Imal sanse za Imperia TV al HD?!
Znam smece je, ali "Zove Vienna", pazi sad...
Prva u trendingu u Njemackoj

a 4.ta u Austriji.
U Srbiji ODDD prva, a u Hrvatskoj treca
Kod nas 99 na drugom mjestu
I preko 6 miliona pregleda za 6 pjesama u jednom danu.
Moderator: Benq

Nema sanseMTV wrote:Ajd da i ja napisem ovdje.
Imal sanse za Imperia TV al HD?!
Znam smece je, ali "Zove Vienna", pazi sad...
Prva u trendingu u Njemackoj
a 4.ta u Austriji.
U Srbiji ODDD prva, a u Hrvatskoj treca
Kod nas 99 na drugom mjestu
I preko 6 miliona pregleda za 6 pjesama u jednom danu.
Nešto mu ovo miriše na ekskluzivu United Grupe.Big Ben wrote:Hop, hop!
https://www.klix.ba/biznis/pocinje-jese ... /190911060
Uskoro stiže Nova Sport sa prenosima engleske Premier lige i španske Primere.![]()
Nadam se da ćemo je dobiti na LOL-u.
Sve nešto i ja kontam...al opet, oni taj sadržaj ionako već imaju na Sport Klubu. Ko zna...crnivrag wrote:Nešto mu ovo miriše na ekskluzivu United Grupe.Big Ben wrote:Hop, hop!
https://www.klix.ba/biznis/pocinje-jese ... /190911060
Uskoro stiže Nova Sport sa prenosima engleske Premier lige i španske Primere.![]()
Nadam se da ćemo je dobiti na LOL-u.
Ako je tako onda je to šamar samo taki. Još Boga pitaj koliko su im naplatili te kanale.MTV wrote:Uvalili IPTV operaterima (HT Eronet, BHTelekom i mtel) Sport Klubove a atraktivne utakmice ce prebaciti na Novu Sport. Sah mat United Grup.
Nekako mi to tako i zvuči, ne vjerujem da će preimenovati 3 verzije SK1 kanala.MTV wrote:Uvalili IPTV operaterima (HT Eronet, BHTelekom i mtel) Sport Klubove a atraktivne utakmice ce prebaciti na Novu Sport. Sah mat United Grup.
Pojedine atraktivnije kosarkaske utakmice koje je prenosio RTS i RTCG su isle na SK1 HR. SK 1 HR nema u ponudi mtela, Eroneta i BHTelekoma.TESLA_EDISON wrote:Ako je tako onda je to šamar samo taki. Još Boga pitaj koliko su im naplatili te kanale.MTV wrote:Uvalili IPTV operaterima (HT Eronet, BHTelekom i mtel) Sport Klubove a atraktivne utakmice ce prebaciti na Novu Sport. Sah mat United Grup.
Ili mozda idu na koncept bugarske, ili cije vec, nove gdje im se svi kanali zovu Nova. Npr. Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Gold, Nova Comedy itd..crnivrag wrote:Nekako mi to tako i zvuči, ne vjerujem da će preimenovati 3 verzije SK1 kanala.MTV wrote:Uvalili IPTV operaterima (HT Eronet, BHTelekom i mtel) Sport Klubove a atraktivne utakmice ce prebaciti na Novu Sport. Sah mat United Grup.
A ovaj Nova Sport kanal bi trebao ići u 4 države, i prenositi isti sadržaj, što to nije slučaj sa ove 3 verzije SK1 kanala
Nova Sport 1 i 2 su dostupni u Češkoj.MTV wrote: Ili mozda idu na koncept bugarske, ili cije vec, nove gdje im se svi kanali zovu Nova. Npr. Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Gold, Nova Comedy itd..
Znam da bi rekli ali mozda idu na to. Oyo kanale i servise su preimenovali u Nova.crnivrag wrote:Nova Sport 1 i 2 su dostupni u Češkoj.MTV wrote: Ili mozda idu na koncept bugarske, ili cije vec, nove gdje im se svi kanali zovu Nova. Npr. Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Gold, Nova Comedy itd..
Ovdje se spominje jedan kanal, a da je rebranding, vjerovatno bi rekli uskoro kreću Nova Sport kanali.
Čega se sve neće dosjetitiMTV wrote: Znam da bi rekli ali mozda idu na to. Oyo kanale i servise su preimenovali u Nova.
Mada mislim da je ona prva varijanta. Bolje utakmice na Novoj Sport a SK smo uvalili za velike pare.
Imamo mi i cvicangle, tek nabavljene, oštrije od sabljeKockasti wrote:Ovi su lancima MAGovi vezaniMTV wrote:Na kraju mu zamijenite za Amino 139
Meni samo neka se popegla usluga malo i kanali da ne kockaju se drugi resiveri mi ne trebajuTESLA_EDISON wrote:Imamo mi i cvicangle, tek nabavljene, oštrije od sabljeKockasti wrote:Ovi su lancima MAGovi vezaniMTV wrote:Na kraju mu zamijenite za Amino 139
Kako misliš biće riješeno!?TESLA_EDISON wrote:Biće rješenoKockasti wrote:Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon
Proslijeđeno na rješavanje. Mislim da je to ok sada sve. Ako opet pojedinačno kod korsnika lede ti kanali, pozovite 080030305, opcija broj 2.Sakazulu wrote:Kako misliš biće riješeno!?TESLA_EDISON wrote:Biće rješenoKockasti wrote:Ima li jos neko problem sa kockanjem njemackih kanala i AXN SPIN. Pet mailova sam poslao i nista a mrsko mi zvat i peglati se na telefon