Dvije sezone odigrao na posudbi u Drugoj ligi.jeza u ledja wrote:
Mahmutovic vec petu sezonu igra za Teplice.
Dzeko je u Teplicama tri sezone,jednu proveo na posudbi.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Dvije sezone odigrao na posudbi u Drugoj ligi.jeza u ledja wrote:
Avdukic.jeza u ledja wrote:A mozes li zamisliti samo jednog napadaca, recimo Ibisevica, a na klupi nijednog, jer je Dzeko povrijedjen? Ili moguce, nijednog od njih u timu? Ko bi onda igrao napad?
Pratite li vi uopste ovu diskusiju ovdje?BHF_Manijak wrote:Dzeko nakon dvije sezone se prodo u Wolfsburg, Mahmutovic nakon 3 sezone jos uvijke sjedi u Teplicama...Logika???![]()
![]()
![]()
Arteta, doista te niti dijele od normalnog sagovornika do trola...
Nije kalibar za reprezentaciju. Kako nemamo? Ako treba za klupe, povesti nekog od napadaca iz mlade selekcije. Ako moze on, onda moze i Hadzic (mada mislim da ne mogu ni jedan), jer nisu, ponavljam, kalibar za reprezentacije.Arteta wrote:Iz Zelje.Tomahawk11 wrote:Kojeg Adilovica?
Realno nemamo boljih napadaca.
Dvije sezone, i od toga po godine na posudbiArteta wrote:Dvije sezone odigrao na posudbi u Drugoj ligi.jeza u ledja wrote:
Ne mogu zamisliti jer necu da razmisljam o onome sto vi navlacite ovdje,,ako se povrijedi,ako se povrijedi...,,Ako se ne povrijedi(a nece ABD)ni Dzeko ni Vedo imas li ideju sta ondajeza u ledja wrote:A mozes li zamisliti samo jednog napadaca, recimo Ibisevica, a na klupi nijednog, jer je Dzeko povrijedjen? Ili moguce, nijednog od njih u timu? Ko bi onda igrao napad?
U mladoj selekciji imamo Mesanovica iz Celika i Maletica iz drugog tima Stuttgarta.Tomahawk11 wrote:Nije kalibar za reprezentaciju. Kako nemamo? Ako treba za klupe, povesti nekog od napadaca iz mlade selekcije. Ako moze on, onda moze i Hadzic (mada mislim da ne mogu ni jedan), jer nisu, ponavljam, kalibar za reprezentacije.Arteta wrote:Iz Zelje.Tomahawk11 wrote:Kojeg Adilovica?
Realno nemamo boljih napadaca.
Svaka recenica ti je netacna.Arteta wrote:Dvije sezone odigrao na posudbi u Drugoj ligi.jeza u ledja wrote:
Hahaha.jeza u ledja wrote:
Mahmutovic je u dresu Teplica evo vec petu sezonu. PRIJE toga je bio na posudbi GODINU dana u istom drugoligasu kao i Dzeko prije njega.
Da,i odmah je otisao na posudbu gdje je ostao do kraja 2008.godinejeza u ledja wrote: Doveden je u prvi tim Teplica nakon sto je Dzeko otisao u Wolfsburg, znaci 2007e.
Nije tacno.jeza u ledja wrote: Dakle, Mahmutovic vec petu sezonu igra za Teplice, znaci igra za njih ne za neki drugi tim. U tih 4 i po sezone je dao 30 i kusur golova.
Prvi strijelac lige je bio Lubos Pecka http://en.wikipedia.org/wiki/2006%E2%80 ... rinus_ligajeza u ledja wrote: Dzeko je u Teplicama proveo samo sezonu i po, prije toga bio na posudbi jednu polusezonu. U samo jednoj sezoni je dao 13 golova i tako bio najbolji strijelac ceske lige, nakon cega je prodan u Njemacku za 4mio. Prije toga je zaigrao za BiH u prijateljskoj protiv Turske i zabio onaj gol iz voleja za 3:2.
Nije tacno da je Mahmutovic bio 4 i p osezone u Teplicama.jeza u ledja wrote: Dakle Mahmutovic 4 i po sezone 30 i kusur golova. Dzeko sezonu i po 16 golova sve ukupno. Znaci ucinak u Teplicama im je drasticno drukciji.
PS: Evo i po wikipediji, Mahmutovic 32 gola u 113 utakmica, Dzeko 16 iz 43 utakmice. Papir i olovku u ruke pa podijeli i izracunaj prosjek.
Sta bolan? Ne znas citati ili sta?Arteta wrote:Hahaha.jeza u ledja wrote:
Mahmutovic je u dresu Teplica evo vec petu sezonu. PRIJE toga je bio na posudbi GODINU dana u istom drugoligasu kao i Dzeko prije njega.
Znaci prije je bio na posudbi nego sto je stigao u klub iz kojeg je otisao na posudbu,nigdje veze![]()
wtfArteta wrote:Da,i odmah je otisao na posudbu gdje je ostao do kraja 2008.godinejeza u ledja wrote: Doveden je u prvi tim Teplica nakon sto je Dzeko otisao u Wolfsburg, znaci 2007e.
Tacno je . Samo zato sto ti kazes da nije tacno ne znaci apsolutno nista.Arteta wrote:Nije tacno.jeza u ledja wrote: Dakle, Mahmutovic vec petu sezonu igra za Teplice, znaci igra za njih ne za neki drugi tim. U tih 4 i po sezone je dao 30 i kusur golova.
