FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#19826 Re: FC Bayern Munchen
a likče? nemoguce daj inter ispred...
-
Dr Baltazar
#19827 Re: FC Bayern Munchen
Znam znamTomahawk11 wrote:Duga sezona, mora neko i s klupe ulazitiDr Baltazar wrote:Pa što ste zainteresovani za njega, ako imate "najboljeg"Tomahawk11 wrote:
Gdje mi je Baltazar da ga upitam od koga ovo nauci najbolji lijevi bek na svijetu![]()
![]()
?
![]()
Ma zezam te malo, al potez jeste nesvakidasnji kiks.
Dešava se. Isto kao što vrhunski napadači fule prazan gol, tako i najbolji defanzivci s vremena na vrijeme pogriješe.
- almirony
#19828 Re: FC Bayern Munchen
Thohir je prdnuo u šišu. Izgleda da će preko vikenda biti i ozvaničena prodaja Kinezima. Uduplao je vrijednost kluba i zato mu hvala, ali ocigledno je da se nije mogao snaci sa tako velikim klubom i ocekivanjima. Moratti je vjerovatno najblentaviji predsjednik jednog kluba ikada_BataZiv_0809 wrote: Nema veze, ionako klupski fudbal sad pada u drugi plan. Meni je Inter drag klub (mozda i najdrazi poslije Bajerna) i misljenja sam da su sami sebi najveci neprijatelji. Morati bi se trebao izucavati na fakultetima menadzmenta. Za nadati se da ce Torir biti bolji.
Sto se tice Bajernove sezone 2010, on se provlacio do finala, uz neke golove u gostima, iz ofsajda, sa katastrofalnom odbranom i Van Bomelom kao kapitenom. Inace mi transfer politika koja dovodi igrace a la Danijel Pranjic nikad nije bila jasna. I realno tad je Bajern bio sve ono sto ne volim u fudbalu.
Za tu pricu sa Murinjovom prognozom sam cuo, ali njime kao trenerom nisam bas odusevljen. Inter je tad imao strasan tim predvodjen Majkonom, Snajderom i Zanetijem, sa granitnom odbranom i vrhunskim kontrama. Medjutim nacin na koji su igrali jeste ucinkovit, ali je bio patnja za gledati. Narocito uzvrat polufinala na Nou Campu.
Ali eto opet kazem bilo mi je drago da Zaneti uzme taj trofej![]()
Karlo i Bajern= rapsodija u najavi, samo se bojim da se ne pregoni u ocekivanjima. Toliko se ovdje rendao Gvardiola i sad cemo imati priliku da vidimo sta sa istim kadrom moze vjerovatno najbolji trener kojeg je Bajern mogao dovesti u datom trenutku.
Kazu da se veliki treneri pamte po inovacijama, pocevsi od Krojfa, Robsona, Van Gala, Capela itd. Jose je 2010 u drugoj uzvratnoj tekmi LP protiv Chelsea, izbacio 4231 koju je uvjezbavao na treniznima prije toga pola godine. Te godine na Svjetskom prvenstvu to je bila dominantna formacija i godinama poslije toga. Carlo npr je poznat po "bozicnom drvcetu", Van Gal 442 Ajax itd..Jose je nesumnjivo vrhunski trener, a sad stil, to je po meni previse izvikano. Prilagodis se igracima, mentalitetu tima i ganjas taktiku koja ce poluciti rezultat.
Sa Carlom nema sanse da omanete. Gdje god je dosao donosio je titule. Vrhunski takticar. BItno mu je samo da ima podrsku uprave i rezultati nece izostati. Zato kazem da ce biti perfect matching. Uprava Bayerna je vrh vrhova i sigurno ce s njihove strane imati full support. Mogla bi to biti veoma lijepa i plodonosna priča.
Last edited by almirony on 01/06/2016 14:37, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19829 Re: FC Bayern Munchen
Limvo likce do bagrosumirprimus wrote:a likče? nemoguce daj inter ispred...
