Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#19976 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

nihoniho wrote:U cemu je problem? Hajrovicev izbor je Bosna, u slucaju da ga pozovemo, u slucaju da poziv izostane, sto se desilo, odazvace se Svicarskoj . Nema tu nista kontradiktorno , ljudi imaju mogucnost izbora i koriste je.
Susicev neformalni poziv, nakon kog je izjavio da ga Hajrovic nije odusevio, prije 10 mjeseci, daleko je od onoga sto se zove poziv u reprezentaciju. S druge strane, jedan malo veci trener, Otmar Hitzvild ga je nazvao, pa mu pozslao poziv, pa se ovaj odazvao.

Uocavas li razliku ? Ne ? E pa razlika je u tome sto su ga Svicarci pozvali u reprezentaciju, a mi ne ! Prosto !

Sto se tice povjerenja Susicu, kod mene je, nazalost, stvar obrnuta, nista mu ne vjerujem. Toliko nedosljednosti.
Hajrovicev izbor nije Bosna, vec Svicarska.
Cuj izbor mu Bosna, a on igra za Svicu?? Mislim ono. Dokle ide ta zaslijepljenost?

Poziv u reprezentaciju i poziv za prihvatanje naseg sportskog drzavljanstva su dvije sasvim razlicite stvari. To trebaju shvatiti ovi igraci koji sjede na dvije stolice. Ovo potonje ne moze biti uslovljavano ovim prvim, a to je sto i ti predlazes. Ti predlazes da se njega pozove u reprezentaciju, ali mi ovdje predlazemo da se on pozove da pristupi nasem savezu. To su dvije razlicite stvari. Po svemu sto vidimo, a i ti to tako vidis, Hajrovic je nakon 10ak mjeseci koketiranja sa tom idejom vidio da se Susicu ne zuri da ga zove u reprezentaciju i odlucio da zaigra za Svicu.

A sve zasnovano na nekom nagadjanju o cemu je on pricao sa Susicem. Ima li gdje Susiceva izjava o tome, da vidimo u kom kontekstu je izjavio da ga "nije odusevio"?
luckylaka

#19977 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:
nihoniho wrote:U cemu je problem? Hajrovicev izbor je Bosna, u slucaju da ga pozovemo, u slucaju da poziv izostane, sto se desilo, odazvace se Svicarskoj . Nema tu nista kontradiktorno , ljudi imaju mogucnost izbora i koriste je.
Susicev neformalni poziv, nakon kog je izjavio da ga Hajrovic nije odusevio, prije 10 mjeseci, daleko je od onoga sto se zove poziv u reprezentaciju. S druge strane, jedan malo veci trener, Otmar Hitzvild ga je nazvao, pa mu pozslao poziv, pa se ovaj odazvao.

Uocavas li razliku ? Ne ? E pa razlika je u tome sto su ga Svicarci pozvali u reprezentaciju, a mi ne ! Prosto !

Sto se tice povjerenja Susicu, kod mene je, nazalost, stvar obrnuta, nista mu ne vjerujem. Toliko nedosljednosti.
Cuj izbor mu Bosna, a on igra za Svicu?? Mislim ono. Dokle ide ta zaslijepljenost?

Poziv u reprezentaciju i poziv za prihvatanje naseg sportskog drzavljanstva su dvije sasvim razlicite stvari. To trebaju shvatiti ovi igraci koji sjede na dvije stolice. Ovo potonje ne moze biti uslovljavano ovim prvim, a to je sto i ti predlazes. Ti predlazes da se njega pozove u reprezentaciju, ali mi ovdje predlazemo da se on pozove da pristupi nasem savezu. To su dvije razlicite stvari. Po svemu sto vidimo, a i ti to tako vidis, Hajrovic je nakon 10ak mjeseci koketiranja sa tom idejom vidio da se Susicu ne zuri da ga zove u reprezentaciju i odlucio da zaigra za Svicu.

