Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#19901 Re: Liverpool FC
Da taj Keita se ozbiljno provlaci zadnje vrijeme, de ima li Bundesligasa nek nam ga opisu 
- zomri
#19902 Re: Liverpool FC
Je li to onaj isti Keita što ga Bayern hoće? Ako jeste onda vjerovatno ništa od toga.
Ove sezone nametnulo se nekoliko dobrih igrača u Bundesligi. Većina su iz RB Leipziga i Hoffenheima. Recimo ovaj Forsberg što se dovodio sa nama u vezu - strašan igrač ono malo što sam gledao. Ili Demirbay iz Hoffe, odličan igrač bez obzira što igra u malom klubu.
Opet sve te igrače treba uzeti sa rezervom kad jedan Gnabry koji nije imao mjesta u arsenalu pored Oxa i Iwobija, pređe tamo i odmah je jedan od najboljih igrača lige.
Ove sezone nametnulo se nekoliko dobrih igrača u Bundesligi. Većina su iz RB Leipziga i Hoffenheima. Recimo ovaj Forsberg što se dovodio sa nama u vezu - strašan igrač ono malo što sam gledao. Ili Demirbay iz Hoffe, odličan igrač bez obzira što igra u malom klubu.
Opet sve te igrače treba uzeti sa rezervom kad jedan Gnabry koji nije imao mjesta u arsenalu pored Oxa i Iwobija, pređe tamo i odmah je jedan od najboljih igrača lige.
- MyTao
#19903 Re: Liverpool FC
To nista ne znaci... imas dosta slucajeva gdje je i obratno... evo ovaj novi napadac iz Southamptona kojem ni ime ne znam... covjek ubizomri wrote:Je li to onaj isti Keita što ga Bayern hoće? Ako jeste onda vjerovatno ništa od toga.
- King_Kenny
#19904 Re: Liverpool FC
?? Ko je Seo?zomri wrote: je kaparisan Seo...
-
Mustang1
#19905 Re: Liverpool FC
Fino skautima brzinomjer u ruke i IQ test, ko prodje brzinu dodji na IQ..MyTao wrote:Tesko je naci to dvojeMustang1 wrote:A jest vala, najlakse je krilo dovesti, imas kamaru takvih, bitno je da je brz i da zna sutati loptuJa za krilo nikada ne bi platio previse love, dok za spica, stopera i zadnjeg veznog bi platio i vise nego sto treba. Krilo ne zahtjeva ni neko guranje veliko, ni snagu, pa ni dribling strasan, samo da je pametan i brz
U Engleskoj su obicno svi brzi... ali jako glupi.
Ja mislim da u Ajaxu ima onaj jedan dobar El Ghazi ako nije ili nesto tako, ma milion ih ima ali stopera i zadnjih veznih nema!
- MyTao
#19906 Re: Liverpool FC
Kad kazem glupi mislim na football intelligence:)Mustang1 wrote:Fino skautima brzinomjer u ruke i IQ test, ko prodje brzinu dodji na IQ..MyTao wrote:Tesko je naci to dvojeMustang1 wrote:A jest vala, najlakse je krilo dovesti, imas kamaru takvih, bitno je da je brz i da zna sutati loptuJa za krilo nikada ne bi platio previse love, dok za spica, stopera i zadnjeg veznog bi platio i vise nego sto treba. Krilo ne zahtjeva ni neko guranje veliko, ni snagu, pa ni dribling strasan, samo da je pametan i brz
U Engleskoj su obicno svi brzi... ali jako glupi.
Njegovo je da probije i da doda kad treba dodati i suta kad treba sutati, pa zar je to tako tesko ako se time citav zivot bavis u pm
Salah je solidan al on nije bas nacisto sa glavom
I Sharawey isto, Jese nije uopste lose ovih par utakmica zadnjih sto sam gledao, Ima krila gdje god krenes.
Ja mislim da u Ajaxu ima onaj jedan dobar El Ghazi ako nije ili nesto tako, ma milion ih ima ali stopera i zadnjih veznih nema!
Sterling je jako brz igrac... Koliko puta napravi cudo u napadu, izmjesa odbranu dodje do golmana i onda mu prakticno doda loptu u ruke, ili je zabije negdje zvijezde... Znaci to je glup igrac
-
Mustang1
#19907 Re: Liverpool FC
Ma znam sta mislis
Ali uzmi da bi Klopp mozda mogao urazumiti nekoga ko je pravo dobar. Ipak to mu je posao da pravi igrace boljima
Ali uzmi da bi Klopp mozda mogao urazumiti nekoga ko je pravo dobar. Ipak to mu je posao da pravi igrace boljima
- MyTao
#19908 Re: Liverpool FC
Onda nek popravi Morena, jer mali ima sve osim mozgaMustang1 wrote:Ma znam sta mislis![]()
- AmiĐa_Idriz
#19909 Re: Liverpool FC
Al fakat od Morona bi se mogao napraviti WC bek, al jebi ga mozak se jos ne moze mijenjati

- zomri
#19910 Re: Liverpool FC
ovo si sad pitao...King_Eric wrote:?? Ko je Seo?zomri wrote: je kaparisan Seo...

