Radinovic igrac utakmice
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
#19951 Re: Sarajevski derbi
Bod ko kuca nakon iskljucenja Husica.
Radinovic igrac utakmice
... bordo .br.4 extra igrac 
Radinovic igrac utakmice
-
vryzas
#19952 Re: Sarajevski derbi
Tomahawk11 wrote:Derbi nakon kojeg niti mogu jedni druge podjebavati....mogu se jedino komentarisati gluposti koje su se desile
Prvo kolo, ekipe nisu uigrane, noge teske nakon priprema i ostale floskule sutra po novinama
-
vryzas
#19953 Re: Sarajevski derbi
zaboravih....Dino ostani! 
- vicious
#19954 Re: Sarajevski derbi
A realno utakmica katastrofa, da nema tog naboja derbija bili bi izvizdani svi do jednog na terenu. Za 90 minuta nijednog jedinog poteza nismo vidjeli koji bi opravdao plaćenu ulaznicu, osim možda ona odbrana fejzica poslije suta benke. Jad & cemer.
-
lakilaka
#19955 Re: Sarajevski derbi
sa kojom bagrom ja dijelim grad. pola njih je drogirano. ruse i pale tudje. bacene su 4 baklje medju navijace zelje na sjeveru, gdje ima i djece. policija to sve mirno gleda. a kada su na nekom od derbija prije, nekolicina navijaca zelje ( ne opravdavam ih ) rusila stolice na kosevu, tjerali su navijace zelje do skenderije. za sve ovo je kriva policija. kretene je trebalo izbaciti van stadiona. ali za to treba imati muda, a to policija nema, na zalost.
utakmica, srednja zalost.
utakmica, srednja zalost.
- Šibicar
#19956 Re: Sarajevski derbi
Al' su se pitari pomarisali sa stolicama,kažu više stolica povrijedjeno u okršaju....
- relativno84
#19957 Re: Sarajevski derbi
Na terenu vise manje cisti kurton. Jedan lijep pogodak i jedna fatalna greska
Ivan
Dulja je mozda pesko ali vrlo korektan momak
Na tribinama lijepo i podnosljivo do nemilih scena koje nikome ne koriste, neko moze samo izgubiti oko od jebene baklje, dosta je djece na sjeveru al eto jaki momci gadjaju iz grupe. Stolica mi nije nesto zao, ove nove su svakako zesce sranje.

Ivan
Dulja je mozda pesko ali vrlo korektan momak
Na tribinama lijepo i podnosljivo do nemilih scena koje nikome ne koriste, neko moze samo izgubiti oko od jebene baklje, dosta je djece na sjeveru al eto jaki momci gadjaju iz grupe. Stolica mi nije nesto zao, ove nove su svakako zesce sranje.
-
north
#19958 Re: Sarajevski derbi
Znam da je preuranjeno, ali meni se čini da i jedni i drugi nisu zreli ove sezone za velike domete..Kažem, prvo kolo sve ok ima još dosta, ali ako se po jutru dan poznaje...ipak 90 minuta je dovoljno da svaka ekipa pokaže bar 15-20 minuta neke odlične igre, meni se čini da ni jedni ni drugi vise od 5 minuta nisu imali ništa baš vrijedno spomena...po običaju puno grešaka, užasnih ubačaja i tako dalje...
Elem, vidjećemo...da navijači nisu prekinuli 3 gola bi vam uvalili
, jednako realno kao i da košpe nisu dobile crveni da bi nas glat uzeli ili da je Hervas igrao
...bitno je da se tješimo nečime 
Elem, vidjećemo...da navijači nisu prekinuli 3 gola bi vam uvalili
- omega369
#19959 Re: Sarajevski derbi
Jedan od najlosijih derbija koje sam gledao u zivotu. Jedini koji bi mogli trljati ruke nakon ovoga su djurbuzovic, memic, odovic i neki u nizu
-
vryzas
#19960 Re: Sarajevski derbi
Tomahawk11 wrote:Prije svega, da kazem da je mene STID onih navijaca Sarajeva koji su lomili stolice, bacali baklje na navijace Zelje i na kraju prekida koji je doprinio tome da ne dobijemo utakmicu! Sramota!![]()
Utakmica kao utakmica....puno nepovezane, lose igre, imali smo igraca vise i nerijeseno
Mada mislim da te nema sta biti stid klosara i pacijenata. Imas ih i na forumu bruku.
Utakmica prava prvenstvena.
