hladno je mogao ponoviti ovaj penal Kisa
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Sutrasvi u napad wrote: ↑19/07/2023 12:16 Zrinjski je imao dosta srece i treba reci da su losiji nego pod Jakirevicem. Tu ne mislim da je razlika u treneru vec u igracima. Zrinjski ce dobro finansijski proci ove godine i to je jedino sto je dobro za njih. Gledajuci jucerasnju tekmu covjek se samo rasplace kad vidi kakav nam je fudbal. Nas superiorini prvak i najkavlitetnija momced lige nekoliko godina ne moze meda na svom terenu ani u gostima se nije naigrao. No najvaznije je za njih da idu dalje. Vidjecemo veceras sta nasi "najbolji i najslavniji" klubovi znaju i mogu te da li su medju 10 najboljih u Evropi (prema nama navijacima ovih klubova). Zivjeli.
ko je ba medju 10 najboljih u Evropi. to samo lud covjek moze reci. u navijanju mozemo da se hvalimo a u ostalom smo dno dnasvi u napad wrote: ↑19/07/2023 12:16 Zrinjski je imao dosta srece i treba reci da su losiji nego pod Jakirevicem. Tu ne mislim da je razlika u treneru vec u igracima. Zrinjski ce dobro finansijski proci ove godine i to je jedino sto je dobro za njih. Gledajuci jucerasnju tekmu covjek se samo rasplace kad vidi kakav nam je fudbal. Nas superiorini prvak i najkavlitetnija momced lige nekoliko godina ne moze meda na svom terenu ani u gostima se nije naigrao. No najvaznije je za njih da idu dalje. Vidjecemo veceras sta nasi "najbolji i najslavniji" klubovi znaju i mogu te da li su medju 10 najboljih u Evropi (prema nama navijacima ovih klubova). Zivjeli.
Hase, Osim, Bajevic, Vaha, Pape, Mesa, Paja, Tuce, nastavi niz
Janjos u jednom razgovoru kaze, mi nismo imali za kopacki, a danas djeca od 14 godina imaju menadzere
ja kao navijac Sarajeva, znam da je sve mogucestudiorum_tuzlaensis wrote: ↑19/07/2023 12:58 Za sarajevske klubove u Evropi će sutra biti teško, ali se imaju čemu nadati.
slobodna procjena šansi prolaska u sljedeće pretkolo:
Sarajevo 60%
Željo 40%
drugim riječima: Bez kvantiteta nema kvaliteta.jantruscek wrote: ↑19/07/2023 13:01Janjos u jednom razgovoru kaze, mi nismo imali za kopacki, a danas djeca od 14 godina imaju menadzere![]()
rekao je isto niko iz moje generacije nikada nije platio ni marke da trenira u nekom klubu, a danas trener izadje i prije prozivke opomene oni koji nisu platili
iz toga ti se nece roditi ni Pape ni Osim
http://www.youtube.com/watch?v=EHy6bO-L ... tballCoachdječak sa šibicama wrote: ↑19/07/2023 13:08 a i kako ce biti strucni kad se skoluju gdje? na DIFu? kada je sarajevski DIF izbacio ista vrijedno spomena,
jantruscek wrote: ↑19/07/2023 12:44Hase, Osim, Bajevic, Vaha, Pape, Mesa, Paja, Tuce, nastavi niz
nije bas da nismo imali dobrih igraca
i nije da nije bilo nekih rezultata vrijednih spomena u Evropi
Zeljo igrao polufinale UEFA
Velez - Borussia Dortmund 2:1
Sarajevo - Man Utd 0:0
Sarajevo - HSV 3:3
Sarajevo - Andrlecht 1:0
Celik - Fiorentina 1:0
(sve tekme su bile takmicarskog karaktera, nikako prijateljske)
danas ne moze ni jedna ekipa da udje u grupnu fazu bilo kojeg takmicenja, a ne da igra polufinale
zamisli rezultat susreta Veleza i Dortumda danas![]()
Ili Sarajevo sa Man Utd![]()
Celik - Fiorentina naprimjer
znaci nekada smo imali nesto
danas nemamo bas nista za ponuditi evropskom klupskom fudbalu
Razlika između nas i Azerbajdžana je 7.000 koeficijent otprilike što iznosi 14 pobjeda. Pa ti eto sad računaj koliko je to utakmica, pa dodaj na to da će i drugi pobjeđivati ne samo mi. Ode to i preko 20 pobjeda što je za nas neralno za jednu sezonu.insaneinthebrain wrote: ↑19/07/2023 08:09 uz par dobrih rezultata ove sezone mozemo podici koeficijent. ako ne ove onda iduce godine. nije to 33ce mjesto tako daleko
naravno uz kikseve klubova iz drugih drzava
![]()
Što bi trebali biti ispred pomenutih? Recimo Kazahstan nema talent ali imaju para da dovedu kvalitetne igrače, igrali su ranije i grupe LP. Moldavija ima Šerif koji je igrao grupe LP i skoro svake sezone igraju grupe nekog takmičenja, mi nemamo niti jedan takav klub. A očito da nismo ni talentirani od Kosovara, sudeći po rezultatima.dječak sa šibicama wrote: ↑19/07/2023 13:21 Niko ne ocekuje cuda, ali ispred Moldavije, Kosova ili Kazahstana bi se moglo i moralo ugurati, i sa manje ulaganja od njih, imamo sigurno vise talenta za sutanje lopte od njih. Barem mislim da imamo.
pa sto gledati azerbejdzan. gledaj kosovo. oni su 33ci. da nam je njih stici i prestici. i svi ce da gube koeficijent od prije 5 godina kao i mi. tako da je cilj sto veci broj bodova skupiti ove godineEl_comadante wrote: ↑19/07/2023 14:35Razlika između nas i Azerbajdžana je 7.000 koeficijent otprilike što iznosi 14 pobjeda. Pa ti eto sad računaj koliko je to utakmica, pa dodaj na to da će i drugi pobjeđivati ne samo mi. Ode to i preko 20 pobjeda što je za nas neralno za jednu sezonu.insaneinthebrain wrote: ↑19/07/2023 08:09 uz par dobrih rezultata ove sezone mozemo podici koeficijent. ako ne ove onda iduce godine. nije to 33ce mjesto tako daleko
naravno uz kikseve klubova iz drugih drzava
![]()