Gdje u Sa......
-
she+
#19976 Re: Gdje u Sa......
cuvaju (i mijenjaju) auto gume i po kojoj cijeni?
-
Stari kenjac
#19977 Re: Gdje u Sa......
http://www.majagume.ba/she+ wrote:cuvaju (i mijenjaju) auto gume i po kojoj cijeni?
ja ovdje cuvam i mjenam gume. i perem auto. cini mi se 25 KM sezona(ljeto-zima), a da je zamjena i balansiranje 5 KM po gumi. Doduse moje su sve na svojim felgama.
-
she+
#19978 Re: Gdje u Sa......
hvala, bas trazim po netu, i vidim njihov oglas na olx - tu stoji 20KM ali na stranici nista ne vidimStari kenjac wrote:http://www.majagume.ba/she+ wrote:cuvaju (i mijenjaju) auto gume i po kojoj cijeni?
ja ovdje cuvam i mjenam gume. i perem auto. cini mi se 25 KM sezona(ljeto-zima), a da je zamjena i balansiranje 5 KM po gumi. Doduse moje su sve na svojim felgama.
jos sam nasla AUTOHIT d.o.o. Sarajevo
Sezonska cijena čuvanja guma (čuvanje, montaža, balansiranje, priprema guma za adekvatno odlaganje) je 46,80 KM sa uračunatim PDV-om.
i ovi da nude uslugu, ali cijenu ne vidim nigdje
-
Stari kenjac
#19979 Re: Gdje u Sa......
Meni je majagume u komsiluku. A znam i gazdu pa mu ostavim auto i kljuceve ujutro, a uzmem kad podjem s posla. (auto ne vozim na poso, nem gdje s njim) A da bas rade neku pripremu za odlaganje gume, nevjerujem. Mislim na ove moje.she+ wrote:hvala, bas trazim po netu, i vidim njihov oglas na olx - tu stoji 20KM ali na stranici nista ne vidimStari kenjac wrote:http://www.majagume.ba/she+ wrote:cuvaju (i mijenjaju) auto gume i po kojoj cijeni?
jos sam nasla AUTOHIT d.o.o. Sarajevo
Sezonska cijena čuvanja guma (čuvanje, montaža, balansiranje, priprema guma za adekvatno odlaganje) je 46,80 KM sa uračunatim PDV-om.
i ovi da nude uslugu, ali cijenu ne vidim nigdje
-
Dzontra_Volta
#19980 Re: Gdje u Sa......
Ja cuvam i mijenjam gume u Unitrade-u: 5 KM po gumi montaža i balansiranje i 5 KM po gumi za sezonsko čuvanje. Ukupno 40 KM za 4 gume.she+ wrote:cuvaju (i mijenjaju) auto gume i po kojoj cijeni?
- man_464
#19981 Re: Gdje u Sa......
Cijena uramljivanja panoa 90x60 cm.... Sa staklom ili ramom? Otprilike, mislio sam u Ramaglas, čuo sam da su najbolji i cijenom i kvalitetom, ali da vidim ima li to još negdje?
Ako ko zna nek napiše neku okvirnu cijenu.
Hvala!
Hvala!
-
zdruzdjo
#19982 Re: Gdje u Sa......
U privrednom gradu rade ono tipa preslikac. Za slova mala ok su. I slika veca moze ici. Ali nisu izdrzljive. vrlo brzo ispuca, okruti....van Basten wrote:moj sin dobio (svjetlo plavu) majicu od svog kluba i htio napisati svoje ime pozade... odnio sam u onu kopirnicu/print studio na onim stepenicama sa strane ulaza u privredni grad na Skenderiji. Ne mogu se sad sjetiti kako se zovu, ugl, preko puta trolejbuske prema Dobrinji, ne može se fuliti... završio za pola sata svemali_balon wrote:Print na majce jedan ili dva komada
Da ne pricamo sto se covjek strasno znoji na djelu gdje je slika. Ipak velik komad plastike je na majici.
-
zdruzdjo
#19983 Re: Gdje u Sa......
Moras znati sta hoces(samo staklo, staklo i ram, samo ram) jer ti to diktira cjenu. Uveliko.man_464 wrote:Cijena uramljivanja panoa 90x60 cm.... Sa staklom ili ramom? Otprilike, mislio sam u Ramaglas, čuo sam da su najbolji i cijenom i kvalitetom, ali da vidim ima li to još negdje?
Hvala!
Najgore sto mozes po svoj novcanik je kod njih. Kolju samo tako. Ista stvar ti je i kod likova po carsiji. Ja sam super prolazio kod jednog lika u s.sarajevu. Frajer se nalazi iza autobuske stanice na dobrinji. Ima ispred radnje stakala i daski od ramova. Nekad zna i sfuseriti ali odmah na licu mjesta detaljno pregledas i ne ljuti se ako mu kazes. Odmah ti popravi. Mislim da za te dimenzije onako okvirno ti ne bi trebalo preci 25km. I reci mu da ti se zuri i da ces sacekati. Ako ostavis pa dodjes sutra ili....onda zna zaboraviti jer ima posla pravo.
- Ned071
#19984 Re: Gdje u Sa......
Ne znam kako se zove radnja, zaboravim vazda... lik je preko puta ekonomske a iza elektrotehnicke u pofalicima. Dobro radi uramljivanje...man_464 wrote:Cijena uramljivanja panoa 90x60 cm.... Sa staklom ili ramom? Otprilike, mislio sam u Ramaglas, čuo sam da su najbolji i cijenom i kvalitetom, ali da vidim ima li to još negdje?
Hvala!
-
Dzontra_Volta
#19985 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima kupiti dugu metalnu kašiku za cipele?