A sve zasnovano na nekom nagadjanju o cemu je on pricao sa Susicem. Ima li gdje Susiceva izjava o tome, da vidimo u kom kontekstu je izjavio da ga "nije odusevio"?
Dzaba ti Hajrovicu to objasnjavas covjek hoce preko foruma da se naturi Bih selektoru.I ne moze Hajro tako,za dres BiH reprezentacije treba imati malo i u glavi ne samo u nogama.
nihoniho

#19978 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

jeza u ledja wrote:

Poziv u reprezentaciju se ne moze desiti prije procedure promjene sportskog drzavljanstva, tako da je bez veze pricati o tom redoslijedu, a to je jos jedan dokaz aljkavosti i nezainteresiranosti Susica i saveza za Hajrovica !
Savez i Susic ga NIKADA nisu kontaktirali u bilo kom ZVANICNOM smislu, to je tragedija. Niko nije nasao za shodno da mu posalje papir i pita zelis li potpisati ili ne !?
Da jesu, Susic bi potrcao da izjavi da je odbio potpisati !
Ja ne mogu znati da li je zelio igrati za nas ili ne, on izjavljuje da bi! Licno, logika mi govori da vise vjerujem Hajrovicu , nego Susicu i savezu. Ne bi bio prvi koji ,radi menadzerskih talova, nema mjesta u reprezentaciji.

Sramotno je da se mi prepiremo vec mjesec dana , a da taj Susic ili bilo ko iz saveza , nisu nasli za shodno da odu u Cirih i rijese tu dilemu jer je Hajrovic izjavio da i dalje zeli igrati za nas. Cak sta vise ,Susic se nije udostojio ni da ga nazove , nego mobilise Dzeku da odradi prljav posao jer ga raja voli i vjeruje mu!

DANAS se treba pokrenuti procedura promjene sportskog drzavljanstva tom istom Hajrovic Izetu, njegovom bratu Seadu, Dini Arslanagicu iz Standarda..sve su to momci koji imaju nase pasose i neko treba da ih pita zele li ili ne igrati za nas, nakon toga im poslati prisrtupnicu . To se ne desava, nego ce nam, kada ih pozovu Svicarci i Belgijanci, servirati patriotsko smece i lazi.
jeza u ledja

#19979 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

Ama kako znas da ga niko nije kontaktirao u vezi procedure, ako je ovaj dao jasno zeleno svjetlo da hoce igrati za nas? Nagadjas brate, isto ko i ja, na osnovu izjava Hajrovica i Susica.

I ne vidim sta je lose u tome sto su ga Dzeko i Spahic zvali? Ako je vec Susic problem, sta je problem u tome sto su ga zvali ova dvojica? Cuj obavljaju prljavi posao? Sta je prljavo u tome sto su ga zvali dva glavna igraca nase repke? Zvao ga je i Susic ocigledno. Pa mislim kad to nije bilo dovoljno sta vise treba?

Ne kontam u cemu je problem? Kontaktiran je, vise puta. Ocigledno nije jasno dao do znanja da je voljan igrati i rijesiti sta treba da se rijesi. Zaigrao je za Svicu. Do njega je.
nihoniho

#19980 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

jeza u ledja wrote:Ama kako znas da ga niko nije kontaktirao u vezi procedure, ako je ovaj dao jasno zeleno svjetlo da hoce igrati za nas? Nagadjas brate, isto ko i ja, na osnovu izjava Hajrovica i Susica.

I ne vidim sta je lose u tome sto su ga Dzeko i Spahic zvali? Ako je vec Susic problem, sta je problem u tome sto su ga zvali ova dvojica? Cuj obavljaju prljavi posao? Sta je prljavo u tome sto su ga zvali dva glavna igraca nase repke? Zvao ga je i Susic ocigledno. Pa mislim kad to nije bilo dovoljno sta vise treba?

