FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MOSALJOZE

#19926 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Malo smo izdominirali tekmu,niko ni slova da napiše.
Renatooooo SANCHEEEEEEEZ :izet:
BHF_Manijak

#19927 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Pratimo samo prave repke, nama se prvenstvo nastavlja u subotu. 8-) :kiss:
Partijaner

#19928 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

MOSALJOZE wrote:Malo smo izdominirali tekmu,niko ni slova da napiše.
Renatooooo SANCHEEEEEEEZ :izet:
Momcina je predator.
MOSALJOZE

#19929 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Toliko siguran u duelima,zna se postavit ma da odma zakljucim ima MUDA,velika čelična MUDA.
Jedino sta mu fali je iskustvo,ali to će doći.

Mislim da imamo novog Sedorfa
mO k3

#19930 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

Dobar ovaj novi , Sancez
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#19931 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

MOSALJOZE wrote:Toliko siguran u duelima,zna se postavit ma da odma zakljucim ima MUDA,velika čelična MUDA.
Jedino sta mu fali je iskustvo,ali to će doći.

Mislim da imamo novog Sedorfa
Nevjerovatno za jednog 18-togodisnjaka da ima onakvu mirnocu, muda do poda, jak u duelima, neumorno trci. Seedorf i Davids u jednom sto bi rekli na indexu.

Valja izbjeci povrede i ostati hladne glave kad krenu rapsodije pohvala i tona para i Bayern ima kapitalca.

Za mladica iz bijednog lisabonskog predgradja (zalutao sam tu jednom i Blatusa u najgorim danima je Park Avenue za to mjesto :shock: ) ce biti pravo jebeno da se othrve čarima koje nose pare i slava.

Ali eto valjda ce i Anceloti to znati kanalisati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19932 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Sad ce biti da ja opet sa CR, ali on ti je Bato, primjer tipa koji se othrvao i zivi sportski.
Ili recimo, Figo. Familija isto cergari. Ni on ne zna koliko ih ima.
MOSALJOZE

#19933 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

8)

Image
Partijaner

#19934 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

MOSALJOZE wrote:8)

Image
Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#19935 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:Sad ce biti da ja opet sa CR, ali on ti je Bato, primjer tipa koji se othrvao i zivi sportski.
Obisao sam mjesta gdje su svoje prve fudbalske korake napravili obojica :)

Portugal je jedna nevjerovatna zemlja, sa nevjerovatnim ljudima, makar kod nas generalna percepcija bila kroz Pepea (koji je Brazilac) :D

Opet velika je razlika jer su Figo i Ronaldo momci iz portugalske radnicke klase, a Renato je dijete lisabonskog geta. Eh tu vrijede malo drukcija pravila. To je dobro jer mozes izrasti u velikog frajera, biti bez straha i imati muda do poda. Lose je kad krenu pristizati pare i zelja da se nadoknadi propusteno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19936 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:Sad ce biti da ja opet sa CR, ali on ti je Bato, primjer tipa koji se othrvao i zivi sportski.
Obisao sam mjesta gdje su svoje prve fudbalske korake napravili obojica :)

Portugal je jedna nevjerovatna zemlja, sa nevjerovatnim ljudima, makar kod nas generalna percepcija bila kroz Pepea (koji je Brazilac) :D

Opet velika je razlika jer su Figo i Ronaldo momci iz portugalske radnicke klase, a Renato je dijete lisabonskog geta. Eh tu vrijede malo drukcija pravila. To je dobro jer mozes izrasti u velikog frajera, biti bez straha i imati muda do poda. Lose je kad krenu pristizati pare i zelja da se nadoknadi propusteno.
Hm, to je vec drugo. Moze na kraju zavrsiti kao fudbalski Iverson. Jer geto se vodi kao familija, pa kad dodjes do para, hoce svi da podijele.
A i pitanje je koliko ce se on odvojiti od istih da mu ne sjebu karijeru.

@Partiju, Yoshimitsu pravi :thumbup:
AhmetShabo

#19937 Re: FC Bayern Munchen

Post by AhmetShabo »

Ne može on završiti kao Iverson ili Adriano npr. iz jednog jedinog razloga. Potpisao je za Bayern. Ne za Inter, ne za jedinstvno, niti neki treco klub. Znamo kako Bayern svoje igrače odgaja i usmjerava
Tomahawk11
Globalni moderator

#19938 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

AhmetShabo wrote:Ne može on završiti kao Iverson ili Adriano npr. iz jednog jedinog razloga. Potpisao je za Bayern. Ne za Inter, ne za jedinstvno, niti neki treco klub. Znamo kako Bayern svoje igrače odgaja i usmjerava
Ok, ali sjeti se onog palikuce, kako se ono zvao?! Koliko god Bayern bio uredjen i disciplinovan klub, neke stvari je nemoguce iskontrolisati, prije ili kasnije dodju do izrazaja.
Ne kazem da ce to biti za ovog momka, izgleda kao veliki potencijal i bila bi steta da to upropasti. A dobio je priliku da se popne na vrh.
MeanMachine

#19939 Re: FC Bayern Munchen

Post by MeanMachine »

@Tomahawk11 Breno je u pitanju, važio je za najboljeg mladog odbrambenog igrača u Brazilu. Ipak, mislim da je kod Sancheza malo drugačija situacija obzirom da on već duže vrijeme igra za ozbiljan klub gdje je vjerovatno stekao neke dobre osnove discipline, a u Bayernu će to samo još dalje razviti. U svakom slučaju odlično pojačanje.
Last edited by MeanMachine on 01/07/2016 15:15, edited 1 time in total.
AhmetShabo