- MOSALJOZE
-
klopan
#19831 Re: FC Bayern Munchen
Kaze Carlo- što se kupovalo-kupovalo.
- MOSALJOZE
#19832 Re: FC Bayern Munchen
Da,a SPORT1 ne vadi Lewu iz usta.Navodno Real nudi 70 miliona,Bayern ni da čuje.Lewin menadzer bezveze diže pritisak Kaletu,mogao bi ga Lewa odjebat.klopan wrote:Kaze Carlo- što se kupovalo-kupovalo.
- simonese
#19833 Re: FC Bayern Munchen
klopan wrote:Kaze Carlo- što se kupovalo-kupovalo.
- MOSALJOZE
#19834 Re: FC Bayern Munchen
Karl-Heinz Rummenigge: "Imali smo ludu ponudu Manchester Uniteda za transfer Thomasa Müllera prošle godine i da smo prihvatili to bi bio svjetski rekord, ali nismo o tome razmišljali ni jednu sekundu. Thomas je iz naše akademije, rođen u blizini Minhena, formiran u Bayernu i junak navijača."
Najbolji igrač na dunjaluku
Najbolji igrač na dunjaluku
- MOSALJOZE
#19835 Re: FC Bayern Munchen
http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... ancity.php
Karl-Heinz Rummenigge: "Carlo Ancelotti mi nije vjerovao kada sam mu rekao da se mi nećemo miješati u njegove treninge i taktiku. On mi je rekao da je u Milanu i ostalim klubovima u kojima je radio, morao imati ručak s predsjednikom da mu objasni njegovu taktiku i formaciju. Ja sam mu rekao: Carlo, tvoj zadatak je samo sat vremena prije početka utakmice poslati početnih 11 igrača našem medijskom direktoru - bio je iznenađen."
Karl-Heinz Rummenigge: "Carlo Ancelotti mi nije vjerovao kada sam mu rekao da se mi nećemo miješati u njegove treninge i taktiku. On mi je rekao da je u Milanu i ostalim klubovima u kojima je radio, morao imati ručak s predsjednikom da mu objasni njegovu taktiku i formaciju. Ja sam mu rekao: Carlo, tvoj zadatak je samo sat vremena prije početka utakmice poslati početnih 11 igrača našem medijskom direktoru - bio je iznenađen."
-
missko
#19836 Re: FC Bayern Munchen
MOSALJOZE wrote:http://www.fcbayern.de/en/news/news/201 ... ancity.php
![]()
![]()
![]()
Uvijek je tako bilo. Ulija nije to zanimalo uopste ako cemo lagat.
Najvecu slobodu u radu je imao Pep ali je i imao srecu jer je Uli bio u zatvoru. Sad Karla jedino moze potrefit da Uli odustane od funkcija u klubu
- Partijaner
#19837 Re: FC Bayern Munchen
Rode u Dortmund zvanicno.
Sretno momku, zasluzio je da dobija vecu minutazu.
Sretno momku, zasluzio je da dobija vecu minutazu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19838 Re: FC Bayern Munchen
Bez uvrede, dobro ovo....uzmes im najboljeg odbrambenog, posaljes ispodprosjecnog veznog
Dortmund bas dodje ko Bayernova filijala. E moj vella
- Tito_i_Partija
#19839 Re: FC Bayern Munchen
Ko im je kriv? Bilo je zainteresovanih klubova za Hummelsa kol'ko hoces, k'o sto je bilo i za Gotze-a. Medjutim, neki igraci jednostavno nece da idu iz Njemacke, tako da im preostaje samo Bayern.
Malo je glupo, jer drugi klubovi nude potencijalno i puno vise love, pogotovo oni iz EPL-a. Al' eto, takav ti je svabo: Deutschland den Deutschen, Ausslander raus.
