"Moj" se cesta napravio, a "tvoj" ih ni ofarbat' ne zna.smartXL wrote:Nije ni tvoj huso
Salu na stranu, al kako je krenuo, Fudo ce se do kraja mandata i sa ogledalom posvadjati.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
"Moj" se cesta napravio, a "tvoj" ih ni ofarbat' ne zna.smartXL wrote:Nije ni tvoj huso
Bi li Naidin bio frišak?_BataZiv_0809 wrote:Prema tome, ako cemo i o Fuadu, mozemo reci da je jos uvijek frisak.Ajatolah_ wrote: Po čemu vidiš, po strpljenju prema KF-u? Opet kažem, ti ga vidiš kao nekog novog kome treba dati šansu, ja ga vidim kao SDA-ovca, samim tim on za mene troši moje (nepostojeće) strpljenje prema SDA.
Gdje je onih 12 mil za vangradsku dionicu?phillie wrote:
"Moj" se cesta napravio, a "tvoj" ih ni ofarbat' ne zna.
Salu na stranu, al kako je krenuo, Fudo ce se do kraja mandata i sa ogledalom posvadjati.
On bi bio kontinuitet iste politike. Sta bi to on rjesavao i mijenjao?Ajatolah_ wrote: Bi li Naidin bio frišak?
Pa eto, meni je i Fuad kontinuitet iste politike, SDA politike koja mi se ne sviđa; njega - isto kao ni one spomenute Šepiće, Babićke, Mehmedoviće - ne razdvajam od ostalih zelenih niti mislim da se od takvih može očekivati išta novo._BataZiv_0809 wrote:On bi bio kontinuitet iste politike. Sta bi to on rjesavao i mijenjao?Ajatolah_ wrote: Bi li Naidin bio frišak?
Gdje su pare od kladionica, sto nam djecu jos kerovi ganjaju...smartXL wrote:Za grijanje otidji nekom na mezar i postavi mu pitanje. Pitaj ga gdje je zaturio ugovor sa KTG-om
Gdje je 250 000, gdje su pare od sponzora, gdje je razvojni plan, obecan jos prije nego je statut usvojen. Neko je jos populisticki nastupio
Gdje je onih 12 mil za vangradsku dionicu?phillie wrote:
"Moj" se cesta napravio, a "tvoj" ih ni ofarbat' ne zna.
Kakvi ba 10 godina. Jedan mandat je dovoljan da se ureduje citava gradska sluzba u 90% omjeru. U vezi grijanja mi nemamo opcija. Nasa jedina isplativa opcija je Mittal i ulazak u partnerstvo s njima. Znaci digni kredit daj svoj dio i cekaj da ljudi naprave sto trebaju napraviti. Prema njihovim procjenama trebaju im 2 grijne sezone. Nema ni brzeg rijesenja, a koliko sam upratio u zadnjih par godina ni jeftinijeg._BataZiv_0809 wrote:Ne, Fuad je tu sasvim nebitan.Ajatolah_ wrote: Po čemu vidiš, po strpljenju prema KF-u? Opet kažem, ti ga vidiš kao nekog novog kome treba dati šansu, ja ga vidim kao SDA-ovca, samim tim on za mene troši moje (nepostojeće) strpljenje prema SDA.
Citam vas i ponekad se pitam koliko imate godina....pa zar vi mislite da se najvecih 5 problema Zenice moze rijesiti za jedan mandat? Uz najbolju volju i najstrucnije ljude, 10 godina je minimum minimuma.
Prema tome, ako cemo i o Fuadu, mozemo reci da je jos uvijek frisak.
I da se ne lazemo stao vam je na zulj sa ovom nejasnom pricom oko Celika, pa sad odjednom nista ne valja...
50 000 km mjesecni troskovi celika i to je fino objavljeno nakon prve uplate grada i ti se pitas gdje lova hebo te perco u supak a ti njegasmartXL wrote:Eto opet vrtite pricu u krug bez odgovora na lagana pitanje.
Obecali su radit transparentno, drugovi moji, mi nikakvih podataka nemamo. Sve se i dalje krije a pare redovno dobijaju iz budzeta.
Mi smo i prije znali koliki je dug prema poreskoj, to niko nijr mogao sakrit, a taj dug je najopasniji. Tako da ni s te strane nisu nista uradili.
Trolate i spinujete jednu stranu a sa drugom se ne smijete suocit, vjerovatno ste dio nje. Evo ja_ja govori u ime uprave ali oslovljava sa mi, o tome i govorim![]()
Za rqzliku od vas ja imam muda da pricam o svemu, ma koliko to vas bolilo, i znam da opet pokusavata modifikovat stvari, izvrtat.
Gdje su pare, na sta je otisla onolika lova.
Oi, opet nisi odgovorio na pitanje, kako je do sad prolazila licenca, jel nije bilo dugovanja? Kako?
Sto se bojite pricat o tim stvarima. Uradjena je demokratizacija kluba, slobodno pisite
smartXL wrote:Ni pitanje za kladionice nisi postavljo prethodnih godina, aaa. Sad se vidi ciji si igrac.
Zasto je azil napravljen samo za stotinjak kerova, a u fazi izgradnje tad smo vec imali ogroman broj pasa?
Ja necu da molim za podatke, hocu da su dostupni u svakom momentu, jer je to transparentno. Obecavli su nas redovno informisat o svemu. Samo su nam iznosli podartke o prodanim kartama i ostvaren prihodima o istim. Sto taj model nisu primjenili i na ostale izvore prihoda, a onda da nam kazu i na sta se trosi.
