Prica ide u tom fazonu (pitanje je u vezi Hajrovica, mislili ga pozvati jer je nedavno rekao da bi obukao nas dres iako je odigrao za Svicu) ma nema on vise sanse da zaigra za nas, vec je igrao sa Svicarsku (Sefeteee, samo vaze ZVANICNI TAKMICARSKI mecevi
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
#19901 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Steta sto nam selektor ne zna FIFA-ina i UEFA-ina pravila. Danas jako negativan intervju u Avazovom Sportu. Mislim on kao selektor ne bi trebao da proziva igrace i daje negativne ocjene, posebno ako su oni "potencijalni".
Definitivno Safete kani se medija.
Prica ide u tom fazonu (pitanje je u vezi Hajrovica, mislili ga pozvati jer je nedavno rekao da bi obukao nas dres iako je odigrao za Svicu) ma nema on vise sanse da zaigra za nas, vec je igrao sa Svicarsku (Sefeteee, samo vaze ZVANICNI TAKMICARSKI mecevi
), a uostalom gledao sam prije nase utakmice sa Brazilom i prije naseg razgovora, iskreno nije me impresionirao, nije neki igrac koji bi mogao konkurisati za nas tim, tako da ne vidim zasto se tolika hampa dize...

- Edin H.
#19902 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
BHF_Manijak wrote:Steta sto nam selektor ne zna FIFA-ina i UEFA-ina pravila. Danas jako negativan intervju u Avazovom Sportu. Mislim on kao selektor ne bi trebao da proziva igrace i daje negativne ocjene, posebno ako su oni "potencijalni".Definitivno Safete kani se medija.
Prica ide u tom fazonu (pitanje je u vezi Hajrovica, mislili ga pozvati jer je nedavno rekao da bi obukao nas dres iako je odigrao za Svicu) ma nema on vise sanse da zaigra za nas, vec je igrao sa Svicarsku (Sefeteee, samo vaze ZVANICNI TAKMICARSKI mecevi![]()
![]()
), a uostalom gledao sam prije nase utakmice sa Brazilom i prije naseg razgovora, iskreno nije me impresionirao, nije neki igrac koji bi mogao konkurisati za nas tim, tako da ne vidim zasto se tolika hampa dize...
Na sta li je licio taj razgovor?
Jesi levat nevidjen, ali napisase na forumu da te zovnem, pa hajde reko, nema veze, imam besplatnih minuta...
- DonVito
#19903 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Po kojoj logici su Sunjic i Hajrovic konkurentiMojneBaKofrcenje wrote:pa vidi, vise volim viditi jednog Hajrovica u A-repki nego jednog Sunjica. Bolji je za dvije klase
Hajrovic je pokvaren kolač, dvoličnjak.
Brže bolje u Švice medije ha na, dali mu Dzeko i Spaha reklamu ali izgleda da je skontao u Tunisu da to plahi neće upaliti kod Švice i tu je broj za.. imaju oni dosta kvalitetniju koloniju kosovara, turcina i barneta itd pa sad puca drugu priču.. jesmo naivniZvao ga Džeko, zvao ga Spaha, ali Hajrović odabrao: Moj je život Švicarska
Neka Stevanovica.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#19904 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kakav je ovaj malac Seferović iz Fiorentine? Jel ko gledao...pošto ne pratim žabarski tegobni fudbal?
- luckylaka
#19905 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
kaze da bi dosao pjeske kada bi ga selektor pozvaoJoseMujica wrote:kakav je ovaj malac Seferović iz Fiorentine? Jel ko gledao...pošto ne pratim žabarski tegobni fudbal?
- DonVito
#19906 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nikakav iskreno, a niti igra u Ligi tu i tamo jedino u KupuJoseMujica wrote:kakav je ovaj malac Seferović iz Fiorentine? Jel ko gledao...pošto ne pratim žabarski tegobni fudbal?
-
palermo
#19907 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vallahi billahi, ne vidim šta je ovdje pogrešno rekao.BHF_Manijak wrote:Steta sto nam selektor ne zna FIFA-ina i UEFA-ina pravila. Danas jako negativan intervju u Avazovom Sportu. Mislim on kao selektor ne bi trebao da proziva igrace i daje negativne ocjene, posebno ako su oni "potencijalni".Definitivno Safete kani se medija.
Prica ide u tom fazonu (pitanje je u vezi Hajrovica, mislili ga pozvati jer je nedavno rekao da bi obukao nas dres iako je odigrao za Svicu) ma nema on vise sanse da zaigra za nas, vec je igrao sa Svicarsku (Sefeteee, samo vaze ZVANICNI TAKMICARSKI mecevi![]()
![]()
Čovjek imao mogućnost biranja, izabrao...šta je sad Safet kriv ?