Ne kontam u cemu je problem? Kontaktiran je, vise puta. Ocigledno nije jasno dao do znanja da je voljan igrati i rijesiti sta treba da se rijesi. Zaigrao je za Svicu. Do njega je.
Susic nikada nije Hajrovicu ponudio promjenu drzavljanstva jer, u februaru, kada su prvi i posljednji put razgovarali, Hajrovic se borio za pocetni sastav Grasshoppersa i nije odusevio Susica, po Susicevoj izjavi. Pronadji Susiceve izjave ! Da mu je ponudjena pronjena, Susic bi to potvrdio, ne nego se fokus stavlja na potpuno drugu pricu o dobijanju pasosa, koju ispunjava igrac !
Dzeko i Spahic mogu biti moralna podrska , veza , a zvanicni kontakt i poziv moraju obaviti savez i selektor !

Evo da to stavimo na stranu, vrijeme ce pokazati ko je u pravo..

Sta cemo sa Dinom Arslanagicem, 93. godiste, vec dvije utakmice standardan u Standard Lijezu (!), ima nas pasos , u vise navrata izjavio da zeli igrati za nas !?
Potrebno ga je kontaktirati i obaviti promjenu drzavljanstva i pozvati u reprezentaciju !
Sta po tebi treba uraditi?

Nemojmo mijesati to i slucaj Kolasinca , da se odmah razumijemo , on treba izvaditi pasos ,pa pokrenuti promjenu drzavljanstva pa je nas, to moze trajati devije godine i odgovornost jos nije na savezu, tako da ce nas sapunica oko Kolasinca cekati tek iduce godine.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19981 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

nihoniho wrote:
jeza u ledja wrote:Ama kako znas da ga niko nije kontaktirao u vezi procedure, ako je ovaj dao jasno zeleno svjetlo da hoce igrati za nas? Nagadjas brate, isto ko i ja, na osnovu izjava Hajrovica i Susica.

Susic nikada nije Hajrovicu ponudio promjenu drzavljanstva jer, u februaru, kada su prvi i posljednji put razgovarali, Hajrovic se borio za pocetni sastav Grasshoppersa i nije odusevio Susica, po Susicevoj izjavi. Pronadji Susiceve izjave ! Da mu je ponudjena pronjena, Susic bi to potvrdio, ne nego se fokus stavlja na potpuno drugu pricu o dobijanju pasosa, koju ispunjava igrac !
Dzeko i Spahic mogu biti moralna podrska , veza , a zvanicni kontakt i poziv moraju obaviti savez i selektor !

Sta cemo sa Dinom Arslanagicem, 93. godiste, vec dvije utakmice standardan u Standard Lijezu (!), ima nas pasos , u vise navrata izjavio da zeli igrati za nas !?
Potrebno ga je kontaktirati i obaviti promjenu drzavljanstva i pozvati u reprezentaciju !

Nemojmo mijesati to i slucaj Kolasinca , da se odmah razumijemo , on treba izvaditi pasos ,pa pokrenuti promjenu drzavljanstva pa je nas, to moze trajati devije godine i odgovornost jos nije na savezu, tako da ce nas sapunica oko Kolasinca cekati tek iduce godine.
Ako ti je ovo boldirano argument, onda ga ne treba nikako zvati. Cak dvije utakmice standardan :shock:
nihoniho

#19982 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

Tomahawk11 wrote:
nihoniho wrote:

Ako ti je ovo boldirano argument, onda ga ne treba nikako zvati. Cak dvije utakmice standardan :shock:
Naravno, pozvacemo ga kada bude standardan dvije-tri sezone, mi smo Brazil, mozemo to sebi priustiti. Do tada ce igrati Vrsajevic i svestrani Zahakadabra..
nihoniho

#19983 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

Sustina je u slijedecem, procedura promjene drzavljanstva traje 2+ mjeseci , tako da, u konkretnom slucaju Arslanagic, na raspolaganju nam moze biti tek u martu, u slucaju da pokrenemo proceduru u ovom mjesecu. Do tada bi mogao imati 15 utakmica i izrasti ozbiljan materijal.