- Šibicar
#19961 Re: Sarajevski derbi
Brate,ja to ovako kažem,nema mi draže a mrže utakmice od derbija,eto ako možeš skontati šta sam htio reći.north wrote:Znam da je preuranjeno, ali meni se čini da i jedni i drugi nisu zreli ove sezone za velike domete..Kažem, prvo kolo sve ok ima još dosta, ali ako se po jutru dan poznaje...ipak 90 minuta je dovoljno da svaka ekipa pokaže bar 15-20 minuta neke odlične igre, meni se čini da ni jedni ni drugi vise od 5 minuta nisu imali ništa baš vrijedno spomena...po običaju puno grešaka, užasnih ubačaja i tako dalje...
Elem, vidjećemo...da navijači nisu prekinuli 3 gola bi vam uvalili, jednako realno kao i da košpe nisu dobile crveni da bi nas glat uzeli ili da je Hervas igrao
-
north
#19962 Re: Sarajevski derbi
A kontam...fol nešto svaki put čekaš, iščekuješ, a poslije se osjećaš kao da si bio na ispitivanju kod Gestapa gdje su ti mozak ispirali nekim psihološkim mučenjimaŠibicar wrote:Brate,ja to ovako kažem,nema mi draže a mrže utakmice od derbija,eto ako možeš skontati šta sam htio reći.north wrote:Znam da je preuranjeno, ali meni se čini da i jedni i drugi nisu zreli ove sezone za velike domete..Kažem, prvo kolo sve ok ima još dosta, ali ako se po jutru dan poznaje...ipak 90 minuta je dovoljno da svaka ekipa pokaže bar 15-20 minuta neke odlične igre, meni se čini da ni jedni ni drugi vise od 5 minuta nisu imali ništa baš vrijedno spomena...po običaju puno grešaka, užasnih ubačaja i tako dalje...
Elem, vidjećemo...da navijači nisu prekinuli 3 gola bi vam uvalili, jednako realno kao i da košpe nisu dobile crveni da bi nas glat uzeli ili da je Hervas igrao
- Logovan
#19963 Re: Sarajevski derbi
I tako opet 1:1 uz losu igru i jednih i drugih. Standardno.
Prvo mrtvo, drugo poluvrijene sa nase strane solidno odigrano. Pritisak je bio k'o u vodovodu
ali dzaba. Napadalo se, ali nismo imali srece, a i igraci su trebali imati vise samopouzdanja. Kone u drugom nidje veze.
Saric, Hodzic, Ametovic su fino odigrali. Novakovic i Balic su me iznenadili igrom, Rustem i Radovac solidni.
Nisam ocekivao ovakvo unistavanje tribine od nasih. Pretpostavio sam da bi mogla koja stolica biti otkinuta, ali ono je bilo dno dna. Pola stolica zavrsilo van tribine, razvaljen veliki dio ograde. Osim ovih budalastina, navijanje je bilo ok. Oduzeti trans. [emoji106]
Na jugu sutnja nekakva.
Valjda kako im je pao trans, pa se nisu mogli nikako dozvati sebi.
A bilo je neke bjezanije.
Nikad necu skontati ove podgrupe kad se potuku na tribini. Napasti navijaca koji navija za isti klub je fakat dno dna. Vani pa se tucite.
Saric, Hodzic, Ametovic su fino odigrali. Novakovic i Balic su me iznenadili igrom, Rustem i Radovac solidni.
Nisam ocekivao ovakvo unistavanje tribine od nasih. Pretpostavio sam da bi mogla koja stolica biti otkinuta, ali ono je bilo dno dna. Pola stolica zavrsilo van tribine, razvaljen veliki dio ograde. Osim ovih budalastina, navijanje je bilo ok. Oduzeti trans. [emoji106]
Na jugu sutnja nekakva.
Nikad necu skontati ove podgrupe kad se potuku na tribini. Napasti navijaca koji navija za isti klub je fakat dno dna. Vani pa se tucite.
- Šibicar
#19964 Re: Sarajevski derbi
north wrote:A kontam...fol nešto svaki put čekaš, iščekuješ, a poslije se osjećaš kao da si bio na ispitivanju kod Gestapa gdje su ti mozak ispirali nekim psihološkim mučenjimaŠibicar wrote:Brate,ja to ovako kažem,nema mi draže a mrže utakmice od derbija,eto ako možeš skontati šta sam htio reći.north wrote:Znam da je preuranjeno, ali meni se čini da i jedni i drugi nisu zreli ove sezone za velike domete..Kažem, prvo kolo sve ok ima još dosta, ali ako se po jutru dan poznaje...ipak 90 minuta je dovoljno da svaka ekipa pokaže bar 15-20 minuta neke odlične igre, meni se čini da ni jedni ni drugi vise od 5 minuta nisu imali ništa baš vrijedno spomena...po običaju puno grešaka, užasnih ubačaja i tako dalje...
