Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#19851 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
...vele đubre od logičara...

- Euphoria
#19852 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A mijenjaš se sa godinama, iskustvom, školovanjem, brojem pročitanih knjiga....sve nas mjenja.
Po meni najbolji od svih testova ličnosti je Strukturogram.
- Euphoria
#19853 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Znači pogodili su da si logičar....tvoji postovi odišu čistom logikom i realnošću uvijek....ho oponopono wrote:...vele đubre od logičara...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#19854 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Vaš tip osobnosti je:Miss Moonlight wrote:Koji ste tip ličnosti?
Odvojite par minuta i uradite test. Napisite nam rezultat i da li mislite da opis odgovara vama?
https://www.16personalities.com/hr/test-osobnosti
Arhitekt
INTJ-T
Um
21% EKSTRAVERTIRAN
79% INTROVERTIRAN
Energija
55% INTUITIVAN
45% REALISTIČAN
Priroda
68% USMJEREN LOGIKOM
32% USMJEREN NAČELIMA
Taktika
63% PLANIRANJE
37% PRETRAŽIVANJE
Identitet
29% DEKLARATIVAN
71% OPREZAN
“Arhitekt” osobnost
Arhitektima je jako dobro poznato kako je biti usamljen na vrhu osobina i kako je biti jedna od najrjeđih i strateški najsposobnijih tipova osobnosti. Arhitekti čine samo dva posto stanovništva, a žene unutar ove osobnosti posebno su rijetke i čine samo 0,8 % stanovništva – za njih je često izazov pronaći istomišljenike koji mogu držati korak s njihovim neumoljivim intelektualizmom i šahovskim manevriranjem. Ljudi s osobnošću Arhitekt su maštoviti ali odlučni, ambiciozni ali privatni, nevjerojatno znatiželjni, ali ne rasipaju svoju energiju.
Ništa ne može zaustaviti pravi pristup prema postizanju njihovih ciljeva
S prirodnom žeđi za znanjem, koja se pokazuje u najranijoj fazi života, Arhitekti su često poznati kao “knjiški moljci” još kao djeca. Iako taj nadimak može biti shvaćen kao uvreda od strane vršnjaka, vrlo je vjerojatno da će se oni identificirati s njim, još biti i ponosni na njega, uvelike uživajući u širini i dubini znanja. Arhitekti vole i dijeliti ono što znaju, uvjereni u svoje majstorstvo u omiljenim temama, ali ove osobnosti više vole osmisliti i provesti sjajan plan u svom području, nego razmjenjivati mišljenja o “neinteresantnim” tričarijama kao što je ogovaranje.
Nemate pravo na svoje mišljenje. Imate pravo na svoje informirano mišljenje. Nitko nema pravo živjeti u neznanju.
HARLAN ELLISON
Kao paradoks za većinu promatrača, Arhitekti mogu živjeti prema značajnim kontradiktornostima koje ipak imaju savršenog smisla – barem iz potpuno racionalne perspektive. Na primjer, Arhitekti su istovremeno najnaivniji idealisti i najgori cinici, što je naizgled nemogući sukob. Međutim, to je zbog toga što Arhitekt osobnosti imaju tendenciju da vjeruju da uz trud, inteligenciju i razmatranje ništa nije nemoguće, dok u isto vrijeme vjeruju da su ljudi previše lijeni, kratkovidni ili samoživi da bi uistinu postigli te fantastične rezultate. Ipak, malo je vjerojatno da će taj ciničan pogled na stvarnost zaustaviti zainteresirane osobe tipa Arhitekt u postizanju rezultata koje smatraju bitnima.
“Arhitekt” osobnost (INTJ-A / INTJ-T)
Kada se radi o principima, stoj kao stijena
Arhitekti zrače samopouzdanjem i aurom tajnovitosti, a njihova pronicljiva zapažanja, originalne ideje i strahovita logika omogućuje im da naprave promjene pukom snagom volje i snagom osobnosti. Ponekad se čini da su osobe tipa Arhitekt sklone uništavanju i ponovnom sastavljanju svake ideje i sustava s kojima dođu u kontakt, koristeći perfekcionizam pa čak i moral u tom poslu. Onaj tko nije u stanju ići u korak s načinima Arhitekt osoba, ili još gore, ne vidi njihov smisao, vjerojatno odmah i trajno gubi njihovo poštovanje.
Pravila, ograničenja i tradicija nepoznanica su za tip osobnosti Arhitekt – sve treba biti otvoreno za propitivanje i ponovnu procjenu, a ako pronađu način, Arhitekti će često raditi samostalno kako bi proveli u djelo svoje tehnički superiorne, ponekad i bezosjećajne, ali gotovo uvijek neoubičajene metode i ideje.
To se ne smije pogrešno shvatiti kao impulzivnost – Arhitekti će nastojati ostati racionalni, bez obzira koliko privlačan može biti krajnji cilj, a svaka ideja, bilo da je generirana interno ili iz vanjskog svijeta, mora proći kroz nemilosrdni i sveprisutni filtar “hoće li ovo funkcionirati?”. Ovaj mehanizam primjenjuje se cijelo vrijeme na svim stvarima i svim ljudima i to je nešto zbog čega osobe s osobnošću Arhitekt najčešće upadaju u nevolje.