- black
#19986 Re: Gdje u Sa......
galerija Kicos, Valtera Perica, galerija Fakta, H.Kresevljakovica, Paleta itd. i obavezno antirefleksno staklo, nije plaho skuplje a puno je bolje, OBI ima finu ponudu okvira ako hoces da sam radis ali mislim da ne bi nesto puno ustedioman_464 wrote:Cijena uramljivanja panoa 90x60 cm.... Sa staklom ili ramom? Otprilike, mislio sam u Ramaglas, čuo sam da su najbolji i cijenom i kvalitetom, ali da vidim ima li to još negdje?
Hvala!
- beni-bu-man
#19987 Re: Gdje u Sa......
Javi cim saznas ili nadjesDzontra_Volta wrote:Gdje ima kupiti dugu metalnu kašiku za cipele?
-
zipoo
#19988 Re: Gdje u Sa......
pogledaj u deichmannbeni-bu-man wrote:Javi cim saznas ili nadjesDzontra_Volta wrote:Gdje ima kupiti dugu metalnu kašiku za cipele?
- nivla
#19989 Re: Gdje u Sa......
ja sam svoju kupio u FISu, bilo je u halilovicimaDzontra_Volta wrote:Gdje ima kupiti dugu metalnu kašiku za cipele?
cijena 6 KM pravila domaca firma od ostataka cijevi koje obradjuje, elektron d.o.o novi travnik, kasika je vrh i ne krivi se kao vecina onih koje sam kupovao ranije
- Daryl Dixon
#19991 Re: Gdje u Sa......
dormeo ima neku akciju ruksaka, kofera.. sad ne znam kakav je kvalitet..
-
zdruzdjo
#19992 Re: Gdje u Sa......
Vezano za uramljivanje.
Ram (uramljivanje) se naplacuje po metru.
Moja topla preporuka.
Galerije, ateljee, uramljivace po carsiji....zaobilaziti u sirokom luku. Bezobrazni su sa cjenama. Ali ono brutalno. Isto da su nuklearni fizicari pa cjepaju atome.
Majka je dug period bavila se slikanjem (ulje na platnu) i samim tim je morala ih uramljivati.
Dugo je radila ramove u kod staklara koji je bio u staroj z.stanici na ilidzi. On je zatvorio radnju pa je nasla ovog lika u s.sarajevu. Ona mi ga je i preporucila. Covjek radi sa malom zaradom ali ide na kolicinu.
Kao sto sam i napisao gore za njega.
Ram (uramljivanje) se naplacuje po metru.
Moja topla preporuka.
Galerije, ateljee, uramljivace po carsiji....zaobilaziti u sirokom luku. Bezobrazni su sa cjenama. Ali ono brutalno. Isto da su nuklearni fizicari pa cjepaju atome.
Majka je dug period bavila se slikanjem (ulje na platnu) i samim tim je morala ih uramljivati.
Dugo je radila ramove u kod staklara koji je bio u staroj z.stanici na ilidzi. On je zatvorio radnju pa je nasla ovog lika u s.sarajevu. Ona mi ga je i preporucila. Covjek radi sa malom zaradom ali ide na kolicinu.
Kao sto sam i napisao gore za njega.
-
zdruzdjo
#19993 Re: Gdje u Sa......
Nikakav. Satro neki "old look" ali je kvalitet nikakav.Daryl Dixon wrote:dormeo ima neku akciju ruksaka, kofera.. sad ne znam kakav je kvalitet..
- VenomousV
#19994 Re: Gdje u Sa......
Bgt sta ti je s.sarajevo?zdruzdjo wrote: pa je nasla ovog lika u s.sarajevu.
- Altsa
#19995 Re: Gdje u Sa......
OBI. imaju kratke i duge.Dzontra_Volta wrote:Gdje ima kupiti dugu metalnu kašiku za cipele?
Gdje ima uzeti ove maske za spavanje

-
irconbih
#19996 Re: Gdje u Sa......
Ne znam gdje pitati, pa mozda ovdje upali.
Prostorije za udruzenje koje treba tek da se formira, otprilike nekih 50 kvadrata, uz neku razumnu cijenu zakupa i ostalog, jer nece tu biti privredne djelatnosti niti zarade. Mozda tražiti od opstine, ali tu ko da gledam treba stela. Najbolje bi bilo na podrucju Novog grada.
Hvala!
Prostorije za udruzenje koje treba tek da se formira, otprilike nekih 50 kvadrata, uz neku razumnu cijenu zakupa i ostalog, jer nece tu biti privredne djelatnosti niti zarade. Mozda tražiti od opstine, ali tu ko da gledam treba stela. Najbolje bi bilo na podrucju Novog grada.
Hvala!
- beni-bu-man
#19997 Re: Gdje u Sa......
Altsa wrote:
Gdje ima uzeti ove maske za spavanje
U DM-u, ja sebio uzeo vaku

- beni-bu-man
#19999 Re: Gdje u Sa......
Neka ismisljotina, postoji samo Istočno Sarajevo ili ti ga LukavicaVenomousV wrote:Bgt sta ti je s.sarajevo?zdruzdjo wrote: pa je nasla ovog lika u s.sarajevu.![]()
- black
#20000 Re: Gdje u Sa......
(i)stocno sarajevobeni-bu-man wrote:Neka ismisljotina, postoji samo Istočno Sarajevo ili ti ga LukavicaVenomousV wrote:Bgt sta ti je s.sarajevo?zdruzdjo wrote: pa je nasla ovog lika u s.sarajevu.![]()