almirony wrote:Odosmo u offtopic, Kalon i nije bio toliko losa investicija i imao je vaznu ulogu kod Cupera. Jedino mu necu halaliti onu sansu 1 na 1 sa Abiatiem u polufinalu lige prvaka.
Bayern 2010 je u velikoj mjeri ovisio o Robbenu i Riberiu, sa losom odbranom, dok Riberi nije ni igrao u finalu. Jose je 7 dana prije tekme gledao finale Kupa Njemacke i tad je nazvao Materazzia i rekao mu, ne brini, pobjeđujemo 2:0.
Ontopic. Mislim da ce se Carlo savrseno uklopiti u Bayern. Mislim da je to perfect matching. Zelim mu sve najbolje.

Nema veze, ionako klupski fudbal sad pada u drugi plan. Meni je Inter drag klub (mozda i najdrazi poslije Bajerna) i misljenja sam da su sami sebi najveci neprijatelji. Morati bi se trebao izucavati na fakultetima menadzmenta. Za nadati se da ce Torir biti bolji.
Sto se tice Bajernove sezone 2010, on se provlacio do finala, uz neke golove u gostima, iz ofsajda, sa katastrofalnom odbranom i Van Bomelom kao kapitenom. Inace mi transfer politika koja dovodi igrace a la Danijel Pranjic nikad nije bila jasna. I realno tad je Bajern bio sve ono sto ne volim u fudbalu.
Za tu pricu sa Murinjovom prognozom sam cuo, ali njime kao trenerom nisam bas odusevljen. Inter je tad imao strasan tim predvodjen Majkonom, Snajderom i Zanetijem, sa granitnom odbranom i vrhunskim kontrama. Medjutim nacin na koji su igrali jeste ucinkovit, ali je bio patnja za gledati. Narocito uzvrat polufinala na Nou Campu.
Ali eto opet kazem bilo mi je drago da Zaneti uzme taj trofej
Karlo i Bajern= rapsodija u najavi, samo se bojim da se ne pregoni u ocekivanjima. Toliko se ovdje rendao Gvardiola i sad cemo imati priliku da vidimo sta sa istim kadrom moze vjerovatno najbolji trener kojeg je Bajern mogao dovesti u datom trenutku.