Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kloniran wrote:nemam vremena da se bavim glupostima, procitaj sam stranice unazad
Puno vise ti napadas one koji su se drznuli upitati kako, sta, gdje, koga, cega, nego sto su bili necivilizovani...
A civilizovano je bilo odmah pustiti opis slusnih problema (kako doznajemo iz pouzdanih ali neimenovanih izvora) preminulog ???
pod jedan ne napadam ja nikog, ocnom pod hitno
pod dva sto velikoski rece jedva ste docekali svojih 5 minuta da se izivljavate samo sto je drugacije obojen od vas
a pod tri, malo ih se bas to pitalo, nego su uzivali u razapinjanju covjeka
pod 4 nit sam ja to objavio nit me interesuje sta novinarcici zeljni klika objavljuju, dovoljno je sto svaki dan prođem tom ulicom barem jednom pa znam pravo stanje na terenu, za razliku od vas dobro informisanih i zeljnih razapinjanja
diskusija zavrsena.
Da citiram samog sebe sa svojim pitanjima... I razmisljanjima od jucer... Obojen ? Vidim da je to nekima vaznije nego meni... Pa ga se i brani samo kao obojenog u tu boju, jer ga raqzapinju "oni anamo", nego zato sto zasluzuje odbranu kao i svako drugi, mozda i drugacije obojen... Ali posto ej dobro "obojen", onda mu je i zastita veca...
drndalo wrote:
insomnia78 wrote:
kloniran wrote:posto vidim da je bitna stranka, da vas obavijestim da je dedo bio Fočak tako da nema štete po sarajlije
eto možete mirne duše na spavanje
da je bio kakav komunjara ili djetelinaš umjesto Efendića izgleda da bi bio muk na forumu
Ne bi. Pisala bi se peticija ko neku noc za “doktora”.
Svi su Focaci u stranci? Nema niko iz Sarajeva u istoj?
Jel sveta krava? Mlad je pa nije on kriv? Ja se jer ne znam vise cinjenica suzdrzavam ista pisati, ali ocito to nekima ne smeta...
Zlobnici bi Efendicu mogli reci da se odvikao od ucesca u javnom saobracaju otkad napravi sebi licni lift u Opstini... Grozno je to sto mu se desilo, ali je dedi i njegovoj familiji gore... Pa ne mogu imati vise empatije njemu nego rahmetliji... Mozda je dedo bio i neoprezan, ali da je NACELNIK bio oprezniji, ne bi ga udario...
"Nije se nesreća dogodila u Zagrebačkoj ulici već u Grbavičkoj ulici....živim tu pored i danas sam bas prolazio 20 min poslije nezgodne....tacno 10 metera od ulaza u osnovnu skolu Kovačići gdje se vozi max 20 km/h.....da se zna....da citatelji imaju pravu sliku.....efendic bio izbezumljen"
Evo potvrdilo se da je ovaj komentar tačan.
Sad je pitanje, osim što je vijest debelo kasnila, zašto je navedeno da je Zagrebačka ulica u pitanju?
Vjerovatno da bi narod stekao utisak da je stari pretrčavao preko najprometnije saobraćajnice. To su bili i postigli, sudeći po komentarima sa prethodnih stranica.
Imam osjećaj da se ovaj slučaj pokušao zataškati, a zatim ublažiti, ko biva stari pretrčavao Zagrebačku, a još bio nagluh.
Last edited by trambusek88 on 18/03/2018 14:07, edited 2 times in total.
"Nije se nesreća dogodila u Zagrebačkoj ulici već u Grbavičkoj ulici....živim tu pored i danas sam bas prolazio 20 min poslije nezgodne....tacno 10 metera od ulaza u osnovnu skolu Kovačići gdje se vozi max 20 km/h.....da se zna....da citatelji imaju pravu sliku.....efendic bio izbezumljen"
Sad je pitanje, osim što je vijest debelo kasnila, zašto je navedeno da je Zagrebačka ulica u pitanju?
Vjerovatno da bi narod stekao utisak da je stari pretrčavao preko najprometnije saobraćajnice. To su bili i postigli, sudeći po komentarima sa prethodnih stranica.
Imam osjećaj da se ovaj slučaj pokušao zataškati, a zatim ublažiti, ko biva stari pretrčavao Zagrebačku, a još bio nagluh.
Pa od prve vijesti da je starac slabog sluha pa do toga da nema fotografija ostecenog vozila itd. itd. Sve ide u pravcu relativizacije dogadjaja. A klix se posebno iskazao.
O'zone wrote:Pa on je čovjeka udario ispred same škole...Bilmez. 14:00 ima djece uvijek tu i kad se prolazi automobilom ne da se uspori nego se stane, plus ležeći policajci...Teško da ga od ovoga može saprati iko....
