Tikvenjaca
Mahsuz selam drage dzematlije
Selam za tebe i oazu
Kako si uspio da te ružice prežive tako dugo? Kod mene sve tepsije sa orašastim plodovima odavno oprane.
Ma zena nekad u subotu napravilavatrogasac wrote: ↑20/05/2021 01:08Kako si uspio da te ružice prežive tako dugo? Kod mene sve tepsije sa orašastim plodovima odavno oprane.![]()
We alejkumu selam
Alejkumusselam skafiskafsnjak
Jest vala, ja sam stariji, ali se obradujem poklonu kao dijete.
Pa i ja sam starija, a obraduje me mnogo toga, od iskrenog osmjeha, pogleda, govora, a da ti ne pricam kako tek poklon djeluje na mevatrogasac wrote: ↑22/05/2021 10:09Jest vala, ja sam stariji, ali se obradujem poklonu kao dijete.Pa tako, ako nas se na sledeći Bajram seti, seti se, ako ne seti, nikome ništa.
![]()
We selam
Rabbena atina fid-dunja haseneten ve fil-ahireti haseneten... Ako će mi nešto samo na sat unijeti radost življenja u ovom danu, neću ga se odreći ako je halal.o a z a wrote: ↑22/05/2021 10:54 Pa i ja sam starija, a obraduje me mnogo toga, od iskrenog osmjeha, pogleda, govora, a da ti ne pricam kako tek poklon djeluje na me![]()
Naravno, zavisno i od relacije, jer nije i ne moze svaciji dar identicno leci na srce...necija naizgled mala sitnica, a u biti velika stvar moze vise oplemeniti osobu i uciniti joj dobra nego kojekakve master cardsTebi hvala ponajvise na vekerici u pravi cas
![]()
Oh, pa ti pricas ekavicom, vala nikad mi nije bilo jasno kako su mogli da zaborave ime tako ciste boje![]()
Nadam se da si uživao i da ti je bilo lijepo , to je neprocjenjivo !skafiskafsnjak wrote: ↑22/05/2021 13:58 E postaci moji : )
Prodje ramazan brzo, meni Bajram pogotovo... Sutra nazad za Dojcland![]()
Garant dvije kile teži.skafiskafsnjak wrote: ↑22/05/2021 13:58 E postaci moji : )
Auuuuu....vatrogasac wrote: ↑22/05/2021 18:47Garant dvije kile teži.skafiskafsnjak wrote: ↑22/05/2021 13:58 E postaci moji : )
![]()
![]()
Izgrli materskafiskafsnjak wrote: ↑22/05/2021 13:58 E postaci moji : )