Čovjek više razmišlja kada putuje sam
Arhitekti su briljantni i sigurni u znanja u koja su uložili vrijeme da bi ih shvatili, ali, nažalost, društveni aranžmani vjerojatno nisu jedno od tih znanja. Nevine laži i čavrljanja jako su teški za tip osobe koja žudi za istinom i dubinom, ali Arhitekti mogu otići tako daleko da većinu društvenih konvencija smatraju stvarno glupima. Ironično, za njih je često najbolje da ostanu tamo gdje se osjećaju udobno – izvan središta pozornosti – gdje prirodno povjerenje, koje prevlada kod osoba tipa Arhitekt dok rade sa stvarima koje poznaju, može poslužiti kao svjetionik, privlačeći ljude sličnih temperamenata i interesa, na romantičan ili neki drugi način.
Arhitekte definira njihova težnja da kroz život prolaze kao po velikoj šahovskoj ploči, po kojoj se figure konstantno pomiču s razlogom i inteligencijom, uvijek procjenjujući nove taktike, strategije i planove, stalno pokušavajući nadmudriti sebi ravne kako bi održali kontrolu nad situacijom, dok povećavaju svoju slobodu kretanja. To ne znači da osobe s osobnošću Arhitekt postupaju bez savjesti, ali mnogim drugim tipovima nesklonost Arhitekata ka emocionalnom djelovanju može tako izgledati te to objašnjava zašto su mnogi izmišljeni zločinci (i neshvaćeni junaci) kreirani po uzoru na ovaj tip osobnosti.
-
Hakiz
#19855 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Arhitekt je blizu.
- triconja
#19856 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Cuj citanje knjiga, pa nisam pravnikMiss Moonlight wrote:A mijenjaš se sa godinama, iskustvom, školovanjem, brojem pročitanih knjiga....sve nas mjenja.
- Euphoria
#19857 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- pustopoljina
#19858 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ti se testovi moraju raditi brzo i bez razmiljanja...ako ce ICEMU biti...
Sto se vise razmislja, vise se falsa.
Ja sam infp...nasla se totalno.
- triconja
#19859 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja radio prije mjesec dana na engleskom otoMiss Moonlight wrote:Sve trojica arhitetkti, a fol samo 0,8% stanovistva taj profil
Izgleda da to izbaciva ljudima koji ne idu na partije i nemaju puno raje
-
Hakiz
#19860 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa, vjerovatno o sebi volimo da mislimo drugačije nego što stvarno jesmo.Miss Moonlight wrote:Sve trojica arhitetkti, a fol samo 0,8% stanovistva taj profil
-
Hakiz
#19861 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Istina.triconja wrote:Ja radio prije mjesec dana na engleskom otoMiss Moonlight wrote:Sve trojica arhitetkti, a fol samo 0,8% stanovistva taj profil
![]()
Izgleda da to izbaciva ljudima koji ne idu na partije i nemaju puno raje
Nemam puno raje.
Volio sam ljude dok ih nisam upoznao.
- triconja
#19862 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja ga u cenifi radiopustopoljina wrote:Ti se testovi moraju raditi brzo i bez razmiljanja...ako ce ICEMU biti...
- Euphoria
#19863 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Treba odgovarati brzo, iskreno i izbjegavati neutarlne odgovore
- triconja
#19864 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kod mene sve iz krajnosti u krajnost, jedino par odgovora bilo onaj nivo pred krajMiss Moonlight wrote:Treba odgovarati brzo, iskreno i izbjegavati neutarlne odgovore
- pustopoljina
- pustopoljina
#19866 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ovaj je smjesniji
-
Hakiz
#19867 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ponovio za minut, bez razmišljanja.
Arhitekt opet.
Arhitekt opet.
- triconja
#19868 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nea, taj sam 100%pustopoljina wrote:[yt]http://youtu.be/Kvrypg27nRQ[yt]
- Euphoria
#19869 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sad bar znaš na čemu trebaš poraditiHakiz wrote:Ponovio za minut, bez razmišljanja.
Arhitekt opet.
Rano ti je kroz par minuta, probaj ponoviti za par mjeseci opet
-
Hakiz
#19870 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne, htio sam reći da mi je za ispunjavanje testa trebao minut, nije bilo kalkulisanja. Dva neutralna odgovora.Miss Moonlight wrote:Sad bar znaš na čemu trebaš poraditiHakiz wrote:Ponovio za minut, bez razmišljanja.
Arhitekt opet.![]()
Rano ti je kroz par minuta, probaj ponoviti za par mjeseci opet
Ne trebam poraditi, dobro mi je u mojoj koži.
Kome se ne sviđa, pa ne mogu me svi voljeti
-
Cookie85
#19871 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja LogičarMiss Moonlight wrote:Koji ste tip ličnosti?
Odvojite par minuta i uradite test. Napisite nam rezultat i da li mislite da opis odgovara vama?
Um
25%
75%
EKSTRAVERTIRAN
INTROVERTIRAN
Energija
71%
29%
INTUITIVAN
REALISTIČAN
Priroda
54%
46%
USMJEREN LOGIKOM
USMJEREN NAČELIMA
Taktika
42%
58%
PLANIRANJE
PRETRAŽIVANJE
Identitet
53%
47%
DEKLARATIVAN
OPREZAN
- Euphoria
#19872 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To deklarativan je malo brate 53%, ti zasluzuješ više
Je li misliš da ti je tačan opis?
-
Cookie85
#19873 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Miss Moonlight wrote:To deklarativan je malo brate 53%, ti zasluzuješ više![]()
Dosta stvari ne smartam da je tacno, ali tako ispade
-
Guadalajara
#19874 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ovo kako je covjek raspolozen...tako i daje odgovore... 
- King Theoden
#19875 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Čovječe, loma sam se prepoMiss Moonlight wrote:Koji ste tip ličnosti?
Ovaj ko da je hodo za mnom i bilježio šta radim
Aktivist.