BadBoy wrote:
Mislim da nije to taj lik. Ima jedna tema, mislim da je BetterMan otvorio, maloljetni psihopata iz Sutjeske. Tu su ga čak i slikala raja. Zove se Edin. Stalno ga viđam u onom ondje kvartu oko koreje, druži se sa Domcem, Porobićem i inim uglednim građanima ovoga našeg grada, koji su mu usput budi rečeno i "leđa". Ali nije on problem, frajer je žgoljo mali, nikakav, ali vidiš da otima uz prijetnju pištolja, noževa. Eh to je problem, hoćete budala iz straha upucati, ostaviti nepokretnog... toga je mene strah.
Morat ću doći do imena tih osoba,prije svega "glavnog aktera",i ma i tu par starih poznanika iz grada koji će mi pomoći oko toga,potrajat će to malo duže,ali će se isplatiti kad tad.Jbg da imam jakih poznanstava u sudu završio bih ja to brzo i bezbolno,ne bi ga ni Omar izvukao.Btw,ovde je taj lik unakazio ženu,nedugo nakon što je napao moju majku,žena je pretrpila teške tjelesne provrede.Najviše boli neuređen zakon,policija koja je gotovo pa i nezainteresovana kada je u pitanju sigurnost građana,najveća tragedija je da žrtva u najmanju ruku bude ismijana tokom pravljenja zapisnika.