Ima vremena da Safet bude kriv, recimo ako Grčku ne dobijemo, ne odemo na svjetsko.....ali u ovom slučaju...jok
- MOSALJOZE
#19908 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dijamanti iz Kotor Varoši sijaju u AC Milanu! Andrej Modic i njegov mlađi brat Mihael igraju za mlađe selekcije AC Milana u kojima pokazuju da su veliki talenti. Andrej već povremeno igra za Primaveru, i u bližoj budućnosti bi mogao da zaigra za A tim, dok mu brat ruši sve rekorde u mlađim selekcijama.
- BHF_Manijak
#19909 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pogresno je (za moj ukus) sto je oblatio momka samo zato sto je odabrao drugu selekciju. Da je za nas odigrao kurku bi Safet pricao kako nije neki igrac, kako je prosjecan itd...Za moj ukus bezze, kao i ono prozivanje Kolasinca ako ce pjeske bolje mu je da sad vec krene itd... 
-
MightyMatch
#19910 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kao sto rekosmo,hop,hop,hop,nda,nda,nda....DonVito wrote:Za društvo u ćošku (aka kritičare) jedna da vam ublaži bol![]()
-
nihoniho
#19911 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dodaj na to i izjavu da ce Halilovic igrati za Hrvate i da je to gotova stvar !BHF_Manijak wrote:Pogresno je (za moj ukus) sto je oblatio momka samo zato sto je odabrao drugu selekciju. Da je za nas odigrao kurku bi Safet pricao kako nije neki igrac, kako je prosjecan itd...Za moj ukus bezze, kao i ono prozivanje Kolasinca ako ce pjeske bolje mu je da sad vec krene itd...
To su , poslije, hrabri branioci lika i djela selektora, interpretirali kao briljantni retoricki manevar kojim je lukavi Susic namjeravao da dezavuise jos lukavije Hrvate.
Susica su, zato, impresionirali Vrsajevic, Svraka, Sesar, Avdukic, to je buducnost reprezentacije.
-
palermo
#19912 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Oblatio momka ?? Pa dečka molili naši najbolji igrači,ikone ove reprezentacije, on odbio i sad je Safet kriv što bi se zbog neke beningne njegove izjave možda tanani osjećaji Izeta hajrovića mogli povrijediti. Ma dajte ljudi......BHF_Manijak wrote:Pogresno je (za moj ukus) sto je oblatio momka samo zato sto je odabrao drugu selekciju. Da je za nas odigrao kurku bi Safet pricao kako nije neki igrac, kako je prosjecan itd...Za moj ukus bezze, kao i ono prozivanje Kolasinca ako ce pjeske bolje mu je da sad vec krene itd...
- burek_in_space
#19913 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ni ne pokushavaj objasniti, ne ide...palermo wrote: Oblatio momka ?? Pa dečka molili naši najbolji igrači,ikone ove reprezentacije, on odbio i sad je Safet kriv što bi se zbog neke beningne njegove izjave možda tanani osjećaji Izeta hajrovića mogli povrijediti. Ma dajte ljudi......
Dobro se iskontrolisao, jer bih mu ja i nanu naninu slozhio, da sam bio na Safetovom mjestu.
-
MightyMatch
#19914 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj ovog manevariste retorickognihoniho wrote:Dodaj na to i izjavu da ce Halilovic igrati za Hrvate i da je to gotova stvar !BHF_Manijak wrote:Pogresno je (za moj ukus) sto je oblatio momka samo zato sto je odabrao drugu selekciju. Da je za nas odigrao kurku bi Safet pricao kako nije neki igrac, kako je prosjecan itd...Za moj ukus bezze, kao i ono prozivanje Kolasinca ako ce pjeske bolje mu je da sad vec krene itd...
To su , poslije, hrabri branioci lika i djela selektora, interpretirali kao briljantni retoricki manevar kojim je lukavi Susic namjeravao da dezavuise jos lukavije Hrvate.
Susica su, zato, impresionirali Vrsajevic, Svraka, Sesar, Avdukic, to je buducnost reprezentacije.
- ultima_palabra
#19915 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mali Seferović opet dobi pola sata, šteta što mu poništiše gol.