Normalno bi bilo rezonovati na taj nacin.
Kontaktirati igraca, ponuditi mu mjesto u reprezentaciji, pokrenuti proceduru i, kada bude gotova, poslati poziv ili ne poslati, ovisi o formi
luckylaka

#19984 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

nihoniho wrote:

:-) :-) :-) Moj ,,Jeza,,s kim ti vodis plemiku
Muhamed Đakmić

#19985 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Sušića u Ministarstvo unutrašnjih poslova :thumbup:
luckylaka

#19986 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

:thumbup: :bih: Ovako to radi duo PAPE-Jagodic :thumbup: :bih:
Nema zimske pauze
Face to face susret: Selektor ide po Halilovića, Seada Hajrovića...

Autor: Dino Kurbegović
Datum: 2012-12-06 16:46:02

Svi smo gledali kako je Sead odigrao u Ligi prvaka, taj momak se sjajno razvija i mislim da će biti veliko pojačanje kako za mladu reprezentaciju, rekao je Jagodić za SCsport.ba...

U mnogim Evropskim ligama se bliži kraj prvog dijela prvenstva nakon čega slijedi zimska pauza. Naša mlada reprezentacija na čelu sa selektorom Vladom Jagodićem u prošlim kvalifikacijama je napravila ogroman pomak, a utakmica protiv Njemačke na Koševu će se još dugo pamtiti.

Iako je večina igrača prerasla svoje godište kao što su Bilbija, Stevanović, Zahirović, Đurić, Višća..., sada su tu neki novi "klinci" koji imaju dosta potencijala poput Čorića, Maletića, Mešanovića, Travančića, Ćerimagića što su nedavno pokazali i protiv vršnjaka iz Poljske na Bilinom polju.

Izbornik naše reprezentacije u potrazi je za svim kvalitetnim igračima u inostranstvu tako da će u narednom periodu biti u "skautiranju" po Hrvatskoj, Švicarskoj i Austriji kako bi razgovarao sa nekoliko igrača koji bi mogli zaigrati za našu mladu reprezentaciju.

Jedna od najbitnijih informacija je da selektor ovog vikenda ide put Zagreba kako bi oči u oči razgovarao sa jednom od najtalentiranijih igrača u Evropi, mladim veznjakom zagrebačkog Dinama, Alenom Halilovićem.

"Istina je idem u Zagreb da popričam oči u oči sa Halilovićem, da mu prije svega čestitam na napretku u karijeri, te da razgovaramo o eventualnom nastupu u budućnosti za našu reprezentaciju. Želim mu na lice mjesta kazati da ozbiljno računamo na njega i da ga se bez borbe nećemo odreći, ali isto tako da nikoga nećemo moliti da igra za našu reprezentaciju. Poslije Zagreba ubrzo ću put Austrije i Švicarske gdje ima nekoliko zanimljivih igrača sa kojima ću obaviti razgovore", kaže za SCsport.ba Jagodić.

Selektor će za narednu akciju pozvati Kolašinca i Hajrovića..

"Svi smo gledali kako je Sead odigrao u Ligi prvaka, taj momak se sjajno razvija i mislim da će biti veliko pojačanje kako za mladu reprezentaciju, a ubrzo i za našu najjaču selekciju. Nemam dvojbi oko njegovog nastupa u narednoj akciji što mi je i sam potvrdio kada smo razgovarali, ali isto tako se nadam da će u narednim utakmicama biti još jedan sjajan igrač u našoj reprezentaciji", kazao je Jagodić, dodavši:

"Riječ je o Seadu Hajroviću mlađem bratu od Izeta koji se odlučio igrati za Švicarsku, ali mi ne želimo izgubiti još jednog igrača i nadam se da će u narednom periodu ovaj igrač pokrenuti proceduru kako bi dobio naš pasoš, te poslije zauzeo svoje mjesto u našem timu. Zamislite odbranu naše selekcije Hajrović, Kolašinac, Bešić..."
Last edited by luckylaka on 07/12/2012 06:08, edited 1 time in total.
Koshpa

