SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
AmirBaa

#19876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by AmirBaa »

kloniran wrote:U saopcenju mupa se nista ne kaze
Svaki vozac koji usmrti nekog na cesti bio kriv ili ne se mora privesti radi dalje obrade i ispitivanja, testove na alkohol, drogu.....

I svaki vozac koji ucestvuje u takvoj nesreci je automatski kriv dok se ne dokaze suprotno, jer u saobracaju pjesak ima apsolutnu prednost pa i onda kad ti se baci pod auto.
Prenociti u policiji moras htio to ili ne.
gdje si ti ucio pravo :lol: valjda je svako nevin dok se ne dokaze suprotno :lol:
kosponovodjeluje

#19877 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kosponovodjeluje »

Svaki vozac koji usmrti nekog na cesti bio kriv ili ne se mora privesti radi dalje obrade i ispitivanja, testove na alkohol, drogu.....

I svaki vozac koji ucestvuje u takvoj nesreci je automatski kriv dok se ne dokaze suprotno, jer u saobracaju pjesak ima apsolutnu prednost pa i onda kad ti se baci pod auto.

Semir Efendić je po saopćenju MUP KS počinio teško krivično djelo sa smrtnom posljedicom.

“....negdje oko 19:00 sati slobode je lišen vozač E.S, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa. Predat je u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS", navodi se u saopćenju.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela.”
Last edited by kosponovodjeluje on 17/03/2018 23:22, edited 1 time in total.
kloniran

#19878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

Velkoski wrote:I zato u inat "onima" ćemo koristiti smrt čovjeka da peremo SDA, pored mnogobrojnih drugih stvari koje možemo koristiti protiv SDA? Jadno. Već se povela kampanja na osnovu SMRTI. Stranački botovi praktično slave jer je Efendić u ulozi vozača :shock:

Budžetska bolest...
Pa da nije on bila bi saomo obicna vijest.

Ova nesreca treba da napokon uvede red u taj dio grada i da policija pocne napokon raditi svoj posao, a ne visiti po kladionicama.
Ja ih nikad u zivotu nisam vidio da su na Grbavici nekog kaznili sto je ostavio auto pred mrkvom, prelazio mimo pjesackog i slicno.
Koliko god je Efendic ili da je bio neko drugi kriv, duplo vise je kriv sistem koji je do ovoga doveo.
Jebes ti i ovo ako ja dok se vozim vise moram gledati u trotoar nego u auto ispred sebe.
drndalo

#19879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drndalo »

radiša wrote:Kolko vidim nesreca je bila oko pola 3 a vjest se mnogo kasnje objavila na nekim portalima.Sto li? :roll:
Bjeli medvjed mozda
Ono sto je meni isto upalo u oci je da jos nema u javnosti slika sa mjesta udesa... U danasnje vrijeme mobitela, u po bijela dana, da niko nije slikao lice mjesta, i te slike objavljene je smijesno!

Pa slike kada se kucnu 3 karambolke na Č.vili izadju na portale u roku 20 minuta...
Naslovnica

#19880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Velkoski wrote:Ne čitam komentare na portalu jer tu pišu retardirani likovi, al' zato čitam šta se piše po forumu i sve mi je jasno.
Da pročitaš top komentare na vijest o Efendiću shvatio bi da ti ništa nije jasno.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#19881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Velkoski »

Jasno mi je koji nickovi pišu po forumu i zašto, dalje ne treba.
drndalo

#19882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drndalo »

Velkoski wrote:Jasno mi je koji nickovi pišu po forumu i zašto, dalje ne treba.
Zasto?
kloniran

#19883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kloniran »

AmirBaa wrote:

gdje si ti ucio pravo :lol: valjda je svako nevin dok se ne dokaze suprotno :lol:
krivicno pravo ti je druga stvar, to ako ja tebe roknem a ne vidi niko nisam kriv dok se ne prikupe dokazi.
ali ako te pregazim, a ti mi se bacio pod auto, kriv sam, jer vozim sredstvo kojem mogu ugroziti neciji zivot, i opet sam kriv sto nisam npr sletio s ceste i ugrozio vlasititi zivot izbjegavajuci tebe kaskadera.
pregazio sam te i tu sam vec kriv, a da sam te negdje roknuo u mraku to bi bilo tesko dokazivo.

