Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Andrea Pirlo: "Ako me Carlo Ancelotti pozove, ja bih išao biti njegov pomoćnik u Bayernu. Ne mogu igrati, oni imaju igrače na vrlo visokoj razini, ali mogu biti Carlov pomoćnik."
Partijaner wrote:Kako vam se cinio Predator protiv kroasana ?
Nije lose za svoje godine imao je I dosta pogresnih pasova, dobro solira sa loptom, vremenom ce on stasat nadam se u dobrog igraca.
Mali je okreno igru skroz. Nikako nije ispado zbunio je koate skroz po 2 igraca cuvao ja sam imao osjecaj svugdje ga ima cak je i kod gola ucestvovao. Gradi se bas momacki. Igracina prava
Partijaner wrote:Kako vam se cinio Predator protiv kroasana ?
Nije lose za svoje godine imao je I dosta pogresnih pasova, dobro solira sa loptom, vremenom ce on stasat nadam se u dobrog igraca.
Mali je okreno igru skroz. Nikako nije ispado zbunio je koate skroz po 2 igraca cuvao ja sam imao osjecaj svugdje ga ima cak je i kod gola ucestvovao. Gradi se bas momacki. Igracina prava
Pokrivao je svaku poziciju od ulaska. Nedostaci će se popraviti zrelošću i naravno treniranjem u najvećem klubu.
Sancheza treba jos brusiti (nije ni cudo rodjen je kad su bili popularni Bekstrit bojs i Slucajevi X ). Dobar, brz, jak u duelima, ali dosta pogresnih pasova