Au sori pardon Dzeko je bio drugi strijelac lige.Arteta wrote:Prvi strijelac lige je bio Lubos Pecka http://en.wikipedia.org/wiki/2006%E2%80 ... rinus_ligajeza u ledja wrote: Dzeko je u Teplicama proveo samo sezonu i po, prije toga bio na posudbi jednu polusezonu. U samo jednoj sezoni je dao 13 golova i tako bio najbolji strijelac ceske lige, nakon cega je prodan u Njemacku za 4mio. Prije toga je zaigrao za BiH u prijateljskoj protiv Turske i zabio onaj gol iz voleja za 3:2.
Tacno je. Nauci koristiti google.Arteta wrote:Nije tacno da je Mahmutovic bio 4 i p osezone u Teplicama.jeza u ledja wrote: Dakle Mahmutovic 4 i po sezone 30 i kusur golova. Dzeko sezonu i po 16 golova sve ukupno. Znaci ucinak u Teplicama im je drasticno drukciji.
PS: Evo i po wikipediji, Mahmutovic 32 gola u 113 utakmica, Dzeko 16 iz 43 utakmice. Papir i olovku u ruke pa podijeli i izracunaj prosjek.
Da,i nocas cu.JoseMujica wrote:Arteta dragi..jesil ti pogledao ikada u životu barem jednu jedinu utakmicu tih hebenih Teplica?
Mi i ako izgubimo od grka imamo sansu da idemo kao prvi na S.P. s tim da sve do kraja pobijedimo ABDold school23 wrote:Ako dobijemo Grke mi idemo na Svjetsko 100% kao prvi u grupi
luckylaka wrote:Mi i ako izgubimo od grka imamo sansu da idemo kao prvi na S.P. s tim da sve do kraja pobijedimo ABDold school23 wrote:Ako dobijemo Grke mi idemo na Svjetsko 100% kao prvi u grupi
nihoniho wrote:I to vrsiti pritisak na vrijeme, stoga, vec sada treba aktuelizirati pricu o jos jednom napadacu da bi se to realizovalo polovinom iduce sezone.
Bas bi volio vidjeti Amara Osima na mjestu selektora, cisto da mu izvršimo pritisak.nihoniho wrote:Pricati o Susicu, kao ozbiljnom treneru, davno je izgubilo svaki smisao. ostaje da se uvazi Osimov argument koji glasi "kontinuitet", to je odgovor sto tog covjeka gledamo na klupi BiH.
Niti mozemo, niti trebamo diskutovati o nekim smjenama selektora , to ne bi imalo smisla , potrebno je na Susica vrsiti stalni medijski pritisak jer su svi njegovi racionalni potezi bili proizvod istog,
I to vrsiti pritisak na vrijeme, stoga, vec sada treba aktuelizirati pricu o jos jednom napadacu da bi se to realizovalo polovinom iduce sezone.
Susic tu vidi ibricica, eventualno svestranog Zahirovica, ali Ibricic vec godinu igra rekreativno..nisu to napadaci, treba centarfor.505sCrtom wrote:ne vjeruje susic novinarima.
bilo bi dobro da edin pokupi neku gripu. dan, dva prije iduce kvalifikacione utakmice. tek onda bi (mozda) safetu doslo iz guzice u glavu.
Pa i nema neke konkurencije, mozda Baka, ali on je previse bio u nekim talovima, valjda zbog sklonosti igrama za razbibrigu. Ciro dobar, ali ipak najvise gledao sebe. Jedino pozitivno kod Susica je sto se pokusava korigovati kada skonta da je pogrijesio, ali izgubis vrijeme, zato propadose prosle kvalifikacije.JoseMujica wrote:ma ljudi svi mi kao gledaoci i navijači vidimo nešto drugo u odnosu na selektora....ne tvrdim da je Sušić Alex Ferguson ali do sada naš najozbiljniji selektor pod čijim vođstvom smo dobili stabilnost kao tim.
moja onako jedina zamjerka..odbrana, odbrana i samo odbrana, a realno znam i sam s čime![]()
A utakmica protiv Francuza u Parizu naša sigurno najbolja ikada odigrana utakmica
postavljanjem hasagica na gol je bila takticka zamisao naseg selektora koja je upalila .francuzi su bili zbunjeni u prvom poluvremenu,ali su to poslije ispraviliEdin H. wrote: Pa i nema neke konkurencije, mozda Baka, ali on je previse bio u nekim talovima, valjda zbog sklonosti igrama za razbibrigu. Ciro dobar, ali ipak najvise gledao sebe. Jedino pozitivno kod Susica je sto se pokusava korigovati kada skonta da je pogrijesio, ali izgubis vrijeme, zato propadose prosle kvalifikacije.
A onda dodju realni problemi, kao penzionisanje Sase Papce, koga je u proslim kvalifikacijama trebalo puno ranije vratiti u tim, odmah nakon sto je dao naznaku da bi igrao, jer nam je ta strana uvijek skripala.
Prvo poluvrijeme protiv jako oslabljenog francuskog tima dobro, u drugom je djelovalo da ce oni bez problema ostvariti rezultat koji im treba. Susic stavio puno losijeg i povrijedjenog Kenana na gol, te stoga izgubio pravo zamjene da barem pokusamo postici taj drugi gol, kada Francuzi izjednacise. Ustvari vise je djelovalo kao da mi cuvamo rezultat do kraja.
JoseMujica wrote:ma ljudi svi mi kao gledaoci i navijači vidimo nešto drugo u odnosu na selektora....ne tvrdim da je Sušić Alex Ferguson ali do sada naš najozbiljniji selektor pod čijim vođstvom smo dobili stabilnost kao tim.
moja onako jedina zamjerka..odbrana, odbrana i samo odbrana, a realno znam i sam s čime![]()
A utakmica protiv Francuza u Parizu naša sigurno najbolja ikada odigrana utakmica:thumbup: