad se golman ne bi pomjerio s mjesta i kad bi lagano uhvatio loptu
medvjed23 wrote:Ja se divim ovim igračima koji imaju hrabrosti da pucaju panenka penal...
2407 wrote:
pa sto je tebi dosadno? 0:0 kao tvoja italija, panenka... imas sve sto volis