- AmiĐa_Idriz
#19911 Re: Liverpool FC
Eriče nije ti dobro
momak je regal, na Sea mislim.
Gledam omladinci guze Readinga 1-3. Kakvih momaka ima jako fina generacija. Mali Grabara koji ljetos dođe ima sav potencijal za samu kremu Euro golmana samo da se razvija pravim putem.
Gledam omladinci guze Readinga 1-3. Kakvih momaka ima jako fina generacija. Mali Grabara koji ljetos dođe ima sav potencijal za samu kremu Euro golmana samo da se razvija pravim putem.
-
Mustang1
#19912 Re: Liverpool FC
Pa ima naprijed, od njega se lakse moze krilo napravitiMyTao wrote:Onda nek popravi Morena, jer mali ima sve osim mozgaMustang1 wrote:Ma znam sta mislis![]()
-
Mustang1
#19913 Re: Liverpool FC
Evo Lanzini odlican za klupe. Moze igrati sve po potrebi prema naprijed, spic, krilo i iza napadaca. Za nekih 10ak miliona ne mozes boljeg od njega naci.
- zomri
#19914 Re: Liverpool FC
Moreno ni dovoljno dobar odbrambeno za beka, ni dovoljno dobar ofanzivno za krila. Barem ne u klubu koji pretenduje na top 4 svake godine. U Španiji ili Njemačkoj bi i mogao proći, u top klubu na Otoku - jok.
-
missko
#19915 Re: Liverpool FC
Pa provlace sve igrace s Liverpulom jer i Hofenhajm i RB igraju presing mali crnjo dobro igra bolji je od Dahouda i kreativniji od Kantea ali nema snage basAmiĐa_Idriz wrote:Da taj Keita se ozbiljno provlaci zadnje vrijeme, de ima li Bundesligasa nek nam ga opisu
-
Mustang1
#19916 Re: Liverpool FC
Ko nema snage ba? Trci cijelu utakmicu, neki dan sprinta u 90.oj minuti i suta.. I ja sam ga gledao ali nema sanse da njega dovedu. Ovima ne treba lova a Klopp nece platiti vise nego sto misli da treba. Tako da su sanse nikakve. Jos ovaj igra i na strani i u sredini kako kad. Mada sto ne dovesti Sissoka i stavit ga na zadnjeg veznog. Tottenham ga koristi na strani a tu je uzasan..
-
missko
#19917 Re: Liverpool FC
Ne trkacki nego nema snage onako s dvojicom da se izbori sitan nekakav al je kreativan dobroMustang1 wrote:Ko nema snage ba? Trci cijelu utakmicu, neki dan sprinta u 90.oj minuti i suta.. I ja sam ga gledao ali nema sanse da njega dovedu. Ovima ne treba lova a Klopp nece platiti vise nego sto misli da treba. Tako da su sanse nikakve. Jos ovaj igra i na strani i u sredini kako kad. Mada sto ne dovesti Sissoka i stavit ga na zadnjeg veznog. Tottenham ga koristi na strani a tu je uzasan..
-
Mustang1
#19918 Re: Liverpool FC
A dobro ali dalo bi se i to popraviti, sjecas se sta se za Modrica govorilo.. Kad bi ga Klopp doveo sa namjerom da igra zadnjeg veznog on bi od njega to i napravio. Bitno je da zna lopte igrati. A mislim da je kreativniji i bolji u zavrsnici dosta od Kantea. Ali opet kazem sanse su nikakve da se on dovede.
-
Mustang1
#19919 Re: Liverpool FC
I evo taj izvor
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... ing-spree/
Ali da bi uopste postojala sansa za ovo mora se osigurati LP. Bez nje ne mogu ni pokusavati. Zato je finale prosle sezone bilo velika sansa
https://www.thesun.co.uk/sport/football ... ing-spree/
Ali da bi uopste postojala sansa za ovo mora se osigurati LP. Bez nje ne mogu ni pokusavati. Zato je finale prosle sezone bilo velika sansa
- King_Kenny
#19920 Re: Liverpool FC
Ah, taj.zomri wrote:ovo si sad pitao...King_Eric wrote:?? Ko je Seo?zomri wrote: je kaparisan Seo...![]()
- AmiĐa_Idriz
#19922 Re: Liverpool FC
James Pearce on Chamberlain situation:
I'm lead to believe Liverpool are interested in being kept up to date with Alex Oxlade-Chamberlain's contract situation.
If Oxlade-Chamberlain does leave this summer I expect Liverpool to be one of those clubs enquiring. It's one to keep an eye on.

-
Mustang1
#19923 Re: Liverpool FC
Cisto da se zna sta je realnost poslije onih clanaka o Lacazetu i Sei 
- BHF_Manijak
#19924 Re: Liverpool FC
Da se uklopi u rahiticne igrace, kojih u posljednjih 5-6 godina nije manjkalo. Cisto da zadrze kvotu. Malo li je jedan Sturridge, daj jos sta za bolnice.
Cim potpise ugovor treba ga na pregled, da nije sta polomio...
Cim potpise ugovor treba ga na pregled, da nije sta polomio...