Jaro ako treba ja cu prvi zapalit lomacu jer je covjek 100 % kriv
Zato što jeste Zagrebačka ulica adresa škole Kovačići je Zagrebačka 22a
Koliko moraš biti zao da se obraduješ saobraćajnoj nesreći u kojoj smrtno strada star čovjek, a mlad čovjek doživi šok koji će ga pratiti do kraja života?
Ima li neko od običnih ljudi da mu se ne može desiti to što se desilo najboljem načelniku opštine u BiH, gospodinu Semiru Efendiću? Kažem od običnih ljudi, jer se pljačkašima države na najvišem nivou to ne može desiti, njih vozaju blindirane limuzine pod rotacijama, pa i kad bi se to desilo, oni bi ispali žrtve!
Kad god pomislim da Dnevni avaz ne može potonuti dublje, oni me razuvjere ovom radošću i kategorizacijom nesreće, kao krivično djelo, koje ispituje policija.
Iskreno saosjećam s porodicom nastradalog. Njima je u ovoj situaciji najteže, ali se s njihovim emocijama ne bavi faraonova tvornica zla. Stari ljudi često nekontrolirano prelaze cestu, kreću se sporo i iznenadno reaguju, tako da se često desi nesreća u kojima stradaju i oni i vozači pred kojima se nađu na putu.
Semir Efendić sasvim sigurno nije bio pod utjecajem alkohola ili kakvih droga, jer je poznat kao mladić izrazito lijepih osobina. I sama činjenica da je sam vozio nekog golfića, govori o njegovoj skromnosti, a ne bahatosti, kako to žele neki prikazati.
Moje iskreno saučešće i njemu, a oni koji se raduju samo zbog političkih poena neka je sram, makar toliko koliko je mene sram što zajedno s njima dišem isti zrak!
Koliko moraš biti zao da se obraduješ saobraćajnoj nesreći u kojoj smrtno strada star čovjek, a mlad čovjek doživi šok koji će ga pratiti do kraja života?
Ima li neko od običnih ljudi da mu se ne može desiti to što se desilo najboljem načelniku opštine u BiH, gospodinu Semiru Efendiću? Kažem od običnih ljudi, jer se pljačkašima države na najvišem nivou to ne može desiti, njih vozaju blindirane limuzine pod rotacijama, pa i kad bi se to desilo, oni bi ispali žrtve!
Kad god pomislim da Dnevni avaz ne može potonuti dublje, oni me razuvjere ovom radošću i kategorizacijom nesreće, kao krivično djelo, koje ispituje policija.
Iskreno saosjećam s porodicom nastradalog. Njima je u ovoj situaciji najteže, ali se s njihovim emocijama ne bavi faraonova tvornica zla. Stari ljudi često nekontrolirano prelaze cestu, kreću se sporo i iznenadno reaguju, tako da se često desi nesreća u kojima stradaju i oni i vozači pred kojima se nađu na putu.
Semir Efendić sasvim sigurno nije bio pod utjecajem alkohola ili kakvih droga, jer je poznat kao mladić izrazito lijepih osobina. I sama činjenica da je sam vozio nekog golfića, govori o njegovoj skromnosti, a ne bahatosti, kako to žele neki prikazati.
Moje iskreno saučešće i njemu, a oni koji se raduju samo zbog političkih poena neka je sram, makar toliko koliko je mene sram što zajedno s njima dišem isti zrak!
Izvjesni senzor.ba
Lele al ga covjek relativizira, mogli bi srbi nesto i naucit
Zato što jeste Zagrebačka ulica adresa škole Kovačići je Zagrebačka 22a
Zejnep wrote:Obdukcija će pokazati da je nastradali imao srčani ili moždani udar.
Naravno.
Vozio je, kako on sam kaže, sporije od 30km/h. U po bijela dana...
Siguran sam da će na kraju biti da je rahmetlija već bio preselio kada je Efendić naišao!
Jarane, meni nikako nije jasno kako možeš nekoga u 'sporednoj ulici', pri brzini manjoj od 30km/h, ubiti?
Osim ako nisi buljio u mobilni i pregazio covjeka!
Zejnep wrote:Obdukcija će pokazati da je nastradali imao srčani ili moždani udar.
Naravno.
Vozio je, kako on sam kaže, sporije od 30km/h. U po bijela dana...
Siguran sam da će na kraju biti da je rahmetlija već bio preselio kada je Efendić naišao!
Jarane, meni nikako nije jasno kako možeš nekoga u 'sporednoj ulici', pri brzini manjoj od 30km/h, ubiti?
Osim ako nisi buljio u mobilni i pregazio covjeka!