#19987 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Koshpa »

Ide selektor U21 reprezentacije Vlado Jagodic a ne Safet Susic
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#19988 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Slo Burner »

Ma ovaj Jagodic cuda radi u svom mandatu :thumbup: :thumbup:

Car !
nihoniho

#19989 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

http://www.index.hr/sport/clanak/izborn ... 50900.aspx

Evo jagodic se , navodno, aktivirao. To je dobro, s tim sto je Halilovic jasno rekao da ce odluku donijeti iduce godine, a Kolasinac da su mu u Schalkeu (ako je taj intervju istinit) , dali dozvolu (!?) da igra u A selekciji , ne u U21..
BHF_Manijak

#19990 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

luckylaka wrote::thumbup: :bih: Ovako to radi PAPE :thumbup: :bih:
Nema zimske pauze

Kakav ba PAPE jes' dobar, vidis da je intervju sa Jagodicem???! :roll: :roll:

Sto se Kolasinca tice, Jagodic je jos prije mjesec potvrdio da je sa njim situacija znatno bolja, vec bi u februaru mogao doci na okupljanje mlade repke. Schalke mu nije postavio ultimatum da moze samo za A selekciju igrati, jer nemaju rpavo na to ako s vec izjasnio da ce za nas igrati, vec su mu savjetovali da ceka poziv A selekcije, to je to.

Sto se Halilovica tice, tad prije mjesec selektor je bio malo ohladio od njega, no sad se izgleda ponovo zagrijao. :mrgreen:
nihoniho

#19991 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

BHF_Manijak wrote:
luckylaka wrote::thumbup: :bih: Ovako to radi PAPE :thumbup: :bih:
Nema zimske pauze

Kakav ba PAPE jes' dobar, vidis da je intervju sa Jagodicem???! :roll: :roll:

Sto se Kolasinca tice, Jagodic je jos prije mjesec potvrdio da je sa njim situacija znatno bolja, vec bi u februaru mogao doci na okupljanje mlade repke. Schalke mu nije postavio ultimatum da moze samo za A selekciju igrati, jer nemaju rpavo na to ako s vec izjasnio da ce za nas igrati, vec su mu savjetovali da ceka poziv A selekcije, to je to.

Sto se Halilovica tice, tad prije mjesec selektor je bio malo ohladio od njega, no sad se izgleda ponovo zagrijao. :mrgreen:
Ja mislim da su Kolasincu u Schalkeu postavili ultimatum,nemaju pravo ali jebi ga, on je tamo na granici prvog i drugog tima, bude li se foliro, ide u rezerve, mora slusati, tu nema price i to treba razumjeti.
Sto se Halilovica tice, nije mi jasno sta su ocekivanja ? Bio je jasan da ce odluku donijeti iduce godine i ne treba ocekivati pristanak, decko ceka da ode iz Dinama i nas je..
BHF_Manijak

#19992 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Nije mu postavljen ultimatum vjeruj mi, pa znam sta pricam ,ne pricam napamet...
jeza u ledja

#19993 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

nihoniho wrote:Susic nikada nije Hajrovicu ponudio promjenu drzavljanstva jer, u februaru, kada su prvi i posljednji put razgovarali, Hajrovic se borio za pocetni sastav Grasshoppersa i nije odusevio Susica, po Susicevoj izjavi. Pronadji Susiceve izjave ! Da mu je ponudjena pronjena, Susic bi to potvrdio, ne nego se fokus stavlja na potpuno drugu pricu o dobijanju pasosa, koju ispunjava igrac !
Ne bih rekao da si u pravu.
Ne vidim koja je uopste bila poenta njihovog razgovora ako ne o promjeni sportskog drzavljanstva? Vjerovatno su i jedan i drugi htjeli razgovarati da bi opipali situaciju. Susic da vidi jel ovaj zagrijan da promjeni fudbalsko drzavljanstvo, a ovaj drugi da vidi jel Susic zagrijan da ga ubaci u reprezentaciju, na osnovu cega bi vjerovatno odlucio da li promjeniti drzavljanstvo ili ne. Vjerovatno na osnovu tog razgovora je Susic izjavio to sto tvrdis da je izjavio, a mi po tome lako mozemo zakljuciti da mu Hajrovic nije bio jasan hoce li promjeniti drzavljanstvo ili ne.
Meni logika nalaze da tako zakljucujem, ne znam kako onda ti to shvatas drukcije?