- BHF_Manijak
#19916 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
TI, JA, PETI, DESETI ali to sebi SELEKTOR ne smije dozvoliti, da tako prica o igracu koji jos uvijek ima sanse da zaigra za tvoj nacionalni tim. Ali upravu si, ne pokusavaj, ne ide...burek_in_space wrote:Ni ne pokushavaj objasniti, ne ide...palermo wrote: Oblatio momka ?? Pa dečka molili naši najbolji igrači,ikone ove reprezentacije, on odbio i sad je Safet kriv što bi se zbog neke beningne njegove izjave možda tanani osjećaji Izeta hajrovića mogli povrijediti. Ma dajte ljudi......
Dobro se iskontrolisao, jer bih mu ja i nanu naninu slozhio, da sam bio na Safetovom mjestu.
Jest, trebo mu je reci "ma goni se u picku maternu, kar'na si od igraca..." to bi onako bas mudro bilo!
Ali hajd, jebo Hajrovica, imamo mi prejaka krila ionako...
@Palermo, i sta sad, ako je decko odbio selektor mu treba jebati mater zbog toga? Sjetili se zvati momka kad je ovaj vec DOBIO POZIV I NA NJEGA SE ODAZVAO! Dzeko i Spahic mu sms slali kad je vec decko pred polaskom za Tunis bio...Ne mogu da vjerujem sta se pise! Sta je trebo? Reci odjebite Svicarci, evo meni poslase poruku moji haveri iz Bosne?
Sto se Halilovica tice, nije ga Safet odbio, to se 100 puta dosad ponavljalo, vec je izjava bila za hrvatske medije, tako da sigurno nije mogo reci "jebite se tamo, momak ce za nasu repku igrati"...
-
MightyMatch
#19917 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Momak je pozvan i razgovaralo se sa njim vec u februaru ove godine znaci vec 10 mjeseci.I sve sto je trebao vec davnih dana da ucini je to sto su ucinili i Pjanic,Begovic,Mujdza itd.Naravno ovaj qurcem nije mrdnuo.Znaci sjetili su se mnogo ranije prije tog Ementalerskog klase A poziva.
- burek_in_space
#19918 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Shtoshta sebi forumski i ini struchnjaci dopushtaju, a shto realno ne bi smjeli, pa opet chine te iste stvari.BHF_Manijak wrote:
TI, JA, PETI, DESETI ali to sebi SELEKTOR ne smije dozvoliti, da tako prica o igracu koji jos uvijek ima sanse da zaigra za tvoj nacionalni tim. Ali upravu si, ne pokusavaj, ne ide...![]()
Jest, trebo mu je reci "ma goni se u picku maternu, kar'na si od igraca..." to bi onako bas mudro bilo!
Ali hajd, jebo Hajrovica, imamo mi prejaka krila ionako...
@Palermo, i sta sad, ako je decko odbio selektor mu treba jebati mater zbog toga? Sjetili se zvati momka kad je ovaj vec DOBIO POZIV I NA NJEGA SE ODAZVAO! Dzeko i Spahic mu sms slali kad je vec decko pred polaskom za Tunis bio...Ne mogu da vjerujem sta se pise! Sta je trebo? Reci odjebite Svicarci, evo meni poslase poruku moji haveri iz Bosne?![]()
Sto se Halilovica tice, nije ga Safet odbio, to se 100 puta dosad ponavljalo, vec je izjava bila za hrvatske medije, tako da sigurno nije mogo reci "jebite se tamo, momak ce za nasu repku igrati"...
Prvi ja, a onda i svi ostali poslije mene.
Samo shto neki i kad pojedu govno ( ovo se ne odnosi na tebe lichno ) znaju to priznati, dok velika vecina jednostavno se napravi blesava kao da se nishta nije desilo.
-
palermo
#19919 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa da, to je trebao, otprilike je tako uradio Ivan Rakitić......BHF_Manijak wrote: Sta je trebo? Reci odjebite Svicarci, evo meni poslase poruku moji haveri iz Bosne?![]()
.
Naravno, da momku ne treba jebati mater, njegov izbor za koga će igrati....al zar treba zbog njega jebati mater Sušiću ???
-
nihoniho
#19920 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U slucaju Raktic desila se bitna stvar prije nego je odlucio igrati za Hrvate . Ljudi iz HNS su ga kontaktirali, napravili dogovor, pokrenuli papirologiju. To je mozda iz nase perspektive trivijalna stvar ali u normalnom svijetu je to vrlo bitno.palermo wrote:Pa da, to je trebao, otprilike je tako uradio Ivan Rakitić......BHF_Manijak wrote: Sta je trebo? Reci odjebite Svicarci, evo meni poslase poruku moji haveri iz Bosne?![]()
.
