neki dan nekome pisem ovdje da ode do te preodavnice radi malih baterija
a ja skroz zaboravila na njih pihhh
odkotrljam se nekad poslije posla
Wow Teabengalona wrote:... ima siroka ponuda kvalitetnih cajeva? Nema veze i ako su u kesicama, samo nek je izbor sto raznolikiji.
brown.sugar wrote:Wow Teabengalona wrote:... ima siroka ponuda kvalitetnih cajeva? Nema veze i ako su u kesicama, samo nek je izbor sto raznolikiji.
https://www.facebook.com/wowteabosnia/
Kataklinger wrote:Gdje u Sarajevu kupiti balone u zeljenim oblicima/bojama?
Isto pitanje?Mr.Who wrote:Kvalitetnih muških i ženskih novčanika a da nisu skupi?
Monastachu wrote:Isto pitanje?Mr.Who wrote:Kvalitetnih muških i ženskih novčanika a da nisu skupi?
Hvala!beni-bu-man wrote:Monastachu wrote:Isto pitanje?Mr.Who wrote:Kvalitetnih muških i ženskih novčanika a da nisu skupi?
Bezistan pogledaj, ja sam uzeo prije 2 godine i prezadovljanMr.Who wrote:Kvalitetnih muških i ženskih novčanika a da nisu skupi?
Hvala za info!rimsa91 wrote:Bezistan pogledaj, ja sam uzeo prije 2 godine i prezadovljanMr.Who wrote:Kvalitetnih muških i ženskih novčanika a da nisu skupi?
isto me interesuje uz dodatak:mali_balon wrote:Print na majce jedan ili dva komada
ako ti komsinice ne znas ondaK mrka kapaJanuaryJones wrote:Gdje ima su Sarajevu kalup za krofne:
U suterenu ROBOT-a na socijalnommali_balon wrote:Print na majce jedan ili dva komada
Radio print na majicu u print studiu preko puta pozorista. Jedini problem je sto moras koristiti njihove majice jer su navodno namjenjene za to. I iskljucivo su bijele jer nesto tinta, print, kvalitet.otherside wrote:isto me interesuje uz dodatak:mali_balon wrote:Print na majce jedan ili dva komada
gdje kupiti fine, kvalitetnije pamucne majice na koje bi isao print (bijele, zenske)?
A šta se radi sa ovim.madesa wrote:
Ima online da naručim iz Tuzle ali mi baš hitno treba pa da kupim ličnomuha_sa wrote:ako ti komsinice ne znas ondaK mrka kapaJanuaryJones wrote:Gdje ima su Sarajevu kalup za krofne:
![]()
moj sin dobio (svjetlo plavu) majicu od svog kluba i htio napisati svoje ime pozade... odnio sam u onu kopirnicu/print studio na onim stepenicama sa strane ulaza u privredni grad na Skenderiji. Ne mogu se sad sjetiti kako se zovu, ugl, preko puta trolejbuske prema Dobrinji, ne može se fuliti... završio za pola sata svemali_balon wrote:Print na majce jedan ili dva komada