U suprotnom, koja je svrha razgovora? I ako mu je kako ti pretpostavljas Hajrovic rekao "da", zasto bi onda Susic izjavljivao da ga ovaj u stvari ne zanima? (Usput, raspravljamo oko izjave totalno van konteksta, jer kako ti to predocavas ispada kao da ga je Susic nazvao, onda otisao novinarima i rekao kako ga ovaj u stvari ne zanima??)

I ti u stvari zelis reci kako ne mozemo cekati da vidimo hoce li se igrac stvarno razviti u kvalitetnog profesionalca nego na vrijeme igrace kaparisati. Ja se slazem, ali je to jako tesko napraviti. U tome se Susic nimalo ne razlikuje od Hitzfelda, koji je isto cekao da se ovaj razvije u ono sto je danas, zar ne?

Shvati bolan da je jako tesko uzimati mlade igrace koji su odrasli vani jer je seniorska reprezentacija samo zavrsni stupanj izgradnje reprezentativne karijere jednog igraca. On je tamo odrastao, on je Svicarac, prosao je kroz mlade narastaje u Svicarskoj, poznaje se sa tom rajom. Kada on jednom dodje u profi godine, tada je uglavnom kasno. U tom slucaju ce zaigrati za nas samo ako mu to odgovara u karijeri.
Mislim ja ga ne krivim, ali nemojmo se praviti naivni.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#19994 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Molio bih Safeta Sušića da se uputi javni demant da čita Klix forum, pdf - Fudbal/Nogomet čisto da nam se ova rodbina skine s qorca.

Pape hvala ti unaprijed :thumbup:
MOSALJOZE

#19995 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

JoseMujica wrote:Molio bih Safeta Sušića da se uputi javni demant da čita Klix forum, pdf - Fudbal/Nogomet čisto da nam se ova rodbina skine s qorca.

Pape hvala ti unaprijed :thumbup:
:dance: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
DonVito

#19996 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Najbolji igrac i trener BIH svih vremena. :bih:
old school23

#19997 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by old school23 »

DonVito wrote:

:thumbup:
luckylaka

#19998 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

DonVito wrote:

Ne navlaci bijes na sebe,povuci bar pola :D
svi u napad

#19999 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svi u napad »

Mogu shvatiti da ljudi navijaju za neki klub ili nekog igraca posebno vole ali ovo prelazi sve granice ukusa. To se zove bezobrazluk mada ce neki naci opravdanje kao zezaju se ljudi. Izjaviti da je Pape najbolji trener svih vremena je drskost i ne postivanje ljudi koji su obiljezili i ucinili toliko mnogo za BiH fudbal. Uz svo postivanje Susica on nije jos ni blizu velicinama kao sto su bili rahmetli ili pokojni Brozovic, Ribar ili Rebac. Uz njih idu i jos uvijek zivi (hvala Bogu) Osim i Halihodzic. Ima tu jos nekih imena kao npr. Fazlic i Arapovic ali za ove neznalice je dovoljan I. Osim. Iako sam se u prvi mah zgrozio (da ne kazem povratio) citajuci ovu drskost moram uzeti u obzir njihovo fudbalsko i opste obrazovanje kao i njihovu starost kao olaksavajucu okolnost.
hary

#20000 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by hary »

Mozda su ljudi mislili najbolji trener reprezentacije BiH.
A slazem se da je daleko od najboljeg trenera iz BiH.
Locked