palermo wrote:
wrong, uvijek me štrecne pomisao da Fahro može doći na vlast....jednostavno nije moj cup of tea.....ono baš....recimo, biti protiv Fahre je za mene, stvar osnovne ljudske pristojnosti
Tačno. Radončićev potencijalni dolazak na vlast je posljednji udarac svemu vrijednom što ova zemlja ima.
Priželjkivati dolazak na vlast jedne takve moralne nule i spodobe kao što je Radončić zapravo govori koliko je ova zemlja očajna.
Toliko smo srozani , toliko smo jadni , neobrazovani i siromašni da sliježemo ramenima kada spomenemo Faraona.
Toliko smo se nagutali nepravde , zala , nepotizma , loše škole , protekcije , lažnih boraca , fiktivnih patriota , ratnih kriminalaca a postratnih "biznismena" , toliko smo se nagledali štela , jaranstava , babinstava , javašluka , svega....da nam Faraon na vlasti - ne smeta.
Oguglali smo.
Nikada ali nikada ne bih glasala za njega. Nikada ni mrtva.
Kada bi postojala opcija da on u saradnji sa crnim đavolom sruši SDA i izbaci je iz sistema (on igra igru istu kao i oni , predobro se oni poznaju , ista škola devastacije ) to bih podržala od srca, jer predugo hranim nepravedni SDA sistem kao dio zajednice. Nemam više snage , želim da ih smijeni bilo ko PA MAKAR I FARAON.
Dakle podržala bi svaku Faraonovu vladu koja bi politički uništila SDA a ODMAH nakon toga bi rušila Faraona. Odmah.
Jer on je još gori...on je klasični autokrat željan svega....njega dovesti na vlast samo strateški a onda ga se brže bolje riješiti što prije....iako bih ovo podržala NIKADA ne bih glasala za njega....
Valjda ti je jasno Palermo koliko je SDA dozgrdila....dotjeralo do guše nema više odakle....
Pozdrav.