Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
cvrčak_na_hedonizmu

#19851 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Ne znam odakle ti obraz da se i dalje javljaš na ovu temu :D doduše zanimljiv si i uveseljavaš me svojim neznanjem i elementarnim nepoznavanjem "nogometa" :D Slobodno nastavi, mora biti i lakrdijaša na forumu :D

Tebi je valjda jasno da smo u gostima igrali protiv Lihtenštajna i Grčke, Lihtenštajn je Miki Maus ekipa dok su nas protiv Grčke svi bogovi svijeta pogledali više puta. Dvije smo odigrali kod kuće, protiv Latvije i Litvanije i to je historijski uspjeh za tebe, to je dika i ponos. Prije će biti da je to dokaz kakvi smo odroni bili prije. Bošnje imaju običaj da nisko postavljaju ciljeve u životu uopšteno, nadam se da i ti nisi takav. Ako jesi onda si čistač u "belome svetu", dalje nisi mogao dogurati. Ako jesi onda me čudi što to ne primjeniš da koriguješ shvatanje fudbala uopšteno. Predobra je ovo reprezentacija da bi historijski uspjesi bili pobjede protiv Latvije, Litvanije i Lihtenštajna. To valjda shvataš ? Da spelujem ako nisi uhavizao :oops:
cindrlimindrli

#19852 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:dok su nas protiv Grčke svi bogovi svijeta pogledali više puta
I njih su, rezultat na kraju je na osnovu prikazanog realan. I njihov bek je izbijao loptu glavom sa linije gola.
cvrčak_na_hedonizmu wrote: Predobra je ovo reprezentacija da bi historijski uspjesi bili pobjede protiv Latvije, Litvanije i Lihtenštajna.
Nisu ovo istorijski uspjesi, ali nije ni za omalovazavanja. Sve je odradjeno profesionalno, prvi smo u grupi, zabili
smo najvise golova u kvalifikacijama...cekamo proljece bez neke drame.
U igrama protiv slabijih dominiramo, sa boljim ekipama se nosimo ravnopravno. Obzirom koliko ulazemo u
fudbal i sport opcenito, za mene i vise nego pristojan nastup u dosadasnjem toku kvalifikacija.
MightyMatch

#19853 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Predobra reprezentacija WTF
A gledajuci ligu prvaka i bivsu kup uefa ili kako je ono nazivaju.
Od toliko timova sa i cirka nekoliko stotina igraca,mi ko fol odgledali brojkom i slovom tri igraca.
Na proljece tek jedan od igraca osigurao ''daljnje gledanje''
Ostali na birou za zaposljavanje,klupama,tribinama itd.
Previse se nesto qurcimo da imamo dobre igrace,iako je istina sasvim drugacija.
Eh da Cocalic ce gotovo sigurno iduce sezone da okopava travu u drugoj Izraelskoj ligi,posto su zakovani za dno.
Sto znaci cif-utska druga-Ruska druga razlika drasticna.
Last edited by MightyMatch on 24/11/2012 23:03, edited 1 time in total.
mistek

#19854 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mistek »

Nije da je čovjek puno toga krivo rekao. Sve je ovo na mjestu.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:ps Cocalić je magistar nauka za Zahirovića na poziciji zadnjeg veznog igrača ;
Nije vala teško biti magistar nauka pored Zahirovića. To je jedan od lošijih igrača iz U21 selekcije, a samo ludom nafakom je tu gdje je.
cvrčak_na_hedonizmu

#19855 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

cindrlimindrli wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:dok su nas protiv Grčke svi bogovi svijeta pogledali više puta
I njih su, rezultat na kraju je na osnovu prikazanog realan. I njihov bek je izbijao loptu glavom sa linije gola.
cvrčak_na_hedonizmu wrote: Predobra je ovo reprezentacija da bi historijski uspjesi bili pobjede protiv Latvije, Litvanije i Lihtenštajna.
Nisu ovo istorijski uspjesi, ali nije ni za omalovazavanja. Sve je odradjeno profesionalno, prvi smo u grupi, zabili
smo najvise golova u kvalifikacijama...cekamo proljece bez neke drame.
U igrama protiv slabijih dominiramo, sa boljim ekipama se nosimo ravnopravno. Obzirom koliko ulazemo u
fudbal i sport opcenito, za mene i vise nego pristojan nastup u dosadasnjem toku kvalifikacija.
Zaboravljaš na Gekasa, mi se nismo sastavili sa loptom na početku utakmice, Vranješ ispada kao iz tramvaja ( što je inače odlično za samopouzdanje ), Samaras prolazi, ubacuje loptu, Gekas sam ispred Begovića, nigdje nikoga i promašuje :D Hvala idolu, jer da nije promašio što se obično ne promašuje jer imaš vremena da se namjestiš i "pitaš golmana" u koji ugao da pucaš mi bi gubili 1:0 i desio bi se raspad sitema, tako je izgledalo prvih 25 minuta jer se zaista nismo sastavili sa loptom. Poslije je bilo više-manje OK ali ono se ne fula inače. Znači vile su nas pronosale.