jesi ti ikad imao saobracajku sa posljedicama, ako nisi ne palamudi bezveze.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#19884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Chmoljo »

Bloo wrote: Mene je udarilo auto na pjesackom, lik isao mozda 20 na sat.
Isti slucaj. Glava od rub trotoara, pomaknuta fraktura lobanje, hematom...
Dobro sam prosla :mrgreen: sve je do pada.
Hmmm, det ekplejnz a lot...
Naslovnica

#19885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

kloniran wrote:
Velkoski wrote:I zato u inat "onima" ćemo koristiti smrt čovjeka da peremo SDA, pored mnogobrojnih drugih stvari koje možemo koristiti protiv SDA? Jadno. Već se povela kampanja na osnovu SMRTI. Stranački botovi praktično slave jer je Efendić u ulozi vozača :shock:

Budžetska bolest...

Ova nesreca treba da napokon uvede red u taj dio grada i da policija pocne napokon raditi svoj posao, a ne visiti po kladionicama.
Ja ih nikad u zivotu nisam vidio da su na Grbavici nekog kaznili sto je ostavio auto pred mrkvom, prelazio mimo pjesackog i slicno.
Koliko god je Efendic ili da je bio neko drugi kriv, duplo vise je kriv sistem koji je do ovoga doveo.
Jebes ti i ovo ako ja dok se vozim vise moram gledati u trotoar nego u auto ispred sebe.
Jarane, shvaćaš li ti da je policija dio sistema i u službi ovog sistema?
Zar neko stvarno misli da su ovaj nered, javašluk, primitivizan, bezakonje - slučajni?
:)
Red i zakon će se uvesti kada to nekome bude odgovaralo, vrlo lako, u periodu od mjesec dana.
Do tada, ko ostane i preživi....
Naslovnica

#19886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Velkoski wrote:Jasno mi je koji nickovi pišu po forumu i zašto, dalje ne treba.
Treba, kako ne treba...
:wink:
pussysmoke

#19887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by pussysmoke »

.
Bloo
Globalna šefica

#19888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

Chmoljo wrote:
Bloo wrote: Mene je udarilo auto na pjesackom, lik isao mozda 20 na sat.
Isti slucaj. Glava od rub trotoara, pomaknuta fraktura lobanje, hematom...
Dobro sam prosla :mrgreen: sve je do pada.
Hmmm, det ekplejnz a lot...
:|
Jarane, vrijeđanje na nacionalnoj osnovi je nisko, ali šta drugo očekivati... :repetirana:
bersK

#19889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bersK »

Semir je postao žrtva sistema vlastite stranke. Nijedna stranka nije uvela javašluk i drskost među narod nego SDA. Zbog te drskosti i javašluka narod se osjeća slobodnim da prelazi van pješačkog. Zato je normala da se prelazi van pješačkog i da te zaboli dupe za sve. A zbog toga što je stradao jedan kotač u čitavom sistemu, sistem će se pobrinuti da popravi stvari to jest sad će na tom mjestu bit policije ko da su svaku noć pucnjave i uvest će neke jače kazne za van pješačkog.. Čitaj pod slučaj Sefić.
pussysmoke

#19890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by pussysmoke »

.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 00:50, edited 1 time in total.
radiša

#19891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

drndalo wrote:
radiša wrote:Kolko vidim nesreca je bila oko pola 3 a vjest se mnogo kasnje objavila na nekim portalima.Sto li? :roll:
Bjeli medvjed mozda
Ono sto je meni isto upalo u oci je da jos nema u javnosti slika sa mjesta udesa... U danasnje vrijeme mobitela, u po bijela dana, da niko nije slikao lice mjesta, i te slike objavljene je smijesno!