Da su iznijeli podatak koliko celiku mjesecno treba da bi funkcioniso bez problema, svima bi lakse bilo, mozda bi se navijaci dodatno aktivirali, i punili tribine na domacim utakmicama.
Dzaba, nece pa nece._BataZiv_0809 wrote:Ima li ikakve sanse da ovu pricu preselite ovdje:
http://forum.klix.ba/n-k-celik-zenica-t49404s4225.html
Pa otkud onda da se i dalje gomilaju dugovi, ne isplacuju place itd. 250 000 su dobili za 5 mjeseci, gdje su pare od sponzora, karata, clanarina...A ovo za psovku je izraz nemoci da vodis normalnu raspravu. Bijednoenkoo83 wrote:50 000 km mjesecni troskovi celika i to je fino objavljeno nakon prve uplate grada i ti se pitas gdje lova hebo te perco u supak a ti njega
Pa to si kriv ti sto si povjerovo u tu pricu. Svi znamo da u jednu kutiju sibica ne mozes ugurat 10, nikako. Isto smo znali da ni ova uprava nece moci rijesit probleme gomilani 15-godina, a svasta nesto su obecali. Ni ono prvobitno obecanja, da ce objavit razvoji plan cim se statut usvoji, ne moramo dalje oko transparentnosti...Shmeker wrote:Citas li ti sta pises? Pa to isto da ja prije izbora obecam svima po dvije djevice i onda nakon izbora kazem jbg-a nista od toga jer nemamo dovoljan broj za pronaci? Pa boli me kurac sto ne moze oporezivat kladionice, sto mu je azil premali itd. On je to rekao rijesiti u prva tri mjeseca a i ja ovakav bez ikakvog pravnog obrazovanja sam znao da nema nista od toga. On je ubleha cije greske ce nazalost ucvrstiti poziciju jebene SDA u buducnosti.
Malo si me zbunio za arenu, do nedavno sam tamo igrao stonog tenisa, rekreativno. Sad nisam bas siguran da ima ista bas blizunovi_korisnik wrote:Pozdrav,
Dolazim sutra na utakmicu, zanima me gdje ima bilijara ili stonog tenisa raaspaliti ? Znam da je prije bilo u Areni, ali evo slao sam mail kazu da više nije aktivno.. Prednost je da je blizu Džananovica i stadiona u tom rejonu negdje.
smartXL wrote:Malo si me zbunio za arenu, do nedavno sam tamo igrao stonog tenisa, rekreativno. Sad nisam bas siguran da ima ista bas blizunovi_korisnik wrote:Pozdrav,
Dolazim sutra na utakmicu, zanima me gdje ima bilijara ili stonog tenisa raaspaliti ? Znam da je prije bilo u Areni, ali evo slao sam mail kazu da više nije aktivno.. Prednost je da je blizu Džananovica i stadiona u tom rejonu negdje.
Od kojih crni sponzora?smartXL wrote:Pa otkud onda da se i dalje gomilaju dugovi, ne isplacuju place itd. 250 000 su dobili za 5 mjeseci, gdje su pare od sponzora, karata, clanarina...A ovo za psovku je izraz nemoci da vodis normalnu raspravu. Bijednoenkoo83 wrote:50 000 km mjesecni troskovi celika i to je fino objavljeno nakon prve uplate grada i ti se pitas gdje lova hebo te perco u supak a ti njega
Pa to si kriv ti sto si povjerovo u tu pricu. Svi znamo da u jednu kutiju sibica ne mozes ugurat 10, nikako. Isto smo znali da ni ova uprava nece moci rijesit probleme gomilani 15-godina, a svasta nesto su obecali. Ni ono prvobitno obecanja, da ce objavit razvoji plan cim se statut usvoji, ne moramo dalje oko transparentnosti...Shmeker wrote:Citas li ti sta pises? Pa to isto da ja prije izbora obecam svima po dvije djevice i onda nakon izbora kazem jbg-a nista od toga jer nemamo dovoljan broj za pronaci? Pa boli me kurac sto ne moze oporezivat kladionice, sto mu je azil premali itd. On je to rekao rijesiti u prva tri mjeseca a i ja ovakav bez ikakvog pravnog obrazovanja sam znao da nema nista od toga. On je ubleha cije greske ce nazalost ucvrstiti poziciju jebene SDA u buducnosti.
Nisam siguran, ali mislim da je bilijar drzao vlasnik objekta u sklopu arene, a stonim tenisom gazduje arena, tako da vjerujem da i dalje ima, cak su ulagali para, postavljali podlogenovi_korisnik wrote:Ne znam za tenis, imam potvrdu da bilijar ne radi..
Haman su iz grada povečali cijene izdavanja, i ljudima se nije isplatilo. Bio je oglas i na zenica.baphillie wrote:Ako igdje ima, to je u Areni.... isto vazi i za bilijar (mada ne znam imaju li vise oni stolovi dole)
Partikulises pitanje, nisi pitao od kojih clanarina, od kojih 250 000, od kojih prodatih karata...enkoo83 wrote:Od kojih crni sponzora?

A sta mislis od kojih para su isplacivane premije igracima???smartXL wrote:Partikulises pitanje, nisi pitao od kojih clanarina, od kojih 250 000, od kojih prodatih karata...enkoo83 wrote:Od kojih crni sponzora?
Ali evo kojih sponzora