Zašto nije sve odrađeno profesionalno već sam obrazložio, mrsko mi da se ponavljam.
cindrlimindrli

#19856 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: Hvala idolu, jer da nije promašio što se obično ne promašuje jer imaš vremena da se namjestiš i "pitaš golmana" u koji ugao da pucaš mi bi gubili 1:0 i desio bi se raspad sitema
SBBKBB, besmisleno je ovo, izvukli smo bod, nisu nas nadigrali, prvi smo u grupi..zdra`o!
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Zašto nije sve odrađeno profesionalno već sam obrazložio, mrsko mi da se ponavljam.
Dobro, ja mislim da nema nista neprofesionalno u tome sto se u reprezentaciju nije pozvao igrac koji nastupa
u klubu koji cvrsto drzi zacelje izraelske lige.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#19857 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

ja fakat vas ne kontam ljudi kolko ste na tog Zukanovića naloženi :-) :shock:

lik odigrao jednu prijateljsku VATERPOLO utakmicu protiv Alžira i sad svi trebaju na klupu a samo on da igra :?

dobar je Zuki al za klupe..za sada
cvrčak_na_hedonizmu

#19858 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Naši starteri u ovim i prošlim kvalifikacijama na pozicijama štopera su redom bili Šunjić, Vranješ, Mravac. Na klupi su sjedili Svraka, Sesar, Vrančić, Alispahić, Medunjanin koji nije igrao haman godinu dana, Zec, Ibričić koji je također gulio jabuke po tribinama u Lokomotivi, standardni u reprezentaciji Zahirović je igrač ruskog drugoligaša, Hasagić zvani diskushernija je branio haman sve utakmice prošlih kvalifikacija dok standardni igrači Kotrijka i Haife nisu bili ni u planovima da se pozovu. To je za vas profesionalnost. Aha. Primjenite takve standarde u vašem biznisu ili životu, nećete daleko, garantujem :D
BHF_Manijak

#19859 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

JoseMujica wrote:ja fakat vas ne kontam ljudi kolko ste na tog Zukanovića naloženi :-) :shock:

lik odigrao jednu prijateljsku VATERPOLO utakmicu protiv Alžira i sad svi trebaju na klupu a samo on da igra :?

Kakve crne klupe...Vranjes, koji bi kao terbao igrati ispred njega vec evo dva mjeseca nije odigrao utakmice za Krasnodar jer na zimu zeli da ode - u klubu odlucili - klupa! Pandza koji bi takodjer treba da igra ispred Zukanovica je povrijedjen i nema njega u formi do juna. Ko ti jos ostaje na stoperu? Ah da, Zukanovic.
cindrlimindrli

#19860 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:Pandza koji bi takodjer treba da igra ispred Zukanovica
Zukanovic je svakako bolji od Pandze.
JoseMujica

#19861 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

BHF_Manijak wrote:
JoseMujica wrote:ja fakat vas ne kontam ljudi kolko ste na tog Zukanovića naloženi :-) :shock:

Kakve crne klupe...Vranjes, koji bi kao terbao igrati ispred njega vec evo dva mjeseca nije odigrao utakmice za Krasnodar jer na zimu zeli da ode - u klubu odlucili - klupa! Pandza koji bi takodjer treba da igra ispred Zukanovica je povrijedjen i nema njega u formi do juna. Ko ti jos ostaje na stoperu? Ah da, Zukanovic.
OK...u tom slučaju boljeg nemamo...i nek su nam svi bogovi na pomoći
cvrčak_na_hedonizmu