#19940 Re: FC Bayern Munchen

Post by AhmetShabo »

Tomahawk11 wrote:
AhmetShabo wrote:Ne može on završiti kao Iverson ili Adriano npr. iz jednog jedinog razloga. Potpisao je za Bayern. Ne za Inter, ne za jedinstvno, niti neki treco klub. Znamo kako Bayern svoje igrače odgaja i usmjerava
Ok, ali sjeti se onog palikuce, kako se ono zvao?! Koliko god Bayern bio uredjen i disciplinovan klub, neke stvari je nemoguce iskontrolisati, prije ili kasnije dodju do izrazaja.
Ne kazem da ce to biti za ovog momka, izgleda kao veliki potencijal i bila bi steta da to upropasti. A dobio je priliku da se popne na vrh.
Pao mi je na um dok sam pisao post, ali nisam odlucio da ga spomenem jer je on Brazilac. njima je to malo drugacije kad napuste kontinent i dodju u evropu da igraju. Portugal je ipak evropa, ovaj malac je igrao evropske utakmice i zna kako sve funkcionise. A bayern ima to iskustvo sa Brenom pa je jos manja vjerovatnoca da se nesto slicno ponovi. Opet kako kazes, nikad se ne zna
missko

#19941 Re: RE: Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Sto Götzea ne odgojise[emoji2]

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
MeanMachine

#19942 Re: RE: Re: RE: Re: FC Bayern Munchen

Post by MeanMachine »

missko wrote:

Ovdje je riječ o disciplini i aspektima ponašanja igrača na terenu i izvan terena, posebno mladih igrača koji tek započinju ozbiljniju fudbalsku karijeru. Götze nije nikada imao tu vrstu problema i u Bayern je došao kao formiran igrač (i pored toga što je mlad). On se jednostavno nije snašao u Guardiolinom sistemu igre, ili možda Pep nije vidio mjesto za njega u timu,... šta god da je u pitanju nije bilo do njegove discipline. Znači, ne treba porediti kruške i jabuke.
AhmetShabo

#19943 Re: RE: Re: FC Bayern Munchen

Post by AhmetShabo »

missko wrote:

Kakve ovo veze ima sa onim sto sam ja napisao?
missko

#19944 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

MeanMachine wrote:
missko wrote:

Ovdje je riječ o disciplini i aspektima ponašanja igrača na terenu i izvan terena, posebno mladih igrača koji tek započinju ozbiljniju fudbalsku karijeru. Götze nije nikada imao tu vrstu problema i u Bayern je došao kao formiran igrač (i pored toga što je mlad). On se jednostavno nije snašao u Guardiolinom sistemu igre, ili možda Pep nije vidio mjesto za njega u timu,... šta god da je u pitanju nije bilo do njegove discipline. Znači, ne treba porediti kruške i jabuke.
Nike adidas folovi nece u suru pa dzaba

Last edited by missko on 01/07/2016 19:32, edited 1 time in total.
MeanMachine

#19945 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FC Bayern Munchen

Post by MeanMachine »

missko wrote:
MeanMachine wrote:
missko wrote: Sto Götzea ne odgojise[emoji2]

Nike Sdidas folovi nece u suru pa dzaba

Balotelli, Ibrahimović, u nekoj mjeri Pepe, ... to su neki igrači sa posebnim shvatanjem discipline. Tu ne bih čak ni Brena ubrajao jer je on imao drugu vrstu problema, ali otprilike je to profil igrača o kojima je ovdje riječ. Dakle, više se radi o mogućnosti da sa slavom i novcem igrač postane bahat i zanemari disciplinu na terenu i izvan njega, posebno kada tako mlad dođe u fokus. Upravu si ti da je Götze imao poneki promašaj, nosio majicu Nike 1-2 puta, ali to je jako daleko od ove priče i ne može se porediti.
AhmetShabo

#19946 Re: FC Bayern Munchen

Post by AhmetShabo »

Ljudi moji, pa ne nosi Getze nike maicu jer on hoce, vec mu Nike plati da to uradi. Ne može se to nikako poredit sa onim sto sam ja gore pisao.
Mišo_Kovač

#19947 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

AhmetShabo wrote:Ljudi moji, pa ne nosi Getze nike maicu jer on hoce, vec mu Nike plati da to uradi. Ne može se to nikako poredit sa onim sto sam ja gore pisao.
Stipu misska, on je rezidentni hejter. Jedinstvo mu kurcu ne valja, pa ovdje trolla :D :D
Partijaner

#19948 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

Mišo_Kovač wrote:
AhmetShabo wrote:Ljudi moji, pa ne nosi Getze nike maicu jer on hoce, vec mu Nike plati da to uradi. Ne može se to nikako poredit sa onim sto sam ja gore pisao.
Stipu misska, on je rezidentni hejter. Jedinstvo mu kurcu ne valja, pa ovdje trolla :D :D
Al dosao je sada Ibra, imaju neke sanse da se docepaju LP. :mrgreen:
MOSALJOZE

#19950 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Sta pjeva ova žemska?
Veella ode vam miki,ti si o Bayi zabavio.Svaka vi čast.
Post Reply