Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mahalik wrote:Efendićeva karijera kao načelnika doviđenja
Nikad, vec je pocelo spinovanje kako je dedo gluh, na kraju ce bit da se bacio pod auto....na zaboravi ovdje je sve u sluzbi drzavne/sda/mafije.....
Mladjahni Efendic ce daleko dogurat....
Nikad, vec je pocelo spinovanje kako je dedo gluh, na kraju ce bit da se bacio pod auto....na zaboravi ovdje je sve u sluzbi drzavne/sda/mafije..... Mladjahni Efendic ce daleko dogurat....
kako babo ridji rece u njega su ulozene velike nade
Nikad, vec je pocelo spinovanje kako je dedo gluh, na kraju ce bit da se bacio pod auto....na zaboravi ovdje je sve u sluzbi drzavne/sda/mafije..... Mladjahni Efendic ce daleko dogurat....
kako babo ridji rece u njega su ulozene velike nade
O'zone wrote:Obratiti pažnju treba čovjek prav-zdrav i na mjestu gdje je obilježen pješački prelaz i ima vertikalna signalizacija. Međutim ono što se događa u Zagrebačkoj je katastrofa. Presjecanja Amko - Trolejbuska na najširem dijelu pa onda prema Mrkvi i Montani odnosno zanatskom centru dalje dole prema Šumarskom fakultetu a sve između semafora.
Nije prvi put da je pješak nastradao na toj dionici na žalost jeste prvi smrtni slučaj a što je najgore nije ni zadnji jer se stanje na toj dionici neće nikad popraviti.
I sad se stresam kad sam gledao ženu kako vodi dvoje male djece za ruke pravac sa trolejbuske prema Amku vozial jure samo tako ona i ne gleda na to. Stala na liniji što dijeli smjerove i čeka da joj neko stane da pređe zadnje dvije trake a ona djeca se uhvatila za njene noge i stisla od straha..lano sam joj tada što - šta al bilo joj je svejedno...jbga to je takva sorta
Općenito, mi smo samo takva bagra od naroda, nebitno dal nas gledaš kao vozače ili pješake.
Biće da je rahmetli dedo stari udbaš, komunjara, namjerno se baČio uzoritom Efendiću pod automobil...
Fakat ne mogu da zamislim kako je mladom SDA junoši u ovom trenutku, nositi čovjeka na duši bez obzira na okolnosti, zaista teška situacija.
Mislim da.je do.sada apsolvirano.nekolimo puta, ali vrijedi ponoviti. Vozac koji udari pjesaka odgovara po principu objektivne odgovornost, jer upravlja opasnim oruđem i paznja istog se cijeni pojacano. U prevodu, jebo si jeza ako nisi prilagodio voznju, ne pravilima koja vrijede, nego uslovima na cesti. Ako nisi reagovao, a uz pojacanu paznju si mogao ili ako si morao a nisi stigao. Sve u svemu vozac donji i pred Bogom i pred ljudima, ne daj Boze nikome.
kloniran wrote:posto vidim da je bitna stranka, da vas obavijestim da je dedo bio Fočak tako da nema štete po sarajlije
eto možete mirne duše na spavanje
da je bio kakav komunjara ili djetelinaš umjesto Efendića izgleda da bi bio muk na forumu
Ne bi. Pisala bi se peticija ko neku noc za “doktora”.