#19862 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

MightyMatch wrote: Eh da Cocalic ce gotovo sigurno iduce sezone da okopava travu u drugoj Izraelskoj ligi,posto su zakovani za dno.
Sto znaci cif-utska druga-Ruska druga razlika drasticna.
1. nisu zakovani za dno, treći su odozdo :D
2. Makabi Haifa spada u top 3 izraelska kluba ( proguglaj malo, nije neka nauka ) dok je Nalčik kurton za Rusiju, blago rečeno kojima je standard Prva liga pa onda ispadnu, pa se vrate i sve tako. Najveći uspjeh im je bilo 9 mjesto u ligi :oops: Haifa je bila 12 puta šampion i 5 puta je osvojila kup. To valjda nešto govori o ekipama u kojima Cocalić i Zahirović igraju.
3. Cocalić je standardniji od Zahirovića
4. Haifa je otpustila skoro sve strance u ekipi, Cocalić je jedan od od rijetkih stranaca koji je ostao u ekipi. To valjda nešto govori.
5. ne znam što ti uopšte odgovaram, jal tebi, jal zidu, isto je :D

@Mujice, gdje je Zukanović bio prije, mislim na planove. Čovjek je standardan ima par sezona u Belgiji. Sada i sam priznaješ da je za startera. Čudno dešavanje, zar ne :wink:
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 25/11/2012 00:55, edited 1 time in total.
MightyMatch

#19863 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Cuj Cvrleta od svega navedenog on samo pet tacaka o Cocketu cupi.
Hegija na cvrcku je veceras poetski napunjen :D
luckylaka

#19864 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Naši starteri u ovim i prošlim kvalifikacijama na pozicijama štopera su redom bili Šunjić, Vranješ, Mravac. Na klupi su sjedili Svraka, Sesar, Vrančić, Alispahić, Medunjanin koji nije igrao haman godinu dana, Zec, Ibričić koji je također gulio jabuke po tribinama u Lokomotivi, standardni u reprezentaciji Zahirović je igrač ruskog drugoligaša, Hasagić zvani diskushernija je branio haman sve utakmice prošlih kvalifikacija dok standardni igrači Kotrijka i Haife nisu bili ni u planovima da se pozovu. To je za vas profesionalnost. Aha. Primjenite takve standarde u vašem biznisu ili životu, nećete daleko, garantujem :D
Ma koliko god ti pjenio ovdje protiv reprezentacije i selektora ovo se jarane gleda* :bih: **Group GTeam MP W D L GF GA Pts
Bosnia-Herzegovina 4 3 1 0 15 2 10
Greece 4 3 1 0 5 1 10
Slovakia 4 2 1 1 5 3 7
Lithuania 4 1 1 2 3 6 4
Latvia 4 1 0 3 5 8 3
Liechtenstein 4 0 0 4 1 14 0
A zasluge za ovo su upravo na Sunjicu,Vranjesu,Zahirovicu,Dzeki,Begovicu i ekipi a s
kim smo igrali boli me chuna.Igraci zadovoljni,selektor,navijaci sta treba vise.Idemo dalje-Grcka
Logovan

#19865 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

luckylaka wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Naši starteri u ovim i prošlim kvalifikacijama na pozicijama štopera su redom bili Šunjić, Vranješ, Mravac. Na klupi su sjedili Svraka, Sesar, Vrančić, Alispahić, Medunjanin koji nije igrao haman godinu dana, Zec, Ibričić koji je također gulio jabuke po tribinama u Lokomotivi, standardni u reprezentaciji Zahirović je igrač ruskog drugoligaša, Hasagić zvani diskushernija je branio haman sve utakmice prošlih kvalifikacija dok standardni igrači Kotrijka i Haife nisu bili ni u planovima da se pozovu. To je za vas profesionalnost. Aha. Primjenite takve standarde u vašem biznisu ili životu, nećete daleko, garantujem :D
:thumbup: :thumbup: :bih:
Ovo je najbitnije. Sve ostalo pada u drugi plan. Možemo mi sad svi srati po Papetu i po svim reprezentativcima ali sve je to nevažno zbog stanja na tabeli. :)
ultima_palabra

#19866 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Nije Gekas bio sam ispred Begovića, nego je Begović bio na drugoj strani a ovaj imao pola praznog gola da nanišani. Velika sreća jer bi izgubili prvo mjesto i perspektivnog igrača kao što je Vranješ.
cvrčak_na_hedonizmu

#19867 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

luckylaka wrote:
Ma koliko god ti pjenio ovdje protiv reprezentacije i selektora ovo se jarane gleda* :bih: **Group GTeam MP W D L GF GA Pts
Greece 4 3 1 0 5 1 10
Slovakia 4 2 1 1 5 3 7
Lithuania 4 1 1 2 3 6 4
Latvia 4 1 0 3 5 8 3
A zasluge za ovo su upravo na Sunjicu,Vranjesu,Zahirovicu,Dzeki,Begovicu i ekipi a s
kim smo igrali boli me chuna.Igraci zadovoljni,selektor,navijaci sta treba vise.Idemo dalje-Grcka