Tegoba u pm...
-
afafaf
#19965 Re: Sarajevski derbi
Nisam bio na tekmi, jel govoris za nase podgrupe ili ?Logovan wrote:I tako opet 1:1 uz losu igru i jednih i drugih. Standardno.Prvo mrtvo, drugo poluvrijene sa nase strane solidno odigrano. Pritisak je bio k'o u vodovodu
ali dzaba. Napadalo se, ali nismo imali srece, a i igraci su trebali imati vise samopouzdanja. Kone u drugom nidje veze.
Na jugu sutnja nekakva.Valjda kako im je pao trans, pa se nisu mogli nikako dozvati sebi.
A bilo je neke bjezanije.
- Logovan
#19966 Re: RE: Re: Sarajevski derbi
Ciji si ti navijac?afafaf wrote: Nisam bio na tekmi, jel govoris za nase podgrupe ili ?
Govorim za one budale na jugu. Krenuse jedni na druge.
-
Tyke
#19967 Re: Sarajevski derbi
Ne tako davno smo ovdje polemisali o policiji o njihovom neradu, iz raznoraznih razloga, a ja sam i dalje misljenja da je nuzna veca represija na navijace i batinanje. U tom slucaju bi vjerovatno malo vise i vodje u kopu vodile racuna sta oni ili sudrugovi rade i sta ih ceka ako divljaju. Nazalost, ispastaju najvise klubovi i neduzni gledaoci koji se ne osjecaju sigurno na tribimama i nemaju uslove da povedu zenu i/ili djecu i gledaju utakmicu kako treba. A sve vise radimo protiv sporta i na tome dal padme mrtva glava ponovo.
I gdje je fotka tog "mrtvog" transa?
Navikao sam da na ovim derbijima bude finih provokacija i transova sa tribine.
I gdje je fotka tog "mrtvog" transa?
Navikao sam da na ovim derbijima bude finih provokacija i transova sa tribine.
-
afafaf
#19968 Re: Sarajevski derbi
Ma za Sarajevo navijam, propustim prvi derbi u posljednih 8 godina, izdesava se milion stvari.

Ma previse ih je doslo na jug da ne bilo sranje
- Logovan
#19969 Re: Sarajevski derbi
Halali, nisam te baš zapamtio.afafaf wrote:Ma za Sarajevo navijam, propustim prvi derbi u posljednih 8 godina, izdesava se milion stvari.![]()
- Trpanje
#19970 Re: Sarajevski derbi
Kazu upali Manijaci u Guinnes pub haus zivi su napravili.... ako neka zna vise nek napise..ali izgleda da su sve zivo satrali
- rage_guy
#19971 Re: Sarajevski derbi
Moze li se bar konstatovati da je suđenje bilo dobro? 
-
Samprotivsviju
#19972 Re: Sarajevski derbi
Ja smijem ruku dati da ti vise od 16 godina nemas, koga uopste interesuju ovakva desavanjaTrpanje wrote:Kazu upali Manijaci u Guinnes pub haus zivi su napravili.... ako neka zna vise nek napise..ali izgleda da su sve zivo satrali
- duminjo
#19973 Re: Sarajevski derbi
I mene ovo zanima. Drotovi proletise ferhadijom a vidi se I neki dimTrpanje wrote:Kazu upali Manijaci u Guinnes pub haus zivi su napravili.... ako neka zna vise nek napise..ali izgleda da su sve zivo satrali
-
Samprotivsviju
#19974 Re: Sarajevski derbi
Sta te ima zanimati, dobiti ce igranku preko ledja od mupovca i kraj price
- Trpanje
#19975 Re: Sarajevski derbi
Pa danas je problem bio u Varaderu valjda Hz napali Manijake i ovo sad gradu nastavak (uzvrat) pa kazu bas je haus bio? Vezano je za Sa derbi. sta tebi tu smeta nisam tebe licno pitao.Samprotivsviju wrote:Ja smijem ruku dati da ti vise od 16 godina nemas, koga uopste interesuju ovakva desavanjaTrpanje wrote:Kazu upali Manijaci u Guinnes pub haus zivi su napravili.... ako neka zna vise nek napise..ali izgleda da su sve zivo satrali