Pa slike kada se kucnu 3 karambolke na Č.vili izadju na portale u roku 20 minuta...
Nesreca bila u pola 3 covjek umro u 6 njega hapse u pola 8.
Cirkus
kosponovodjeluje

#19892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by kosponovodjeluje »

radiša wrote:
drndalo wrote:
Bjeli medvjed mozda

Nesreca bila u pola 3 covjek umro u 6 njega hapse u pola 8.
Cirkus
To su su prava i suštinska pitanja. Od botova SDA navikli smo da relativizuju sve kako bi odbranili kriminal, korupciju, nepotizam... raspadajuće kriminalne organizacije SDA.

Očigledno je da je u posljednji trenutak spriječeno da se ova saobraćajna nesreća zataška ili usmjeri u pravcu da je nekakav gluhi starac, maltene sam skočio pod automobil Semira Efendića.

Semir Efendić morat će pred sudom odgovarati za smrt pješaka i tačka. Nema ali, ni relativizirajuće patetike, tipa svakome se može desiti, žao mi je obojice i slično.
pussysmoke

#19893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by pussysmoke »

.
Last edited by pussysmoke on 26/12/2019 00:50, edited 1 time in total.
radiša

#19894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

Problem ove smrdljive drzave i njenih stanara je ako bilo sta komentarises sto nije podobno nekom iz neke stranke odmah si mrzitelj te stranke,tog naroda,drzavni neprijatelj ili ko zna sta vec.Bolestan smo mi narod jer neznamo cijenit covjeka kao ljudsko bice,bitno je iz koje stranke dolazis,kome i cemu pripadas...
Nama ni hirosima nebi pomogla.
Gadi mi se ovo sve.
Logovan

#19895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Logovan »

Biće da je ovo par koraka unazad što se tiče načelnikove karijere, ako ne i skroz gotova. A i valja mu živjeti sa ovim, što je još gore.

Je l' stariji čovjek prelazio van pješačkog ili ne? Nisam vidio da negdje piše.

Sad će ovo mnogi iskoristiti da ga obore na izborima. :oops:
triconja

#19896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by triconja »

kloniran wrote:

Budžetska bolest...

Jebo ti nas vozace, koji smo kurac kupovali i registrovali auta i placamo taksu preko goriva, kad dodju likovi koji kazu da je uredu ne postivat zakon i pravila jer si pjesak :-) :-) :-) :thumbup:
triconja

#19897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by triconja »

bersK wrote:Semir je postao žrtva sistema vlastite stranke. Nijedna stranka nije uvela javašluk i drskost među narod nego SDA. Zbog te drskosti i javašluka narod se osjeća slobodnim da prelazi van pješačkog. Zato je normala da se prelazi van pješačkog i da te zaboli dupe za sve. A zbog toga što je stradao jedan kotač u čitavom sistemu, sistem će se pobrinuti da popravi stvari to jest sad će na tom mjestu bit policije ko da su svaku noć pucnjave i uvest će neke jače kazne za van pješačkog.. Čitaj pod slučaj Sefić.
Dok se ne pocnu red, pravila i zakon postovati nema napretka :thumbup:
radiša

#19898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by radiša »

Logovan wrote:Biće da je ovo par koraka unazad što se tiče načelnikove karijere, ako ne i skroz gotova. A i valja mu živjeti sa ovim, što je još gore.

Po slici gdje krv to uopste nije cesta gdje ima pjesacki,iza neke zgrade kao putic prema parkingu,imas slike na avazu,nebi me cudilo da pocnu price kako je ovo namjestila ujedinjena ljevica da sda izgubi izbore :lol: :lol:
triconja

#19899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by triconja »

radiša wrote:
Logovan wrote:Biće da je ovo par koraka unazad što se tiče načelnikove karijere, ako ne i skroz gotova. A i valja mu živjeti sa ovim, što je još gore.

Po slici gdje krv to uopste nije cesta gdje ima pjesacki,iza neke zgrade kao putic prema parkingu,imas slike na avazu,nebi me cudilo da pocnu price kako je ovo namjestila ujedinjena ljevica da sda izgubi izbore :lol: :lol:
Jaro ako ga je tu udario bolje bi mu bilo da se odjavi sa budjeta dozivotno i da se poklopi usima nakon odsluzene robije :lol: :lol: :lol:
zipoo

#19900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zipoo »

pa ono nije Zagrebacka ulica nego Grbavicka, nepaznja
Post Reply