Šta ima u AmerikU, kako na bauštelu, jebul koncepiciju azijati, puno rade za malo para, a :oops: Nema veze, zato sve izgubljeno nadokonađuješ velikom dozom patriJotizma, bezuvjetnom podrškom reprezentaciji i stalnom, ničim izazvanom, potrebom da komentarišeš nešto što uopšte ne razumiješ niti shvataš umjesto da tih par sati slobodnog vremena provedeš gledajući NFL.

"Vrijeme očaja, vrijeme nade, jedni ruše a drugi rade, prolaze ratovi, padaju vlade, Luckijeve ruke više nisu mlade......u buci u larmi u rudniku na farmi, Luckijeve ruke više nisu mlade, šezdeset godina za dolar rade" :oops: Poslije se spominju kovčeg i Ilinois :oops:
MightyMatch

#19868 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Cvrle hedonista :lol:
luckylaka

#19869 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
luckylaka wrote:
Greece 4 3 1 0 5 1 10
Slovakia 4 2 1 1 5 3 7
Lithuania 4 1 1 2 3 6 4
Latvia 4 1 0 3 5 8 3

Šta ima u AmerikU, kako na bauštelu, jebul koncepiciju azijati, puno rade za malo para, a :oops: Nema veze, zato sve izgubljeno nadokonađuješ velikom dozom patriJotizma, bezuvjetnom podrškom reprezentaciji i stalnom, ničim izazvanom, potrebom da komentarišeš nešto što uopšte ne razumiješ niti shvataš umjesto da tih par sati slobodnog vremena provedeš gledajući NFL.

"Vrijeme očaja, vrijeme nade, jedni ruše a drugi rade, prolaze ratovi, padaju vlade, Luckijeve ruke više nisu mlade......u buci u larmi u rudniku na farmi, Luckijeve ruke više nisu mlade, šezdeset godina za dolar rade" :oops: Poslije se spominju kovčeg i Ilinois :oops:
:lol: Realno meni je samo ovo bitno jebo Ameriku,dolare,auta,kuce ovo je moj zivot :bih: :bih:
Bosnia-Herzegovina 4 3 1 0 15 2 10 :thumbup: Jos da docekamo Brazil kud ces veci merak ABD :bih:
Infaze Studio

#19870 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:

:-) :roll: :?
Ne razumijem kako ovakvi ljudi misle da ce ih neko ozbiljno shvatiti, da bilo sta napisu/kazu.

A ovo za vracanje na Francuska - BiH i suplja kako je Susic upropastio kvalifikacije sa Hasagicem na golu to 1. poluvrijeme...PA Hasagic je FANTASTICNO odradio to poluvrijeme. Istrcavao u nekoliko navrata rutinski i kupio lopte ispred njihovih napadaca. A Begovic je fantasticno odradio 2. poluvrijeme. Odbranio slobodnjak kojeg nebi 95% golmana skinulo. Ako je Susic igdje "pogodio" sa "izmjenama" onda je to ta utakmica (sto se tice golmana). :mrgreen:

Pretjerano je stvarno ovo pljuvanje Susica. Nikad niti sam ga hvalio prekomjerno niti sam ga blatio, ali sto je previse, previse je. Ostvarimo fantastican remi u Grckoj i ne valja jer su nas "vile pronosale". Kaze nije dobro za samopouzdanje sto je Vranjes ispao dva puta...PA jesi gledao sljedecu utakmicu kada isti taj Vranjes vadi naseg kapitena is .ovana dva puta. Covjek poslije Pjanica igrac utakmice. Al' znam sad ce biti da je izdominirao levate Litvance.
Susicu se slze sve na kamaru sto nema 3 napadaca u ekipi (sto licno ne odobravam), a siguran sam da isti ti smatraju Del Boskea genijalcem kad igra skoro citavo EP bez napadaca.
Hajmo malo sacekati par mjeseci, vidjeti sta ce biti oko septembra barem, pa onda poceti pljuvati ako se ne mozete suzdrzati do samoga kraja kvalifikacija.
:bih:
Infaze Studio

#19871 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

luckylaka wrote:[ Jos da docekamo Brazil kud ces veci merak ABD :bih:
Kako za koga drug moj :wink:
cvrčak_na_hedonizmu