Malo je glupo, jer drugi klubovi nude potencijalno i puno vise love, pogotovo oni iz EPL-a. Al' eto, takav ti je svabo: Deutschland den Deutschen, Ausslander raus.
- simonese
#19840 Re: FC Bayern Munchen
Scheiss KanakenTito_i_Partija wrote:Ko im je kriv? Bilo je zainteresovanih klubova za Hummelsa kol'ko hoces, k'o sto je bilo i za Gotze-a. Medjutim, neki igraci jednostavno nece da idu iz Njemacke, tako da im preostaje samo Bayern.
-
missko
#19841 Re: FC Bayern Munchen
So, jetzt habe ich noch eine Wortmeldung von Sebastian Rode zu seinem Wechsel zum BVB für Euch im Gepäck: "Ich bin von Kindesbeinen an BVB-Fan und freue mich schon deshalb sehr, dass es mit dem Transfer zu meinem Lieblingsklub geklappt hat", sagte Rode.Tomahawk11 wrote:Bez uvrede, dobro ovo....uzmes im najboljeg odbrambenog, posaljes ispodprosjecnog veznog![]()
- Partijaner
#19842 Re: FC Bayern Munchen
Jao jes ga sukno.
-
missko
#19843 Re: FC Bayern Munchen
Pa logicno je da ide u Bayern pogotovo u slucaju Humelsa svi mu zive u Minhenu i zena cak i kad na to dodas lobi reprezentativni koji utice na igraceve odluke onda lako odes u Bayern a lova nije manja neho u engleskoj sigurno ce imat jaku platu bar 3 x vecu nego u DortmunduTito_i_Partija wrote:Ko im je kriv? Bilo je zainteresovanih klubova za Hummelsa kol'ko hooces, k'o sto je bilo i za Gotze-a. Medjutim, neki igraci jednostavno nece da idu iz Njemacke, tako da im preostaje samo Bayern.
- Tito_i_Partija
#19844 Re: FC Bayern Munchen
Jasta je nego BVB-fan, i to najveci. Prosto je bio natjeran da se dokaze u mrskom rivalu Bayernu da bi potom mog'o da predje u njemu najdrazi klub, BVB. Dugo je patio, al' i tome je dos'o kraj.missko wrote:So, jetzt habe ich noch eine Wortmeldung von Sebastian Rode zu seinem Wechsel zum BVB für Euch im Gepäck: "Ich bin von Kindesbeinen an BVB-Fan und freue mich schon deshalb sehr, dass es mit dem Transfer zu meinem Lieblingsklub geklappt hat", sagte Rode.Tomahawk11 wrote:Bez uvrede, dobro ovo....uzmes im najboljeg odbrambenog, posaljes ispodprosjecnog veznog![]()
Jebote te led, ovakve nebuloze bi trebalo zakonom kaznjavat'.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19845 Re: FC Bayern Munchen
Tomahavce, nema uzimanja, proso je rat, ima samo kupovine
I cuj nema vise kupovine
Da se Karlo nije strunio
I cuj nema vise kupovine
Da se Karlo nije strunio
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19846 Re: FC Bayern Munchen
Ma sve super_BataZiv_0809 wrote:Tomahavce, nema uzimanja, proso je rat, ima samo kupovine![]()
I cuj nema vise kupovine![]()
Da se Karlo nije strunio
Bayern uzme sta njima odgovara, a u suprotnom pravcu posalje neki skart
Neka, kad su ovce, nek ih sisaju.
- simonese
#19847 Re: FC Bayern Munchen
prva tekma novog trenera protiv starog trenera
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19848 Re: FC Bayern Munchen
simonese wrote:prva tekma novog trenera protiv starog trenera
- MOSALJOZE
#19849 Re: FC Bayern Munchen
Bato ne pratiš ništa
Bayern-City
Bayern-City
- simonese
#19850 Re: FC Bayern Munchen
jos ti prevedem i opet ne valja_BataZiv_0809 wrote:simonese wrote:prva tekma novog trenera protiv starog trenera