Dino34 wrote:Pa orgazam munci, orgazam.moonca wrote:Zavisi sta glume
Kako prepoznati glumi li il ne glumi?
..a, to pitash....

hm...to je prevazidjeno...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Dino34 wrote:Pa orgazam munci, orgazam.moonca wrote:Zavisi sta glume
Kako prepoznati glumi li il ne glumi?

Dino34 wrote:Vidim da si ovo dodo.MarlboroGold wrote:Evo ti jedan prijateljski savjet, pa ga shvati kako želiš... ako ti je već stalo da upoznaš žene s foruma ili da komuniciraš s njima, onda se riješi te patetike. To je prvi korak. Žene ne vole patetične muškarce. Ende.
Pa čovječe, ne tražim jbt. Zar nisi skonto iz gornjeg posta. Zajebancija. Sve gola zajebancija.
Ako kažeš da si bio na onom forumu i da se sjećaš da sam imao savjetovalište za one koji ne znaju sa djevojkama, kako me onda uopšte možeš pitati to što pitaš jbt
Aha... Pa dobro, ima logike.moonca wrote:to je prevazidjeno
To ti se kolega zove trolanje i kloniranje.Dino34 wrote:De seko da ti pojasnimcendlerbing wrote:Šećeru sam govorila.
Obratio se tebi. Hoće da kaže da te trolam il zezam
Ne vjeruj dušmaninu
De koju ozbiljnu.MarlboroGold wrote:Ostani. Nerviraj žene.
Treba ih razumjeti.
Imaš ovo društvo koje se druži i u rl pa tačno znaju kad se neko zeza a kad je ozbiljan.
Recimo njihov friend zipoo.
Mene ne znaju i ne razlikuju.
OK, prihvatam da se mnogima ne sviđa ono što je za mene humor, al je to ok.
Također prihvatam da sam nekada znao pretjerat. Al jbg, desi se. Niko nije savršen
Izvinim se i haj dalje.
Ono što je istina jeste da imam prilično stresan poso i da mi dobro dođe svaka mogućnost da se loma ispraznim.
Zahvalan sam na tome.
I zato uživam dok čitam postove starih šmekera i raje koja je prošla sito i rešeto, kao što su dofu, insomnija il onaj sarajevski mangup kojem žena ne da pere suđeima ih još par al se ne mogu sjetit nikova.
Bio bih sretan da među društvom imam slične.
Kad imaš takve ljude, ne treba ti psiholog.
Odnesu stres ko rukom![]()
Što se tiče ostalih, moje mišljenje je poznato.
Vjerujem da 90% il više forumaša čini fina gradska raja.
Kratko rečeno, ovo što radim, radim zbog sebe i to zbog gore navedenog razloga.
Da l ću bit hodža i tobože se prepucavat sa neistomišljenicima, ili ću bit flop koji nikad nije imo curu i ne zna kako prići djevojci, ovisi isključivo od dnevnog raspoloženja.
Da li ću u nečijim očima ispasti flop, smotan il prenapuhan, znaj da me ne zanima.
Ustvari, zanima me toliko koliko se može nadovezati na neku novu priču.
Dalje, sasvim mi je jasno da ima ogroman broj različitih profila koji obitavaju na društvenim mrežama.
Neki su tu da podijele svoje političke stavove. Drugima treba ventil. Treći bi da neš mijenjaju. Četvrti jer su ovisni. Peti jednostavno zbog druženja. Šesti kako bi iživili fantazije. Sedmi zbog korisnih informacija.
Osmi žele da budu netko.
Deveti zbog zeze. Deseti love u mutnom, traže djevojku.
Nabrojah 10,a nisam ni krenuo.
Uglavnom, to je to. Sad, ima momenata kada sam krajnje ozbiljan kao recimo sad il ako je nekome potrebna pomoć, al većinom jok.
Mi o vukuinsomnia78 wrote: To ti se kolega zove trolanje i kloniranje.
Kuku po zeni i sudju me poznaju.Boemica wrote:Vidi šećer nabroja moja top tri forumaša, fudo, fransoa i havana
HAVANA wrote:Kuku po zeni i sudju me poznaju.Boemica wrote:Vidi šećer nabroja moja top tri forumaša, fudo, fransoa i havana
Naravno, ja pratim sve što šećer ima da kažetuzlak1212 wrote:Nije valjda neko iscitao taj roman od posta
Nije ba, nisi upratioinsomnia78 wrote:To ti se kolega zove trolanje i kloniranje.
HAVANA wrote:Kuku po zeni i sudju me poznaju.
*nemamsmajlikojemsuocipunesuza*Boemica wrote:pratim sve što šećer ima da kaže
I ja isto sl ne mogu da ga uguram u tegluwalter kurtz wrote:Ja bi i u tegli dozivio orgazam a ne u p...i
Ima galon od 5 l..insomnia78 wrote:I ja isto sl ne mogu da ga uguram u tegluwalter kurtz wrote:Ja bi i u tegli dozivio orgazam a ne u p...i
walter kurtz wrote:Ja bi i u tegli dozivio orgazam a ne u p...i
Haj dobroBoemica wrote:Sevdi? Ne znam ja nikakvu Sevdu
Ma pusti to, de onu neku svoju tortuDino34 wrote:Haj dobroBoemica wrote:Sevdi? Ne znam ja nikakvu Sevdu