#19872 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Infaze Studio wrote: :-) :roll: :?
Ne razumijem kako ovakvi ljudi misle da ce ih neko ozbiljno shvatiti, da bilo sta napisu/kazu.
Ne znam što me uopšte citiraš kada veze nemaš o čemu pišem, zašto sam to napisao i šta to zapravo znači. Usput, baš sam se zabrinuo ako me ti, lucky i korola niste shvatili. Doduše, vama da nacrtam voštanim bojicama o čemu pišem opet vam ne bi bilo jasno. Čitati i samo čitati :oops: Ponavljanje je majka znanja :skoljka:
svi u napad

#19873 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by svi u napad »

Mislim da ideja sa medijskim pritiskom na Susica je jako dobra i to poceti sada kako bi bilo hajra na proljece. Susic a vjerujem i ljudi Komiteta navracaju na ovu stranicu i kao sto smo primjetili desavaju se neke promjene kod Susica. Moramo biti zadovoljni sa razultatima selektora i kao sto sam ranije pisao on je posten i korektan covjek koji zeli stvorit kult reprezentacije gdje se tesko ulazi ali i ispada. Mislim da treba ubaciti nekoliko igraca iz bivse U21 jer to je nasa buducnost a nekima iz A selekcije se zahvaliti. Takodjer mislim da Zukanovic mora biti starter jer je dobar skakac i prilicno jak. Svi zelimo za Pandzom a zaboravljamo da je Zukanovic u istoj ligi izabran u najbolji tim sezone u toj ligi. To sam i ranije pisao kao i to da Zahirovic nije za prvih 11 (moram priznati da me je prevario u prvim nastupima zahvaljujuci Rahimicu koji je pokrivao sve njegove mane). Volio bih da Stevanovic pocne utakmicu jer decko se zaista trudi a na njgovom mjestu nemamo neko rjesenje. Imamo odlicnu ekipu i ovaj put mislim da idemo najzad na neko takmicenje. Niko ne smije da se ljuti jer ovo je zajednicka stvar i svetinja. Bit ce sve dobro abd i ja sam poceo sa sparanjem za put u Brazil. Zaboravimo sta je bilo i gledajmo naprijed u buducnost. Pricajmo i predlazimo sto vise a Susic i kompanija ce citati (nadam se) i odlucivati sto je najbolje.
Koolin1

#19874 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Koolin1 »

svi u napad wrote:Mislim da ideja sa medijskim pritiskom na Susica je jako dobra i to poceti sada kako bi bilo hajra na proljece. Susic a vjerujem i ljudi Komiteta navracaju na ovu stranicu i kao sto smo primjetili desavaju se neke promjene kod Susica. Moramo biti zadovoljni sa razultatima selektora i kao sto sam ranije pisao on je posten i korektan covjek koji zeli stvorit kult reprezentacije gdje se tesko ulazi ali i ispada. Mislim da treba ubaciti nekoliko igraca iz bivse U21 jer to je nasa buducnost a nekima iz A selekcije se zahvaliti. Takodjer mislim da Zukanovic mora biti starter jer je dobar skakac i prilicno jak. Svi zelimo za Pandzom a zaboravljamo da je Zukanovic u istoj ligi izabran u najbolji tim sezone u toj ligi. To sam i ranije pisao kao i to da Zahirovic nije za prvih 11 (moram priznati da me je prevario u prvim nastupima zahvaljujuci Rahimicu koji je pokrivao sve njegove mane). Volio bih da Stevanovic pocne utakmicu jer decko se zaista trudi a na njgovom mjestu nemamo neko rjesenje. Imamo odlicnu ekipu i ovaj put mislim da idemo najzad na neko takmicenje. Niko ne smije da se ljuti jer ovo je zajednicka stvar i svetinja. Bit ce sve dobro abd i ja sam poceo sa sparanjem za put u Brazil. Zaboravimo sta je bilo i gledajmo naprijed u buducnost. Pricajmo i predlazimo sto vise a Susic i kompanija ce citati (nadam se) i odlucivati sto je najbolje.
Ti si u 3 posta, pisao o svemu i svacemu :-D
JoseMujica

#19875 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

ko će medijski pritisak vršiti kad su nam novinari nepismeni

gledah Spahića večeras protiv Atletika...baš je grozan meč imao...sve što je mogao zasrati zasro je :( i uz ludu sreću se provukao bez crvenog :(
Locked