Naravno, da momku ne treba jebati mater, njegov izbor za koga će igrati....al zar treba zbog njega jebati mater Sušiću ???
Hajrovic je Hicvildu obecao da ce se odazvati i to je uradio, najnormalnija stvar. Sada ga kvazipatrioti nazivaju izdajnikom jer je, valjda, trebao poslije razgovora sa Dzekom da kaze Hicvildu "necu ja doci na okupljanje " !
Smijesno . Jos smjesnije je da se Susic, u citavoj sapunici oko Hajrovica, nije sjetio da uopste porazgovara sa covjekom izuzev tog usputnog poziva pred prijateljsku u Svici.
- luckylaka
#19921 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ima li iko ko bolje crta od mene da ovom nacrta za koju reprezentaciju se odlucio Hajrovic a za koju jos nije Halilovicnihoniho wrote:Dodaj na to i izjavu da ce Halilovic igrati za Hrvate i da je to gotova stvar !BHF_Manijak wrote:Pogresno je (za moj ukus) sto je oblatio momka samo zato sto je odabrao drugu selekciju. Da je za nas odigrao kurku bi Safet pricao kako nije neki igrac, kako je prosjecan itd...Za moj ukus bezze, kao i ono prozivanje Kolasinca ako ce pjeske bolje mu je da sad vec krene itd...
-
palermo
#19922 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dobro, odustajem, prihvatam, ....Hajrović je heroj a ja kvazipatriota...nihoniho wrote:
U slucaju Raktic desila se bitna stvar prije nego je odlucio igrati za Hrvate . Ljudi iz HNS su ga kontaktirali, napravili dogovor, pokrenuli papirologiju. To je mozda iz nase perspektive trivijalna stvar ali u normalnom svijetu je to vrlo bitno.
Hajrovic je Hicvildu obecao da ce se odazvati i to je uradio, najnormalnija stvar. Sada ga kvazipatrioti nazivaju izdajnikom jer je, valjda, trebao poslije razgovora sa Dzekom da kaze Hicvildu "necu ja doci na okupljanje " !
Smijesno . Jos smjesnije je da se Susic, u citavoj sapunici oko Hajrovica, nije sjetio da uopste porazgovara sa covjekom izuzev tog usputnog poziva pred prijateljsku u Svici.
neke se bitke očito ne mogu dobiti, pa je bolje na vrijeme odustati....davno sam odustao od polemike sa lakijem i Corolom, tako je i u ovom slučaju očito najbolje...
- Edin H.
#19923 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta bolan mu ne treba, sto neko napisa trebalo mu je sljedeci dan izvesti inspekciju i s obzirom da u Sokolovic Koloniji ionako niko nema papire, srusiti kucu. Igranje za reprezentaciju nije nikada, niti moze biti stvar izbora, bez obzira na nesposobnost Saveza i Strucnog staba. A ako se vec on, Ibrahimovic, peti deseti odluce igrati za nekakvu stranu selekciju treba uciniti sve da nikada vise ne pozele da dodju u BiH. Prelako se kod nas prodaju nacionalni interesi i od strane vlasti, pa i samih gradjana.palermo wrote:Pa da, to je trebao, otprilike je tako uradio Ivan Rakitić......BHF_Manijak wrote: Sta je trebo? Reci odjebite Svicarci, evo meni poslase poruku moji haveri iz Bosne?![]()
.
-
MightyMatch
#19924 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@nihoniho citati i samo citati.Ali ti si ocito navikao na slikovnice.MightyMatch wrote:Momak je pozvan i razgovaralo se sa njim vec u februaru ove godine znaci vec 10 mjeseci.I sve sto je trebao vec davnih dana da ucini je to sto su ucinili i Pjanic,Begovic,Mujdza itd.Naravno ovaj qurcem nije mrdnuo.Znaci sjetili su se mnogo ranije prije tog Ementalerskog klase A poziva.
@palermo,k'o ruzio?
- luckylaka
#19925 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
palermo wrote:Dobro, odustajem, prihvatam, ....Hajrović je heroj a ja kvazipatriota...nihoniho wrote:
U slucaju Raktic desila se bitna stvar prije nego je odlucio igrati za Hrvate . Ljudi iz HNS su ga kontaktirali, napravili dogovor, pokrenuli papirologiju. To je mozda iz nase perspektive trivijalna stvar ali u normalnom svijetu je to vrlo bitno.
neke se bitke očito ne mogu dobiti, pa je bolje na vrijeme odustati....davno sam odustao od polemike sa lakijem i Corolom, tako je i u ovom slučaju očito najbolje...